yok canım öle temizlik değil gardolabım çok dağınık bide çağanın küçük gelenlerini kaldırcamm çağan yaptırmıyo kıyafetlerde ortada geziyoo yoksa iş yok bugünn biraz da boğazımıza çalışalım deikk bugün poğaça börek yapalım dedikk
is deyince bende kose bucak yapicaniz sandim. oh ohh ne guzel borek pogacaa yapin yapin yiyin anacimmm.. bugun bes cayina mi gelsek sana ne
benimde bugun yarin yazliklari cikarmam lazim havalar iyicene isindi ama yagmur eksik olmuyor. mircanin kucuklerini efeye terfi ettirecegiz :) mircana da yeni yazliklar alacagiz hadi bakalim her sene ayni olay
teşeküler benim yazdıkların içimi ferahlattn:)) o kitabı okudum canım ama bende konusunu unuttum çok uzun yıllar oluyor okuyalı bikaç eserini daha okudum onlarıda unuttum merak etme bende de balı hafızası varrrkendini arayan adam guzel bir kitap okumadiysan tavsiye ederim.. cok seneler oldu okuyali yanlis hatirlamiyorsam bir otobus yolculuguyla baslayan bir hikayeydi. ama karistirmista olabilirim..azcik erken bunaklik basladidaiki kisi bizi konusursa ucuncusu biz oluruz. uc kisi bizi konusursa dorduncusu biz oluruz diye allahin fermani var sen tek basina dusunsende ikincisi O dur...rabbim kalbinden evinden ailenden bu huzuru hic eksik etmesin canim... bu gece tasavvuf modundayim caktirma :)) kalbinin guzelligi yuzene vurmasinin nedeninide bulduk snairim (diger kizlar alinmasitn hepnizde (tabiki resmini gorduklerimde daha muneccim makamina eremedim)ayni sadelik guzellik var temizlik var. resmini gormediklerimde ise yansiyan bir ic guzellik var. burda kavga dovus etmememiz mutlu mesut yasamamizda bir gostergesi degil mi
uc gundur rahatim ohhh dunya varmis annem bizde kaliyor aksamlari aytesi aliyor aglayinca emme zamani bana getiriyor ben emziriyorum o goturuyor uyutuyor ohhh be var ya biraz kendime geldim yoksa dusup bayilacaktim solugu acilde alacaktim ::)))) aytes de annanesi var diye gece de iki kez uyan var mi ya boyle birsey ben de olsa saat basi uyaniyor kerata garezi bana dogrusu
burada yagmurlu bir acan bir kapatan garip bir hava var nartan oin zaten burun akintisi vardi devam o yuzden disari cikaramiyorum biraz daha cikmasin ne yapayim arkadaslar....
sizler carsi pazar ohhh ne guzel bizim yerimize de gezin parka gidin
oooo kizlar sabah sohbetleri edilmis birer kahve de icseydiniz super olmus kiskandim dogrusuuu
meralcigim tesekkur ederiz bisikleti cok guzel tavsiye ederim::)))) sebnemcigim aytes ve nartan arasindaki dengeyi tutturmaya aytesi kotulemeden nartan i da sevdigimizi belli ederek kurmaya calisiyorum nartan dun karsi komsuyla kapi sohbeti yapiyor( koca kadina ay se gul diyor )aytes diyor ne ister ne gozunden irar derler bizim oralarda o da oyle seviyor kardesini ama paylasmak istemedigi icin oyle sanirim bakalim iste degerli tavsiyelerin de yardimiyla atlatmaya calisacagizzzzz...
nurancım senin için çok iyi olmuşş biraz kafanı toplamışsındır annende yardım etsin azıcık canım benimki olsa eder vallaha hiç dememe bile gerek kalmaz sağolsunn..burdada yağmur vardı canım 3 gündür hiç dışarı çıkmadık doğal olarakta çağan çok sıkılıyo evde bizden çıkarıyo tabii.gripmi canım nartan?
hic sorma valla sohbet iyiydi kahveleri derya yapti ayy laf aramizda hic beyenmedim kopuksuz bulasik sabunu gibi olmus iyyyyben mircanda efeyi sevdigimi pek belli etmedim onda vicdan yapsin diye sevgisi zaten olur abilerin ama vicdan daha buyuk etken gibi geliyor bana.. ama tabii sen daha iyi bilirsin hayatim nabzina gore serbet demi :))
ohhh annen gelmis ne guzel olmus ne guzel sanada doping olmustur cok sevindim snein adina.. haftada bir iki gun gelsin boyle tabii..
hic sorma valla sohbet iyiydi kahveleri derya yapti ayy laf aramizda hic beyenmedim kopuksuz bulasik sabunu gibi olmus iyyyyben mircanda efeyi sevdigimi pek belli etmedim onda vicdan yapsin diye sevgisi zaten olur abilerin ama vicdan daha buyuk etken gibi geliyor bana.. ama tabii sen daha iyi bilirsin hayatim nabzina gore serbet demi :))
ohhh annen gelmis ne guzel olmus ne guzel sanada doping olmustur cok sevindim snein adina.. haftada bir iki gun gelsin boyle tabii..
evet canim beni o kadar kotu gorunce hastaneye yatma ihtimaline karsi falan gelip yardim etmeye karar verdi hastaneye yatsam daha fena olacakti cunku tansyonum falan dusmustu::))))
yok canim nartan grip degil az az burnu akiyor sen akillim ayakkabilari cikar coraplari da yerlere bas oyle hosuna gitmeye basladi hinzir yani::))))
o da olur valla ama ben de bakayim bakayim nasil olacaknabza gore serbet
hay allah bu sohbete oyle bile olsa icilir bu kahveeeee kizlarrrr kahve bahane sohbet sahane degil mi???
minecim naber hiç sesin çıkmıyoo hu komsuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?