benim kızım iki yada üç cümle kurabilio ama kelimeleri çıkrtabiilio artık durun sayıyım size anne baba annecim babacım dede dedecim anane dayı amca hoşçakal iyi gecelr hoşt deldinn berra irem mürvet umut abla eşek düştüm acıyo bu aralar babasına babiş dio bide remetta dio şu unutma beni dizisininz sponsoru remetta varya sen vazgeçilmessin işte onun remetta sı:)bide memet memet die evin içinde bağırıoama kim olduğunu bilmioz bu memetin sanırm buda muhteşem yüzyıl daki hürremim oğlu memet olsa gerek bayb aç dio bebek bbeeğim çıkıo ya işte vs kelimler anahtarda var top araba çiçek ve sayamadığım unuttuğum ama en fazla üç cümle kuruo zaten akrep burcu çenesi düşük olcak
maşallah nelihana.hoşt deldinn'e bayıldım yalnız çok şeker...remetta'da iyimiş ben bile bilmiyordum bu kelimeyi:)
bizimkininde bir şampuan değişi ver,bitiriyor beni birde arka arkaya 3,4 kere soyluyor şampuann,şampuann diye onu yıyesim geliyor...
canımm çok özledim izmiri burnumda tütüo kokusu ayrı bişi memleketimin burada pisoljim bozuldu her gece kabuslar görüyorum rahat uyuyamıyorum eşimlede sıkılmasın die payşalamıyorum işi zaten çok yoğun her gece rüyaamda havai fişekleri eve atıolar ,moltof kokteyleri taş ölüorum kokrudan kendimi sıkmaktan sabah din ç bi şekilde uyanmaıyorumm:18::18::18::18: aslına diyarbakırı çok seviyorum... çok güzel bi şehirr insanlarıda komşularımda çok iyi...ama iştee biraz sıkıntılı biyer burası... izmiri biliyorum canım natoyu falanda biliyorumm... odasını ayırmak lazım biliyorum ama bende ayrı yatanıyorumm ki nesliden gece kalkıp boynuma sarılıo öpüo annecimm dioo şapur şupur çok hoşuma giido ayy sabah sabah çenem düştüü uykusuzluğuma verinn :))
yesinler onuda şampuan diyen dilleirnide biizmki yalandan ağlayınca üç kağıtcılık yapma neslihan diye kızıyorumm ogünde ağladı baya anne atta anne atta die bende hastaydım dışarı çıkaramadım zaten sürekli olaylarda var gelde deim sana süpriz vereyim bu arada süpriz dio ama püprüz şeklinde neyse verdim süprizini eline aldı önümden hızlıca koştu sonra döndün anne üçkağıtcıı deyiş o deyiş üç kağıtcı diyip duruo bizee kızmam lazım ama bend ediyorum ona çokta hoşuma giido demesi yaa çok aykırı bi anne olucam bengalibaa
benim kızım iki yada üç cümle kurabilio ama kelimeleri çıkrtabiilio artık durun sayıyım size anne baba annecim babacım dede dedecim anane dayı amca hoşçakal iyi gecelr hoşt deldinn berra irem mürvet umut abla eşek düştüm acıyo bu aralar babasına babiş dio bide remetta dio şu unutma beni dizisininz sponsoru remetta varya sen vazgeçilmessin işte onun remetta sı:)bide memet memet die evin içinde bağırıoama kim olduğunu bilmioz bu memetin sanırm buda muhteşem yüzyıl daki hürremim oğlu memet olsa gerek bayb aç dio bebek bbeeğim çıkıo ya işte vs kelimler anahtarda var top araba çiçek ve sayamadığım unuttuğum ama en fazla üç cümle kuruo zaten akrep burcu çenesi düşük olcak
slm kızlar evde yoktum yeni geldimm anneme gittik çağana ayakkabı aldım 2 tane yeni geldimçağan çok yormuş beni hiç durmuyo ieri girerken çok ağladı girmeyelim diye ama girdik içeri sşzler naptınız nasılsınız bakalım?
yesinler onuda şampuan diyen dilleirnide biizmki yalandan ağlayınca üç kağıtcılık yapma neslihan diye kızıyorumm ogünde ağladı baya anne atta anne atta die bende hastaydım dışarı çıkaramadım zaten sürekli olaylarda var gelde deim sana süpriz vereyim bu arada süpriz dio ama püprüz şeklinde neyse verdim süprizini eline aldı önümden hızlıca koştu sonra döndün anne üçkağıtcıı deyiş o deyiş üç kağıtcı diyip duruo bizee kızmam lazım ama bend ediyorum ona çokta hoşuma giido demesi yaa çok aykırı bi anne olucam bengalibaa
aynen efede oyle disari ciktinmi eve girmek istemiyor napsin cocuklar bunaliyo evde bide disarinin tadini aldimi girmiyolar eve.. bende sabah toparlamasi yaptim evi bulasik kahvalti simdi relax vakti.. bu siralar gene cok halsizim basim falan donmeye basladi yorgunlugu kaldiramaz hale geldim gene kan degerlerim dustu snairim ilacim bitmisti bayagidir kullanmiyordum artik etsini gostermeye basladi. bu siralar istahsizlikta var bende dogru duzgun hic bisey yiyemiyorum canim istemiyo bu yondende guzsuz kaliyorum amannnn uzattim gene... ee sizlerden naber
vay uckagitci neslihan vayyybizdede var o uckagitcidan bi tane. yalandan bi agliyo sesi kulaklarimda cinliyo baska odaya kaciyorum pesimden geliyo. dedigini yaptirmaya calisiyo agliyarak ama yapmiyorum bi sure agliyo sonra susuyo hic bi sey yokmus gibi sanki o yirtinan aglayan o degilmis gibi. ay ne numaraci bunlar yaa
slm kızlar evde yoktum yeni geldimm anneme gittik çağana ayakkabı aldım 2 tane yeni geldimçağan çok yormuş beni hiç durmuyo ieri girerken çok ağladı girmeyelim diye ama girdik içeri sşzler naptınız nasılsınız bakalım?
