yalniz degilim canim yeni bir yardimci geldi ama artik nartan alisamadi biri gidiyor biri geliyor o da anlam veremiyor hep tepemde aytes te canimi sikiyor neden emmiyor bu cocuk 1 haftadir ya bugun istahi yoktur duzelir yok bir gun daha duzelir yokkk yokkkk ne yapacagim memeyi birakirsa nolacak birakir mi acaba bu birakma belirtileri mi offff offf
bu konuda cok bilgim yok canim ya ben fazla emzirmedigim icin bilemicem ama ablamin yeni bebegi oldu onukide emmiyomus dr demiski sutun fazla geliyo boguluyo ememiyo seninde oylemi acaba
bilmiyorum canim bazen bogulacakmis gibi oluyor sutler tasiyor da nolacak peki simdi cok geliyorsa ????
bilmiyorum canim bazen bogulacakmis gibi oluyor sutler tasiyor da nolacak peki simdi cok geliyorsa ????
yurt dışında peynir yoğurt falan yapıolarya ondanmı yapsan şaka şakasağda kalanları bakalım emecekmi maşşalah yaaaa sen genede çok deme sütüm
ya kızlar yazdıklarınızı okurken köşede bi çocuk annesini emiyor öyle bi resim var çok hoşuma gitti ya valla doğurup emziresim geldi
dogur dogur ikisi birarada buyur sende rahat edersin
KIZLARR öğle namazı itibariyle namaza başlamış durumdayım allah izin verirse vede şeytana uymassam bundan sonra bırakmayı düşünmüyorum çünkü nesli beni hep utandırıo ezan okuyunca koşuyo yanıma anne allah amenn dioo dio yüzüne sürüo küçüçük ellerini bende utanıodum günde 4 vakit utandırıo annesini zilli kızım sizde dua edin banaa
hadi bakalım minecim ALLAH utandıröasın şimdiden ALLAH kabul etsinn darısı bana
hadi bakalım minecim ALLAH utandıröasın şimdiden ALLAH kabul etsinn darısı bana
eeee hadi sende başla o zamann :)))
niyetleniyorum çok ama benim bi isteğim var ben kapanmak ve öle 5 vakit namazıma başlamak istiyorumm onuda çalışmayı düşündüğüm içinn kapanamıyorum biraz daha zamanım var benim
KIZLARR öğle namazı itibariyle namaza başlamış durumdayım allah izin verirse vede şeytana uymassam bundan sonra bırakmayı düşünmüyorum çünkü nesli beni hep utandırıo ezan okuyunca koşuyo yanıma anne allah amenn dioo dio yüzüne sürüo küçüçük ellerini bende utanıodum günde 4 vakit utandırıo annesini zilli kızım sizde dua edin banaa
bak sen şu cimcimeye neler de yaparmış..allah kabul etsin mine'cim..
he he bana abla değil teyze diyebilirsiniz.zira benim 85 doğumlu yeğenim var.7 yaşımdan beri teyzeyım ben:)şimdi benimle ablam arasında 12 yaş var ve ablam erken evlenip 19 yaşında anne olunca.ben de 7 yaşında teyze oluverdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?