2009 Kasm Anneleri

tamam sen büyütt yemek için bizde geliyoruz bütün kızlar toplanıp yemek için geliriz

ahanda benimkiler allah allah nidalariyla geliyooo parktan:) burdan duyuyorum seslerini adam toplamis mahallenin turk bebelerini goturmus parka sessizlik vardi simdi curcuna turk her yerde turkk nasilda inletiyoruz dunyayi yediden yetmise

iyi aksamlar kızlar kimsecikler uğramamış bugünn....

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNN

selam guzel kasim anneleri hepimizin anneler gunu kutlu ve mutlu olsun hepiniz gordogom en iyi anlayisli herseyi cocuklari icin yapan cok guzel annelersiniz bebeklerimiz cok ama cok sansli...

bu seneki anneler gunu benim icin cok ozel oglum anne dedi dunyalar benim oldu bugun hep duygulanarak gecirdim yavrumun bana anne diyecegi gunu tam 3 yil beklemistim cok uzulmus cok aglamistim allahim birinci mucizemi verdi hatta ikinci mucizemi bile verdi yani kizlar allahin sevgili kullariyiz bu mucizeler icin hergun allaha sukretmeliyiz cunku bu bebek olayi icin senelerce ugrasan o kadar para pul doken ama sahip olamayan o kadar cok kisi var ki basina gelmeyen bilemez...

sebnemcigim oglusuna ne kadar guzel br sarki soylemissin onlar bize gercekten de allahin lutuflari... ben de ogluma dunyaya bir daha gelsem oglusum arar bulurum yine seni severim cenneti degismem sacinin teline omrumun yettigi kadar seni severim adli sarki var onu soyluyorum sarki bitince de nartan sarki sarki diyor basliyorum tekrar soylemeye ahhh dillendiler ya cok ama cok tatli oldular masallah kuzucuklarimiza yaaaaa

zeynep naber? nartan uyudu aytes de mirmir ben de firsat bu firsat iki satir yazayim dedim pek yazamiyorum kk yi aciyorum ama nartan tepeme gelip yazdirmiyor

sağol nurancım seninde anneler günü kutlu ve mutlu olsunn.aynı düşüncelere sahibiz şükretmeliyizki anne olduk bu duyguyu yaşamak için uğrasan o kadar çok insan varkiii onları çok iyi anlıyorummm rabbim onlarada nasip eder inşşş..sen nasılsın nurancım aytes nasıl nartan nasıl?uyuyolarmı çağanı uyuttum bende 1 saat oldu anneme gittik bugün şimdide eşimi bekliyorum

zeynep naber? nartan uyudu aytes de mirmir ben de firsat bu firsat iki satir yazayim dedim pek yazamiyorum kk yi aciyorum ama nartan tepeme gelip yazdirmiyor

İyidir canım ne olsun kızların bayağı çenesi düşmüş okumaya çalışıodum annemgildeydim inşaat vardı mahvolduk bizde eşim katmerli tabi cemre sultan çift eziyet etti bize....seninde anneler günün kutlu olsun....bütün kızlarında tabi:)))haklısın ne kadar şükretsek az 2. mucizemde bana geldi rabbime binlerce şükür doğurmak nasip olsun inş. isteyen herkesede versin allahım mahrum etmesin bu duygudan duygulandıkça dua ediyorum arkadaşlarıma hepp bana ruhsuz der kardeşlerim kolay ağlamam diye (onlar ota moka ağlıo)cemremden sona gözyaşım kenarda duruyor hazır ve nazır...nartanı ve aytesi öpüyorum canım

deryacigim sagol canij iyiler sukur nartan uyuttum anne anne anne diyerek uyudu sanki farkindaydi anneler gunu anne anneee icim eridi her anne deyisinde offf allahim ya yavrularimizi koru hepimizin

zeynepcigim senin de ikinci mucize degil mi??? allahim sana bagislasin guzel kizlarini... herkes anne de demek himmmmm....

kizlar esleriniz ne almislar anneler gunu icin??? bana sayamayacagim kadar fazla gul gelmis kirmizi guller ama en cok ta not ta yazialnlar cok guzel di....

canım bana eşim bişey almadı aslında alyans alacaktı biz zamanında alyanslarımızı bozdurmak zorunda kalmıstık bende şimdi almışken iyisini almak istiyorum el işi olanlardan bi tane bana sormuş 680 demiş oooha dedim iki tane alsak dünyanın parası o yüzden eşim maaş kartını verdi istediğini al dedi öle yani

biz de bir tane lcd aldik oturma odasina bir de dyson supurge aldik bir tane thomas var ama kullanimi baya zordu o yuzden ben de bir sey istemedim guller ve o not yeterli dedim sonucta herseyi alabilirim kredi kartim var degil mi yani??? kocalarimiz gercekten iyiler birsey almasalr da git kendine benim yerime al demeleri bile guzel... zaten ben sonucta cok zor begenen bir sahsiyetim....

kizlar siz cocuklara hala suyu kaynamis sogutulms mu veriosunuzmerak ettim???

canım ben suyu sadece ilk bir yada iki ay kaynattım sadece damacana yani hazır su içio hiç kaynatmadım iknci çocuğum olursada hiç kaynatmayı düşünmüom bütün mineralleri ve vitaminler ölüomuş doktorcağızımız öle söyledi ki bende zaten hep kaynatmayı unutuodumm....

kızlarrrr hepinizin annelr günü kutlu olsunnn allahım daha nice güzel günler göstersin hepimize tüm sevdiklerimzlee topunuzu kutluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…