2009 Kasm Anneleri

en sevdıklerınle nıce mutlu yıllaraaa mıneeee
bu kutuda olmasını ıstedıgın bır hayalın var[/color

Eklentiler

• $imagesCA2X5EEM.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 17
  • $pasta.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

yok canım biliyorum ya ya ankara yada aydına çıkcak hatta tayininizz

kızlar bir kaç dakika sonra 24 yaşıma giricem pasta yokmu banaaa:))

doğum günün kutlu olsun miencim eşinle ve kızınla nice mutlu yıllara...

İYİKİ DOĞDUN MİNE..
İYİKİ DOĞDUN MİNE..
İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN
İYİKİ DOĞDUN MİNE.................

en sevdıklerınle nıce mutlu yıllaraaa mıneeee
bu kutuda olmasını ıstedıgın bır hayalın var[/color

doğum günün kutlu olsun miencim eşinle ve kızınla nice mutlu yıllara...

İYİKİ DOĞDUN MİNE..
İYİKİ DOĞDUN MİNE..
İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN
teşekürler kızlar hep birlikte nice yıllara hepini kocaman öptüm

selam kızlar nasılsınız sizlere bi sorum var yaz geldi kapı pencereler açılmaya başlanıcak peki miniklere çözüm önerileriniz varmı benim kızım koltuklardan aşağı inmio pencerelerde alçak napıcam kafam çok karıştıııı

evet canım o sorun bizdede var bizim pencerenin önünde koltuk var ve onu ordan almam imkansız gibi bişey biz pencereye kilit taktık en üstüne ve çok güzel bişey tavsiye ederim sürgü gibi değil eşim koçtastan almışş fiyatıda uygun 5 lira sanırımm ve açması münmkün değill çağanda çok seviyo koltukların tepesinde gezmeyii ve camdan dısarı bakmayı yatak odasınada yapıcaz aynısından çok memnunum yanii

canım cevabın için teşekkürler nasıl kilit o anlamadım bizdede var kilit ama pencere kapalıyken kullanılıo hırsız emniyetiymiş.sizdeki kilit varken pencere açılabiliomu yani

canım cevabın için teşekkürler nasıl kilit o anlamadım bizdede var kilit ama pencere kapalıyken kullanılıo hırsız emniyetiymiş.sizdeki kilit varken pencere açılabiliomu yani

yok canım tabiki açılmıyooo pencere beyaz rengii mıknatıs gibi bi yeri var hafif yukarı doğru kaldırıp açabiliyosun kilidi değişik bişey ilk defa gördüm bende koçtaşta bulabilirsiniz canım hemde çirkin değil görüntüsü yani çocukların onu açması mümkün değilll rahat ettik biz vallaha sadece koltuğum tepesinden düşme ihtimali kaldıı şimdi onun haricinde çam açma olayını hallettik işte

günaydın kızlar nasılsınız haftasonu nasıldı bakalım benim haftasonum yorucuydu kışlık kıyafet yatak yorganı kaldırdım yazlık moda geçtim eşimin kuzeni sağ olsun o eymene baktı bizdeydi bu kızın hakkını ödeyemem hamilelik doğum her aşamada yanımdaydı evim boyanacak en çokta o göüzümde büyüyo :18:eymenle nasıl olacak bilmiyorum temmuz 9-10da kardeşimin düğünü var düğüne gitmeden halletmem lazım dönüşe işim kalsın istemiyorum elbisemi beğendim sayılır yanlız renk kırmızımı olsun pembe mi karar veremedim ne dersiniz bana kırmızının modası geçmez gibi geliyo çünkü 1 yıl içinde eşimin kuzeninin düğünü var malum orda giydiğimi bursa tarafı görmicek ya

nagehannn naber nasilsin??? oh be herkes sirayla su kisliklardan kurtuldu ben haric ben aytesten arta kalan vakitlerimi nartan la nartan dan arta kalan zamanlarimi aytes le gecirmeye gayret ediyorum bazen annem geliyor onda da dinleniyorum uyuyorum market firin kasap yani zaruri ihtiyaclari karsiliyorum hem eski kiloma geldim ama gecen yazki kadar da zayif olmadim henuz neyim olayack neyim olmayacak bilmiyorum henuz gecen yaz 48 kilo idim ama ideal kilom 53 yaniii hic bilmiyorum canim....

bence elbiseni kirmizi al ben bayilirim kirmiziya hem enerjisi yuksek bir renktir... evin boyanakmis eymen le nasil olacak gercekten hem boya kokusu nolacak???

nuracım gitmişsin cnm ben sana bir acı kahve ısmarlardım
kiloları hiç takma iki paşayla kilo falan kalmaz ben bu ara diyetteyim bakalım düğüne kadar ne kadar verebilirsem
eymen ve boya konusuna gelince ya üst katta babannede yatarız 2-3 gün yada eşimin amcasına gideriz hiç bilmiyorum şuan zaten ben evde olmucam izin mevzuları karışık akşamları evde olurum halılar yıkamaya verilecek koltuklar yıkatılacak evede temizliğe bir yardımcı bayan alırım şimdiye kadar 2 kez aldım ama ben başkasının yaptığı temizliği sanki yapılmamış gibi görüyorum üstelik iş buyuramıyorum gelen kadınla beraber bende helak oluyorum eşimde diyo ablamı çağır o yapsın sen işteyken diyo parayıda ona verirsin diyo ayyy kafam karışık görmeden hiç daha temizlenmiş gibi gelmez bana

