2009 Kasm Anneleri

begonvil saol canım benim burası çok başka ya...canım bez ayakkabı banada kuzenm yollamış avusturalyadan ama sağlıklımı ki onla sonuçta ortapedik değil giydirim evde bi yamuk yamuk oluyo ayakları sanki ne zaman giydircez onu biz şuan ayağına tam bide sandalet aldımmı tam...

sen bu ikinciyi bayagi benimsenizsin kiz anladigim kadariyla hazirsin dogur gitsin yaaa ikisi birlikte buyur .

kızlar şimdi baktım carrefour daki bebek bezi kampanyası 22 kasıma kadar hadi anacım saldırııınnnnn

atlami geleyimmmm yoksa kosarak mii :))) burdada yarin indirim var bezde normalde 120 tanesi (5) 37$ ama simdi bir haftaligina 25$
bende buradakine kosturayim bari :))
cis egitimine erken diyorum ben ama benimki abisinin taklidinde kendi kendine gelip cisss cisss diyo soyunduruyom ama fisssss bi sey yok cekistirip cekistirip cisss diyo. bi gun kendi istedi wc oturtturdum cok korktu :) erken diyorum simdilik ama kendi haline biraktim benden once ogreticisi abisi ne derse o oluyo cunku.. bugun ikiside odasinda abisi oturmus yanina bak bu kedi diyo efede miyawww diyo mircan hayir o miyaw degil o kedi diyor oteki miyaw diyo en sonunda mircan pes etti tamam miyaw o kardesim dedi oldum gulmekten. bazen cildirtsalarda beni ikisini birlikte uyumlu gorunce ki bu cok azinlik cok mutlu oluyorum. iyiki rabbim nasip etmiste pespese olmuslar diyorum.

tuvalet dedikte aklima gecen gece mircanin vukuati geldi. gece miril miril konusuyo mircan baktim efenin besiginin yanina gelmis hafif aglamakli mirildaniyo kalktimki besigin kosesini wc niyetine kullaniyo oglum durrr demeye kalmadi birden dondu benim ustume sirrrr ... gece gece kalktik bez kova temizlik yaptik sipanin sayesinde

meralllllllllllll naberrrrrrrrrrrrr tatliskooooo :) gunaydinnnnnn

gunaydınnn canım,geçmişe dalmıştım,goremedim seniiii.

gunaydın kızlar,harıka bir gece geçirdim oğluşum 2 kere uyandı oda uyur vaziyetteydi,gozler kapalı.dunde mertte ilk defa tek başımıza metroya binip,anneme gittik.oğlum pek akıllıydı metroda.

kızlar birsey soracaktım sizlere.mert son zamanlarda bazı şeylerden korkuyor.mesele çamaşır makınesinin o son sıkması vardırya onda tırsıyor.tvde koca kafalardan korkup ağlıyor,dunde dışarda bir çocuk duduk çaldı bizde hemen yakınındaydık çiğlık çiğliğa ağladı.bu durum normalmıdır ki,na yapmalıyımm

Son düzenleme:

canım geçer zamnla üsütne düşmeye çalış sende bi düdük al kısa aralıklarla çal güldür oyun halina getir neslide f 16 uçaklarının sesinden korkuyodu bakıom ses gelio nesli koş koş uçak gelio diyorum alıştı artık o bana koşturuo uççak aççak diee bide nesli sinekten korkuyodu onuda atlattık balkonda sinek çağıra çağıraa onun o koktuğu şeyleri eğlenceli hale getirmeye çalışş zamanla geçerrr bitek fön makinasının sesinden korkuyo ben saçıma fön çekerken oda hemen soğutmaya alıom üzerine doğru tututom saçları havalınca gülüo kaçıo yanımdan tekrar gelior onada laışcak inş

evet aslında çok doğru soyluyorsun.korkunun uzerine gitmek gerekir.mert blandırdan,elektırık süpurgesinden korkardı onlara alıştırdım,dediğin gibi yaparak.duduğu de deneyım:))sağol canımm.

