günaydın bugün açılışı ben yapayım
bizim her günümüz daha da zorlaşıyo gün geçtikçe anlar diye beklerken daha zor ayrılıyo her sabah çok ağlıyo içim gidiyo eşimde oda sende alışacaksın diyo eymenin yeni fotolarını face ekledim ama burdaki arkadaşlarım facede ekli değil
mine kampanya bir gün içinmiydi cnm aydınlatırmısın
huggies dün bursadaymış akşam eşimi gönderdim ama 17de bitmiş
şimdi eğitime giricem ara ara bakarım sizlere bu arada lazımlık ve alıştırma külotu alsam mı diyorum ne dersiniz başlasak mı yavaş yavaş :26:
selam kızlar nasılsınız bizde bugün kızıma yazlık ayakkabı aldık ama 20numara aldık kışlığı 19du iimi ettik bilemedim az bi boşluk var önünde 19kıtı kıtına olmuştu acık büyüse denke gelmez die 20 aldım bişey olmaz herhalde yürüyebilio çünkü...şimdi sıra sandalette valla nıke istiyorum süper ya modeller bkalım bi anca temmuzda giyer zaten bide deniz kenarında falan
günaydın bugün açılışı ben yapayım
bizim her günümüz daha da zorlaşıyo gün geçtikçe anlar diye beklerken daha zor ayrılıyo her sabah çok ağlıyo içim gidiyo eşimde oda sende alışacaksın diyo eymenin yeni fotolarını face ekledim ama burdaki arkadaşlarım facede ekli değil
mine kampanya bir gün içinmiydi cnm aydınlatırmısın
huggies dün bursadaymış akşam eşimi gönderdim ama 17de bitmiş
şimdi eğitime giricem ara ara bakarım sizlere bu arada lazımlık ve alıştırma külotu alsam mı diyorum ne dersiniz başlasak mı yavaş yavaş :26:
canim hayirli olsun ayakkabilariniz bence kisin 19 giyiyorsa suan da 20 olmustur cokta ucu ucuna olmasin yuruyebiliyorsa sorun yok... ben de bir bez bir de normal ayakkabi aldim bir de deniz kenarinda kullanmak icin bir deniz ayakkabisi alirim cunku butun yazimiz deniz kenarinda gecer bizim iyi olur....
selam canim ben neseli tuvalet adi altinda bir lazimlik aldim ama doktor bile erken dedi zorlamaya gerek yok tuvaletini gorunce nartan da kiyafetleri cikariyor cissss cissss diyor oturuyor sonra bittiiiii diyor kalkiyor dun artik sen de bizim gibi klozete oturup cis yapacaksin dedim sonra cisssss dedi ve altini actim bir iki damla bizim klozete yapacaksin dedim bir iki damla varmis onu yapti...
bence sende yavas yavas basla oyun gibi lazimligi sevsin yavas yavas basla derim ben..
beni de ekle face e fotolara bakarim
ya kızlar nesli 23 numara ayakkabı giyiyoo çok mu büyhük ayakları bu kızınbenim gibi 40 numara giycek galiba büyüdüğündee eşim sana benim iş yerindeki postallarımı getiriyim devremm diyoo [/Q
nartan a kisin 21 numara bir ayakkabi almistik simdi flufy den 20 numara aldik ve gayet iyi oldu kaliplar sasirtiyor....
ya kızlar nesli 23 numara ayakkabı giyiyoo çok mu büyhük ayakları bu kızınbenim gibi 40 numara giycek galiba büyüdüğündee eşim sana benim iş yerindeki postallarımı getiriyim devremm diyoo [/Q
nartan a kisin 21 numara bir ayakkabi almistik simdi flufy den 20 numara aldik ve gayet iyi oldu kaliplar sasirtiyor....
belkide ama nesli hiç 19 ayakabı giyemediki:)) büyük genel olarak ayakalrı zaten canım şuan ayrı markalarda ayakabıları var hepsi 23 ve hepside normal oluyor canım...
offfffffffffffff kızlarrr tainler bu gün belli olcaktı yarın gece 12 diolar şimdie çatlatcak bu askeriye benii zarf açılmayı bekleniomuş ne beklionuz açın gtsin illa çileden çıkartcaklar insanııaçamıosanız zor geliosa ben geliyimaçıyımm
kızlar bu gün hepinizi aldattım habeirniz olsun asker eşleri topiğine gittim sohbet o biçim hepsi benim gibi tain için stres topu gibi olmuşlarr haberiniz olsunnn
selam kızlar nasılsınız bizde bugün aşılarımızı olduk kuzum yırttı ortalığı sağlık ocağını daha girmeden tanıdı ve çok ağladı iğne girerken sustu bi ama mahvolduk yani 6ay sonra hepatit a nın 2.dozu olucak ve sonra selamet dicez aşılar bitiyo...
evet canım doldurduk ayın 28inde 19aylık olucak benim doğumum 1kasımdı sezeryanla 28ekimde alındı ama ben size kendimi çok yakın bulduğum için ekim topiğine gitmiorum sizleri çok seviorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?