2009 Kasm Anneleri

nurancigim nartan icin cok zorlu bir donem geciriyorsunuz aman fazla ustune dusme yapma etme deme sonucta o snein dikkatini cekmek istiyor ve dediginin tersini yapiyor sen hayir dedikcede takinti olur iycene yapar. ozunde sakin anlayisli bir bebek nartan ama bu gune kadar tekti simdi seni paylastigi bir baska bebek var sen sadece gozunu ondan ayirmamaya calis masayami cikti aaa benim oglum burdaymissss diye hemen al onu kucagina op kokla indir assagiya.. boyle boyle aytese alisana kadar ugrasacaksin benimki bir senede anca alisti

ahhh ahhh al iste sinirlenmemek elde degil iste ama alistim artik.. efeyi yarimsaat oldu uyutali mircan koltuktan bir atladi gummmm icerdeki odadan efe uyandi ..bide buranin evleri kagit gibi ust kattan yurusen gircc girccc diye ses yapiyo allahtan kimse yok ustumuzde komsulardan duyuyorum efe kucagimda tv seyrediyo simdi uykusunuda alamadi mizmiz cek dur simdi...

cok gecmis olsun tatlim aman dikkat et kendine mide bulantin basinin agrisindandir. benimde oyle olunca esim tuzlu ayran yapar azcik iyi olurdum sende dene bakalim nasil olucak

allah yar ve yardimcin olsun minecigim. insallah devaminida getirirsin. masallah senin kizada nasilda ornek olmus babababababa. simdi cok enteresan bisey oldu. ben bunlari yaziyorum mircanda camin onunde yag yagmur yagg yag yagmur yagg diye mirildaniyo.. bende sordum niye yagmur yagmasini istiyorsun oglum. hayvanlar susamis anne onun icin diyorum.. heee cizgi filmdeki hayvanlara diyorsunnn.. yok anne disaridaki hayvavlar cok susamis bende allaha soyluyorum.. allakim hayvanlar cok susamis onlara su verirmisin diyorum.. himmm tamam.. sen allahmisin tamam diyorsun ben disardaki cok uzakta yukardaki allaha soyluyorum.. tamam oglum tamam bisey demedim afferin sanaa.. anneee allak cokmu uzaktaaa.. hayir oglum allak her yerde ve cok yakinimda kalbimizde.. heee tamam o zamannn...cok acayip oldum yaa bu cocuklar bi acayip sok ediyolar insani sastim kaldim benyaa

niyetleniyorum çok ama benim bi isteğim var ben kapanmak ve öle 5 vakit namazıma başlamak istiyorumm onuda çalışmayı düşündüğüm içinn kapanamıyorum biraz daha zamanım var benim

kapanmadanda namaz kilabilirsin deryacigim. icinden geliyorsa namazini kil kapanmak cokta onemli degil. rahatlarsin ferahlarsin namaz kildikca.. bes parmagin besi bir degil genelleme yapmiyorum ama kapali olupta kalbi pis olanlar yada acik sacik olupta kalbinde allahi tasiyanlar var. goruntu isin fasafisosu :) allah insanin kalbine bakar goruntusune degil..

Son düzenleme:

sanada cok gecmis olsun teyzeeeeeeeeeeee benim ablamla teyzem arasinda 4 yas benimde 8 yas fark var.. ananemle annem yarismis resmen seninkiler gibi :))

bende erken diye dusunsemde abisi oldugu icin bizim durumlar efeye gore ayarlaniyor abisinin akulu motoru var hakimiyeti tam olmasada onu kullaniyo acmasini kapamasini ileri geri yapmasini gaza basmasini biliyor ama direksiyon hakimiyeti yok.. o surerken bende pesinden suruklemiyorum tutmaya calisiyorum izin vermiyor cekk diye bagiriyor :))

aytese masallah bi gun oyle bi gun boyle duzenini kurmaya calisyor kerata bu bisiklet guzelmis. burda komsuda var biraz basit bisey ayagini koyacak bir yer yok pedallar dondukce cocugun ayagina carpiyor takiliyor adamda ha bure itiyo kac defa bagirdim camdan amca cocugun ayagi takildi diye soyle bi bakiyo sonra gene devam.. bunun ayagini koyacak yeri olmasi avantaj.. gule gule kullansin nartancikk sonrada aytese miras kalir.. iki erkek olmasinin iyi yonleri ondan ona kaliyor hersey :90:

Ay maşallah Allah sağlık sıhhat versin.Benimkide öyle yapmamı istediği bi şey varsa ve ben oturuyorsam beni kaldırmaya çalışıyor.

Benim de aslında en çok düşündüğüm bisiklet modeli bu ama binmezse diye korkuyorum.Zaten tayin isteriz diye geçen yıl çok fazla bi şey almamıştık.Park yatak almıştık sadece onuda 6 ay kullandık........

