slm kızlar fac*ebokta bebek anneleri die bişi var aklınızda bulunsun isterseniz ekleyin çok yaralı bilgilerr veriyor....
slm kızlar epeydir giremiyorum eğitimlerim var(
bu haftasonu eymenin 1,5yaş aşısı var inş ateş yapmaz sizinkiler yaptımı ? bizde diş fırçalatma işi babaya ait ikisi fırçalıyorlar dışardan içeri girince yıkıyo ortalığı ilk başta güzelce anlattım ettim yok inat ağla ağla kapının önüne yatıyo ağlıyo sonra susuyo böyle buldum çareyisinir konusuna gelince eymende de var vuruyo yada ısırıyo :2: ama bizde dede faktörü yaptı bunu kayınpederim vur oğlum kır oğlum erkek benim oğlum ya anlatıyorum yapma baba diyorum eee büyüyünce dayak mı yesin diyo sinir oluyorum
nurancım Allah yardımcın olsun çok zor işin
çağanda ayakkabılarını güle güle giysin şebnem ve derya o yorgunluk bende de var ne yapsam gitmiyo üstelik çok gerginim eşime sarıyorum bu ara iyi değilim yani sanki eve gider gitmez eymeni almalıyım yada iş harici hep yanında olmalıymışım gibi hissediyorum ve ne yapsam onunla yapmak istiyorum gerçi onun talebide bu yönde ne alışveriş ne sinema ne eşimle başbaşa bir vkit çok bunaldım çokkkkk keşke annemde bu şehirde olsa
larem özel msj attım sana gördün mü nerdesiniz kızlarrr yaa sizde tatanoz aşısı vuruldunuzmuu????
mine'cim bana meral diyebilirsin:)gelmedi bana mesaftekrar rica etsem...
Selam kizlar bugün İstanbul dan gelen eltim le buluşum birseyler yedik yanıma aytesi aldım cunku bir agladi mı susmak bilmiyor süt sagip bıraksam hic hoşuma gitmiyor süt sagmaktan nefret ediyorum bu yüzden aytes le yapışık ikiz gibi olmaya devam.... Tabi boyle olunca biraz burnundan geliyor ama napalim annelik zor zenaat zaten.... 18 ay aşıları sanırım zorlu aşılar kolaylıklar cocuklarımıza isallh....
Canım çok sıkılıyor dogrusu ama bu sene tatile gitmek iki kucukle nasil fikir bilemiyorum burnumdan mı gelir artik nasil olur bilemiyorum???
Nagehancigim tesekkur ederim canım dualara herzamankinden çok ihtiyacım var... Bu arada bu aytes düzenli emmiyor birini emse öteki kalıyor 10 dk bile emmiyor nasil olacak bilemiyorum kafam karisik nartan la da ilgilenmektenaytes e bir düzen oturtabilecek miyim hic emin degilim????
cnm benim bugünler çabuk geçecek bir bakmışsın rahata ereceksin
meralcim minecim bilgilendirme için teşekkür ederim
şebnemmm banada pc versene sen çok oynadın yoruldun
uzun uzunn yazamıyorum eymen paşam oyun bekliyor öpüyorum herkesi ve kuzucukları
selam kızlar nasılsınız kızım banyo yapmaktan çok korkuyordu bi kaç aydır bugün yine yıkancağını anladı ve sinirdi çok kötü kustu kalbine bi baktım nasıl atıyor anlatamam napıcam bilmiorum haftada 1yıkıyorum zaten millet gün aşırı yıkıor çok korkutmıyayım die haftada 1yıkıorum bana akıl verin...
iyi geceler kızlarrr nasılsınız bakalım?ben biraz yorgunum ve basm ağrıyooo geçmşi okudum ama tek tek cvp yazamıycammm bizim 18 ay asımız 17sindeee bakalım bizim nasıl olacakkk banyo meselesinide ben yıkamıyorum babasıyla berbaer duşun altına girip yıkanıyolar giydirmesi bendeee tembel anne moduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?