2009 Kasm Anneleri

sebnemcim karpus kesecektik daha nereye gidiyon kız?neyse canımm gözlerin daha önemli dinlendir tabii bende çok acıktım bişeyler yemem lazım evde yoktuk oğlumla gezdik dolaştık market alışverişi yaptık ona çorba içirdimm ben aç kaldımmm

selamlarrr
eşimin yoğun isteği sonucu bende kışlıkları kaldırıp yazlıkları kullanıma sundum:)yoksa hiçç niyetım yoktu.dun mert uyuduktan sonra halletim.bir yığında utu çıktı halıyle.geçen sene utulemeden bırıktırıp kaldırmıştım.mert uyurken bir kısmını halletim daha da bir suru var pofff.
hızlar ben her seferinde bir suru giysıyı gozden çıkarıyorum,kullanmıyorsam evde bekletmeyı sevmiyorum siz ne yapıyorsunuz.

mine nice yıllarra ailenle birlikte...
nagihan bencede kırmızı:)

teşekürler canım bende geçen hafta kaldırdım dışarıda sadece iki üç kazak var okadar bende kendi kullanmadıklarımı toz bezi yaprım büyük bir zevkle ve titizlikleeama eşim hiç kıyamaz eski lerine iki buçuk yıldır evliyiz giymediği okadar çok kıyafet varki anlatamam belki bi gün giyerim kaldrı kaldır dio amaaan bende hiç uğraşmıom kaldırıom tekrar indiriom neslinin küçükleri yeğenime giido annemde yenilerini gönderioo yazlık kıyafetleride geldi 15 takım yazlık.. günlükleri de geldi 10 takımda o hiç masraf yok bize dönşümlü giido gelio:)

selam kızlar nasılsınız yazlık kışlık olayım yok çok şükür hem kızımınkileri hemde bizimkiler herzaman aynı yerinde ellemiorum yani öle ayarladım rhat oluyo böle...

canım ama benim sorunum açılması yani açıcam sıcakta ama nasıl açıcam onu bilmiorum açamaması için kilidi var zaten

canım ama benim sorunum açılması yani açıcam sıcakta ama nasıl açıcam onu bilmiorum açamaması için kilidi var zaten

canım o dediğin bizim evde çok zorrr ben çağan uyudukça oturduğumuz odayı havalandırıcam uyanıkken yatak odası filan aksama kadar açık olsa bile bişey olmaz kapıları kapalı ve çağanın açması imkansızzz evde vantilatör var ama kullanabilirmiyim bilmiyorumm uff bizim evde çok sıcak oluyo yazınnn

meralcim ben eşimin kıyafetlerinin birçoğunu eskiciye veriyorum onun yerine çamaşır sepeti oturak filan alıyorum benim kıyafetleride giymediklerimin bazılarını kızkardeşim aldı kalanınıda poşetledim ihtiyaç sahibi birine vericem çağana gelince hep yeni alıyorumm çünkü öyle çağandan büyük kimse yok yakın akrabam küçüklerinide birilerine vericem ama gerçekten ihtiyacı olan birisini arıyorumm

deryacigim tesekkur ederim sekerim sebnemcigim sana da iste oyle incecik tig olmamaya calisacagim nasil olacaksa o zaman da gecen seneki kiyafetlerim olmayacak napalim yenilerini almam gerekecek canim sagolsun napim kocacigim da tam formunu bul da alisverise oyle cik diyor canimmmmm cok iyidir...\

bugun avm ye gittik babamiza alisveris yaptik nartan cigim iyiydi sukur aytes te yine uyudu tam donerken agladi 2-3 dk emdi ben de bu sefer kullanmak uzere bir emzirme onlugu siparis ettim internetten kullanacagim nartan da emzirme odasina gider bekler orada emzirmeye calisirdim simdi heryerde emzirmek istiyorum bazen sira oluyor bekle falan zor is....

aytes duzensiz emiyor hatirliyormusunuz cocuklar da ne zaman duzene koymustunuz beslenmelerini haftaya 2 aylik oluyor benim sari bir duzeni yok hala

nartan a gunes gozlugu aldik ama takar mi ciddi suphelerim var chicco nun aldim ama bir de bunlarin kirilmayan cinsleri var acaba ondan mi alsam geri verip ama renkleri cok cafcafli uffff bilemedim

meralcigi ellerine saglik canim rahatlamissin yazliklari cikarip...

