Bu yakisiklilar hep aynı demek ki nartan da pek bir ası herseyi anlayan bu cocuk masanın uzerine çıkma düşersin diyorum arkamı donüyorum masaya çıkıyor hicbirsekilde beni dinlemiyor ası çok ası bazen beni cildirtiyor yani o derece..., sen de takma zamanla yine duzene girer ilerli aylarda daha bir çok uyuyacaklar ....
slm kızlar nasılsınız?ben çok halsizim mide bulantısı ve baş ağrısı vaar bide çağan gece 4 te kalktıı bi baktım mbeşikte bağıra bağıra konusuyooo ay delirdim vallahii tam ben uyuycam o kalkıyoo tabi dinlenemiyorum bu saat oldu hala uyumadı
KIZLARR öğle namazı itibariyle namaza başlamış durumdayım allah izin verirse vede şeytana uymassam bundan sonra bırakmayı düşünmüyorum çünkü nesli beni hep utandırıo ezan okuyunca koşuyo yanıma anne allah amenn dioo dio yüzüne sürüo küçüçük ellerini bende utanıodum günde 4 vakit utandırıo annesini zilli kızım sizde dua edin banaa
niyetleniyorum çok ama benim bi isteğim var ben kapanmak ve öle 5 vakit namazıma başlamak istiyorumm onuda çalışmayı düşündüğüm içinn kapanamıyorum biraz daha zamanım var benim
bak sen şu cimcimeye neler de yaparmış..allah kabul etsin mine'cim..
he he bana abla değil teyze diyebilirsiniz.zira benim 85 doğumlu yeğenim var.7 yaşımdan beri teyzeyım ben:)şimdi benimle ablam arasında 12 yaş var ve ablam erken evlenip 19 yaşında anne olunca.ben de 7 yaşında teyze oluverdim:))
Arkadaşlar siz çocuklarınıza bisiklet aldınız mı?Biz bisiklet almak istiyoruz ama karar veremedik.Önce Smart Trike All In One Araba alalım dedik çok pahalı geldi.Sonra yine Smart Trike Recliner var o da çok pahalı...Eşimde Plasmacar mı alsak Puky Pedalsız Bisiklet mi alsak dedi.Ben zaten tam bilmiyorum bi de arkası olmayınca binebilir mi acaba diye düşünüyorum.
selam kizlar aytes bugun guzel emdi baya emdi valla bir ohhh dedim bakalim degismez umarim....
biz nartn a ebeveyn kontrollu olan bir bisiklet aldik linkini ekleyebilirsem cok memnunuz cok ta sik birseySmart Trike DX Bisiklet - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! biz turuncu yesilli aldik bir bak istersen canim digerleri cok basit gibi geldi bana cok pilastik bu guzel....
meral gecmis olsun canim derya sana da gecmis olsun ben bugun daha iyiyim...
bende erken diye dusunsemde abisi oldugu icin bizim durumlar efeye gore ayarlaniyorabisinin akulu motoru var hakimiyeti tam olmasada onu kullaniyo acmasini kapamasini ileri geri yapmasini gaza basmasini biliyor ama direksiyon hakimiyeti yok.. o surerken bende pesinden suruklemiyorum tutmaya calisiyorum izin vermiyor cekk diye bagiriyor :))
selam kizlar aytes bugun guzel emdi baya emdi valla bir ohhh dedim bakalim degismez umarim....
biz nartn a ebeveyn kontrollu olan bir bisiklet aldik linkini ekleyebilirsem cok memnunuz cok ta sik birseySmart Trike DX Bisiklet - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! biz turuncu yesilli aldik bir bak istersen canim digerleri cok basit gibi geldi bana cok pilastik bu guzel....
meral gecmis olsun canim derya sana da gecmis olsun ben bugun daha iyiyim...
nurancigim nartan icin cok zorlu bir donem geciriyorsunuz aman fazla ustune dusme yapma etme deme sonucta o snein dikkatini cekmek istiyor ve dediginin tersini yapiyor sen hayir dedikcede takinti olur iycene yapar. ozunde sakin anlayisli bir bebek nartan ama bu gune kadar tekti simdi seni paylastigi bir baska bebek var sen sadece gozunu ondan ayirmamaya calis masayami cikti aaa benim oglum burdaymissss diye hemen al onu kucagina op kokla indir assagiya.. boyle boyle aytese alisana kadar ugrasacaksin benimki bir senede anca alisti
allah yar ve yardimcin olsun minecigim. insallah devaminida getirirsin. masallah senin kizada nasilda ornek olmus babababababa. simdi cok enteresan bisey oldu. ben bunlari yaziyorum mircanda camin onunde yag yagmur yagg yag yagmur yagg diye mirildaniyo.. bende sordum niye yagmur yagmasini istiyorsun oglum. hayvanlar susamis anne onun icin diyorum.. heee cizgi filmdeki hayvanlara diyorsunnn.. yok anne disaridaki hayvavlar cok susamis bende allaha soyluyorum.. allakim hayvanlar cok susamis onlara su verirmisin diyorum.. himmm tamam.. sen allahmisin tamam diyorsun ben disardaki cok uzakta yukardaki allaha soyluyorum.. tamam oglum tamam bisey demedim afferin sanaa.. anneee allak cokmu uzaktaaa.. hayir oglum allak her yerde ve cok yakinimda kalbimizde.. heee tamam o zamannn...cok acayip oldum yaa bu cocuklar bi acayip sok ediyolar insani sastim kaldim benyaa
Benim de aslında en çok düşündüğüm bisiklet modeli bu ama binmezse diye korkuyorum.Zaten tayin isteriz diye geçen yıl çok fazla bi şey almamıştık.Park yatak almıştık sadece onuda 6 ay kullandık........
amin canım amin çok boş bi insan oldum ben ya facebooktu kadınlar kulübüydü yemekti temzilikti çocuktu derken herşeyi boşladım bide kitap okumak istiyorum halit ertuğrulun kitapları var eskide çok okurdum yarın buralarda bulabilirsem hemen alıp başlıcam sana da tavsiye ederimbakaılm inş devamını getiririm bu gün evde sanki çok güzel bi huzur ve ferahlık varr allahım sen bozmaa
Canım zaten ara sıra biniyor evde anne düduttt diyor ben sürüyorum sanırım büyüğümde daha iyi olur
Ne guzel allahım kabul etsin... Huzurun da bol olsun ben de mevlit dinledigim de kur an okunduğunda öyle huzur bulurum
amin canım amin çok boş bi insan oldum ben ya facebooktu kadınlar kulübüydü yemekti temzilikti çocuktu derken herşeyi boşladım bide kitap okumak istiyorum halit ertuğrulun kitapları var eskide çok okurdum yarın buralarda bulabilirsem hemen alıp başlıcam sana da tavsiye ederimbakaılm inş devamını getiririm bu gün evde sanki çok güzel bi huzur ve ferahlık varr allahım sen bozmaa
Haklisin tatlisim nartan in ısı şimdilik zor benimde aytes i her emzirmem de hep yaramazlıklar yapıyor ve emme işlemi yarım kalıyor bölünüyor boyle olunca da kucuk bidik emmek istemiyor sanırım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?