teşekürler canım çok zilli çok bu kız yeni uyudu ... yoksun 2 gündür denk gelmedik yada...
benim bi sorunum var ya nesli yi tek başına uyutamıyorum illa bana sarılcak gözleirmin içine baka baka uyucak tamam hoşuma gitmiyor diil ama ne zamn tek başına uyucak bu kız
dun yoktum annemdeydim canım ondan denk gelemedik..
kelın ilacı olsa başına surer sekerim.mertde illa sallanarak uyuacak.evde salıncağımız varda gitttiğimiz yerde çarşafta sallamak zorunda kalıyoruz.o yuzden annen dışında bir yerede gittiğim yok
pekı yattığınızda hemen uyuyormu nesli yoksa uzun suruyor mu uyutması.
:)neslide kendi kuçukluğumu gordum bende oyle anneme sarılıp,saçlarını okşayarak uyurmuşum:))guzel bir uyuma seklı bence keşke mert'te oyle uyusa...
allahtan hemencecik uyuyor mert o yuzden pek şıkayetım yok bıraz daha buyuyup salıncağına sığmayınca ne yaparız bilmiyorum şimdilik evdeysek sorun yok:)
başım berbat,ekrana bakınca daha da fena oldum,ben kaçayım birseyler yıyeyım mert uyurken.
yavrum hasta olduğumu anlıyor galıba gelıp gelıp sarılıp opuyor:))şimdide 2,5 saat oldu uyuyalı annesine acıdı bugun sanırım:))
kızlar uzerine afiyet ben grip oldum.bademcikler şiş,geniz tıkalı halıyle başım ağrıyor.mert iyi şukur,tek tesellım o..
nurancım emzirmekten vazgeçme,gogsun çok gerrin o yuzden aytes ememiyor olabilir.sutunu bıraz boşaltta vermeyi dene.oncelıkle kafanda bitir.ben bu çocuğu emzircem,mama yok de.inatla sen sun bebeğine o da alacaktır eminim.
mertle oyle donemlerimiz oldu kı,dogru duzgun emmedi,az kilo aldı ama illakı emzirdim.dr'un dediği gibi stres yok.
bircan mert geçen yaz bayılırdı banyoya,kışın ne oldu anlamadık kafasını yıkarken ferhat figan ağlıyordu.sonra bir kitap buldum 'bebek koala banyoda'diye.onu okudum sık sık,her banyodan once.inanılmaz etkili oldu artık sorunsuz yıkanıyor.mert bıcı bıcı yapmaya gidiyoruz diyorum benden once banyoya gidiyor.bizim sorunumuz banyoda onu oturtamıyorum illa ayakta olacak bu yuzden tek başıma yıkayamıyorum onu.şimdi neyse eşimle yıkıyoruzda yazın hergun yıkamam gerekecek o zaman nasıl yapacağım bilemiyorum:
bizde bi yere gittiğimizde yanına uzanmak zorunda kalıcam kalıcam diyorum çünkü şimdilik bi yere gittiğimiz yok hepp evdeyizz:)) o kötüüü o bana sarılınca o şekilde benide bi uyku bastırıyoki sorma gitsinnbizimm salıncak 135 tl idi 100 e aldık baya büyük gibi rahat oluo içine arkasıda tam açılıo ama içinde doğru dürüst otortmuo ama bebğini uyutuo bebeği uyumuoki papat dözlerini die kızo beni taklit edio sıpaa
bisiklet için bana erken gibi geliyor,ben almayı duşunmuyorum bu sene.ilk arabam var bizde onla idare ederiz balkonda falan biner.
Arkadaşlar siz çocuklarınıza bisiklet aldınız mı?Biz bisiklet almak istiyoruz ama karar veremedik.Önce Smart Trike All In One Araba alalım dedik çok pahalı geldi.Sonra yine Smart Trike Recliner var o da çok pahalı...Eşimde Plasmacar mı alsak Puky Pedalsız Bisiklet mi alsak dedi.Ben zaten tam bilmiyorum bi de arkası olmayınca binebilir mi acaba diye düşünüyorum.
selam kizlar aytes bugun guzel emdi baya emdi valla bir ohhh dedim bakalim degismez umarim....
biz nartn a ebeveyn kontrollu olan bir bisiklet aldik linkini ekleyebilirsem cok memnunuz cok ta sik birseySmart Trike DX Bisiklet - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! biz turuncu yesilli aldik bir bak istersen canim digerleri cok basit gibi geldi bana cok pilastik bu guzel....
meral gecmis olsun canim derya sana da gecmis olsun ben bugun daha iyiyim...[
sağol nurancım gözün aydın seninde çok sevindim emmesine inşş bırakmaz çok zor çünkü sakın pes edipte mama verme o zaman bırakır işteee
naber derya nasilsin canim ?? aytesin gazi var deli gibi bagiriyor boyle boyle buyuyecekler ama kafa dayanmiyor sinirlserim bozuluyor...
iyiyim canım geçmiş olsunn ayteste gazlı bi bebek demekki çağan gibii çağanda bugün burnumdan getirdi pturdum ağladım en sonunda gece 4 te bi uyandıı neyse süt içirdim o sırada bende bi mide bulantısı bi baş ağrısı çağanı geri beşiğine koydumm konusuyooo öylee kaçta uyud bilmiyorumm öğlen uykumuzda bozuldu tabi öğlen 12 de uyurken bugün 3,30 dauyudu 5.30 kalktı ama uyutana kada ne çektim ya şimdide uyumuyo bu saat oldu banamısın demiyo ya hiç dinlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?