2009 Kasm Anneleri

ask olsun deryacigim ne demek utulemek konus tabii icine atipta seni yiyecegine anlat beni yesin demi ben niye gevezeyim saniyorsun hic icime atmam konusurum ucar gider

ALLAH razı olsun kızlar çok iyisiniz sizleri çok seviyorum ya ben..bu topiğin en dertlisi kendimi ilan ediyorum

iyi canım mutfaktayız oğlumla oda ortalığı dağıtıyooo ne bulursa atıyo ev savaş alanına döndü şu anda bana bişeyler anlatmaya çalışıyo ah bi konusabilse yavrum

konusur annesi konusur sabret biraz. canim benim yaaa yerim onun ellerini ben gelsin benim evi dagitsin sacsin hic karismam bizimkilerle hoplasin ziplasin cekmeceleri indirsin oyyy kiyamam ben onlaraaa

konusur annesi konusur sabret biraz. canim benim yaaa yerim onun ellerini ben gelsin benim evi dagitsin sacsin hic karismam bizimkilerle hoplasin ziplasin cekmeceleri indirsin oyyy kiyamam ben onlaraaa

uuuuu 3 ü bir olunca nescafe 3ü bi arada gibi olurlar kuzularımm inş görüşürüzde datırlar ortalığı canım kaynaşacağımız günü bekliyorum sabırsızlıkla

sen daha dur hele soyle boynuna sarilip canim annem canimmm canimmmm desin bastira bastira sen o zaman gor gozunden yaslar nasil geliyor. dun mircan gelmis bana diyoki anne bana sarki soylermisin bende comeldim yere sen allahin bir lutfusun gozlerimin nurusun seni seven sifa bulur gelde gondum sifa bulsun seni seven aski bulur gelde gonlum aska dysun tirinim tirinimmmm ayy kaptirdim kendimi :)0 ebru gundesin sarkisini patlattim gozunun icine baka baka soyledim oda hic ayirmadan gozlerini benden dinledi mest oldu. sarki bitti himmm cok beyendim cok guzel sarkiymis tesekkur ederim dedi gitti ama o gozlerindeki mutlulugu gorecektin bi yandan bakiyorum bi yandan gozlerim doluyo.. onu diyorum hele iycene bi dillensin o zaman goreceksiniz bunlar daha neki

düşüncesi bile güzel dört gözle bekliyorum o günleriii

uuuuu 3 ü bir olunca nescafe 3ü bi arada gibi olurlar kuzularımm inş görüşürüzde datırlar ortalığı canım kaynaşacağımız günü bekliyorum sabırsızlıkla

bende sabirsizlikla bekliyorum tanismayi dicem ama zaten kirk yillik taniyorum sizi :)) benim kaynanam gorumcem keciorendeler az cok ankarayi bilirim sehir merkezini cok geldim konsolosluklarin oldugu yere

bende sabirsizlikla bekliyorum tanismayi dicem ama zaten kirk yillik taniyorum sizi :)) benim kaynanam gorumcem keciorendeler az cok ankarayi bilirim sehir merkezini cok geldim konsolosluklarin oldugu yere

biz ordan biraz uzaktayız ama hiç sorun değilll sen gel yeterki evime buyur gel çocuklar dilediği gibi oynasınn sana paoğaça börek yapayım şöyle bi kaç kilo daha al giderkenn

düşüncesi bile güzel dört gözle bekliyorum o günleriii

biz boyleyiz ya efede kendini fasulyeden nimet saniyo oda gelip mirildaniyo bi seyler guya sarki soyluyo sariliyo opuyo anni bakk deyip hopluyo guya dikkatimi cekecek abisi ne yapsa taklit ediyo allahim yaa birken iki oldular :)) cok sukur rabbime allah olmayanlarada versin annelik duygusunu tattirsin

eminim çok güzel duygudurr evet canım ALLAH olmayanlarda versinn tatsınlar bu güze annelik duygusunuuu

