bende cabuk bunalan biriyimdir ama bu beni bayagi sardi hergun bakmak ilgilenmek bir bebek gibi acaba bugun ne durumda buyudumu yaprak actimi heyecani guzelmis bide meyvelerini yemek nasip olursa deymeyin keyfime.. hele bide kendim ekip bicmisim nasil tatli olur yemesi :)) kopar kopar ekmek arasi yap bide peynir ohh mis misss
tamam sen büyütt yemek için bizde geliyoruz bütün kızlar toplanıp yemek için geliriz
nuran olsa yazar assagida .konuya uye olmayanlar ziyaretci diye yazilmiyormu
bilmiyorumki canım ya ziyaretçimiz sağolsun hiç eksik olmuyooo kimse acep?
bakip cikiyolar :)) cay gayfe vereydikk
selam guzel kasim anneleri hepimizin anneler gunu kutlu ve mutlu olsun hepiniz gordogom en iyi anlayisli herseyi cocuklari icin yapan cok guzel annelersiniz bebeklerimiz cok ama cok sansli...
bu seneki anneler gunu benim icin cok ozel oglum anne dedi dunyalar benim oldu bugun hep duygulanarak gecirdim yavrumun bana anne diyecegi gunu tam 3 yil beklemistim cok uzulmus cok aglamistim allahim birinci mucizemi verdi hatta ikinci mucizemi bile verdi yani kizlar allahin sevgili kullariyiz bu mucizeler icin hergun allaha sukretmeliyiz cunku bu bebek olayi icin senelerce ugrasan o kadar para pul doken ama sahip olamayan o kadar cok kisi var ki basina gelmeyen bilemez...
sebnemcigim oglusuna ne kadar guzel br sarki soylemissin onlar bize gercekten de allahin lutuflari... ben de ogluma dunyaya bir daha gelsem oglusum arar bulurum yine seni severim cenneti degismem sacinin teline omrumun yettigi kadar seni severim adli sarki var onu soyluyorum sarki bitince de nartan sarki sarki diyor basliyorum tekrar soylemeye ahhh dillendiler ya cok ama cok tatli oldular masallah kuzucuklarimiza yaaaaa
derya cigim naber sekerim???
zeynep naber? nartan uyudu aytes de mirmir ben de firsat bu firsat iki satir yazayim dedim pek yazamiyorum kk yi aciyorum ama nartan tepeme gelip yazdirmiyor
deryacigim sagol canij iyiler sukur nartan uyuttum anne anne anne diyerek uyudu sanki farkindaydi anneler gunu anne anneee icim eridi her anne deyisinde offf allahim ya yavrularimizi koru hepimizin
zeynepcigim senin de ikinci mucize degil mi??? allahim sana bagislasin guzel kizlarini... herkes anne de demek himmmmm....
kizlar esleriniz ne almislar anneler gunu icin??? bana sayamayacagim kadar fazla gul gelmis kirmizi guller ama en cok ta not ta yazialnlar cok guzel di....
canım bana eşim bişey almadı aslında alyans alacaktı biz zamanında alyanslarımızı bozdurmak zorunda kalmıstık bende şimdi almışken iyisini almak istiyorum el işi olanlardan bi tane bana sormuş 680 demiş oooha dedim iki tane alsak dünyanın parası o yüzden eşim maaş kartını verdi istediğini al dedi öle yani
kizlar siz cocuklara hala suyu kaynamis sogutulms mu veriosunuzmerak ettim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?