2009 Kasm Anneleri

dun yoktum annemdeydim canım ondan denk gelemedik..

kelın ilacı olsa başına surer sekerim.mertde illa sallanarak uyuacak.evde salıncağımız varda gitttiğimiz yerde çarşafta sallamak zorunda kalıyoruz.o yuzden annem dışında bir yerede gittiğim yok

pekı yattığınızda hemen uyuyormu nesli yoksa uzun suruyor mu uyutması.

Son düzenleme:

değişio 3 dakikada sürebilio 10 dakikada bazen 20 dakka ama sallamak yok şükür sadece yanına uzancam sarılcak bakcak uyucakk okadar bizde salıncak aldık belki tv karşında kendi kendine oylanır uyur diye zilli sadece annmlerle konuşurken binio abimn kıznında salıncak aldık salıncağı görünce görüntülü konuşma yaprken hemen anne nay nay nay hoppp dio kıskançlıktan binicek yoksa dönüp yüüzüne baktığı yokk...

:)neslide kendi kuçukluğumu gordum bende oyle anneme sarılıp,saçlarını okşayarak uyurmuşum:))guzel bir uyuma seklı bence keşke mert'te oyle uyusa...

allahtan hemencecik uyuyor mert o yuzden pek şıkayetım yok bıraz daha buyuyup salıncağına sığmayınca ne yaparız bilmiyorum şimdilik evdeysek sorun yok:)

başım berbat,ekrana bakınca daha da fena oldum,ben kaçayım birseyler yıyeyım mert uyurken.
yavrum hasta olduğumu anlıyor galıba gelıp gelıp sarılıp opuyor:))şimdide 2,5 saat oldu uyuyalı annesine acıdı bugun sanırım:))

bizde bi yere gittiğimizde yanına uzanmak zorunda kalıcam kalıcam diyorum çünkü şimdilik bi yere gittiğimiz yok hepp evdeyizz:)) o kötüüü o bana sarılınca o şekilde benide bi uyku bastırıyoki sorma gitsinnbizimm salıncak 135 tl idi 100 e aldık baya büyük gibi rahat oluo içine arkasıda tam açılıo ama içinde doğru dürüst otortmuo ama bebğini uyutuo bebeği uyumuoki papat dözlerini die kızo beni taklit edio sıpaa

geçmiş olsun canım kendine iyi bakk

meral teyzecimm çok geçmiş olsunn acil şifalar dilerim merte geçmediğine çok sevindim inş çabuk atlatırsınn

Arkadaşlar siz çocuklarınıza bisiklet aldınız mı?Biz bisiklet almak istiyoruz ama karar veremedik.Önce Smart Trike All In One Araba alalım dedik çok pahalı geldi.Sonra yine Smart Trike Recliner var o da çok pahalı...Eşimde Plasmacar mı alsak Puky Pedalsız Bisiklet mi alsak dedi.Ben zaten tam bilmiyorum bi de arkası olmayınca binebilir mi acaba diye düşünüyorum.

bisiklet için bana erken gibi geliyor,ben almayı duşunmuyorum bu sene.ilk arabam var bizde onla idare ederiz balkonda falan biner.

neslinin avatar fotosuna bayıldım.bu kasım bebişlerinin hepsi artist valla nasıl bır poz o oyle
biz tavanı deldırıp,çingene salıncağı denilen tarzda birsey yaptık:)beleşe geldi:)şaka bir yana koycak yer olmadığından boyle bir çozum bulduk...
mert bir bebeği var.parmaklarıyla gozunu oyuyor.erkek milleti işte buyuyude aynı,küçüğüde

bende bisikletin erken olduğunu düşünüyorum dün ilk arabama baktık ama almadık bizimki çok düşüyooo diye biraz daha büyümesini bekliycezz

selam kizlar aytes bugun guzel emdi baya emdi valla bir ohhh dedim bakalim degismez umarim....

biz nartn a ebeveyn kontrollu olan bir bisiklet aldik linkini ekleyebilirsem cok memnunuz cok ta sik birseySmart Trike DX Bisiklet - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! biz turuncu yesilli aldik bir bak istersen canim digerleri cok basit gibi geldi bana cok pilastik bu guzel....

meral gecmis olsun canim derya sana da gecmis olsun ben bugun daha iyiyim...

naber derya nasilsin canim ?? aytesin gazi var deli gibi bagiriyor boyle boyle buyuyecekler ama kafa dayanmiyor sinirlserim bozuluyor...

iyiyim canım geçmiş olsunn ayteste gazlı bi bebek demekki çağan gibii çağanda bugün burnumdan getirdi pturdum ağladım en sonunda gece 4 te bi uyandıı neyse süt içirdim o sırada bende bi mide bulantısı bi baş ağrısı çağanı geri beşiğine koydumm konusuyooo öylee kaçta uyud bilmiyorumm öğlen uykumuzda bozuldu tabi öğlen 12 de uyurken bugün 3,30 dauyudu 5.30 kalktı ama uyutana kada ne çektim ya şimdide uyumuyo bu saat oldu banamısın demiyo ya hiç dinlemedim

Bu yakisiklilar hep aynı demek ki nartan da pek bir ası herseyi anlayan bu cocuk masanın uzerine çıkma düşersin diyorum arkamı donüyorum masaya çıkıyor hicbirsekilde beni dinlemiyor ası çok ası bazen beni cildirtiyor yani o derece..., sen de takma zamanla yine duzene girer ilerli aylarda daha bir çok uyuyacaklar ....

kızlar ben kaçıyorum sebnemgilin orda öğle yemeği sonrasımı bilmem ama bizim burda yatsı yemeği olacak birazdaneşim geliyomuş yemek hazırlıyorummm kendinize iyi bakın çocukları öpün bernim yerimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…