iltifattan ote gercekten kizinda sende cok guzelsiniz boylu poslu olmakta ayri bi avantaj. evet benim iki oglum var bende onlarin pesinden nasil kosturuyorum nasil basediyorum hala cozemedimayy canımm teşekürler sana yaa ilaç gibi geldii:)) iltifatınn baktım faceden sana meralle ve zeyneple ortak arkadaşız ama iki çocuk vardı iki tanemi var senin maşşalah nasıl bakıosun ben bakamam galiba iki tane birdenn kafayı yerimm
kız ben abla demiyorum ama ablamı diyeyimm yoksa sebnem demeye devammı edelimmmm
nabersiniz kizlarrr derya dr gitti sanirim sonucu bizede haber verrrrrrr deryaaaaaaaaa.
mine senden maber. kizinada sanada masallah kasimin bir guzel annesi daha varmis
gitmedm canım ya hava çok kötüydü bide baktım kimse götürmüyo tek banamı deöiş diye gitmedimmm ve eeee çağan bugüb çok huysuzzzzz
zeynebimde gelmissss sesimimi duydun kizz dur bi daha bagirayimda meralle nagiste gelsin merallllllllllllll nagihannnnnnn hadi gelin kizzzzzzzz
ilk baslarda mircan da bana cok huysuz yaramaz gibi geliyordu sonra baslakarinin bebeklerini gordukten sonra aradaki farki anladim rahatladim huysuz degilmis aslinda olmasi gerektigi gibi merakli enerjik vs. anladimki hata bende ben onu kabullenmekte zorlanmisim. yanliz bir hayatima eklenmis bir sorumluluk tabi agir geldi ama kabullenince simdi hic bi agirligi yok. ve oteki cocuklardan daha uslu ve laf anlayan bir cocuk. acaba sendemi boyle oldun is hayatindan daha pisikolojikman hazir olmadan bebek sahibi olman etkiliyomu seni eyer oyleyse bu caganada yansiyor ve huzursuzluk yasiyor cocuk..yaptiklari tepkileri cok normal biraz daha sabret canim konusmaya baslasin derdini anlatsin rahatlar oda
geldim şekerim ama heran geri gidebilirim cemroş azmış durumda bütü n gün sessiz duruyomuş biz gelince çozutuyor okuyp yazamıyorum size bu arada bir sen merak etmişsin ayrıca teşşekür ediyorummm(tebrik koyuyorum)
selam kizlar cok gerginim birisi dursa oteki agliyor mizmizlaniyor nartan aytesi kucagima bile almami istemiyor aytes te emmiyor iki dk emip birakiyor doyuyormu ki anlamadim?? cok gergin ve sinirliyim...
tamam bakalım öle olsunaaaa askolsunn zeynepcimmm bizimde aklımızdasınnn ama fırsat olmuyo bişey yazmayaaaa
çok zor ama gerilmemeye çalış canım belki stresten sütün azalmıştır ben sıkılınca hemen azalırdıselam kizlar cok gerginim birisi dursa oteki agliyor mizmizlaniyor nartan aytesi kucagima bile almami istemiyor aytes te emmiyor iki dk emip birakiyor doyuyormu ki anlamadim?? cok gergin ve sinirliyim...
geldim şekerim ama heran geri gidebilirim cemroş azmış durumda bütü n gün sessiz duruyomuş biz gelince çozutuyor okuyp yazamıyorum size bu arada bir sen merak etmişsin ayrıca teşşekür ediyorummm(tebrik koyuyorum)
canim benim nette olmasamda hep aklimdasiniz valla.. kizlarda merak ederde yazmaya firsatlari olmamistir. bugun ofday ilan ettim bulasiik yikiyordum kasiklarima bi sanci girdi biraktim herseyi oturdum oturmuskende bos durmayim pc takilayim dedim. simdi evi bi gorsennn mok goturuyo cocuklar firsati ganimet bildi dagittikca dagitiyo hele efenin en buyuk zevki herseyi yerlere atmak cekmeceleri bosaltiyo raflari indiriyo galiba ben alistim artik iki cocuk olunca :)) bide genislikte var genis genis oturuyorum
selam kizlar cok gerginim birisi dursa oteki agliyor mizmizlaniyor nartan aytesi kucagima bile almami istemiyor aytes te emmiyor iki dk emip birakiyor doyuyormu ki anlamadim?? cok gergin ve sinirliyim...
yok kizlar sutum aksione nartan a nazaran daha cok sagip nartan a icirdim bakim ne kadar sut diye gayet iyi
dr u aradim o da stress li isen o yuzden emmiyordur sakin olmaya clis dedi sanki kolaydi gece gunduz vucudum iflas etti artik mutsuzummmmm
canim benim yaaa hic stres yapmamamaya calis zor gunlerdir bunlar gecer insallah tek basinasin degilmi komsun falan yada buyuk kzii falan yokmu gorustugun onlardan birini cagirsan
sebnemcim öncelikle geçmiş olsun ben senin gibi o dağıtsın ben sonra toplarımı her zaman yapamıyorumm çünkü sonunda çok yoruluyorum onaları toplamak yerleştirmek canıma okuyo benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?