:))aynı beni tarif etmişsin.15,20 dk uykular bile yetior artıkın.
mert dun geç yattı,eşimin patronu,esi ve oğlu vardı.şimdide uyanmak bilmiyor sıpa.bende fırsattan istifade,burdayım:))
heee dun bizim evlilik yıldonumumuz.misafirlerle kutladık):)çokk romantikiz deme
aaa kaç yıl oldu evlenelii?eşin ve mertle nice mutlu senelere olsun canım mutluluğunuz daim olsunnn herşey gönlünüzce olsun inşallah
sağol canım.2006 da evlendik.5 yılı bitirip 6 ya girdik.hey gidi gunler su gibi akıp geçmiş.allahım ben bu cumleyı sık kullanmaya başladım,yaşlanıyormuyum ne..
onu çok dedim canım herşey maddiyat değilmiş onunla ilginmek oynamak istiyomuşş
hahahahaha once kahkahayi patlatayimda cumbur cemaaat evlilik yildonumu kutladiniz yani.. ya esinin sevgililer gunu sozunden sonra bu cok normal geldi banabu arada bizim evlilik yildonumumuzde 22 martti esim ne dese begenirsin hediye konusunda dur bakalim daha vakit var dusunuyorum :)))))) dedim sen dusunmeye devam et ben parasini alirim bankadan seneye iki tane verirsin hediye.. al birii vur otekine
sağol canım.2006 da evlendik.5 yılı bitirip 6 ya girdik.hey gidi gunler su gibi akıp geçmiş.allahım ben bu cumleyı sık kullanmaya başladım,yaşlanıyormuyum ne..
ne guzel iste sen isteyken alsin cagani annenden gelsin eve ilgilensin oynasin sen gelene kadar aaa vaz gecme bak is kacicak elinden iste yakinmis sana annenede yakindir sanirim ne guzel iste bu firsat gecmez bi daha yakin olmasi avantaj snein icin
evet canım annemler yakın arabada vara ama ailesini öne sürüyoo ben onlara baktırmam ben görümcemden 2 kez dayak yedim çağanıda merdivenlerden aşağıya itekledi ayrıca yolda bizi görüyo evlerimiz çok yakın görmemizlikten geliyo ve eşimin yanında numara yapıyo beni yalancı çıkarıyo ben böyle bi aileye çocuğumu emanet edemem dövdülermi döveceklermi dye o yüzden bi süre daha unutcam işi galiba
MASALLAH allah her zaman mutlu etsin. evliligin ilk tehlikeli yilini atlatmissiniz yanee. bizimde bir yilimiz var ilk bes yili atlatmaya 2007 model evliligimiz
cagani merdivenden mi ittiiiiiiii hay allahim yaaaa tabiki onlara birakma ama nasil olur yaa ne bicim insan bu nasil iter cocugu seni nasil dover ayy vallahi deli olucam
mersi şekerim:))
mert; anneee arbaaaa.u aa aa şeee van çiçek deyıp uyanır:))
anne:hıııı der.
mert annneeee çiçek der.
anne tamam oğlum çiçek derr
ve anne sizi operek,kaçar
evet canım annemler yakın arabada vara ama ailesini öne sürüyoo ben onlara baktırmam ben görümcemden 2 kez dayak yedim çağanıda merdivenlerden aşağıya itekledi ayrıca yolda bizi görüyo evlerimiz çok yakın görmemizlikten geliyo ve eşimin yanında numara yapıyo beni yalancı çıkarıyo ben böyle bi aileye çocuğumu emanet edemem dövdülermi döveceklermi dye o yüzden bi süre daha unutcam işi galiba
nasıl bir insanmış senin bu gorumcen ya.allah ıslah etsin ve cezasını versin.çocuğunu değil çöpunu emanet etme canım sen ona.
hemde hiç suçum yokken dövdü eşimle biraz tartışmıştık vay efendim ben kardeşlerini nasıl üzermişim boşanmaya kalktık çağanı aldım baba evine döndüm ama tekrar barıstık eşimle ama ben ailesiyle görüşmüyorum ve onlara güvenipte çocuğumu emanet edemem canım o yüzden eşimle bu büyük sorunu aşmadan gitmiycem bu görüşmeye baska iş çıkar ilerde elbet
onlara birakma tabii.. sen sizin icin en iyisine karar verirsin canim madem oyle isi beklet hayirlisi olsun fazla ezdirmeden kendini guzel bi dille konus esinle eminim oda ikna olacaktir. cagan napiyo simdi iyimi
hemde hiç suçum yokken dövdü eşimle biraz tartışmıştık vay efendim ben kardeşlerini nasıl üzermişim boşanmaya kalktık çağanı aldım baba evine döndüm ama tekrar barıstık eşimle ama ben ailesiyle görüşmüyorum ve onlara güvenipte çocuğumu emanet edemem canım o yüzden eşimle bu büyük sorunu aşmadan gitmiycem bu görüşmeye baska iş çıkar ilerde elbet
onlar insan değil canım insan kelimesi fazla gelir onlara neyse boşver canım sisinde kafanızı ütüledim çok dolmuşum içime ata ata
karı koca kavgasına 3 kişiler niyue karışırkı hiç anlamam.cık cık cık.ağzımı bozdurcaklar şimdi bana.ortam müsait değil.
mert çantamdam nufus cuzdanımı almış.anne diye fotomu opuyor.ya çok duygulandım kızlarr.neyse bu sefer gittimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?