2009 Kasm Anneleri

selam kasim anneleri nasilsiniz keyifler yerinde isallah??? sebnemcigim bahce olayi cok guzel sizin yakinlarinizda mi acaba? gidip gelmen gerekecek degil mi? senin bu olaydan bahsettim de esime o da konya da hobi bahceleri adi altinda oyle bahcelerin kiralandigini soyledi ne guzel degil mi?? turkiyemizde de varmis ama antalya da var mi bilmiyorum ama simdilik benim icin cok erken hele aytes i 1 yas civari yapayim sonra ugrasmak guzel olur...

arkadaslar yanlis anlasilmisiz yani nartan im ilk kez anne demedi cok onceleri basladi ama dun tabi daha bir anlamli geldi dogrusu o bakimdan

ben de artik kaynatilmis su vermeyeyim dogdugundan beri o sekilde veriyordum birakiyorum su an itibari ile...

kizlar ikinci bebekler konusunda kimse dusunmuyor nedense??? sebnemcigim sen ucuncuyu yap ta arkadaslara ornek olsun yaniiii simdi nartan hic tirnak kestirmez normalde ama aytesinkini kesince hic itiraz atmadan tirnaklarini kestiriyor artik ne guzel degil mi????

deeryacigim sekerim gecmis olsun elini kesmissin bir de uyuyp kalmissin cagan in da cani sikilsa kesin seni uyandirirdi merak etme nartan gozlerimi dinlendirmeme bile izin vermez anneeeeee diye tepeme gelir cagan a amasallah annesini uyandirmamis

nartn disinden dolayi oldugunu tahmin ettigim bir istahsizlik icinde bugun ogle yemegini yemedi kerata simdi fistik findik atistiriyor:26: umarim gecici b:26:ir durumdur... yogurdunun icine :26:kefirix koyup meyveli o sekilde yediriyorum kefir cok ama cok yararliymis bizim icin bile aklinizda olsun....

selam kızlar nasılsınız döndüm aranızaaaaçok şükür evim bitti bahaneyle bahar temizliğimde oldu ellenmedik yer bırakmadım evde vallaha hehe sizleri çok özlemişim herkes iidir inşallah

hoşgeldin bircancım güle güle oturr biz iyiyiz çok şükür seni sormalı?

sağol nurancımm vallaha bilmiyorum canım normalde çağanda uyutmaz ama içim geçmiş yorgunluk uykusuzluk derkennn..vallaha nurancım tırnak konusunda kendimi çok şanslı hissediyorum doğduğundan bu yana hiç zorlanmadan çok kolay 2 dkka içinde kesiyorum keserken oyalıyorum konusuyorum anlatıyorum bişeyler hiç sesini çıkarmıyoo saat nerde oğlum filan dyorum şipşak bitiyo artık elim alıştı hızlıca kesiyorummm maşallah nartanada...
çağanda diş çıkarıyo ama çok şükür iştahsızlığımız yok ..
kefirixste aklımda bulunsun canım ilk markete gittiğimde alıp deniycem nasıl veriyosun sen hep yoğurtlamı veriyosun?

masallah caganima canim kefiri oyle icse super olur meyvelilerin tadi cok guzel ama biraz eksi nartan trek basina icmiyor diye ne sekilde iciyorsa o sekilde veriyoru... kizlar pediasure diye bir besin takviyesi varmis istah aciyormus bilgisi olan var mi nartan a vermek istiyorum da.......

anladm canım bideniyelim bakalımm onu daha önce duymuştumm ama kullanmadım

canım annemler buca gedizdee oturuoo önceden bende tabiki kızımın adı neslihan süt içerken uyuyo öyle uymassada yanına uzanıyorum gözlerimi kapatıyorumm bana baka baka sayıklıya sayıklya uyuyoo

slmm kimler oyun parkı kullanıyor çocuklar için biizmki artık beşiğine olmuyor kaldırdık beşiğini...şuanda tekli bi bazamız var onu çektik biizm yatağın yanına üç kişi uyuyoruzz yatakta tayinciyiz bu yıl artık gittiğimiz yerde odasını ayırmak isityorumm iyice bağlandı bana kokumada alıştı kimler çocuklarına ayrı odada yatırıoo park yatak almak istiyorumm en büyük boyları varya xl olanlar düşünüyorum karar veremiyorumm yaaa :26::26::26:

canım bende odasını ayırmayı istiyorum düşündümde ama beşikten düşünce geçenlerde daha erken olduğunu düşündüm çünkü çok deli yatıyooo yataktam dönerken düşer filan park yataklarınıda beğeniyorum bakalımda onların büyüklerimi oluyo standart olmuyolarmı?bide çağan bizim yanımızda yatmadı hiç o yüzden odasını ayıracağım zaman pek sıkıntı çekmiycemm herhalde tayininiz çıkınca o zaman odasınıda ayırırsınn ama şimdiden yavaş yavaş basla evet park yataktan alabilirsinn işine yarayacağını tahmin ediyorum