ee minecim nasılsın,nesli nasıl?tayın daha belli olmamış.nasılda meraktasınızdır şimdi..

bu arada facedeki son fotolarınıza bayıldım.çok guzel bir kız olacak nesli maşallah diyorum tu tu tu:))
eymenlede sonunda tanıştık.o da tam bir artis yakışıklı kuzuyu opuyorum burdan annesi...

reca ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu :)) tain yarın akşam measiden sonra canım duat et bizeee çok stresliyimm çookkk

bu arada facedeki son fotolarınıza bayıldım.çok guzel bir kız olacak nesli maşallah diyorum tu tu tu:))
eymenlede sonunda tanıştık.o da tam bir artis yakışıklı kuzuyu opuyorum burdan annesi...

mertte çok yakışıklı canım maşşalah hepsi birbirinden güzel nede olsa kasım annelerinin bebeklerii derya kuzuları bunlar deryaaaaa

meral canım sen ve benden başka kimse yok
nesli yeni uyudu babamızda bu gün tatildi ama mesaiye çağırdılar neslide atta atta die tutturdu babası gelsinde götürsün gerçi nezaman geleceği belli diilmiş bu gün hava çok sıcak burda yada bana mı öyle gelio bilmiyorum nesliye bizim kardolapta yer açtım yazlıklarını oraya koydum kışıklılarını bir bölümü kaldırıldı diğerleride ütülenip kaldırılcak off çok iş var ama yapasım yok valla ne zman olcak bu işler bilmiommm canım burnumdaa yanii nesliye gecen yıl büyük gelen taytlar bu yıl küçük gelio zilliyee çok ciic oldu giydirdim geçen yılki elbiselride bady oluo artık onaa çok komik oluoo ne zamn büyüdüler bu kadar maşşalah

mine'cim sabahtan beri hem işleri hallediyorum hemde kk ya bakıyorum kimsenin uğradığı yok.herkesler bayram kutlamaya gitti zar:))burda hava kapalı az once yağmur yağdı ama yınede sıcak.şimdiden boyle oflayıp pufluyoruz bakalım temmuz,ağustosta ne yapacağız..

bende artık mert'i evde zor tutuyorum sabah uyanır uyanmaz kapıya gidiyor atta atta diye.genelde dışarı çıkarıyorum ama bazen canım hiç istemiyor balkonla kandırıyorum onu
ben yazlıkları çıkarınca o hayalkırıklığını yaşadım iki tane belı ayarlanabilin şortu vardı,geçen sene buyuktu bu sene gelir diye düşünuyordum ama belı kapanmadıhızla buyuyorlar,oncekı senenin kıyafetleri olur diye hayaller kurmayalım biz en ıyısı
kışın giydirdiğim uzun kollu çıt çıtlı badyler var gelecek kış olmayacak ve hala yepyeniler.hepsinin kollarını kestırdim anneme birde içe kıvırcaklar oldumu sana yazlık çıtçıtlı badıvarsa oyle seyleriniz kesin anacımm:92:

Son düzenleme:

oh ohhh ne güzell valla iyi düşünmüşün neslinin seneye hiç biri olmazz annem yenileri gönderir ahhaha annem görse yazdıklarımı göndermez bidahayazlık kışlık gelio şükürr yaaa çorabına varana kadarrr atlet kilodun taaa herşeyindenn:)))gönder anam gönderrr

iyiki var kiz bu analar benim anamda alir gonderir hep oraya gittim iki bavulla geri geldim bes bavulla cocuklara herseyini aldi saolsunlar allah eksikligini gostermesin analarin.. ayy bizde boyle olacakmiyiz acabaaaa

bende hic dikim olmadan yapardim mircana citcitlarida kapatmadan giydirdim oyle idare ettik. burda citcitli atletler (hos giyim cok pahalida) cok pahali ay minnacik seylere o kadar para vermek koyuyodu annem gonderiyor amerikadan. orda ucuz boyle seyler. hele sezon sonu bedavaya almiyani dovecekler nerdeyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…