kapanmadanda namaz kilabilirsin deryacigim. icinden geliyorsa namazini kil kapanmak cokta onemli degil. rahatlarsin ferahlarsin namaz kildikca.. bes parmagin besi bir degil genelleme yapmiyorum ama kapali olupta kalbi pis olanlar yada acik sacik olupta kalbinde allahi tasiyanlar var. goruntu isin fasafisosu :) allah insanin kalbine bakar goruntusune degil..
kendini arayan adam guzel bir kitap okumadiysan tavsiye ederim.. cok seneler oldu okuyali yanlis hatirlamiyorsam bir otobus yolculuguyla baslayan bir hikayeydi. ama karistirmista olabilirim..azcik erken bunaklik basladidaiki kisi bizi konusursa ucuncusu biz oluruz. uc kisi bizi konusursa dorduncusu biz oluruz diye allahin fermani var sen tek basina dusunsende ikincisi O dur...rabbim kalbinden evinden ailenden bu huzuru hic eksik etmesin canim... bu gece tasavvuf modundayim caktirma :)) kalbinin guzelligi yuzene vurmasinin nedeninide bulduk snairim (diger kizlar alinmasin hepnizde (tabiki resmini gorduklerimde daha muneccim makamina eremedim)ayni sadelik guzellik var temizlik var. resmini gormediklerimde ise yansiyan bir ic guzellik var. burda kavga dovus etmememiz mutlu mesut yasamamizda bir gostergesi degil mi
gunaydın deryaaaa,
nasılsın?bende dun merti 10 kadar uyutamadım.çağanda aynı durumdaymış.1 saat hasta halımle salladım onu,birde yalnızdım
kahvaltımızı yapacağız şimdi.siz nasıldınız?
gunaydın deryaaaa,
nasılsın?bende dun merti 10 kadar uyutamadım.çağanda aynı durumdaymış.1 saat hasta halımle salladım onu,birde yalnızdım
kahvaltımızı yapacağız şimdi.siz nasıldınız?
teyzeeeee teyzeeeeee benim hic teyzem olmadi size teyze diyebilirmiyimmmmmmmmmmmm
çok iyi yapmışsın şebnemcim uyarmışsın olmamış,olçulu bir şekilde ceza vermek gerekir zaten ki sen vermişsin.yoksa hiç laf soz anlatamazsın.birde tutarlı olmak çok onemlı bir seye hayır deyıp,ağladığında aksini yapmakta çok yanlış.eşimi uyarıyorum hep bu konuda tutarlı ol,yalan soyleme diyorum..
sabahları o işe giderken mert ağlıyor o da babacım hemen gelecem,arabadan çantayı alcam gelecem gibi seyler soyluyordu.bende yalan yok dedim.artık baba işe gidiyor,akşam gelecek diyoruz.şimdiden herşeyın farkındalar,yalana gerek yok bence...
nurancım aytesle işlerin yoluna girmesine sevindim.bisiklettinizde çok guzelmış,gule gule kullansın nartan.
de canım de ben alışkınım 3 yeğen var bende:)hatta annane de diyebilirsin sen dedikten sonra kabulumdur:))
offf bu babalar offffff benimkide ayri bi dert. benim koydugum kurallari bozmada ustune yok. bazen mahsus yaptigini bile dusunuyorum.. yaa cocuklara ne dersem ne yaparsam tam tersini yapiyor. ben ceza veriyorum o bozuyo ben hayir diyorum o evet diyo tabii haliyle cocuklar o yokken iyi o gelince curcuna kopuyo. efeye yasak olan seyi anliyo mesela abisinin oyuncagini aliyosa efe o abinin ver dedimmi hemen veriyo ama baba geliyo efe istiyo baba veriyo mircan cildiriyo efe geri vermiyo offff boyle sinir oluyorum esime neymis kiyamiyomus
gunaydin canlarimmmm benide uyku tutmadi takiliyodum topiklerde baktim siz gelmisisniz nasil oldun meral sen nasilsin derya
şimdi boğazım ağrıyor sadece,ama dun mert'i uyutmaya çalışırken oluyorum sandım.vucudum halsiz her bir eklemim ağrıyordu zaten birde mert direnince uyumamak için bittim.uyutup,duşa girdimde dınlendim azcık.ama çok şukur bugun ıyıyım kahvaltıdan sonra dışarı çıkarıcam bizim sıpayı.burda pazar kuruluyor orda gotureceğim.tezgahları karıştırsın biraz:))sonrada park turumuz olacak..
şimdi boğazım ağrıyor sadece,ama dun mert'i uyutmaya çalışırken oluyorum sandım.vucudum halsiz her bir eklemim ağrıyordu zaten birde mert direnince uyumamak için bittim.uyutup,duşa girdimde dınlendim azcık.ama çok şukur bugun ıyıyım kahvaltıdan sonra dışarı çıkarıcam bizim sıpayı.burda pazar kuruluyor orda gotureceğim.tezgahları karıştırsın biraz:))sonrada park turumuz olacak..
iyiyim canlarim nolsun gunduz cok yorulmustum bebeleri uyuturken azcik uyumusum sonra bugune kadar hic yasamadigim bir durumla uyandim cok komikti yaa simdede uykusuzluktan tirmaliyorum iste bu arada saat gece iki burda :))
offf bu babalar offffff benimkide ayri bi dert. benim koydugum kurallari bozmada ustune yok. bazen mahsus yaptigini bile dusunuyorum.. yaa cocuklara ne dersem ne yaparsam tam tersini yapiyor. ben ceza veriyorum o bozuyo ben hayir diyorum o evet diyo tabii haliyle cocuklar o yokken iyi o gelince curcuna kopuyo. efeye yasak olan seyi anliyo mesela abisinin oyuncagini aliyosa efe o abinin ver dedimmi hemen veriyo ama baba geliyo efe istiyo baba veriyo mircan cildiriyo efe geri vermiyo offff boyle sinir oluyorum esime neymis kiyamiyomus
pazarrrrrr cok severimmm pazar gezmelerini ama burda hic yok oyle( istnabulda gitmedigim pazar yoktu oyle abarttikki ablamla bazen gun gun pazar geziyoduk ayni pazarcilarla karsilasip abla seni sali pazarindada gordum demi diyolardi o kadar yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?