2009 Kasm Anneleri

is deyince bende kose bucak yapicaniz sandim. oh ohh ne guzel borek pogacaa yapin yapin yiyin anacimmm.. bugun bes cayina mi gelsek sana ne

benimde bugun yarin yazliklari cikarmam lazim havalar iyicene isindi ama yagmur eksik olmuyor. mircanin kucuklerini efeye terfi ettirecegiz :) mircana da yeni yazliklar alacagiz hadi bakalim her sene ayni olay

is deyince bende kose bucak yapicaniz sandim. oh ohh ne guzel borek pogacaa yapin yapin yiyin anacimmm.. bugun bes cayina mi gelsek sana ne

yok canım ne işi kız zaten bu aralar annem pek iyi değil iş filan yaptırmam ya bunlarıda ben yapıcam daaa annemde yanımda durcak kızkardeşimde çağana bakıcak gelin canım buyrun beklerimmmm çok sevinirimm yeterki gelin siz..
ya çağan 2 gündür eriğe sardıı öyle erik yiyoo yemediklerini koltukların arkasına atıyo vermesem mutfağın kapısının önünde bekliyo ver diyoo

benimde bugun yarin yazliklari cikarmam lazim havalar iyicene isindi ama yagmur eksik olmuyor. mircanin kucuklerini efeye terfi ettirecegiz :) mircana da yeni yazliklar alacagiz hadi bakalim her sene ayni olay

canım bende çağanın küçüklerini vericem sanırım evde koyacak yer kalmadıı eee evde 2 tane erkek olunca öle oluyoo bizim öle bi şsansımız yok bende biraz bişeyler aldım ama daha var eksiklerimiz

sebnemcim ben kaçıyorum anneler ve eşim gelir kahvaltı hazırlayayım ancak yetiştiririmm kib efe ve mircanı öpt senide çok öpttt

oooo kizlar sabah sohbetleri edilmis birer kahve de icseydiniz super olmus kiskandim dogrusuuu
meralcigim tesekkur ederiz bisikleti cok guzel tavsiye ederim::)))) sebnemcigim aytes ve nartan arasindaki dengeyi tutturmaya aytesi kotulemeden nartan i da sevdigimizi belli ederek kurmaya calisiyorum nartan dun karsi komsuyla kapi sohbeti yapiyor( koca kadina ay se gul diyor )aytes diyor ne ister ne gozunden irar derler bizim oralarda o da oyle seviyor kardesini ama paylasmak istemedigi icin oyle sanirim bakalim iste degerli tavsiyelerin de yardimiyla atlatmaya calisacagizzzzz...

uc gundur rahatim ohhh dunya varmis annem bizde kaliyor aksamlari aytesi aliyor aglayinca emme zamani bana getiriyor ben emziriyorum o goturuyor uyutuyor ohhh be var ya biraz kendime geldim yoksa dusup bayilacaktim solugu acilde alacaktim ::)))) aytes de annanesi var diye gece de iki kez uyan var mi ya boyle birsey ben de olsa saat basi uyaniyor kerata garezi bana dogrusu

burada yagmurlu bir acan bir kapatan garip bir hava var nartan oin zaten burun akintisi vardi devam o yuzden disari cikaramiyorum biraz daha cikmasin ne yapayim arkadaslar....

sizler carsi pazar ohhh ne guzel bizim yerimize de gezin parka gidin

teşeküler benim yazdıkların içimi ferahlattn:)) o kitabı okudum canım ama bende konusunu unuttum çok uzun yıllar oluyor okuyalı bikaç eserini daha okudum onlarıda unuttum merak etme bende de balı hafızası varrr

nurancım senin için çok iyi olmuşş biraz kafanı toplamışsındır annende yardım etsin azıcık canım benimki olsa eder vallaha hiç dememe bile gerek kalmaz sağolsunn..burdada yağmur vardı canım 3 gündür hiç dışarı çıkmadık doğal olarakta çağan çok sıkılıyo evde bizden çıkarıyo tabii.gripmi canım nartan?

bu gun gezmeye cikacaktik hava yagmurlu vaz gectik uff ya tam hava guzel dedik ertesi gun yagmus yagdi sansa bak.. kapali yerlerede gitmek istemiyorum o modda degilim kaldik evde. neyse zaten efeninde burnu akiyo sabah basladi hemen iki kasik limon verdim. mircanada tedbiren limon insallah ilerlemez. ah seni meral ahhh bi geldin bize nezleni sattin cocuklarima gittin bende sana gelip yuzune yuzune hapsurtmazmiyim efeyiiiii gorursun sennn

hic sorma valla sohbet iyiydi kahveleri derya yapti ayy laf aramizda hic beyenmedim kopuksuz bulasik sabunu gibi olmus iyyyy ben mircanda efeyi sevdigimi pek belli etmedim onda vicdan yapsin diye sevgisi zaten olur abilerin ama vicdan daha buyuk etken gibi geliyor bana.. ama tabii sen daha iyi bilirsin hayatim nabzina gore serbet demi :))
ohhh annen gelmis ne guzel olmus ne guzel sanada doping olmustur cok sevindim snein adina.. haftada bir iki gun gelsin boyle tabii..

evet canim beni o kadar kotu gorunce hastaneye yatma ihtimaline karsi falan gelip yardim etmeye karar verdi hastaneye yatsam daha fena olacakti cunku tansyonum falan dusmustu::))))
yok canim nartan grip degil az az burnu akiyor sen akillim ayakkabilari cikar coraplari da yerlere bas oyle hosuna gitmeye basladi hinzir yani::))))

o da olur valla ama ben de bakayim bakayim nasil olacak nabza gore serbet

hay allah bu sohbete oyle bile olsa icilir bu kahveeeee kizlarrrr kahve bahane sohbet sahane degil mi???

aaa çok ayıp içerken ayy deryacığım çok güzel olmuş ellerine sağlık bayıldım diyodunyaaa bak şimdiii....
efeyede geçmiş olsun inşş hastalanmaz ..

tabi bünye zayıf düştü dinlenemeyince biraz daha sabır canım ya geçecek bu günler sonra bunları ben yaşıycam dermişim ama kısmet nartanda grip değilmiş sevindim bak hınzıra çorap çıkarıp yere basmak hoşuna gitti demek çağanda hiç durdurmaz çorap ayağında canım ben giydirmekten bıktım ama o çıkarmaktan bıkmıyoo

minecim naber hiç sesin çıkmıyoo hu komsuuuuuu

canım bugün evdeki vitrinleri söktük koliledik çok yoruldum arada baktım çıktım yemek bile yapamdım valla yorgunluktan dışarda yedik geldik namaz dı falan daha bulaşık makinasını boşaltıcam sabahtan beri beklio ayaklarım ağrıdı :97::97: nesliyi uyutcam gelirim birazdan inş makina da yarına kalsın ne yapimm yaa makinayada neslinin kirlileri attım yıkanıoo

nie söktün dicen bleki bilmiosundur tainciyiz bu yıl 4 gün sonra tainimiz belli olcak temmmuzun başındada taşıncaz allah iizn verirse canımm dua et allah hayırlı yeri nasip etsin bizim için öptümm nesliyi yatırcam belki uğrarrım birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…