ask olsun deryacigim ne demek utulemek konus tabii icine atipta seni yiyecegine anlat beni yesin demiben niye gevezeyim saniyorsun hic icime atmam konusurum ucar gider
iyi canım mutfaktayız oğlumla oda ortalığı dağıtıyooo ne bulursa atıyo ev savaş alanına döndü şu anda bana bişeyler anlatmaya çalışıyo ah bi konusabilse yavrum
konusur annesi konusur sabret biraz. canim benim yaaa yerim onun ellerini ben gelsin benim evi dagitsin sacsin hic karismam bizimkilerle hoplasin ziplasin cekmeceleri indirsin oyyy kiyamam ben onlaraaa
karı koca kavgasına 3 kişiler niyue karışırkı hiç anlamam.cık cık cık.ağzımı bozdurcaklar şimdi bana.ortam müsait değil.
mert çantamdam nufus cuzdanımı almış.anne diye fotomu opuyor.ya çok duygulandım kızlarr.neyse bu sefer gittimm
sen daha dur hele soyle boynuna sarilip canim annem canimmm canimmmm desin bastira bastira sen o zaman gor gozunden yaslar nasil geliyor. dun mircan gelmis bana diyoki anne bana sarki soylermisin bende comeldim yere sen allahin bir lutfusun gozlerimin nurusun seni seven sifa bulur gelde gondum sifa bulsun seni seven aski bulur gelde gonlum aska dysun tirinim tirinimmmm ayy kaptirdim kendimi :)0 ebru gundesin sarkisini patlattim gozunun icine baka baka soyledim oda hic ayirmadan gozlerini benden dinledi mest oldu. sarki bitti himmm cok beyendim cok guzel sarkiymis tesekkur ederim dedi gitti ama o gozlerindeki mutlulugu gorecektin bi yandan bakiyorum bi yandan gozlerim doluyo.. onu diyorum hele iycene bi dillensin o zaman goreceksiniz bunlar daha neki
uuuuu 3 ü bir olunca nescafe 3ü bi arada gibi olurlar kuzularımm inş görüşürüzde datırlar ortalığı canım kaynaşacağımız günü bekliyorum sabırsızlıkla
bende sabirsizlikla bekliyorum tanismayi dicem ama zaten kirk yillik taniyorum sizi :)) benim kaynanam gorumcem keciorendeler az cok ankarayi bilirim sehir merkezini cok geldim konsolosluklarin oldugu yere
düşüncesi bile güzel dört gözle bekliyorum o günleriii
biz boyleyiz ya efede kendini fasulyeden nimet saniyo oda gelip mirildaniyo bi seyler guya sarki soyluyo sariliyo opuyo anni bakk deyip hopluyo guya dikkatimi cekecek abisi ne yapsa taklit ediyo allahim yaa birken iki oldular :)) cok sukur rabbime allah olmayanlarada versin annelik duygusunu tattirsin
biz ordan biraz uzaktayız ama hiç sorun değilll sen gel yeterki evime buyur gel çocuklar dilediği gibi oynasınn sana paoğaça börek yapayım şöyle bi kaç kilo daha al giderkenn
cok guldum kilo olayina bana uyar valla hicde hayir demem oturur yerim bi guzel :) benim ayna zayif gosteriyo
bazen acikiyorum gece kalkip bi bardak sut bikac biskuvi yiyorum esim bilgisayda oluyo o sira ben gozum kapali tikiniyorum bana cok guluyo hayatimda hic boyle uykudan kalkip biseyler yiyenide gormedim diyo. bende iyi bak o zaman madem gormedinkacirma bu ani diyorum yatiyorum :)) benim ufakliklarda benim gibi gece acikinca uyuyamiyorlar hele mircan uykusunda bile kendi kendine dovusuyo bi oraya bi buaya atiyo kendini bi sut nalavt efede ayni. cagan iciyomu sut uyurken
canım söz konusu hamur işi olursa bende hayır demem bayılırımm vallaha senin aynadan bide bana gönder canım
keramet aynada degil hayatim bakis acimdaaciyi azcik genislet aynadaki sana dar gorunur.. bi kere tvde bi kadin gordum abartisiz bi deri kemik hani su yiyememe hastaligina tutulmus yanlis rejim sonucunda ay kadin diyoki aynaya baktigimda kendimi dunyanin en sisman kadini olarak goruyorum aaaa dedim pes vallahi kadin erimis bitmis normale donemiyo hala kendini fil gibi goruyo ne garip insanlar var yahuu
canım gece uyanıp pek içmez ama yatmadan önce ve sabah uyanınca mutlaka sütiçiyo başka bişey istemiyooo aksamları süt içmden mümkün değil uyutamıyorum sütünü içerken kucağımda uyuyooo bizimki biraz tembel suluktan kendi tutup içiyo suyunu ama sütü kucağıma yatıyo içir diye
tembel degil annesi nazli o nazli.. sen ev isine azcik ara ver cagana daha fazla vakit ayir onunla oyna yerlerde yuvarlan hopla zipla dans et iycene doysun sana ondan sonra biraz duser yakandan aglamalarida azalir. ya bazen cok bilmislik tasliyorum gibi geliyor bana ama vallahi oyle degil bende ayni seyleri yasadim ve cok arastirdim okudum uyguladim mircanda simdi efede de ayniyim inan faydasini gordum bu yuzden sizlerlede paylasmak en azindan hic yoksa fikir edinmek anlaminda soyluyorum.cok karisiyorum anlatiyorum diye kiziyorum kendime ama napayim dayanamiyorum genede deli iste ne yapsa yeridir. ilerde tanisirsak zaten beni gorunce anlarsiniz nasil bir insan oldugumu. sahiplenici, koruyucu duygum cok agir basar bu yuzden ne olur affedin beni cok konusuyorum diye
deryacigim ben kacayim tatlim saat ucbucuga geliyo.uykum yok ama ben zoyla uyumaya calisayim ninni falan soylerim kendime :)) yoksa yarin bas agrisindan duramam esimi bekledim ama gelmedi gene zile basip uyandiracak beni ama napalim artik.. yarin devam ederiz yani sizde aksam bende oglen)
aaa askolsun sizlerden bişeyler öğrenmek benim çok hoşuma gidiyo hem sen tecrübelisin daha benim ilk bende baskalrına yeni anne olanlara yapıyorum bunu vallaha bizim topik çok hoşuma gidiyo herşeyi paylaşıyoruz derttleşiyoruz kavag yok gürültü yok herkes birbirinden iyi va anlyaşlı iyiki tanımışım sizleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?