aynen efede oyle disari ciktinmi eve girmek istemiyor napsin cocuklar bunaliyo evde bide disarinin tadini aldimi girmiyolar eve.. bende sabah toparlamasi yaptim evi bulasik kahvalti simdi relax vakti.. bu siralar gene cok halsizim basim falan donmeye basladi yorgunlugu kaldiramaz hale geldim gene kan degerlerim dustu snairim ilacim bitmisti bayagidir kullanmiyordum artik etsini gostermeye basladi. bu siralar istahsizlikta var bende dogru duzgun hic bisey yiyemiyorum canim istemiyo bu yondende guzsuz kaliyorum amannnn uzattim gene... ee sizlerden naber
gule gule kullansın çağan ayakbabılarını(mertçe)..
bizdde oğleden sonra park turu yaptık,geldik akşam yemeğimizi yettık,bir de balkonda takıldık.şimdide uyku hazırlıklarına başlayacağız yavaş yavaş.
kızlar benim oğlan dişlerini fırçalamadan uyumuyor.nasıl alıştırdıysam artık:),ben fırçalatmayı unutup yatırırsam bana dış fırçalama hareketi yapıyor,hemn kalkıp ban yoya gidiyoruz,dişler fırçalanıp uyunuyor.:)
sağol canım benim daha iyileri mertin olsunnn..demek mertçe haaaa yerim ben onun dilini ya yaaa bende istiyorum konussun artık çağanda siz böyle anlattıkça çok özeniyorummm
aferin merte bayıldım ya öyle yapmasına alıştırman çok iyi olmuş canım çağan diş fırçasını resmen yiyo yada yerlere sürüyoo biz daha öğrenemedik diş fırçalamayııı herhalde bziim biraz daha zamanınmız varr
Gunaydin kizlar dun aksam baya yazmıştım tlf sarji bitti sinir oldum yine de aklımda kalanlara cevap vereyim park yatak ben 6 aydan itibaren kullanıyorum memnunun sayılır cunku guzel bir oda takımı buladım ogluma 10 aydan beri odasında yatıyor Hamis olduğumdan dolayı mecbur ayırdım odasını bebek olunca sorun olmasın diye..... Dişler zorluyor azılar boyle oluyorsa köpek dişlerinde yandık dogrusu evelsi gece bir uyandi tam 3.5saat aytes te ağlıyor açıktı nartan aytesi kucağıma almama izin vermiyor iyiden iyiye artik hep kucağımda olmak istiyor aytesi gösterip yatağına koy diyor yavrum benim üzülüyorum ikisi icin de .... Meralcigim biz sallan yuvarlan gidiyoruz uykusuzluk be yorgunluk beni mahvediyor.... Bulamac kahvaltıyı kendisi terketti yemiyor ben de tek tek vermeye calisiyorum tabi sabrım ve enerrjim yettiği kadar tektek olunca az yiyor zaten iştahı yok .... Fıstık konusu bizde de aynı zaten çok az dısı var kucultup öyle yutuyor vitaminini aliyordur ama degil mı ? Sonra aynen kakasindan çıkıyor...
Sebnemcigim gecmis olsun tatlim kendine dikkat et ama ilacını al ihmal etme o iştah olayı bende de var sanırım mevsim geçişinden nartanim yesin aytesim doysun ben de doyuyorum seninde öyledir eminim....
Nartan artik herseyi söylüyor en çok ta mü neeee mü neeee çok tatlılar dillenince belede
O sinir olayı bizde de var aynen Mert gibi yumruklarını sıkıyor unutturmak pek mümkün olmuyor ben de sarılıp ya sarki söylüyorum yada anna seni çok seviyor diyorum tabi kendini arkaya doğru atmaya çalışıyor düştüğün yapıyorum sonra o bağıran kendisi degil sanki koca bir gülücük genelde aynılar yani sinir olayında odayı terketme yöntemi de iyiymis okumuştum biryerlerde....
derya'cım biliyorsun bu donemde konuşmasından çok dediklerinizi yapabilmesi,sizi anlaması onemlı.yakındır çağandan incilerin dokulmesine:)
mert'te tam fırçalamıyor azında geveliyor gibi birsey ben fırçalatmaya çalışıyorum.onemlı olan o alışkanlığı yavaş yavaş kazanması.sende yatmadan once ver eline mutlaka,alışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?