bircan sen de rahatsin ohhh ohhh canim

deryaaaa var mi oyle eskiciler biz ankara dayken vardi ama burada yok olsa bir camasir sepetine ihtiyacim var super ya bana cocuklugumu hatirlatti camair sepeti

nurancım iyi yapmışsın biraz gezmekle maşallah nartanada aytesede seni bunaltmamşılarr ya artık avmlerden kurtulmak rahat rahat gezmek istiyorum bend e avmlerin hepsini ezberledim...
canım takarmıki gözlüğü nartan ben almıycamm asla taka benimkii biliyorumm ama pekte tatlı oluyolar yaw

deryaaaa var mi oyle eskiciler biz ankara dayken vardi ama burada yok olsa bir camasir sepetine ihtiyacim var super ya bana cocuklugumu hatirlatti camair sepeti

var canım olmazmı ben bizim evin burda görmüyorum ama poşetleyip doğru annemlerin oraya bi adam var sürekli geliyoo aldık biz bişeyler dahada 2 poşet daha var oda sadece eşiminn

bende senin gibi fazla essa kiyafet hic sevmem burda bazi belirli yerlerde kutular var posetleyip oraya koyuyorum ihtiyaci olanlar gelip aliyor. turkiyede cocuk esirgemeler varya oraya verseniz sevap olur kizlar ben ist bulda vardi sokak cocuklari yada kimsesiz cocuklar onlara verirdim hep.

selam kızlar nasılsınız yazlık kışlık olayım yok çok şükür hem kızımınkileri hemde bizimkiler herzaman aynı yerinde ellemiorum yani öle ayarladım rhat oluyo böle...
ohh ne guzel valla temiz is temiz ev :))

cocuklugum geldi kiz aklima nayloncuuuuu geldiiiiiiiii hanimmmmmmmmmmmm diye bagirirlardi eskiden :))) birde daha eskilere gidersem yogurtcular bozacilar yagcilar vardi sokak sokak dolasip satarlardi ama bunlari hayal meyal hatirliyorum cok kucuktum naylon cok net :))

kizlar sizin kucuk erkekler terliklerinizi giyip takur tukur yuruyomu evde.. ay efe beni deli ediyo gunde kac kez o giyiyo ben cikariyom bilmiyorum. hemde kalin topuklu terliklerimi giyip kosuyo evde adi efe ama efemine mi olcak nee

kizlar sizin kucuk erkekler terliklerinizi giyip takur tukur yuruyomu evde.. ay efe beni deli ediyo gunde kac kez o giyiyo ben cikariyom bilmiyorum. hemde kalin topuklu terliklerimi giyip kosuyo evde adi efe ama efemine mi olcak nee

:)))))ay şebnem alemsin valla.çocuğa ne diyorsun .benim kocişte bir dızı de'ezel'bilirmisin bilmem bir tip var ,kiralık katil bu adam.adı temmuz.mert şapka takıp,bahçivan pantolonunu giyince çocuğu ona benzetiyormuş.oğluşuma 'temmuz'diyor cık cık cık.allah benzetmesin

benim ve eşimin giysilerinde bir kısmı çöpu boyladı,bir kısmı temizlik bezi oldu.bir kısmıda ihtiyacı olanlara verilecek.mert'in giyilebilir durumdakıleride ihtiyacı olana verilmek uzere anneme gidecek.
bizim buralarda da eskıcı yok:50ne guzel olurdu onlar renk renk plastık eşyalar..bende çocukluğuma gittim geldim.hala o değerlerin olmasınada sevindim:)

Son düzenleme:
nurancım emme konusunda ek gıdaya geçene kadar bizim hiç duzenimiz olmadı.kafamıza gore takıldık,mert ne zaman isterse verdim.6cı ayda tam anlamıyla ek gıdalara geçince duzen oluşmaya başladı.
dogruluğu tartışılır tabi,duzen oluştursaydım daha rahat ederdik şüphesiz..

eymende giyiyor şebnemcim kendinden büyük ne varsa babasının benim fark etmiyo ayakkabı dolabına kilit vurdum :)

bende haftasınu ayırdım alıyorum giymiyorum atmayada kıyamıyorum hepsini poşetledim belediyenin yardım kuruluşları var arıyosun gelip alıyolar ama giyilebilecek yada kullanılabilecek durumda olacak
eymenin eskilerine gelince 2.yi düşündüğüm için hepsini yıkayıp kaldırıyorum sadece kullanılamayacak kadar eskiyenleri lekenenleri atıyorum ee onları başkasına veremem ki inanın şimdiden 2 hurç dolusu elbise ayakkabı vs var daha 18 aylık sonrasını hayal bile edemiyorum bide guya az aldım

slm kızlarr ben geldimmm çağanın aşısını yaptırdık kıyameti kopardı babası ağlamasın diye yanına çikolata almışşş tama ğlarken gösterdii aldı yedi sustu ve ağlamadı bidaha tabiki aşıdan sonraaa..
kızlar çağanın boyuu 81 cmmiş kilosuda 12640 mışş gelişimiyle ilgili bişey soramadım çağan durmadıı bidaha randevumuzda ta 12 aydaymışş saçmalığa bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…