Aytes le emme arasi vermiştik srn giitmissin hay allahım karsilasamadik....
cikmak zorunda kaldim canim kusura bakma mircanin arkadaslari cagirdi assagiya bizde efeyle indik hava aldik biraz. seinkiler nasil canim nartan dis cikariyomus bizdede ayni sorun var bi gece ateslenmisti dis yuzunden simdi iyi dort tane kopek disi birden cikacak gibi gorunuyor sisti yerleri beyazliklar gorunuyor ama daha patlamadi. azcik istahsiz ama sevdigi seyler olunca saldiriyo kerata. az once napmis efe. sen tabureyi al dolabi ac yogurdu alt raftan al bu sefer cekmeyece git tabureyle ordan kasik al cik balkona yogurt ye vidi vidi konusuyo bi keyifliki bi bakayim suna dedim ayy agzi eli ustu yogurt olmus keyifle yiyo bide bana diyoki bittiiiii siritiyo
slm nesl 4 ay öncesine kadar banyoyu da suyuda çok seviyordu taki 42 derece ateşlenene dek ozamn soğuk sular la yıkadık ateşini zor düşürdük neredeyse kızm havele geçirecektiselam kızlar nasılsınız kızım banyo yapmaktan çok korkuyordu bi kaç aydır bugün yine yıkancağını anladı ve sinirdi çok kötü kustu kalbine bi baktım nasıl atıyor anlatamam napıcam bilmiorum haftada 1yıkıyorum zaten millet gün aşırı yıkıor çok korkutmıyayım die haftada 1yıkıorum bana akıl verin...
slm nesl 4 ay öncesine kadar banyoyu da suyuda çok seviyordu taki 42 derece ateşlenene dek ozamn soğuk sular la yıkadık ateşini zor düşürdük neredeyse kızm havele geçirecekti( o gün bu gündür nesli banyodan çok korkuyor sen yien hafta bir yıkıyormuşssun nesli en son geçen ay banyo oldu bidaha olmadı patlama derecsinde ağlıo çatlıo artık yaz gelsinde havalr ısınsın sevdiği oyuncakları suya atarım yeniden alıştırıım inşş senden daha kötü durumda olan biri varmış dimi o yüzden canını sıkma yazın alışırlar tekrrar dan
kızlar aranızda en küçük anne benmiyim??? ben 87 doğumluyum
canım yaaa bizimkide soğuk sulardan dolayıçok ağlıyı banyoda çağanda öyle ateşi çıktımı 40ı geçiyo ateşiii evet yaz gelsin yavaş yavaş alışırlarr
ya kızlar artık çağanla bas edemiyorumm sürekli ısırıyo herkesi ağlıyo morarıyoo kimseye rahat vermiyoo arkadasım geldi 2 yasaında kızı var rahar bırakmadı ağlkama krizine girdi kız çocuğunuda aldı kaçtı resmen ya ne yapıcam ben bununla
aaa küçük anne bende 85 liyim canımmm diğer anneler bizden büyüklerrr
canım çok üstüne düşme yapma etme deme biizmkide bi ara öyleydi sonra yukardaki arkadaşın kızı 5 ay büyük ondan dayak yiyodu karşı komşsunun kızı geldiğinde ki kız 4 yaşında dövüodu iteliodu ısırıyodu neler nelr en sonunda annecim yasak yapma yanlış ama çok üstüne gitmeyerk söyledim sonra kendliğinden geçti hepsinin bi dönemi var biraz dayak yasin aklı başına gelir:))biizmki öyle oldu dayak yiyincede yapma yasak diodu dayak yediği çocuğa sonra bıraktı kendiliğinden
minecim öle diyosunda hiçbişey yapamıyorum kosuyo saldırıyo herkese aksama kadar beni resmen dövüyoooo yapma demiyorum zaten dedikçe daha çok yapıyoo artık bıktım ama yeter diyorumm ya
canım evde oyuncak kız bebek varsa onu al kucağına ama oğlun yanındayken onunla konuş öp bebeği tabiki seni seviyorum sana çok iyi bakıcam karnını doyurucam vs vs seni hiç dövmicem cici bebek güzel bebek vss
bebekle ilgilen onunda dikkatini bebeğe yönlendirr gel bebeği sevelim sevmeyi öğret sürekli konuş onlada bebeklede biraz delice ama çok işe yarıo emin ol sevdir bebeği ben bunu hep yaptımm nesliye o dönemlerinde sakinleşti baya şimdi bebeğini vc ye çişe götürüo altını acıp ıslak mendille silio bez bağlıo karşı komşunun kızı geldiğinde sevmediği bi bebeği var ona verio bide bez verio al aç dio :))hiç hırcınlığı kalmadı bi dene belkim işe yarar
hay çok yaşa minecim ilk fırsatta bebek alıp deniycemm bakalım faydası olacakmı bizeee
nedemek canım inş işe yararerkek çocukta bebek almadınız dimi çocuğuma neslinin birsürü arabası varr topu varr
farkındayım araayı uzattığımn canım 1 aydır grip ti zaten düzelmioki kıçı Eğrik bizimkinin hep hasta burnu akıo bide kalörifer leride yakmadılar uyuslarr evde buz gibi iyice hasta olcak diye korkudan yıkamdık sürekli siliom çocuk kokmasın gecen gün yaptırcaktık banyoyu hazırladım onu götürcektim ana bi baktım burnu akıo yine tekrar vazgeçtik 1 hafta bekledik havalrda soğudu tekrar aşı vuruldu yine beklemedeyizz yıkıcam inşşşhayırrr en küçük anne bennimmmm 88liyim hehe...minek saol canım rahatladım demekki var bizim gibileride ama 1ay arayı çok açmışın iice uzaklatırmışın inadına yıka benimkide sinir krizi geçirio ama alışcaklar mecbur
nabersiniz kizlarrr derya dr gitti sanirim sonucu bizede haber verrrrrrr deryaaaaaaaaa.
mine senden maber. kizinada sanada masallah kasimin bir guzel annesi daha varmis
kız maşallah akla bak ya dolaptan yoğurt çekmeceden kaşık al yoğurt yeee bende efeyi yiyeyim sıpa yaaa bide bittiiiiii diyomuşşş çok hoşmuşş yaaa
kızlar bug
n saat 3 de kalça için ultrasaınumuz var biliyorum hala bana ya bişey yok kuruntu yapma diyosunuz yok artık yapmıyorum içim rahat ama eşim yinede götür bi dedi hemde o hastanede senetimiz vardıı bi gün çağanı götürmüştükkk sistemleri bozukmuşş senet yaptılar benim adıma onu almam lazım ee bugünde kontrol var bi tasla iki kuş vurayım dedimmm
ayyy topigin en yaslisida ben oluyorum galibaa :18: bugunleridemi gorecektimmmmmburdada gecen gittigim arkadasta uc bayan vardi ben ucundende buyuktum bana ablaaa dedilerr ama goruntuye bakarsak ben hepsinden kucuk duruyodum yasimi soylemesem goruntuden kazaniyorum buda buyuk bisey degilmi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?