2009 Kasm Anneleri

hadi geçmiş olsun,kurtulmuşunuz.ne çikolatası eriyorsunuz çağana.ben hiç ermedim.dunya nimetlerini bilmiyor benim oğlum.çok kotuyum çok:):))

bize 3ayda bir gelin kilosuna,boyuna bakalım dediler..

hadi geçmiş olsun,kurtulmuşunuz.ne çikolatası eriyorsunuz çağana.ben hiç ermedim.dunya nimetlerini bilmiyor benim oğlum.çok kotuyum çok:):))

bize 3ayda bir gelin kilosuna,boyuna bakalım dediler..

sağol canım babası arada bi alıyo böyle sütlü çikolata adını unuttum ama evdede bazen nutella yiyoo ve bayılıyoo ben pek vermiyorumm çünkü baska bişey yemiyoo onu görünce

deryacım senin için baktım huggiesin sitesine
4 haziranda ankara ankamall avmde değişim yapıyorlar.yakınsa sıze uğrarsınız:))

sağol şekerim,hoşbulduk.
eşinde orda çalışıyormuş,hiç kaçırmayın bir paket bez 20tl civarı:))

çağan uyudu mu?

sağol şekerim,hoşbulduk.
eşinde orda çalışıyormuş,hiç kaçırmayın bir paket bez 20tl civarı:))

çağan uyudu mu?

evet canım uyudu sabah 6 da kalkmıştıı 1 saat oldu uyuyalı ...mert uyuyomu?

evet canım eşimö orda çalışıyoo ben eline veririm 2 poşet bi kendi aldın bide iş arkadaslarından birine versin o alsınn demi ama 20 tl bez yanii

hu nurannnn ordamısın?bebişler rahat vermiyor mu.merttende rahat yok eline tukenmez kalem almış.biryerleri çızecek diye korkuyorum vermiyorda bana sıpa.bugunlerde çok fazla ısırmaya başladı.nasıl vazgeçirecek bu huyundan heryerim diş izleriyle dolu,tuttumu bırakmıyorda
hadi kendimden geçtim,milleti ısırcak diye odum kopuyor.

canım o sıkıntı bizde zaten var kimseyi yanına yaklaştırmıyoo ısırıyo vuruyo saç yoluyoo ne ypıcam nasıl vazgeçecek bu huylardan

tabi canım sen biriktir boş paketleri,dolu varsa onlarıda boşat kaç taneyse hepsini ver eşine..alabilirlerse çok iyi olur:))

mert uyumadı daha şimdi meye yedirip,yatıracağım.sonrada utuler beni bekler

canım o sıkıntı bizde zaten var kimseyi yanına yaklaştırmıyoo ısırıyo vuruyo saç yoluyoo ne ypıcam nasıl vazgeçecek bu huylardan

çok fena bunlar çok,allah yardımcımız olsun..çok ustune gitmekte istemiyorum ama açıkçası nasıl davranılmalı boyle durumlarda onuda bilmiyorum..tecrübeli annemiz şebnem ne yapmalıyız canım ya bir fikrin var mı?

selam canlarim ben napayim tam bilg basina oturdum aytes agladi yine 3-4 dk emdi birakti deli edecek beni bu bebek nartan da uyumaya gitti

nuran sen aytesi anlattıkça mert'in ilk ayları aklıma geliyor mertte aynen oyleydi az az ama sık sık emerdi,tum gun e tum gece yapışık yaşardık bu yuzden.ayteste gazlı mı çok..

nuran sen aytesi anlattıkça mert'in ilk ayları aklıma geliyor mertte aynen oyleydi az az ama sık sık emerdi,tum gun e tum gece yapışık yaşardık bu yuzden.ayteste gazlı mı çok..

3 gundur gazi yok ara sira oluyor canim ama boyle cok fena agladiginda niye agladigini bilemiyorum alti mi kirli ac mi baska derdi mi var???

nartan da cok fazla emerdi ve aglardi onda fda acaba doymuyor mu diye kafayi yerdim yaaaaani hep kafayi yiyecek birseyler oluyor offff

aynen canım kaldım ortada hayır dediğim zaman daha çok yapıyo geçenlerde arkadasım geldi 2 yasında kızı var işte kız rahat bırakmadı ayrı ayrı tuttuk en sonunda kızın saçın yolduu kıza hiç bişey ikram edemedim kuru çay verebildim kız çayı bile içemeden kaçtı resmen bizden yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…