2009 Kasm Anneleri

kızlar bu gunlerde mert sallama çaylara taktı.çay çay diye poşet istiyor.ipinden tutup donduruyor.kağıdı kopuncada yenisini istiyor aynı şeyı tekrar tekrar yaşıyoruz.bazende bardağa koyup,kaşıkla karıştırıyor.
poşet yırtık,yıpranmış olmayacak asla kabul etmiyor birde:))şu çay fincan takımları ar ya kızların oynadığı onlardan mı alsam,ne yapsam.benim oğlanda efeminemidir nedir anlamadım))adıda efe değil ama:))

nurancım söylemesi kolay yapması zor ama sabır sabır sabır

annelik birazda bu şekerim hep endişe içindeyız,yetemiyormuyuz duygusuna kapılıyoruz.sorular hiç bitmiyor.nasıl yapayım,nasıl yeireyim,ne oynayalım vs s...

canım küçükken çağanda öyleydii bide emmeyi bırakacağı zaman öyle yaptıı

saglik ocagina goturdum 1.5 kilo almis gorunuyor 500 gr kiyafetler bez falan desek bile ki daha 1 ayi doldurmasina 1 hafta kadar var iyi dediler boyu da uzamis baktilar guzel emiyor da 2 dk ama iyi emiyor dediler icim bir nebze rahatladi ama bir de cuma goturecegim bakalim gunluk kilo alimi nasil???

nartan a da hayir dersem inadina yapiyor hayir dememeye calisiyorum ne kadar olacaksa artik

annelik birazda bu şekerim hep endişe içindeyız,yetemiyormuyuz duygusuna kapılıyoruz.sorular hiç bitmiyor.nasıl yapayım,nasıl yeireyim,ne oynayalım vs s...

aynen ayol nasil olacak boyle meral sen nasil beceriyorsun cikolata vermemeyi ben vermesem babasi sabahlari nutellA VERIYOR ama bir parca ben de ulkerin kucuk posetlileri var az birsey cok cikolata derse 1 tanecik veriyorum bir de babasi haftada bir geliyorya baba gelince ne getirecek diyoruz kukaka diyor cikolata yani o gelince de 1 parca veriyorum zaten kucuk kendileri bir de cubuk kraker veriyorum disardaysak falan o kadar baska abur cubur yokkkkk

deryacigim cagan fenaymis nartan 5 ay buyuk arkadasi var cok bagiriyor gelip nartan a cici yapmak istiyor nartan ise hemen benim yanima geliyor oturuyor sanirim uslu bir cocuk yaramaz cocuk olursa civarda hemen benim yanima gelir oturur

deryacigim cagan fenaymis nartan 5 ay buyuk arkadasi var cok bagiriyor gelip nartan a cici yapmak istiyor nartan ise hemen benim yanima geliyor oturuyor sanirim uslu bir cocuk yaramaz cocuk olursa civarda hemen benim yanima gelir oturur

maşallah nartana canım öyle olsa keşke herkesi sıradan geçiriyorr sanırım kimseyle arkadaslık kuramayacak ama babasıda böyle alıştıryoo yapma diyorum ama yapıyoo uff ya çocuğun varmı derdin varr

maşallah nartana canım öyle olsa keşke herkesi sıradan geçiriyorr sanırım kimseyle arkadaslık kuramayacak ama babasıda böyle alıştıryoo yapma diyorum ama yapıyoo uff ya çocuğun varmı derdin varr

bir bakima iyi tabi kendini savunsun da daha arkadas edinmek icin kucukler cokkk arkadasi olur buyuynce merak etme deryaaaa

hiç tanışmadı çikolatayla onun için bilmiyor tadını ve adını:))kahvaltılarda çikolata gelmiyor sofraya.bizde ondan gizli yıyoruz.sabahleyın nestle damak yedim oğluşumdan saklı saklı:))

0-3 yaş damak tadının oturması açısından onemlı bir devreymiş tatlı ve tuzluya alışmasını çok istemiyorum.en azından okul donemine kadr beslenme alışkanlıkları benim elimde olacak ve ben bunu iyi kullanmak istiyorum.colayla tanışmayacak o devrede mesele.çevredeki herkesede soyluyorum almayın vermeyın diye.3 yaşından sonra belirli olçulerde vereceğim tabiki çikolata ve şeker.

ülkerin mavi yeşil urunleri ar çubuk krakeride ondan veriyorum,tuzsuz ve az yağlı.kıtır kıtır yıyor:))

geldim ama gitmişsiniz nurancım

mart annelerine gitmistim tatlim malum aytes bey icin canim beslenmede ilk 2 yil onemliymis daha sonra ne kadar iyi beslersen besle pek te farketmiyormus ben de mumkun oldugunca guzel beslemeye calisiyorum o kadarcik kukaka dan birsey olmaz diyorum veriyorum valla sorumsuz annemiyim neyim??? canim ulkerin mavi yesil light urunleri degil mi ? asil o urunler zararli olmaz mi???

oooo nesli günde iki defa kinder in çikoltasını yiyo vermesen buzdolabının önüne yatıo saatler ce püprüz püprüz die babası işten gelincede kapıya koşturuyo baba püprüz geldi diyerek zeten nesli bu aya kadar ayran çorbasıyla büyüdü yesin ne yapim bende çok seviyorum çikolatyı babada çokanatçı kilosuda boyuda iyi yesin yavrucak akşamlarıda bir biberon ıhlamur yada çay içer üsütnede süt içer uyur kahvaltıda yapıo artık şükür zateen kızımın oylanacağı bir arkadaşı bile yok akşama kadar garibim evin içinde hapis benimle birlikte varsın yesinn büyüyünce zaten yicekk herşeyii ben nekadan rahat bi anneyim böyle aman allahımm

biraz rahat olmak gerek deyip bir turlu beceremeyenlerdenim valla sana masallah canim

mertte kukaka diyecekse onada vereyım.çok tatlı ya kukaka demek:))sen kukataları ye bende seni yıyeyım nartan'cım
sorumsuz anne olurmusun hiç canım burdakı her anne çocuğu için araştırıyoruz,okuyor,diğer annnelerin deneyımlerinden yararlanıyor.bunların başındada sen varsın nurancım.

mavi yeşil urunlerinde sadece tuz yok ve yağ oranı az diğerleriyle aynı içeriye sahip.mumkun olsada herseyı kendimiz yapabilsek,ambalajlı tum urunlerde koruyucular var e hepsi sağlıksız ama kullanıyoruz oyle yada boyle..

o kadarda tu kaka değildir çikolatada bellı bir sınırın olması gerekır.kendimdeden biliyorum insanda bağımlılık yapıyor bu meret.bir kere verdim mi hep isteyecek.sınır koyamayacağım o yuzden ben şimdilik bulaşmayayım:)

eninde sonunda tadacak tabiki ama ne kadar geç o kadar iyi diye duşunuyorum.nurancım az yıyorsa sorun değildir.dişlerini fırçalarsınız olur biter.:)

canim ogleden sonralari yiyor ve uzerine ne yerse yesin su icirmeye calisiyorum fircalama yapmiyor bugunlerde azi disi balon gibi sisti ve 15 gun oldu patlayamadi hala aciyor sanirim fircadan uzak duruyor biraz...

kizlar nartan tavuk cornasini bitirdi bitirirsen sitenin bahcesine inebiliriz demistim yarim saatligine opuyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…