bizimkide oyle.birseyı elinden alıyor sonra ağlıyor diye geri veriyor.çok yanlış.
eşler arasındada bir tutarlılık olmalı,bizde pek sağlayamıyoru zşimdilik ama oturup konuşmak lazım.yoksa bu durumu çocuklar kullanmasını çok ıyı oğreniyorlar.
yanlislikla yarim kaldi yolladim yaziyi. canim gecmis olsun ama hala hastasin dikkat et disarda usutme gene nuksetmesin bogazin.. gerci cocuklar icin herseye katlaniyozya yok oyle luksumuz yat dinlen falan demi
yatta dinlen canım azıcık bebelerin peşinde koşmaktan halimiz kalmıyoo kız sebnem enerji ieçceği alıyosun anacım bu enerjiyi nerden buluyosun hayranım sana ben bu aralar bitmşş durumdayım dr gitcemm
canım ya inş çabuk toparklanırsınn çık tabi açık hava sanada iyi gelir ya bende çıksammı annemlere gitsemmi diyorum ama hava biraz bozuk eşimde kahvaltıya gelip tekrar işe gidecek acaba annemleri çağırssam benmi gitsem kararsız kaldımm yağmur yağacak gibi burda
sapol canım..aynen oyle yatmak yok:)mert bey izin vermez zaten.hava guzel bugun mertte sıkıldı kapıya gidiyor atta atta diye.fazla uzatmadan hemen çıkıp geleceğim..
evet canım bu havalar bizide çocuklarıda mahvediyo ben cesaret edemiyorum o yüzden kaç gündür evdeyiz hiç biyere çıkmadıkk ya bide bu hafta salı günü çağanın aşısı varya çarsambada eşimin haftalık izni var çağan burnumuzdan getirir acaba hemşireyle konussamda perşembemi yaptırsam aşıyıı yoksa izin günü mahvolacak bi günümüz var zatenbenide bu havalar mahvetti ya..bir sıcak bir serin bir guneşlı bir yağmurlu.geçen pazar ince giyip çıktım sonuç şimdi hastayım.baharı sevbiyorum da bu sene çok dengesiz gidiyor...
marifet bende degil yaradanim yanliz kusun yuvasini yapiyor iste.. yoksa tek basina nasil basediyorum boyle bende sasiyorum. bazen esime vakit ayiramiyorum kendime vakit ayiramiyorum diyonuz ya ee ben ne yapayimmmmm kimsem yok yanlizimmmm bu gurbetteee
marifet bende degil yaradanim yanliz kusun yuvasini yapiyor iste.. yoksa tek basina nasil basediyorum boyle bende sasiyorum. bazen esime vakit ayiramiyorum kendime vakit ayiramiyorum diyonuz ya ee ben ne yapayimmmmm kimsem yok yanlizimmmm bu gurbetteee
bende bayılırım pazarlara burda birde sosyete pazarları kuruluyor çeşitli semtlerde çok uygun fiyata kalıtelı giysiler bulabiliyorsun.çoktandır gidemiyorum.bizim burdaki hemen 5 dk mesafede kuçuk bir pazar.her tezgahtan bir tane var nerdeyse seçme şansın yok.dolaşmak için gidiyorum buraya.bizim asıl gıttığımız pazaryarın eşim sabahtan gider oraya.
çok haklısın şebnem.çok bunaldığımda annem yardımıma koşuyor.bir anlıkta olsa nefes alabiliyorum.seni duşununce hiç şikayet etmeye hakkımız yok.minede oyle oda uzakta ailesinden yaşıda kuçuk.ne diyeyım allah hep yanınızda yardımcınız olsun.size guç,sabır versin.
canlarım ben kaçtım,mert acıktı.opuyorum sızı ve kuzuları...
evet canım bu havalar bizide çocuklarıda mahvediyo ben cesaret edemiyorum o yüzden kaç gündür evdeyiz hiç biyere çıkmadıkk ya bide bu hafta salı günü çağanın aşısı varya çarsambada eşimin haftalık izni var çağan burnumuzdan getirir acaba hemşireyle konussamda perşembemi yaptırsam aşıyıı yoksa izin günü mahvolacak bi günümüz var zaten
perşembe yaptırabilirsin aşı tarıhinden sonrakı bir ay içinde yaptırılabiliniyor. illa o gun olması gerekmiyor.12.ay aşısını ben 1 hafta sonra yaptırmıştım...
söylememe gerek varmıki yoksa perşembe direk götürsem olurmuki
allah butun annelerin yardimcisi olsun. annelik cok zor bir sey bosuna cennet analarin ayagina serilmemis demi :)) ama olsun cocuklarim iyi olsunda ben yorulayim eminim sizde aynisini dusunur aynisini yaparsiniz. nasil olsa vakit gelince ucup gidecekler evlenip.. zaman cabuk geciyor simdi doya doya onlarla yasiyimda omrum yeter yasarsam esimede vakit ayiririm 80 yasimda :))) hani sokakta gorururzya bazen ninem tutmus deemin elinden salina salina yuruyo bizde oyle oluruz. hos ben esimi sirtimda tasirim heralde aramizda 10 yas varda
soylemene gerek yok direk gotur ben hep bir iki gun gec kalirdim kimsnein umrunda olmazdi trde ya bizm asi onumuzdeki ayin 21 deymis niye benimki bir ay gec
esim benden on yas buyuk ben 34 o 44 :)) o benden yasli olucakya ben tasicam sirtimda onun icin dedim di.. efe seninkiyle ayni gunde dogmus sanirim. 6 kasim . ben sizinkilere bakarsak bir ay gec diyorum
haaa evet sen genç olacaksınn avantajın çokk tabii...evet canım aynı gün doğmuşlar ya bende öle hatırlıyodum ama yanlışmı hatırlıyorum diye sorayım dedim evet bizimkilere göre geç vermişler birazzz annemler geliyo buraya ben gitmiyorumm annemle azıcık iş yapıcaz
ayyy ne isi kiz temiz evi ne temizleyip duruyonuz durmadan aaaa.. yanimizda komsuda ayni senin gibi hem calisiyo isten geliyo habure is yapiyo hic bisey bulmazlarsa garaji temizliyo oda bitince arka bahceye geciyo aaaa ya biraz cocukla ilgilen diyom is yapmazsam bunlari kim yapicak diyo ayyy valla ben yoruluyorum siz temizlik deyince :)) sen daha yeni temizledin evi daha ne yoruyon kendinide annenide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?