3 gundur gazi yok ara sira oluyor canim ama boyle cok fena agladiginda niye agladigini bilemiyorum alti mi kirli ac mi baska derdi mi var???
nartan da cok fazla emerdi ve aglardi onda fda acaba doymuyor mu diye kafayi yerdim yaaaaani hep kafayi yiyecek birseyler oluyor offff
3 gundur gazi yok ara sira oluyor canim ama boyle cok fena agladiginda niye agladigini bilemiyorum alti mi kirli ac mi baska derdi mi var???
nartan da cok fazla emerdi ve aglardi onda fda acaba doymuyor mu diye kafayi yerdim yaaaaani hep kafayi yiyecek birseyler oluyor offff
canım küçükken çağanda öyleydii bide emmeyi bırakacağı zaman öyle yaptıı
annelik birazda bu şekerim hep endişe içindeyız,yetemiyormuyuz duygusuna kapılıyoruz.sorular hiç bitmiyor.nasıl yapayım,nasıl yeireyim,ne oynayalım vs s...
maşallah aytese çok iyi kilo almış.
merti uyutmaya goturuyorum,optum sizlerii...
deryacigim cagan fenaymis nartan 5 ay buyuk arkadasi var cok bagiriyor gelip nartan a cici yapmak istiyor nartan ise hemen benim yanima geliyor oturuyor sanirim uslu bir cocuk yaramaz cocuk olursa civarda hemen benim yanima gelir oturur
maşallah nartana canım öyle olsa keşke herkesi sıradan geçiriyorr sanırım kimseyle arkadaslık kuramayacak ama babasıda böyle alıştıryoo yapma diyorum ama yapıyoo uff ya çocuğun varmı derdin varr
aynen ayol nasil olacak boyle meral sen nasil beceriyorsun cikolata vermemeyi ben vermesem babasi sabahlari nutellA VERIYOR ama bir parca ben de ulkerin kucuk posetlileri var az birsey cok cikolata derse 1 tanecik veriyorum bir de babasi haftada bir geliyorya baba gelince ne getirecek diyoruz kukaka diyor cikolata yani o gelince de 1 parca veriyorum zaten kucuk kendileri bir de cubuk kraker veriyorum disardaysak falan o kadar baska abur cubur yokkkkk
geldim ama gitmişsiniz nurancım
mart annelerine gitmistim tatlim malum aytes bey icincanim beslenmede ilk 2 yil onemliymis daha sonra ne kadar iyi beslersen besle pek te farketmiyormus ben de mumkun oldugunca guzel beslemeye calisiyorum o kadarcik kukaka dan birsey olmaz diyorum veriyorum valla sorumsuz annemiyim neyim??? canim ulkerin mavi yesil light urunleri degil mi ? asil o urunler zararli olmaz mi???
oooo nesli günde iki defa kinder in çikoltasını yiyo vermesen buzdolabının önüne yatıo saatler ce püprüz püprüz die babası işten gelincede kapıya koşturuyo baba püprüz geldi diyerek zeten nesli bu aya kadar ayran çorbasıyla büyüdü yesin ne yapim bende çok seviyorum çikolatyı babada çokanatçı kilosuda boyuda iyi yesin yavrucak akşamlarıda bir biberon ıhlamur yada çay içer üsütnede süt içer uyur kahvaltıda yapıo artık şükür zateen kızımın oylanacağı bir arkadaşı bile yok akşama kadar garibim evin içinde hapis benimle birliktevarsın yesinn büyüyünce zaten yicekk herşeyii ben nekadan rahat bi anneyim böyle aman allahımm
mart annelerine gitmistim tatlim malum aytes bey icincanim beslenmede ilk 2 yil onemliymis daha sonra ne kadar iyi beslersen besle pek te farketmiyormus ben de mumkun oldugunca guzel beslemeye calisiyorum o kadarcik kukaka dan birsey olmaz diyorum veriyorum valla sorumsuz annemiyim neyim??? canim ulkerin mavi yesil light urunleri degil mi ? asil o urunler zararli olmaz mi???
o kadarda tu kaka değildir çikolatada bellı bir sınırın olması gerekır.kendimdeden biliyorum insanda bağımlılık yapıyor bu meret.bir kere verdim mi hep isteyecek.sınır koyamayacağım o yuzden ben şimdilik bulaşmayayım:)
eninde sonunda tadacak tabiki ama ne kadar geç o kadar iyi diye duşunuyorum.nurancım az yıyorsa sorun değildir.dişlerini fırçalarsınız olur biter.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?