2009 Kasm Anneleri

malesef anneme cok uzagim ama gonuller bir, mesafe fark yapmaz :)
esim bana bir kamyon dolusu gubre getirmis hediye olarak bende en cok notu beyendim soyle yaziyordu: su anda en cok ihtiyacin olan bu... iyi gunlerde kullan anneler gunun kutlu olsun..
not isin sakasida gubre isin gercegi.. bugune denk geldi espiri yapayim dedim..sezonluk sebze ekmek icin bahce kiralamis bana hediye olarak. ciddi ciddi cifci oluyorum galiba..makyaj yapmam parfum kullanmam taki fazla sevmem alyansimi bile takmam kiyafet yeni aldim adam dusunmus tasinmis bunu yapmis. ama cok sevindim gercekten hep istedigim bir seydi toprakla ugrasmak esimde sanirim ne kadar cok mutlu oldugumu gordu fidelerle ugrasirken boyle bi jest yapmis saolsun

tamda anneler gununde sana en guzel hediye olmus nartanin anne demesi.onlarin bi gulusleri bi sarilislari anne demeleri dunyanin butun stresini uzuntusunu yorgunlugunu unutturuyor degil mi:)allahim butun istiyenlere versin insallah. senin sarkida cok guzelmis bunuda esim soyler hep bana.. ama ben hep soylerim butun ask sarkilari yavrularimizaaaaaa bundan sonra her seyde her anda her dusuncede hep yavrularimiz var acikcasi bende oyle sizi bilmemde (eminim sizde boylesinizdir canlarim)

kizlar siz cocuklara hala suyu kaynamis sogutulms mu veriyorsunuzmerak ettim???

ben su vermeye basladigimin ilk iki ayi kaynattim sonra pet sise su aldik simdide cesme suyu kullaniyorum sular temiz burda cesmeden rahatlikla icilebiyor. sutude hep soguk iciririm oyle alistirdim bogazlari enfeksiyonlara dayanikli olsun diye.simdi ilik sutu beyenmezler bile :)

Son düzenleme:
havuz sezonu geliyor napicam ben yaaaa girememek, sicak koymuyoda cocuklarla paylasamamak oynayamamak cok koyuyo. bide kiyafetle havuz kenarinda durmakta yasak tellerin ardindan melul melul kedinin cigere baktigi gibi yada mooonun trene baktigi gibi bakakaliyorum cocuklarla oynasan esime valla niyeti bozmayim diye zor tutuyorum kendimi :18:

benim koçişimde bir demek karanfil almış.iki gun once evlilik yıldonumumuzdu zaten tekrar birsey almamasını ben soyledim.

nuran'cım en guzel hediyeyı sen almışsın zaten nartan'dan,'anne' kelimesinden daha guzel ne hediye olabilir ki:)
mert'inde anneler gununde oğrendiği kelimeler anahtarla,çorap oldu.çok romantik deme:))

bende iki,üç ay kaynattım hazır suları şimdi kaynatmadan veriyorum. erikli yada nestle kullanıyoruz.

gubre,bahçe kıralamak falan sen ciftçi olmuşsun bile:)eşinde çok doğru seçimler yapmış.yakında hızını alamayıp pazarda falan satarsın sen urunlerini:)

sizin ordaki eskı kullanılmayan eşyaları kapının onunde satma işini ben çok beğenirim amerikan filimlerinde falan hep gorurum ve hoşuma gider burada da olsa oyle seyler keşke..
aslında nettende satış yapılabiliniyor ama kargoyla falan uğraşmak lazımmesela mert'in 2 çift ayakkabısı,montu yepyeni duruyor,kuçuluverdiler.onları satıp,ihtiyacımız olan başka birsey alınabilinir.

denize gitseniz nasıl olur?yakınlarda yok mu deniz. ben havuzu hiç sevmem,deniz daha eğlenceli gelir bana. tabi çocuklar için havuz daha guvenlı o ayrı

günaydın kızlar eşimi işe gönderdimm çağanında uyuttum geldim iş yapmam lazım ama elimi kestim aksam çok acıyo pek bi işyapamıyorum eşim yeni almıştı bıçağı aldığı ilk günde hatırlatmıştı bıçak çok keskin dikkat et diye bende makinede yıkadıktan sonra kullanayım dedim domates doğruyodum pat elimi kestim biraz fazlaca kesmişim sol elimi pek kullanamıyorummm