hay allah nagehan gelmis ben gitmisim tesekkurler arkadasim bir dahaki sefere isallah.... himm evde olmamaiz iyi tabi ev de tertemiz olur valla yardimci bayan yapiyor tabi ama seninki gibi olmaz bekleme basinda durmadan tertemiz olmaz bence de ama kendini de cok yorma bence birde eymen le ugrasman lazim enerji lazim sana canim

slm kızlarrr nasılsınız?ben iyiyimm dün annemlere gitmiştimm saat 12 de eşim aradıı ben eve geliyorum diye çok şaşırdım müdürüyle tartımış biraz müdürüde git evine dinlene demişşş bizimde işimize geldi eşim annemlere geldi çağan uyuyodu tabii neyse biraz oturdukk erkek kardeşimde izinliydi tam biz eve geldikk annem tlf etti ben herşeyi hazırladım hadi pikniğe gidelim diye kalktık gittik çok güzel geçti hafta sonu olduğu için çok kalabalıktı biz yedik içtik gezdikk tam son çayı içecek zaman bi yağmur bastırdı ALLAH tan toplamıştık herşeyi bindik arabalar ev geldik tabi çağanı banyo yaptırdıkk sıpa ne üst koydu ne bişeyy çay koyduk çay içtikk ve eşim beni bırakıp halı saha maçına gittitek kaldım sinir oldummm ama güzeldiii dünnn........

nagişcim bencede kırmızı al pemcede güzel ama daha güzel diye düşünüyorum kırmızıyııı..eymenle zor olcaak boya işin canım bizde düşünüyoruz yaparsaka annemlerde kalırızzz bizde...temizlik konusuna gelincede tanıdığın güvendiğin birisi yapabilir sen evde olmasan bile yada eymeni babaannesine bırak bi günn sende basında durr

nurancımm gel canım kahveyi ben yaparım canımm eşim evdeydi yarım saat oldu gideli ancak gelebildimm senin işin bizimkilefen biraz daha zor canım ama acele etme annenin olduğu bi gün yavaş yavaş yaparsınn kilo konusuna gelince senin boyun var canım 53 gayet iyi ben dün göbeğime bi baktımm sankii 5-6 aylık hamiş gibiyimmm utandım vallahi eşimdenn bu ne ya dediii zayıflamaya karar verdimm bende en fazla 48 filan olmalıyımm şimdi 56 kiloyumm ama bu aralar çok halsiz kalıyorum nasıl yaparım bilmiyorumm çağanıda ihmal etmek istemiyorumm

kızlar çağan şimdiye kadar bana hiç sarılmamıştıı dün banyodan sonra kucağım geldi bana sımsıkı bir sarıldıkii çok duygulandım ağladım o kadar içtendiki sarılmasııı eşim aldı ona sarılmıyooo bana atlıyooo al diyeee tekrar gelip sarılıyooo

ahh deryacigim ne guzel piknik yapmissiniz eglenmissiniz iyi gelmistir cagan da tum aile orada acik hava da mutlu olmustur kostormustur... ben de cok severim piknik yapmayi burada deniz kenarinda piknikyerleri var cok guzel bir de istahim acilir ki piknikte sorma cok hosuma gider....

canim benim borum 1.63 yani 52-53 kilo olmam gerekiyor su an 52 kiloyum normalim ama daha da zayif olmak istemiyorum ama iki bidikla nasil olacak bakalim???

şebnem ne var ne yokk faceye giremiom sabahtan beri püffffff delirdim bütün siteler açılıo face açılmıo çıldırttı beniii patladım sıkıntıdannnn

evet canım açık havada insanın iştahı açılıyo hepimiz öyle bi yedikkikıtlıktan çıkmış gibiyizz naken arkasdasım benim süpersinn sen bugünler geçecek rahata ereceksin canım ama sabırrrrr

selam kizlarrrrr bakiyorum kahveler sohpetler oh oh masallah nazar deymesin..
nagis kiz bizimde kisliklar kalkacak yazliklar cikacak bizede gelseneeeee canim iyi yapmisisn valla kurtulmussun bende bugun yarin cikiricam yazliklarida bakalim keyfim ne zaman gelecek.. kirmizi giy diyen kizlara katiliyorum bende cok severim kirmiziyi ayri bir cazibesi olur bence.. pembe daha masum daha cocuksu gelir bana. niyse sen kirmizi giy bencede.
deryacigim ne iyi yapmisiniz piknik falan cok severim piknigi bizde guya gidecektik bu hafta sonu ama malesef havanin gazabina ugradik. bir hafta yagmur yagacakmis cikamadik bir yere. hos benim veletlerde hafif sumuklu grip olsak miiii olmasak miiii diye dusunuyolar :)) pencere kilidi olayinida beyendim tedbiri elden birakmamak lazim degil mi. benim pencerelerle sorunum yokta balkon dusundurucu. kapilari aciyolar demir yuksek ama bizim atom karinca bir seyler tasirda ustune cikar diye tedirgin oluyorum. bende kapiya kilit taksam yazin haslaniriz icerde napicam bilmiyorum bakalim..
nurancigim masallah hayatim o ne kilo oyle... iki cocukla tig gibisin yani.. heh bende tig gibiyim ama kalin tig :)) sen dikkat et de aytes nartan arasinda cok kilo kaybetme guc enerji lazim sana daha

hadi kizlar ben kactimm hepinizi opuyorummm. bu siralar fazla pc takilmiyorum ara verdim cunku gozlerim cok agriyor buda demek oluyoki cok takilmisim bu sebze isleri falan arastirmalar yapiyodum pcde artik gozler iflas edicek hale geldi.. ara ara girer yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…