nie söktün dicen bleki bilmiosundur tainciyiz bu yıl 4 gün sonra tainimiz belli olcak temmmuzun başındada taşıncaz allah iizn verirse canımm dua et allah hayırlı yeri nasip etsin bizim için öptümm nesliyi yatırcam belki uğrarrım birazdan
kızlar bir kaç dakika sonra 24 yaşıma giricempasta yokmu banaaa:))
en sevdıklerınle nıce mutlu yıllaraaa mıneeee
bu kutuda olmasını ıstedıgın bır hayalın var[/color
selam kızlar nasılsınız sizlere bi sorum var yaz geldi kapı pencereler açılmaya başlanıcak peki miniklere çözüm önerileriniz varmı benim kızım koltuklardan aşağı inmio pencerelerde alçak napıcam kafam çok karıştıııı
canım cevabın için teşekkürler nasıl kilit o anlamadım bizdede var kilit ama pencere kapalıyken kullanılıo hırsız emniyetiymiş.sizdeki kilit varken pencere açılabiliomu yani
nuracım gitmişsin cnm ben sana bir acı kahve ısmarlardım
kiloları hiç takma iki paşayla kilo falan kalmaz ben bu ara diyetteyim bakalım düğüne kadar ne kadar verebilirsem
eymen ve boya konusuna gelince ya üst katta babannede yatarız 2-3 gün yada eşimin amcasına gideriz hiç bilmiyorum şuan zaten ben evde olmucam izin mevzuları karışık akşamları evde olurum halılar yıkamaya verilecek koltuklar yıkatılacak evede temizliğe bir yardımcı bayan alırım şimdiye kadar 2 kez aldım ama ben başkasının yaptığı temizliği sanki yapılmamış gibi görüyorum üstelik iş buyuramıyorumgelen kadınla beraber bende helak oluyorum eşimde diyo ablamı çağır o yapsın sen işteyken diyo parayıda ona verirsin diyo ayyy kafam karışık görmeden hiç daha temizlenmiş gibi gelmez bana
slm kızlarrr nasılsınız?ben iyiyimm dün annemlere gitmiştimm saat 12 de eşim aradıı ben eve geliyorum diye çok şaşırdım müdürüyle tartımış biraz müdürüde git evine dinlene demişşş bizimde işimize geldi eşim annemlere geldi çağan uyuyodu tabii neyse biraz oturdukk erkek kardeşimde izinliydi tam biz eve geldikk annem tlf etti ben herşeyi hazırladım hadi pikniğe gidelim diye kalktık gittik çok güzel geçti hafta sonu olduğu için çok kalabalıktı biz yedik içtik gezdikk tam son çayı içecek zaman bi yağmur bastırdı ALLAH tan toplamıştık herşeyi bindik arabalar ev geldik tabi çağanı banyo yaptırdıkk sıpa ne üst koydu ne bişeyy çay koyduk çay içtikk ve eşim beni bırakıp halı saha maçına gittitek kaldım sinir oldummm ama güzeldiii dünnn........
nagişcim bencede kırmızı al pemcede güzel ama daha güzel diye düşünüyorum kırmızıyııı..eymenle zor olcaak boya işin canım bizde düşünüyoruz yaparsaka annemlerde kalırızzz bizde...temizlik konusuna gelincede tanıdığın güvendiğin birisi yapabilir sen evde olmasan bile yada eymeni babaannesine bırak bi günn sende basında durr
nurancımm gel canım kahveyi ben yaparım canımm eşim evdeydi yarım saat oldu gideli ancak gelebildimm senin işin bizimkilefen biraz daha zor canım ama acele etme annenin olduğu bi gün yavaş yavaş yaparsınn kilo konusuna gelince senin boyun var canım 53 gayet iyi ben dün göbeğime bi baktımm sankii 5-6 aylık hamiş gibiyimmm utandım vallahi eşimdenn bu ne ya dediii zayıflamaya karar verdimm bende en fazla 48 filan olmalıyımm şimdi 56 kiloyumm ama bu aralar çok halsiz kalıyorum nasıl yaparım bilmiyorumm çağanıda ihmal etmek istemiyorumm
kızlar çağan şimdiye kadar bana hiç sarılmamıştıı dün banyodan sonra kucağım geldi bana sımsıkı bir sarıldıkii çok duygulandım ağladım o kadar içtendiki sarılmasııı eşim aldı ona sarılmıyooo bana atlıyooo al diyeee tekrar gelip sarılıyooo
ahh deryacigim ne guzel piknik yapmissiniz eglenmissiniz iyi gelmistir cagan da tum aile orada acik hava da mutlu olmustur kostormustur... ben de cok severim piknik yapmayi burada deniz kenarinda piknikyerleri var cok guzel bir de istahim acilir ki piknikte sorma cok hosuma gider....
canim benim borum 1.63 yani 52-53 kilo olmam gerekiyor su an 52 kiloyum normalim ama daha da zayif olmak istemiyorum ama iki bidikla nasil olacak bakalim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?