malesef anneme cok uzagim ama gonuller bir, mesafe fark yapmaz :)deryacigim sagol canij iyiler sukur nartan uyuttum anne anne anne diyerek uyudu sanki farkindaydi anneler gunu anne anneee icim eridi her anne deyisinde offf allahim ya yavrularimizi koru hepimizin
zeynepcigim senin de ikinci mucize degil mi??? allahim sana bagislasin guzel kizlarini... herkes anne de demek himmmmm....
kizlar esleriniz ne almislar anneler gunu icin??? bana sayamayacagim kadar fazla gul gelmis kirmizi guller ama en cok ta not ta yazialnlar cok guzel di....
selam guzel kasim anneleri hepimizin anneler gunu kutlu ve mutlu olsun hepiniz gordogom en iyi anlayisli herseyi cocuklari icin yapan cok guzel annelersiniz bebeklerimiz cok ama cok sansli...
bu seneki anneler gunu benim icin cok ozel oglum anne dedi dunyalar benim oldu bugun hep duygulanarak gecirdim yavrumun bana anne diyecegi gunu tam 3 yil beklemistim cok uzulmus cok aglamistim allahim birinci mucizemi verdi hatta ikinci mucizemi bile verdi yani kizlar allahin sevgili kullariyiz bu mucizeler icin hergun allaha sukretmeliyiz cunku bu bebek olayi icin senelerce ugrasan o kadar para pul doken ama sahip olamayan o kadar cok kisi var ki basina gelmeyen bilemez...
sebnemcigim oglusuna ne kadar guzel br sarki soylemissin onlar bize gercekten de allahin lutuflari... ben de ogluma dunyaya bir daha gelsem oglusum arar bulurum yine seni severim cenneti degismem sacinin teline omrumun yettigi kadar seni severim adli sarki var onu soyluyorum sarki bitince de nartan sarki sarki diyor basliyorum tekrar soylemeye ahhh dillendiler ya cok ama cok tatli oldular masallah kuzucuklarimiza yaaaaa
kizlar siz cocuklara hala suyu kaynamis sogutulms mu veriyorsunuzmerak ettim???
malesef anneme cok uzagim ama gonuller bir, mesafe fark yapmaz :)
esim bana bir kamyon dolusu gubre getirmis hediye olarakbende en cok notu beyendim soyle yaziyordu: su anda en cok ihtiyacin olan bu... iyi gunlerde kullan anneler gunun kutlu olsun..
not isin sakasida gubre isin gercegi.. bugune denk geldi espiri yapayim dedim..sezonluk sebze ekmek icin bahce kiralamis bana hediye olarak. ciddi ciddi cifci oluyorum galiba..makyaj yapmam parfum kullanmam taki fazla sevmem alyansimi bile takmam kiyafet yeni aldim adam dusunmus tasinmis bunu yapmis. ama cok sevindim gercekten hep istedigim bir seydi toprakla ugrasmak esimde sanirim ne kadar cok mutlu oldugumu gordu fidelerle ugrasirken boyle bi jest yapmis saolsun
havuz sezonu geliyor napicam ben yaaaagirememek, sicak koymuyoda cocuklarla paylasamamak oynayamamak cok koyuyo. bide kiyafetle havuz kenarinda durmakta yasak tellerin ardindan melul melul kedinin cigere baktigi gibi yada mooonun trene baktigi gibi bakakaliyorum cocuklarla oynasan esime valla niyeti bozmayim diye zor tutuyorum kendimi :18:
günaydın kızlar eşimi işe gönderdimm çağanında uyuttum geldim iş yapmam lazım ama elimi kestim aksam çok acıyo pek bi işyapamıyorum eşim yeni almıştı bıçağı aldığı ilk günde hatırlatmıştı bıçak çok keskin dikkat et diye bende makinede yıkadıktan sonra kullanayım dedim domates doğruyodum pat elimi kestim biraz fazlaca kesmişim sol elimi pek kullanamıyorummm
nurancım bende suyu önce kaynattım ama bayağıdır pınarın suyunu kullanıyorumm biz 3 yıldır içme suyu zaten pınar kullanıyoruz
sebnemcimm sen şaka maka derken işi ciiddiye döktün hadi bakalım bu işleri sevdiğin için eşinde iyi düşünmüş şimdiden kolay gelsin diyorumm
meralcimm evet çağanında küçülmüşleri var öyle hemde ya bi kere giydiği yada hiç giyemediği ama ben ne satmaya nede biirine vermye kıyamıyorum yıkayıp ütüleyip hurçlara koyup kaldırıyorumm
derya'cım geçmiş olsun,bıçak yarası fenadır
kuçulmuşleri kaldır kaldır nereye kadar.her yer eşya dolu zaten.2.yı de duşunmuyorum nasılsa dağıtıyorum,anneme goturuyorum o ihtiyacı olanlara versin diye.bazı şeylerinide ciddi ciddi satmayı duşunuyorum.90 'a aldığım ayakkabyı 30'a satsam iyidir.biraz araştırdım bebek giysilerinde,oyuncaklarında ciiddi bir ikinci el pazarı var.
biliyosunuzki bende düşünmüyorum ikinciyi ama hele bazı kıyafetleri varki çok beğenerek aldığım onları hele hiç vermek sitemiyorum anneme dedim ihtiyacı olanlara verelim diye annem ikinci torunuda istediği için yok olmaz ikinciye lazım olur diye çıkışıyo bu yüzden annemle tartıscaz sanırım çağanıda en çok onlar istemişti eşimle annem çok baskı yapmışlardı ben daha 6 aylık evliydim ve yeni şe girmiştim çocuk istemiyorum diye çok ağladığmı bilirim şimdi annem yine basladı ikinciyi düşün peşpeşe büyüsünler diye ben bidaha bu konuyu açmayın diyorum ama dinleyen yok eşim şu anda istemiyo ben hele hiç istemiyorum
bende mert'in ilşk gıydiği gıysıleri ve çok beğendiklerimden bazılarını ayırıyorum.oğluşumun bebişi olunca o kullansın diye:)
erken de evlenmişsin neden o kadar ısrar ettiler ki biraz evliliğinizin tadını çıkarsaydınız başbaşa.
bizimkilere kalsa bende ilk gunden doğururdum,istemiyordum ben hemen ve dediğimi yaptım 3,5 yıl sonra hamile kaldım allahtan istediğim zaman hamile kalabildim tedaviye falan gerek kalmadı.yoksa başımın etini yerlerdi biz sana dedik falan diye.
bende merti uyuttum,yemeğini hazırladım.çamaşırler yıkanıyor onları asacağım.başkada işim yok.oh beee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?