2009 Kasm Anneleri

selam kızlar nasılsınız bizde bugün kızıma yazlık ayakkabı aldık ama 20numara aldık kışlığı 19du iimi ettik bilemedim az bi boşluk var önünde 19kıtı kıtına olmuştu acık büyüse denke gelmez die 20 aldım bişey olmaz herhalde yürüyebilio çünkü...şimdi sıra sandalette valla nıke istiyorum süper ya modeller bkalım bi anca temmuzda giyer zaten bide deniz kenarında falan

günaydın bugün açılışı ben yapayım
bizim her günümüz daha da zorlaşıyo gün geçtikçe anlar diye beklerken daha zor ayrılıyo her sabah çok ağlıyo içim gidiyo eşimde oda sende alışacaksın diyo eymenin yeni fotolarını face ekledim ama burdaki arkadaşlarım facede ekli değil
mine kampanya bir gün içinmiydi cnm aydınlatırmısın
huggies dün bursadaymış akşam eşimi gönderdim ama 17de bitmiş
şimdi eğitime giricem ara ara bakarım sizlere bu arada lazımlık ve alıştırma külotu alsam mı diyorum ne dersiniz başlasak mı yavaş yavaş :26:

gunaydın,

nagihan demek 17'ye kadr yazdığın iyi olmuş,sağol canım, bende akşam gideriz diye duşunuyordum.

lazımlığa giysileriylede olsa oturtmaya başla derim ben,alışması açısından..ilk başlarda ben oyle oturttum şimdi kendi giysisini çıkartıp oturuyor.bu kuzular herşeyın farkındalar çişlerinide soylerler biraz ilgilenirsek..

ekleyelim face birbirimizi:)))

Son düzenleme:

kızlar bilmiyorumki ya bizde gezmeye gitmişitk baktım orda kuzu gibi yatıo primalar hiç aklıma gelmedi sormak size yakınsa bi uğrayın çünkü tv de falan reklamını yapmadılar kalmıştır belki yinee:26::26: valla biraz ısınsın havalar neslide çiş çiş diyip duruyo vc ye gidio ama bazen yapıo bazen yapmıo nesli 9 cu ayından beri çiçi die söyliyim duruo annemde kızıo başka bi karı olsa çocuğunu şimdiye kadar alıştırmıştıı nie beklion yazı diyip duruovalla bu 240 bez bitsin bidaha almıcamm alıştırcamm bide biizm taşınma işi varya çocuklar etkilenip tekrardan altını ıslatmaya başlayabiliolarmış o yüzden de tedirginimaman yaz gelsinde düşünürük ömür boyu bez kullanacak halleri yok yaa zaten nesli benimle birlikte vc ye girio annecim artık sende buraya yapcan diom tammam dio kafasını sallıo

canim hayirli olsun ayakkabilariniz bence kisin 19 giyiyorsa suan da 20 olmustur cokta ucu ucuna olmasin yuruyebiliyorsa sorun yok... ben de bir bez bir de normal ayakkabi aldim bir de deniz kenarinda kullanmak icin bir deniz ayakkabisi alirim cunku butun yazimiz deniz kenarinda gecer bizim iyi olur....

selam canim ben neseli tuvalet adi altinda bir lazimlik aldim ama doktor bile erken dedi zorlamaya gerek yok tuvaletini gorunce nartan da kiyafetleri cikariyor cissss cissss diyor oturuyor sonra bittiiiii diyor kalkiyor dun artik sen de bizim gibi klozete oturup cis yapacaksin dedim sonra cisssss dedi ve altini actim bir iki damla bizim klozete yapacaksin dedim bir iki damla varmis onu yapti...
bence sende yavas yavas basla oyun gibi lazimligi sevsin yavas yavas basla derim ben..

beni de ekle face e fotolara bakarim

ya kızlar nesli 23 numara ayakkabı giyiyoo çok mu büyhük ayakları bu kızın benim gibi 40 numara giycek galiba büyüdüğündee eşim sana benim iş yerindeki postallarımı getiriyim devremm diyoo

eymen 22 numara giyiyo ama nuranın dediği gibi kalıptan kalıba değişiyo
çiş konusunda drler erken diyo ama ben 1 yaşında söylemişim temiz kızım vesselamm
eymen bir ara çiş çiş diyodu kaka yapınca bezi tutup çıkarmak istiyo yapıncada yaptınmı dediğim de hayır anlamında başını kaldırıyo yada öne sallıyo yani yanında olup uğraşsam olacak sanırım zaten dün beni deli etti babannesi ve dedesi varken yani babannedeyken bizi sallamıyo ama kendi evimize geldiğimizde sorun yok uyarıyorum herşeyi onaylamayın her yaptığına gülüp onaylamayın diyorum yok yok benim hayır dediğime yada ben ona kızdığımda savunmayın diyorum iyisimi daha kötüye gitmeden 2.yi doğurayımda yanında olayım

slm kızlar nasılsınız geçmişi okudumda tek tek cvp yazamayacağım şimdi...
kızlar ben byağı tembelim çiş konusunda ne lazımlık ne baska bişey çağan doğru düzgün kendini ifade edemiyoki çiş desinn diye alıştırmadım su 1 ayda geçsin iyice sıcaklar gelsin alıştırıcam ama ayakkabıya gelince çağan 21 numara giyiyo tam oluyo ayağı biraz taraklı babasının ayağı gibi...bugün hava çok güzel dışarı çıkıcaz aksamada arkadaslara gitcez sanırım eşimle mutfağın balkonunu kapatmayı pimapen yapmayı düşünüyoruz kışın mutfağım çok soğuk oluyoo fiyatlarına baıcaz yaz olduğu için fiyatlar düşmüştür diye düşündük çağan uyansın çıkcaz bakalımm

oooooo kızlar nerdesinz zeynepçim uğramıon şebnem yok bu aralar hadi ya kalkındırın şu topiği azcıkk çok sıkıldım patladım evdeeeeeee

kızlar bu gün hepinizi aldattım habeirniz olsun asker eşleri topiğine gittim sohbet o biçim hepsi benim gibi tain için stres topu gibi olmuşlarr haberiniz olsunnn

selam kızlar nasılsınız bizde bugün aşılarımızı olduk kuzum yırttı ortalığı sağlık ocağını daha girmeden tanıdı ve çok ağladı iğne girerken sustu bi ama mahvolduk yani 6ay sonra hepatit a nın 2.dozu olucak ve sonra selamet dicez aşılar bitiyo...

bircan canim kurtulmussunuz hayirlisiyla bir de biz kurtulsak su asi olayindan.... bircan birsey soracagim canim huma senin cizelgede 1yil 6 aylik diye yaziyor 18 ayin doldurdu mu ki????

evet canım doldurduk ayın 28inde 19aylık olucak benim doğumum 1kasımdı sezeryanla 28ekimde alındı ama ben size kendimi çok yakın bulduğum için ekim topiğine gitmiorum sizleri çok seviorummm

evet canım doldurduk ayın 28inde 19aylık olucak benim doğumum 1kasımdı sezeryanla 28ekimde alındı ama ben size kendimi çok yakın bulduğum için ekim topiğine gitmiorum sizleri çok seviorummm

Ahhhcanimmm bircancigim bizde seni çok seviyoruz.... Hem birkaç gunle nolacak ki degil mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…