Haklisin tatlisim nartan in ısı şimdilik zor benimde aytes i her emzirmem de hep yaramazlıklar yapıyor ve emme işlemi yarım kalıyor bölünüyor boyle olunca da kucuk bidik emmek istemiyor sanırım.....

amin canım amin çok boş bi insan oldum ben ya facebooktu kadınlar kulübüydü yemekti temzilikti çocuktu derken herşeyi boşladım bide kitap okumak istiyorum halit ertuğrulun kitapları var eskide çok okurdum yarın buralarda bulabilirsem hemen alıp başlıcam sana da tavsiye ederim bakaılm inş devamını getiririm bu gün evde sanki çok güzel bi huzur ve ferahlık varr allahım sen bozmaa

Canım zaten ara sıra biniyor evde anne düduttt diyor ben sürüyorum sanırım büyüğümde daha iyi olur

Ne guzel allahım kabul etsin... Huzurun da bol olsun ben de mevlit dinledigim de kur an okunduğunda öyle huzur bulurum

Canım zaten ara sıra biniyor evde anne düduttt diyor ben sürüyorum sanırım büyüğümde daha iyi olur

neslininde var üç tekerlekli motoru öyle pahalı bişi diil 45 tl almış eşim evin içinde ileri geri gidiyor ayaklarıyla pedallarını ceviremiyor... daha erken zaten dışarıya çıkınca koşmak isitiyor tutabilene aşkolsunn...

kendini arayan adam guzel bir kitap okumadiysan tavsiye ederim.. cok seneler oldu okuyali yanlis hatirlamiyorsam bir otobus yolculuguyla baslayan bir hikayeydi. ama karistirmista olabilirim..azcik erken bunaklik basladida iki kisi bizi konusursa ucuncusu biz oluruz. uc kisi bizi konusursa dorduncusu biz oluruz diye allahin fermani var sen tek basina dusunsende ikincisi O dur...rabbim kalbinden evinden ailenden bu huzuru hic eksik etmesin canim... bu gece tasavvuf modundayim caktirma :)) kalbinin guzelligi yuzene vurmasinin nedeninide bulduk snairim (diger kizlar alinmasin hepnizde (tabiki resmini gorduklerimde daha muneccim makamina eremedim)ayni sadelik guzellik var temizlik var. resmini gormediklerimde ise yansiyan bir ic guzellik var. burda kavga dovus etmememiz mutlu mesut yasamamizda bir gostergesi degil mi

Haklisin tatlisim nartan in ısı şimdilik zor benimde aytes i her emzirmem de hep yaramazlıklar yapıyor ve emme işlemi yarım kalıyor bölünüyor boyle olunca da kucuk bidik emmek istemiyor sanırım.....

iki oglusumuda cok emziremedim ben ( hele mircan hic emmedi diyebiliriz oyle oldugu halde efe yi emzirirken mircan dikkatlice bakiyor bende emicem diyordu. ama yuzunu burustura burustura hani tiksinerek bakarsin ya oyle..emmesine izin verdigimde bu sekilde azini surmesiyle hemen cekilip azini burnunu silmesi bir oldu.. ogkkkk hic guzel degilmis buuu dedi.. tabii oglusum bak ben sana ne guzel seyler yediriyorum ama kardesine bu tadi kotu sutu veriyorum yaaa bak ben snei ne kadar cok seviyorum dedigimde yuzundeki ustunluk taslamasini gormen lazim :)) nartanimda bu saskinlik masum kiskanlik vb seyleri atlatmasi yavas yavas olucak sadece sen dengeyi saglam tut nurancigim sen sakin huzurlu olursan cocuklarinda oyle olur emin ol buna is sende bitior

bu gun kapinin onune indik bizim sipalarla.. top oynadik hopladik zipladik kostuk haliyle cilkim cikti.. mahallenin diger bir iki cocuguda (yabanci) bize katildi yakartop oynadik. sonra bizim oyunbozan mircan efendi topu kapan diger cocuga saldirdi. neymis o alicakmis topu.eli cocugun alnina geldi ama bisey olmadi hemen mircani aldigim gibi eve gittim ceza olarak. tabi bizimki yirtti ortaligi ozur dilerim anne bi daha yapmicam diye ama nafile olmek var donmek yok. eve geldik tv yasak pc yasak atari yasak yemek yeyip yikayip yatirdim.. cok kotuyum degil mi acimaszi anne kivaminda ama icim nasil acidi ben bilirim.. ya boyle yapmasam ilerde daha kotu olacak o ne oyle istedigi bir seyi almak icin siddet olurmu hic yarin okulda boyle yapsa yandik artik.bide assagida oyun oynarken topumu istiyor viyak viyak basiyor feryadi sonra topu aliyo eline hic bisey yokmus gibi devam ediyor sinir oluyorum boyle yalandan agliyarak hile yapmasina.. bir iki guzel uyardim olmadi simdi sira kati kurallarda bakalim sonumuz hayir ola... efe mi ?? oda abisinin izinde tam yol ileriiiii mircan ne yapiyorsa aynisini yapiyor..annem derdi biz kucukken on teker nereye giderse arka teker oraya gider diye simdi daha iyi anliyorum gencecik yasta dort cocukla nasil bas edebiliyomus :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…