nurancım bende suyu önce kaynattım ama bayağıdır pınarın suyunu kullanıyorumm biz 3 yıldır içme suyu zaten pınar kullanıyoruz

sebnemcimm sen şaka maka derken işi ciiddiye döktün hadi bakalım bu işleri sevdiğin için eşinde iyi düşünmüş şimdiden kolay gelsin diyorumm

meralcimm evet çağanında küçülmüşleri var öyle hemde ya bi kere giydiği yada hiç giyemediği ama ben ne satmaya nede biirine vermye kıyamıyorum yıkayıp ütüleyip hurçlara koyup kaldırıyorumm

derya'cım geçmiş olsun,bıçak yarası fenadır

kuçulmuşleri kaldır kaldır nereye kadar.her yer eşya dolu zaten.2.yı de duşunmuyorum nasılsa dağıtıyorum,anneme goturuyorum o ihtiyacı olanlara versin diye.bazı şeylerinide ciddi ciddi satmayı duşunuyorum.90 'a aldığım ayakkabyı 30'a satsam iyidir.biraz araştırdım bebek giysilerinde,oyuncaklarında ciiddi bir ikinci el pazarı var.

bende merti uyuttum,yemeğini hazırladım.çamaşırler yıkanıyor onları asacağım.başkada işim yok.oh beee:))

biliyosunuzki bende düşünmüyorum ikinciyi ama hele bazı kıyafetleri varki çok beğenerek aldığım onları hele hiç vermek sitemiyorum anneme dedim ihtiyacı olanlara verelim diye annem ikinci torunuda istediği için yok olmaz ikinciye lazım olur diye çıkışıyo bu yüzden annemle tartıscaz sanırım çağanıda en çok onlar istemişti eşimle annem çok baskı yapmışlardı ben daha 6 aylık evliydim ve yeni şe girmiştim çocuk istemiyorum diye çok ağladığmı bilirim şimdi annem yine basladı ikinciyi düşün peşpeşe büyüsünler diye ben bidaha bu konuyu açmayın diyorum ama dinleyen yok eşim şu anda istemiyo ben hele hiç istemiyorum

bu arada sağol meralciğim ütü yaptım şimdi mutfağı topladım ama elim suya değdiği için bayağı acıdı yemek daha hiç yapmadım çağanın çorbası var baska bişeyler daha yapmam lazım ama basta ben çok acıktım

bende mert'in ilşk gıydiği gıysıleri ve çok beğendiklerimden bazılarını ayırıyorum.oğluşumun bebişi olunca o kullansın diye:)

erken de evlenmişsin neden o kadar ısrar ettiler ki biraz evliliğinizin tadını çıkarsaydınız başbaşa.
bizimkilere kalsa bende ilk gunden doğururdum,istemiyordum ben hemen ve dediğimi yaptım 3,5 yıl sonra hamile kaldım allahtan istediğim zaman hamile kalabildim tedaviye falan gerek kalmadı.yoksa başımın etini yerlerdi biz sana dedik falan diye.

evet canım edaha yaşımda genç 25 ama onlara kalsa 2nciye geç bile kaldımm neyse bi tane dünyalar tatlısı oğlum var ALLAH olmayanlara ve isteyenlere versin ben bakamam ikinciye kendime güvenmiyorumm

ya kızlar size bişey sormak istiyorum çocuklarınız yanınızda oynarken hiç uyuyakaldınızmı?ben bugün sabah çok uykum vardı biraz da tansiyonum düşmüştü uzanmıştım çağanda kendi halinde arabasıyla oynuyodu uyuyalmışım yarım saat bi uyandımki yavrum arabalarıyla oynuyoo anne diye geldi yanıma içim sızladı

Son düzenleme:
kızlar çağan uyandıı ben kaçıyorum karnını doyurayım bide elektirk süpergesini açayım gelirim fırsat bulursam

bende merti uyuttum,yemeğini hazırladım.çamaşırler yıkanıyor onları asacağım.başkada işim yok.oh beee:))

bende evimi temizledim yemeğimi yaptım çamaşırları attım makinaya yıkanıo kızımla tv izlioz
daha uyumadı sıkmıcam canımı ne zamn canı isterse o saatte uyusun

selam kızlar nasılsınız döndüm aranızaaaaçok şükür evim bitti bahaneyle bahar temizliğimde oldu ellenmedik yer bırakmadım evde vallaha hehe sizleri çok özlemişim herkes iidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…