bazen acikiyorum gece kalkip bi bardak sut bikac biskuvi yiyorum esim bilgisayda oluyo o sira ben gozum kapali tikiniyorum bana cok guluyo hayatimda hic boyle uykudan kalkip biseyler yiyenide gormedim diyo. bende iyi bak o zaman madem gormedinkacirma bu ani diyorum yatiyorum :)) benim ufakliklarda benim gibi gece acikinca uyuyamiyorlar hele mircan uykusunda bile kendi kendine dovusuyo bi oraya bi buaya atiyo kendini bi sut nalavt efede ayni. cagan iciyomu sut uyurken

canım gece uyanıp pek içmez ama yatmadan önce ve sabah uyanınca mutlaka sütiçiyo başka bişey istemiyooo aksamları süt içmden mümkün değil uyutamıyorum sütünü içerken kucağımda uyuyooo bizimki biraz tembel suluktan kendi tutup içiyo suyunu ama sütü kucağıma yatıyo içir diye

canım söz konusu hamur işi olursa bende hayır demem bayılırımm vallaha senin aynadan bide bana gönder canım

keramet aynada degil hayatim bakis acimda aciyi azcik genislet aynadaki sana dar gorunur.. bi kere tvde bi kadin gordum abartisiz bi deri kemik hani su yiyememe hastaligina tutulmus yanlis rejim sonucunda ay kadin diyoki aynaya baktigimda kendimi dunyanin en sisman kadini olarak goruyorum aaaa dedim pes vallahi kadin erimis bitmis normale donemiyo hala kendini fil gibi goruyo ne garip insanlar var yahuu

haklısın sebnmcimm yok çok kilolu değilim ben ya hatta bazıları hiç çock doğurmuşa benzemiyosun diyo ama ben göbüşümüde ertiteyim diyorum

tembel degil annesi nazli o nazli.. sen ev isine azcik ara ver cagana daha fazla vakit ayir onunla oyna yerlerde yuvarlan hopla zipla dans et iycene doysun sana ondan sonra biraz duser yakandan aglamalarida azalir. ya bazen cok bilmislik tasliyorum gibi geliyor bana ama vallahi oyle degil bende ayni seyleri yasadim ve cok arastirdim okudum uyguladim mircanda simdi efede de ayniyim inan faydasini gordum bu yuzden sizlerlede paylasmak en azindan hic yoksa fikir edinmek anlaminda soyluyorum.cok karisiyorum anlatiyorum diye kiziyorum kendime ama napayim dayanamiyorum genede deli iste ne yapsa yeridir. ilerde tanisirsak zaten beni gorunce anlarsiniz nasil bir insan oldugumu. sahiplenici, koruyucu duygum cok agir basar bu yuzden ne olur affedin beni cok konusuyorum diye

aaa askolsun sizlerden bişeyler öğrenmek benim çok hoşuma gidiyo hem sen tecrübelisin daha benim ilk bende baskalrına yeni anne olanlara yapıyorum bunu vallaha bizim topik çok hoşuma gidiyo herşeyi paylaşıyoruz derttleşiyoruz kavag yok gürültü yok herkes birbirinden iyi va anlyaşlı iyiki tanımışım sizleriii

deryacigim ben kacayim tatlim saat ucbucuga geliyo.uykum yok ama ben zoyla uyumaya calisayim ninni falan soylerim kendime :)) yoksa yarin bas agrisindan duramam esimi bekledim ama gelmedi gene zile basip uyandiracak beni ama napalim artik.. yarin devam ederiz yani sizde aksam bende oglen )

tamam canım yat dinlen bizde kahvaltı yapıcaz eşimi bekliyorumm bi yandan senle yazısırken kahvaltı hazırladımm hadi sana iyi geceler iyi uykular canımm bilirim o baş ağrısınııı efeyide mircanıda çok öppp

valla ben buradan baska bir topige gitmiyorum hic bi ara yemek topiklerinde dolanirdim simdi oda yok. benimde boyle bi huyum var bir yere alistinmi baska bir yere gitmem dolanmam hic. gercek hayatimdada boyleyim az arkadasim olsun ama oz olsun derim hep bende iyiki sizlerle tanismisim buraya gelmisim mircan icin bile baska topige gitmiyorum bak birakamiyorum burayi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…