valla ben buradan baska bir topige gitmiyorum hic bi ara yemek topiklerinde dolanirdim simdi oda yok. benimde boyle bi huyum var bir yere alistinmi baska bir yere gitmem dolanmam hic. gercek hayatimdada boyleyim az arkadasim olsun ama oz olsun derim hep bende iyiki sizlerle tanismisim buraya gelmisim mircan icin bile baska topige gitmiyorum bak birakamiyorum burayi :))
sen daha dur hele soyle boynuna sarilip canim annem canimmm canimmmm desin bastira bastira sen o zaman gor gozunden yaslar nasil geliyor. dun mircan gelmis bana diyoki anne bana sarki soylermisin bende comeldim yere sen allahin bir lutfusun gozlerimin nurusun seni seven sifa bulur gelde gondum sifa bulsun seni seven aski bulur gelde gonlum aska dysun tirinim tirinimmmm ayy kaptirdim kendimi :)0 ebru gundesin sarkisini patlattim gozunun icine baka baka soyledim oda hic ayirmadan gozlerini benden dinledi mest oldu. sarki bitti himmm cok beyendim cok guzel sarkiymis tesekkur ederim dedi gitti ama o gozlerindeki mutlulugu gorecektin bi yandan bakiyorum bi yandan gozlerim doluyo.. onu diyorum hele iycene bi dillensin o zaman goreceksiniz bunlar daha neki
derya nasıl oldun.daha iyisin deme..
canlandırdım o guzel tabloyu,gozlerim doldumircanda tam bir centirmen,maşallah kuzuma
hic sorma valla acayip centilboy oglum var..ama bi konu beni endiselendiriyo millete kiz sorup duruyo napcam bilmiyom yaa gecen ablamla telefondayim tel aldi orda kiz varmi diyo soruyo ablama ablam dedi napican kizi evlenicem demez miayy olduk gulmekten ablamda diyoki orda kiz yokmu burda kiz olsa evlenirdim heralde diyo allahim saka gibi yaa valla inanmasi cok guc baskasi anlatsa hadi canim atiyosun derim ama oluyomus yahu...nerdende buluyo soyluyo bilmiyorum. hani yaninda konussak boyle seyler bizden duyup soyluyo dicem ama bunun cip'inde orjinalinde var sanirim :))
hadi sizin erkeklerde buyusunde sizdende dinliyelim onlarin maceralarini bakalim onlar ne yumurtlucak
dunyanin her yerinden acil kocaman saksilara ihtiyacim varrrrrrrfidelerim meyve vermeye basliyacak ben hala saksi ayarliyamadim :))
anaaaa sebnem kız senin oğlan şimdiden başlamış çapkınlığa ilerd nasıl olacak bakalım maşallah yeni nesil çocuklarıı böyle işte
deryaaaaaa huhuuuuu nasilsin hayatim
valla isim var anam bu cocukla uc sene sonra basedemicem galiba.. ama bazem pis kullaniyorum bu zaafinibeyenmedigim bi sey yaptimi bak boyle yaparsan kizlar seni beyenmez diyorum hemen duraksiyo bi daha yapmiyo:)) ayy cok kotuyum demi ben
canım ben sana göndereyim sen iste yeterkiii
iyiyim şekerim eşimi bekliyorumm gece çalışması varmış daha çıkmadı işten uykumda geldi ama onada yiyecek bişeyler hazırlamam lazım onu bekliyorum sen napıyosun bakalım?
mahfoldum ben yandim yandim ev sefaya dondu heryer fide dolu hizimi alamadim bide cicek olayina girdim simdide yana yakila saksi ariyorum esim cok pahali diyo deymez diyo on kilo domates yicez kac para harcadin diyo kiziyo bahcede azcik yer var oraya ekicemde kalanini kavga dovus saksi aldirmam lazim yoksa emeklerim bosa gitcek yaa o kadar ugrastim hee.. aslinda terapi gibi bisey oldu benim icin guzel ugras tavsiye ederim insan rahatliyo ama limiti astinmi stres yapiyo:))
ohh ne güzel bulmuşsun kolay yolunu kötü anne...seniiiiiiiiiiiiiii
bende relax yapiyorum esim bebeleri aldi parka gitti bu saate kadar oturmamistim hic daha yeni oturdum dinleniyorum is guc yaptim bugun
kotuyum ben kotuyum kotuyummmmm yasasin kotulukk
canım eğer uğraşmayı seviyosan parasına bakma ama ben uğraşamazım herhalde çabuk sıkılırım diye düşünüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?