2009 Kasm Anneleri

çayada başlanmış,hadi hayırlısı olsun:))senin kız buyumuş şekerim..

rahat olduktan sonra sorun yok zaten boşver en ıyısını yapıyorsun,annem hep der biraz geniş ol diye.ben çok pimpirikli bir anne oldum malesef

Son düzenleme:

ah bu dişler mahvetti yavrularımızı.

hadi canım goruşuruz,bende çıkaracağım mert'i dışarıya.ah keşke yakın olsaydıkda şimdi birlikte oynasalardı.hiç arkadaşı yok benim kuzumunda.

ben gittim herkes burda toplanmış kaçırım bu güzel sohbeti ya bizde ilk önce arkadasıma gittik çay içtikk bişeyler yedikk ordanda çocukları parka götürdükk salıncağa bindirdik birazda gezdik ve eve geldikkk

kızlar ben çikolata veriyorum ama kararında oluyo buu sadece tatması içinn eşimde vermez fazlasını zaten ayrıca çağan maşallah herşeyi yiyo biz ne yersek hiç ayırt etmiyoo bu hoşuma gidiyo ama bu aralar ağzım hiç boş durmasın diyo aksama kadar mama mama diye ağlıyo verince susuyo
nasıl azaltabilirim fikir verebilirmisiniz bana bu gidişle obez olacak diye korkuyorum

derya acaba yemek porsiyonları mı az geliyor kahvaltısını,yemeğini bir miktar fazlalaştırsan nasıl olur.tam doymuyorda ondan birseyler istiyor olabilir?

selam kizlarrrr tam bilg basina oturuyorum aytes basliyor emzir falan iste boyle benden bizim evin karsisinda kres var nartan seviyor oraya gittik oynadi biraz eve geldik sonra banyo fasli simdi ananesi yemek yediriyor

yqwq,iyoru, ki qyyy hepiniw burdqsiniw ben yqwq,iyoru, ise bqkkkkkkkk hqdi oku bqkqli,,, M000000

heh pc kapadim actim oldu ayy cok korktum bunuda bozucak diye yaa biu kacinci valla gerci cocuk napsin evin ortasina kurdu esim pc oda gelip gidip oynuyo yeni olsa gozu gibi bakarda eski ya pek umursamiyo galiba. neyse bu yazdigimi tercume edeyim..

yazamiyorumki ayy hepiniz burdasiniz ben yazamiyorum ise bakk hadi oku bakalimmm :)))
orda moo yazan gulen yuz yapmistim moooo oldu ayy koptum burda gulmekten halada guluyorum.. merale oku diyorum ya guya sonundada moooooo cok komik olduu

selam kizlarrrr tam bilg basina oturuyorum aytes basliyor emzir falan iste boyle benden bizim evin karsisinda kres var nartan seviyor oraya gittik oynadi biraz eve geldik sonra banyo fasli simdi ananesi yemek yediriyor

bunlar sokaga alisti artik girmek bilmiyolar ama iyi yapmissin valla. yaz geldi derken kis geri geldi burdada hava acayip soguk kac gundur yagmur yagiyor tikildik eve efe ben mircan birbirimizi yiyip duruyoruz

bunlar sokaga alisti artik girmek bilmiyolar ama iyi yapmissin valla. yaz geldi derken kis geri geldi burdada hava acayip soguk kac gundur yagmur yagiyor tikildik eve efe ben mircan birbirimizi yiyip duruyoruz

burada bir sicak anlatamam bunaldik disarda meshur sicaklarimiz basladi aytes kucagimda bu kadar yaziyorum kizlar

mooo ye meral uymuş valla:)))hala o moddayız çunku emzirmekten kurtulamayacağım herhalde...
şebnemc,m klavye dayanmıyor sana hadi hadi sen bozuyorsunda efenin ustune atıyorsun deme,itraf et:))

burada bir sicak anlatamam bunaldik disarda meshur sicaklarimiz basladi aytes kucagimda bu kadar yaziyorum kizlar

allah yardımcınız olsun canım,izmir sıcaktır ama orası bir başka sıcak çok boğucu.bizim temmuz ağustosta yaşadığımızı siz mayısta yaşamaya başlıyorsunuz.
yaz gelsin diyorduk gezelım dışarı çıkalım diyorduk,yakında gunduz dışarı çıkamıyacağız sıcaktan.en guzelı bahar boyle deam etse ne ıyı olurdu...

kızlarrr şimdi carfurdan geldikkk 120 adet prima aktif plas 4+ 39 tl alış alış mı alış veriş geri dönüş günüymüş ne muhabbetiyse carfur kartınıza 6 tl geri yükleniyor size 33 tlye gelio 120 bez ben iki kutu aldım.. 6 tl yide istediğin gibi kullanıon 27 mayıs la 2 haziran arasında haberiniz olsun çok uygun eşim bu gün bez almıştı kilerden 54 tanesi 23 90 a şimdi eline verdim geri gönderdim değiştir onun yerine et al gel dedim bu bezlerden sonra
bezi bırakır arttık kocaman olduular yaa vc alışssın altını acıcam dolaşsın ortalıkta neyse ben kaçar haberiniz olsun die yazıyım dedimmm öptüm hepini hoştçaçalınnn neslihanın değimiyleee:)))

derya acaba yemek porsiyonları mı az geliyor kahvaltısını,yemeğini bir miktar fazlalaştırsan nasıl olur.tam doymuyorda ondan birseyler istiyor olabilir?

canım kahvaltısını filanda güzel yapıyo hatta kendisi bırakıp gidiyoo anlamadım gitti

kızlar eşim geliyo ben kaçıyorumm yarında eşim izinli pk katılamam sohbetlere kib öpt hepinizi...

çok iyimiş,sadece bugun için mi geçerlıydi?

bezi bırakırlar mı dersin?mert çok meraklı lazımlıkta oturmaya,anne çiş diyor,bezini çekıştırıyor falan hemen açıp oturtuyorum,şimdiye kadr bir kez yakaladım.alıştırma külotlarından alıp,gunduz bağlamasam,sık sık lazımlığa oturtsam diye duşunuyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…