2009 Kasm Anneleri

canım kesinlikle haklsın bu düşüncene katılıyorumm çok örnek var böyle

çok iyi yapmışsın şebnemcim uyarmışsın olmamış,olçulu bir şekilde ceza vermek gerekir zaten ki sen vermişsin.yoksa hiç laf soz anlatamazsın.birde tutarlı olmak çok onemlı bir seye hayır deyıp,ağladığında aksini yapmakta çok yanlış.eşimi uyarıyorum hep bu konuda tutarlı ol,yalan soyleme diyorum..
sabahları o işe giderken mert ağlıyor o da babacım hemen gelecem,arabadan çantayı alcam gelecem gibi seyler soyluyordu.bende yalan yok dedim.artık baba işe gidiyor,akşam gelecek diyoruz.şimdiden herşeyın farkındalar,yalana gerek yok bence...

nurancım aytesle işlerin yoluna girmesine sevindim.bisiklettinizde çok guzelmış,gule gule kullansın nartan.

kesinlikle çok haklısın canım duygularıma tercüman oldun vallahii bu topigi ve sizleri çok seviyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa

gunaydın deryaaaa,
nasılsın?bende dun merti 10 kadar uyutamadım.çağanda aynı durumdaymış.1 saat hasta halımle salladım onu,birde yalnızdım

kahvaltımızı yapacağız şimdi.siz nasıldınız?

gunaydin canlarimmmm benide uyku tutmadi takiliyodum topiklerde baktim siz gelmisisniz nasil oldun meral sen nasilsin derya

günaydın canım şimdi iyi çok şükür sabah 7 gibi uyandı şimdide arabasıyla oynuyo arada bi geliyo bana vuruyo gidiyoo demek mertte aynı durumdaydıı sanki anlasşmışlar gibi sıpalarr..sen nasıl oldun canım biraz daha iyimisin bari?

sebnemcim sender hoşgeldin nasılsın?

şebnemcimde burdaymış:)
nasılsın canım,oğlanlar uyumuştur,orda gece uyku hazırlıkları,burda sabah kahvaltı hazırlıkları..

offf bu babalar offffff benimkide ayri bi dert. benim koydugum kurallari bozmada ustune yok. bazen mahsus yaptigini bile dusunuyorum.. yaa cocuklara ne dersem ne yaparsam tam tersini yapiyor. ben ceza veriyorum o bozuyo ben hayir diyorum o evet diyo tabii haliyle cocuklar o yokken iyi o gelince curcuna kopuyo. efeye yasak olan seyi anliyo mesela abisinin oyuncagini aliyosa efe o abinin ver dedimmi hemen veriyo ama baba geliyo efe istiyo baba veriyo mircan cildiriyo efe geri vermiyo offff boyle sinir oluyorum esime neymis kiyamiyomus

aynen canım dün tlfda çıldırdım diyorumm bana diyokii ya çocuk diyo oyun istiyo diyo o ne isterse yap diyoo yemekten önce çikolata verme diyorum erken geleceği zaman eline bi çikolata alıyo hayda çocuk onu yiyo baska bişey yemiyoo oda bende neye hayır dersem tersini yapıyo bide bıyık altından gülerek dalga geçiyo benimle

gunaydin canlarimmmm benide uyku tutmadi takiliyodum topiklerde baktim siz gelmisisniz nasil oldun meral sen nasilsin derya

şimdi boğazım ağrıyor sadece,ama dun mert'i uyutmaya çalışırken oluyorum sandım.vucudum halsiz her bir eklemim ağrıyordu zaten birde mert direnince uyumamak için bittim.uyutup,duşa girdimde dınlendim azcık.ama çok şukur bugun ıyıyım kahvaltıdan sonra dışarı çıkarıcam bizim sıpayı.burda pazar kuruluyor orda gotureceğim.tezgahları karıştırsın biraz:))sonrada park turumuz olacak..

iyiyim canlarim nolsun gunduz cok yorulmustum bebeleri uyuturken azcik uyumusum sonra bugune kadar hic yasamadigim bir durumla uyandim cok komikti yaa simdede uykusuzluktan tirmaliyorum iste bu arada saat gece iki burda :))

canım ya inş çabuk toparklanırsınn çık tabi açık hava sanada iyi gelir ya bende çıksammı annemlere gitsemmi diyorum ama hava biraz bozuk eşimde kahvaltıya gelip tekrar işe gidecek acaba annemleri çağırssam benmi gitsem kararsız kaldımm yağmur yağacak gibi burda

pazarrrrrr cok severimmm pazar gezmelerini ama burda hic yok oyle ( istnabulda gitmedigim pazar yoktu oyle abarttikki ablamla bazen gun gun pazar geziyoduk ayni pazarcilarla karsilasip abla seni sali pazarindada gordum demi diyolardi o kadar yani :))

iyiyim canlarim nolsun gunduz cok yorulmustum bebeleri uyuturken azcik uyumusum sonra bugune kadar hic yasamadigim bir durumla uyandim cok komikti yaa simdede uykusuzluktan tirmaliyorum iste bu arada saat gece iki burda :))

yatta dinlen canım azıcık bebelerin peşinde koşmaktan halimiz kalmıyoo kız sebnem enerji ieçceği alıyosun anacım bu enerjiyi nerden buluyosun hayranım sana ben bu aralar bitmşş durumdayım dr gitcemm

bizimkide oyle.birseyı elinden alıyor sonra ağlıyor diye geri veriyor.çok yanlış.
eşler arasındada bir tutarlılık olmalı,bizde pek sağlayamıyoru zşimdilik ama oturup konuşmak lazım.yoksa bu durumu çocuklar kullanmasını çok ıyı oğreniyorlar.

yanlislikla yarim kaldi yolladim yaziyi. canim gecmis olsun ama hala hastasin dikkat et disarda usutme gene nuksetmesin bogazin.. gerci cocuklar icin herseye katlaniyozya yok oyle luksumuz yat dinlen falan demi

pazarrrrrr cok severimmm pazar gezmelerini ama burda hic yok oyle ( istnabulda gitmedigim pazar yoktu oyle abarttikki ablamla bazen gun gun pazar geziyoduk ayni pazarcilarla karsilasip abla seni sali pazarindada gordum demi diyolardi o kadar yani :))

bende bayılırım pazarlara burda birde sosyete pazarları kuruluyor çeşitli semtlerde çok uygun fiyata kalıtelı giysiler bulabiliyorsun.çoktandır gidemiyorum.bizim burdaki hemen 5 dk mesafede kuçuk bir pazar.her tezgahtan bir tane var nerdeyse seçme şansın yok.dolaşmak için gidiyorum buraya.bizim asıl gıttığımız pazaryarın eşim sabahtan gider oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…