2009 Kasm Anneleri

slm kızlar fac*ebokta bebek anneleri die bişi var aklınızda bulunsun isterseniz ekleyin çok yaralı bilgilerr veriyor....

sadece benim oğlum oldu galiba aşı ateş değilde normalden biraz daha sıcaktı bir kaç saat vucudu.hemen geçtı ama.kolu çok kızardı ve şişti 3 gunde o da geçtı.halıyle acısı olmuştur kı çok mızmızdı o gunlerde.

benimde annem bu şehirde dil keşke yanımd aolsa hep hiç ayrılmasam ama olmuyor işte ama neyse az kaldı nesli dün vuruldu aşıssını ateş yapamdı zaten eve gelir gelmez calpol verdim 5 arayla falan ateş yapamdı şükür ama aşı vurulan bacağı şişmiş birazcık banada tatanoz aşısı vurdular kolum çok acıo ve şiş insaşşalah eymen dede ateş yapmaz

larem özel msj attım sana gördün mü nerdesiniz kızlarrr yaa sizde tatanoz aşısı vuruldunuzmuu????

Son düzenleme:
gecmisi okudumda cvp yazamiyorum simdilik. neden mii :)) bilgisayari actim oturdum burayi okuyorum mircan geldi 'anne senin gozlerin yorulmus galiba. bende dedimki yok yorulmadi oda yorulmus yorulmus sen dinlen biraz bende kral oyun oynucam. ama daha yeni acmistim oglum dedim oda amann sebnemmmm dedii :))))))))))))oldum gulmekten yaa alem bu cocuk. neyse simdilik ona birakayimda sonra gecmise cvp yazarim.. emir buyuk yerden

Selam kizlar bugün İstanbul dan gelen eltim le buluşum birseyler yedik yanıma aytesi aldım cunku bir agladi mı susmak bilmiyor süt sagip bıraksam hic hoşuma gitmiyor süt sagmaktan nefret ediyorum bu yüzden aytes le yapışık ikiz gibi olmaya devam.... Tabi boyle olunca biraz burnundan geliyor ama napalim annelik zor zenaat zaten.... 18 ay aşıları sanırım zorlu aşılar kolaylıklar cocuklarımıza isallh....

Canım çok sıkılıyor dogrusu ama bu sene tatile gitmek iki kucukle nasil fikir bilemiyorum burnumdan mı gelir artik nasil olur bilemiyorum???

Nagehancigim tesekkur ederim canım dualara herzamankinden çok ihtiyacım var... Bu arada bu aytes düzenli emmiyor birini emse öteki kalıyor 10 dk bile emmiyor nasil olacak bilemiyorum kafam karisik nartan la da ilgilenmektenaytes e bir düzen oturtabilecek miyim hic emin degilim????

cnm benim bugünler çabuk geçecek bir bakmışsın rahata ereceksin
meralcim minecim bilgilendirme için teşekkür ederim
şebnemmm banada pc versene sen çok oynadın yoruldun
uzun uzunn yazamıyorum eymen paşam oyun bekliyor öpüyorum herkesi ve kuzucukları

ama ben yeni actim pc yiiiiiiiiiiii azcik isim var ondan sonra veririm
efenin oglenyemegini yeirdim simdi kucagimda sizdi, mircan bahcade oynuyor benimde relax saatim.bugun efenin muzipligi ustundeydi uyandigindan beri bi komiklikler yapiyo bi sakalar yapiyo oldum gulmekten. her an her seyi oyuna ceviriyo bu sipalar

selam kızlar nasılsınız kızım banyo yapmaktan çok korkuyordu bi kaç aydır bugün yine yıkancağını anladı ve sinirdi çok kötü kustu kalbine bi baktım nasıl atıyor anlatamam napıcam bilmiorum haftada 1yıkıyorum zaten millet gün aşırı yıkıor çok korkutmıyayım die haftada 1yıkıorum bana akıl verin...

Bircan mrrhaba canım çok uzuldum neden boyle yapıyor ki birkaç oyuncak ses çıkaran balık balina top gibi seyler alsan bir kovaya koysan biz o şekil dsha rahat ettik ama nartan banyoyu seviyor umarım kızında en kısa zamanda duzelir

haftada bir yikaman daha cok korku yapar suya alismasi icin suyla hasir nesir olmasi lazim.. benim buyukte ilk boyleydi sonra kucagimda dusa soktum sadece vucudunu yikadim alisana kadar basini yikamadim sonra kuveti doldurdum onun gobegine gelicek kadar bende yanina oturdum suya girebilecek oyuncaklarini koydum kuvete bi surede boyle takildik kuvetteyken ara sira elimle kafasina su doktum bi sure sonra fiskiyeyi ona verdim o yuzume su tuttu ben sarlatanliklar yaptim o cok guldu derken alisti suya.. sende boyle dene belki duzelir

bir suru sey yazdimm yolladim ama siteden cikis notu verdi yazdiklarimda bosa gitti bu siralar face de burdada bi gariplik mi var benim baglantimmi bi garip surekli uye oldugum sitelerden bir sure sonra cikis notu geliyo tekrar giris yapin diyo anlamadim yahuu

saolun kızlar sebnem tavsiyelerin için teşekkürler bende öle denicem bakalım...geçen yaz yıkancam die ağlardı sudan çıktımı susturamazdık

iyi geceler kızlarrr nasılsınız bakalım?ben biraz yorgunum ve basm ağrıyooo geçmşi okudum ama tek tek cvp yazamıycammm bizim 18 ay asımız 17sindeee bakalım bizim nasıl olacakkk banyo meselesinide ben yıkamıyorum babasıyla berbaer duşun altına girip yıkanıyolar giydirmesi bendeee tembel anne moduu

bende bi gun oyle babasina yiktim sen yika yorgunum deyip artik ona havale edecektim isi ama ilk yikamasinda kulagina su kacirdi oglusumun o gece cok agridi bende bir daha vermedim hic. simdi o istiyo ama vermiyom az daha buyusun ondan sonra sonra ceremesini ben cekiyom yorgunluk bisi degil cani acidimi icim gidiyo bilirsiniz iste ya.. bizimde asimiz bu ayin 21 galiba.. bakalim nolcek ne kadar uzamis kilo almis ya bizim evdeki terazi bi acayip bi tartiliyon kilo almissin bi tartiliyon kilo vermisin biizm herif bunalima girdiydi o tarti yuzunden simdi anladikki bozuk.. bende sevindiydim efenin kilosu iyi diye 15 miydi neydi ama yanlis oldugu kesin :))21 de belli olur artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…