hic sorma meral valla saksi maksi derken bahce olayi supriz oldu korkuyorum ama basaririm diye kendimi gazlayimda hizimi alamassam bu isin pazarinida yaparim neden olmasin ayol. burda ne dr lar muhendisler ikinci is olarak garsonluk vb gibi seyler yapiyormus sasa kaldim. adamlarin hic komplesi yok yani. ben dr um deyip kasinti kasinti gezmiyolar ortalikta. bende pazarci olurum :))
valla essa olayi cok guzel nettede var satis eyer evn yakinlarindaysa hemen gidip aliyosun elden. kargo falan ugrasmiyon talep o kadar cok ki her sehirde mahallede bulabiliniyor bi seyler iski takip edicen. valla satabilirsneiz satin kullanmadiginiz herseyi en azindan geri donusum para oluyo degilmi..bazen hic kullanilmamis ic camasiri bile goruyorum nette :)) bi tane tezgah blandiri var kendi ceviriyo bende onu takip ediyorum sifirini bulursam alicam . cok tembelim deme karistirmaya hamur yogurmaya bile useniyorum desem

denize gitseniz nasıl olur?yakınlarda yok mu deniz. ben havuzu hiç sevmem,deniz daha eğlenceli gelir bana. tabi çocuklar için havuz daha guvenlı o ayrı

denizde neymis kiz okyanuslar var burda :)) denizi bende cok severim havuza kiyasla ama hic gitmedik burda denize malum kapaliyiz ya pek aklima gelmiyo ama mircan cok seviyo suyu burda cocuk parklarinda var havuz yazin sezonu aciyolarya parka gidince haliyle goruyo mircan istiyo bende kiyida kosede bakiniyom

cok gecmis olsun deryacigim bende kucuk bicak kullandigimda hp keserim elimi..alismisim kasap bicagi gibi kocaman bicaklara :)) valla bende isin buraya kadar gelecegini tahmin etmemistim tek basina iki cocukla nasil yapicam bilmiyorum.

neslide yataktan düşüo alıştım artık annem neyapıon yerde diom düştü düştü dio alıom yatağa koyuyom tekrar uyuyo o da alıştı sanıırım düşmeye artık ağlamıoo:))

Maxima Deluxe XL Park Yatak şu markanın boyları çok iyi 120 x 80 x 76 cm arkadaşımda bunu kullanıo çok memnun dün salıncak aldık nesliye şunun borcu bitisn onuda almayı isitom kredi kartının günü dönsün bakalımm eşimde ben en bastan park yatak alalım demiştim dioo adam haklı çıktıı:)) yinee

ben de senin gibi kanadaya gocecegim diye dogru durust hic bisey alalmamistim buyuk ogluma o zman park yatakmi deniyo bilmiyorum portatif acilir kapanir yataklar var ondan kullandim iki yasina kadar bir yere yatiya gidecegim zaman katlayip goturuyodum yanimda .eger oysa al kullan cok guzel etrafida kapali dusmedi hic benimki ondan ama ben yatak hic koymadim sadece kalin battaniye sermistim onda yatiyodu .. efe nin besigi benim odamada mircan ayri yatiyo ama efede zamani geldi ayirmanin

simdi baktim netten benimkide buna benzer biseydi evet bende cok memnunkalmistim portatif olmasida ikinci guzellik

neslide yataktan düşüo alıştım artık annem neyapıon yerde diom düştü düştü dio alıom yatağa koyuyom tekrar uyuyo o da alıştı sanıırım düşmeye artık ağlamıoo:))

ciddimi saka gibi ya bizimki düşecekte geri yatıp uyuyacak mümkün değil gerçi şimdiye kadar iki kere düştü birinde daha çok küçüktü dönmeyi filan bilmiyordu bizim yatakta yatıyodu yuvarlana yuvarlana düşmüş diğerindede beşikten atmış kendini kafa üstü düştü maşallah nesliye

minecim baktım onlara ondanda düşermi acaba bizimki bu beşikten çok korkuyoruz artık bide beşikte ayağa kalktığı zaman belini geçiyoo yani düşmesi an meselesi oluyooo

ya diyorum ya haftada bir düşüo çocukk alıştı galibaa:)) ne kadan kötü bi anneyimmm benn:)) valla parrk yatak için kandırmma lazım iş inada bindi biizmki en baştan onu alak diodu annem beşiğini aldı hediye olarak annemde dedik park yatak al
oda gitmiş ben laylonların içinde uytmma torunumu die almadı neysee bakcaz önümdeki aya artıkınn:)))

minecim baktım onlara ondanda düşermi acaba bizimki bu beşikten çok korkuyoruz artık bide beşikte ayağa kalktığı zaman belini geçiyoo yani düşmesi an meselesi oluyooo

ondan düşmez canım imkanı yokk yaaa çok kullanışlı arkadaşımda ondan kullanıo istediği yere götürebilio baya memnundu biizm beşikte küçüldü yada bizm kız cabuk büyüdü boy 85 cm oldu yaaa:)) eee anası 1.75 boru da diilkii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…