2009 Kasm Anneleri

canım benim yaa

canlandırdım o guzel tabloyu,gozlerim doldumircanda tam bir centirmen,maşallah kuzuma

derya nasıl oldun.daha iyisin deme..

eh işte canım eşim kahvaltıya gelemedi hazırlamıştım ama müdür iş var deyip göndermemiş biraz öncede aradıı gece çalışması varmış çalışma bitince gelecekmiş normalde yarın sabahçıydı aksam erken gelecekti ama aksamcı yapmışlar bende bi kaç saat içerde alacağı vardı onuda söle yarın izin kullan dedimm ona biraz canım sıkıldı özür diledi o konuyla ilgili olarak yok diyo çalışma diyo ama son sözüüü buu herşeyde bi hayır vardır diyorum ve sakin olmaya çalışıyorumm

canlandırdım o guzel tabloyu,gozlerim doldumircanda tam bir centirmen,maşallah kuzuma

hic sorma valla acayip centilboy oglum var..ama bi konu beni endiselendiriyo millete kiz sorup duruyo napcam bilmiyom yaa gecen ablamla telefondayim tel aldi orda kiz varmi diyo soruyo ablama ablam dedi napican kizi evlenicem demez mi ayy olduk gulmekten ablamda diyoki orda kiz yokmu burda kiz olsa evlenirdim heralde diyo allahim saka gibi yaa valla inanmasi cok guc baskasi anlatsa hadi canim atiyosun derim ama oluyomus yahu...nerdende buluyo soyluyo bilmiyorum. hani yaninda konussak boyle seyler bizden duyup soyluyo dicem ama bunun cip'inde orjinalinde var sanirim :))
hadi sizin erkeklerde buyusunde sizdende dinliyelim onlarin maceralarini bakalim onlar ne yumurtlucak

su bizim gameboy olayini cozduk sanirim.. burada ikinci el satan bir site varmis nette ona bakicak esim ama ucuzundan uc oyunluk gameboylardan o bahsettigim dies degil ama.. simdilik bununla idare edicek hem yasina uygun hemde bozsada sorun olmaz 15- 20$ biseymis. buranin bide boyle kulturu var yazin cogunluk millet kapisinin onune aciyo sergi gibi elinde fazla ne varsa uc bes dolara satiyo bazen hic kullanilmamis seyler bile oluyo bi kac defa bakmistik ilk basta garibime gitti tr de boyle bisey yokya ama simdi alistim ben bile gordugumde bakiyorum ne var ne yok diye bi kac defa oyuncak aldimbazen kucuk cocuklar bile ufak tefek seylerinicarsafin ustune koyup satiyolar neymis para kazanma duygusunu asiliyolarmis :) aslinda fena fikir degil atik olur cocuk gelicekte degilmi

anaaaa sebnem kız senin oğlan şimdiden başlamış çapkınlığa ilerd nasıl olacak bakalım maşallah yeni nesil çocuklarıı böyle işte

anaaaa sebnem kız senin oğlan şimdiden başlamış çapkınlığa ilerd nasıl olacak bakalım maşallah yeni nesil çocuklarıı böyle işte

valla isim var anam bu cocukla uc sene sonra basedemicem galiba.. ama bazem pis kullaniyorum bu zaafini beyenmedigim bi sey yaptimi bak boyle yaparsan kizlar seni beyenmez diyorum hemen duraksiyo bi daha yapmiyo:)) ayy cok kotuyum demi ben

valla isim var anam bu cocukla uc sene sonra basedemicem galiba.. ama bazem pis kullaniyorum bu zaafini beyenmedigim bi sey yaptimi bak boyle yaparsan kizlar seni beyenmez diyorum hemen duraksiyo bi daha yapmiyo:)) ayy cok kotuyum demi ben

ohh ne güzel bulmuşsun kolay yolunu kötü anne...seniiiiiiiiiiiiiii

canım ben sana göndereyim sen iste yeterkiii

mahfoldum ben yandim yandim ev sefaya dondu heryer fide dolu hizimi alamadim bide cicek olayina girdim simdide yana yakila saksi ariyorum esim cok pahali diyo deymez diyo on kilo domates yicez kac para harcadin diyo kiziyo bahcede azcik yer var oraya ekicemde kalanini kavga dovus saksi aldirmam lazim yoksa emeklerim bosa gitcek yaa o kadar ugrastim hee.. aslinda terapi gibi bisey oldu benim icin guzel ugras tavsiye ederim insan rahatliyo ama limiti astinmi stres yapiyo:))

iyiyim şekerim eşimi bekliyorumm gece çalışması varmış daha çıkmadı işten uykumda geldi ama onada yiyecek bişeyler hazırlamam lazım onu bekliyorum sen napıyosun bakalım?

bende relax yapiyorum esim bebeleri aldi parka gitti bu saate kadar oturmamistim hic daha yeni oturdum dinleniyorum is guc yaptim bugun

canım eğer uğraşmayı seviyosan parasına bakma ama ben uğraşamazım herhalde çabuk sıkılırım diye düşünüyorumm

bende relax yapiyorum esim bebeleri aldi parka gitti bu saate kadar oturmamistim hic daha yeni oturdum dinleniyorum is guc yaptim bugun

ii dinlen canım çok yoruluyoruz bide 2 taneyle uğrasmak daha zordur tabi bizimki benim tepemden hiç inmiyo oturduğumuz odanın camının önünde koltuk var ben orda oturuyorum genelde geliyo üstüme çıkıyo dışarı bakmaya çalışıyo izin vermeyince kızıp vuruyo bana

canım eğer uğraşmayı seviyosan parasına bakma ama ben uğraşamazım herhalde çabuk sıkılırım diye düşünüyorumm

bende cabuk bunalan biriyimdir ama bu beni bayagi sardi hergun bakmak ilgilenmek bir bebek gibi acaba bugun ne durumda buyudumu yaprak actimi heyecani guzelmis bide meyvelerini yemek nasip olursa deymeyin keyfime.. hele bide kendim ekip bicmisim nasil tatli olur yemesi :)) kopar kopar ekmek arasi yap bide peynir ohh mis misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…