slm kızlarr ben geldimmm çağanın aşısını yaptırdık kıyameti kopardı babası ağlamasın diye yanına çikolata almışşş tama ğlarken gösterdii aldı yedi sustu ve ağlamadı bidaha tabiki aşıdan sonraaa..
kızlar çağanın boyuu 81 cmmiş kilosuda 12640 mışş gelişimiyle ilgili bişey soramadım çağan durmadıı bidaha randevumuzda ta 12 aydaymışş saçmalığa bak ya
hadi geçmiş olsun,kurtulmuşunuz.ne çikolatası eriyorsunuz çağana.ben hiç ermedim.dunya nimetlerini bilmiyor benim oğlum.çok kotuyum çok:):))
bize 3ayda bir gelin kilosuna,boyuna bakalım dediler..
deryacım senin için baktım huggiesin sitesine
4 haziranda ankara ankamall avmde değişim yapıyorlar.yakınsa sıze uğrarsınız:))
yakın olmaz olurmu canım çok sağol o avmde eşim çalışıyo nasıl yaplıyo peki biraz bahsedermisin?
evdeki herhangi bir boşbez paketini goturuyorsun,onlar sana dolu huggıes organik veriyorlar.
birden fazla paket goturuluyormu bilmiyorum.
4+larda 54 tane var.
sağol şekerim,hoşbulduk.
eşinde orda çalışıyormuş,hiç kaçırmayın bir paket bez 20tl civarı:))
çağan uyudu mu?
hu nurannnn ordamısın?bebişler rahat vermiyor mu.merttende rahat yok eline tukenmez kalem almış.biryerleri çızecek diye korkuyorum vermiyorda bana sıpa.bugunlerde çok fazla ısırmaya başladı.nasıl vazgeçirecek bu huyundan heryerim diş izleriyle dolu,tuttumu bırakmıyorda
hadi kendimden geçtim,milleti ısırcak diye odum kopuyor.
canım o sıkıntı bizde zaten var kimseyi yanına yaklaştırmıyoo ısırıyo vuruyo saç yoluyoo ne ypıcam nasıl vazgeçecek bu huylardan
selam canlarim ben napayim tam bilg basina oturdum aytes agladi yine 3-4 dk emdi birakti deli edecek beni bu bebek nartan da uyumaya gitti
nuran sen aytesi anlattıkça mert'in ilk ayları aklıma geliyor mertte aynen oyleydi az az ama sık sık emerdi,tum gun e tum gece yapışık yaşardık bu yuzden.ayteste gazlı mı çok..
çok fena bunlar çok,allah yardımcımız olsun..çok ustune gitmekte istemiyorum ama açıkçası nasıl davranılmalı boyle durumlarda onuda bilmiyorum..tecrübeli annemiz şebnem ne yapmalıyız canım ya bir fikrin var mı?
selam canlarim ben napayim tam bilg basina oturdum aytes agladi yine 3-4 dk emdi birakti deli edecek beni bu bebek nartan da uyumaya gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?