2009 Kasm Anneleri

mineeee nazar boncugu tak nesliyeeeeee masallahhhhh bak burda bi suru erkek anasi var aksam kapinda kuyruk olursa hic sasma kacmaz boyleee fistikkk... deryanin caganla zeynebin cemresini kerttik hee haberin olsun. derya gelirse alma iceriiii onuuu

hiç laf atama şekerim sana vermem kızımı gurbet ellere gönderemem siizin sülale sırf yabancı ülkede muhattap olacağım kimse yok belki kızımın kaynansıyla kavga etmek isterim yolmak isterim bellimi olur elimin altında olsunn:))) diğerlerini düşünebilirm meselaaa merti:)) oda mavişş diğerleirni bilmiom ekleselerde facelerine bizide baksak görsek Düşünsekk

yaw hepte bu yuzden vermiyo kimse kizini valla yazik ediceniz ogluma kaptirmayin oglumu nataliye rozaliye... evlenince sizide aldirir yanina nasi olsa kanadali oglum senin canin ne vakit kavga isterse ben oglum icin kendimi feda ederim atlar gelirim kendimi yoldurmaya iki yolar bi parcalarsin lafi mi olur aramizda
digerlerini hic gorme karar veremezsin bak hepsi birbirinden yakisikli heeee kasim bebeleri bunlar kasimmmm

senin işin vallla zor işin bi de o kısmı var büyüdüklerinde nede olsa yabancı memleket türkle evlendirmek isticen onlar natili rozali dicek sen illla türk dedğin için onu alcaklar sonra geleceğin ali kaptanları çıkcak ortayaoyy kızım bende boy pos var tamam anladıkta çok tırsak biriyim ben yaa üst kattaki kadınla kavga ettim ertesi gün doğuma aldılar benii nasıl olduysa suyu bitti çocuğumunkavga ederken elim ayağım tirim tirim titrer bayılasım gelir ama belli de etmem annem bile beni 20 yaşıma kadar yüksek sesli konuştuğum görmmeiştr ben kadına bağırıom bak beni deli etmem gelirsem yanına seni yolarım annem şaş kalmış bi şekilde anam bu diyarbakır seni çok değiştirmişşşnerde sus pus mine dioduneyse ölyem ben işte ensliye süt ısıttım biberon yanımda soğudu çocuğumun sütü haydiyin görüşürk 10 gibi öpücüklere boğdum sizi byeee

gunaydın kızlar,

gece iyi sallandık.taaa kutahyada olmuş deprem biz burdan hissettik.devamı gelmez inşallah,geçmiş bitmiştir...

ay biz annelerimizin hakkını nasıl odeyeceğiz.benim annemde sağolsun herseye yetişir..

zeynep nerde,neden girmiyor?merak ediyorum,face de denk gelmedi...

olar olar nesliden ıyısını mı bulcaz,hemide izmir'li.oğlumada bir soruyım beğenirse neden olmasın:))
ama şekerim kaga edecek kaynana arıyorsan bizi geç.hiç beceremiyorum o tur şeyleri, haaa ilerde oğlum için edermiyim bilemiyorum:)))

günaydın canım çok geçmiş olsun depremmi olmuş ya

gunaydın derya'cım nasılsın.yoktun 2 gundur..
gece 11,30 civarı sallandık.tam yatağa uzandım nasıl geldi gitti yatak,aize sallandı,kapı ileri geri gitti korku filimi gibiydı alla.millet sokaklara dokuldudu,biz çıkmadık,uyumaya devam ettik:))

günaydın kızlar nasılsınız?2 gündür yoktum iyi kaynatmıssınızz nesliye talip çokmuşş maşallah ee kasım çocuklarının çoğu erkek olunca ama benim gelinim hazır tabii..
kızlar bu gece çağan uykuda o kadar çok ağladıki ağladı uyudu ağladı uyudu ama kalkmadı hiç anlamadım neden bu kadar çok ağladı uykumu alamadım.
çarsamba günü yine pikniğe gittik çağan çimenlerin üstünde yuvarlandı durdu resmen en sevdiğim pantalonu çimen olmuş şimdi yıkıyorum umarım çıkar dünde annemlere gittim çağanı annemlere bıraktık kızkardeşimle eşimin işyerine gittik gezzdik ama çağan hiç durmamış hep anne diye ağlamış annem kızım bu sana çok bağlı sen çalışırsan biz bakamayız dedii beni görünce sustu çok sevindi ama gezerken aklım hep çağandaydı ayrı kalamıyorumm ondan

geçmiş olsun canım ya acaba kaçtı şiddetide böyle sallandı umarım ölen filan yoktur

günaydın kızlar tain yerimiz belli olduuu aydın.... bilmiyorumm sevinmelimiyim üzülmelimi kafam çok karışık isteee bi umut ankara beklidum nedense içimden hep öyle geçiyoduuu

günaydın kızlar tain yerimiz belli olduuu aydın.... bilmiyorumm sevinmelimiyim üzülmelimi kafam çok karışık isteee bi umut ankara beklidum nedense içimden hep öyle geçiyoduuu

hayırlı olsun canım ya üzülme canım ya bundada vardır bi hayır?aydında güzel bi şehir

bizde tam tersine 3 gundur çok rahatı gece uykuları konusunda
aşı olmuştu çağan,kolunda şişlik falan oldumu.o acıyor olabilirmiki.

bizde tam tersine 3 gundur çok rahatı gece uykuları konusunda
aşı olmuştu çağan,kolunda şişlik falan oldumu.o acıyor olabilirmiki.

canım aksam üstünü değiştirdim komple ama bişey yoktu hatta aşıyı çok rahat atlattık ateş,huzursuzluk filan olmadı bilmiyorum şu anda iyi arabasıyla oynuyo

hayırlı olsun canım ya.sevin bak izmire yakın aileni sık sık goreceksin.aydında guzeldir,hemde kışın falan çok soğuk olmayacak.ooo sahil yerlerinede yakın kuşadası,çeşme,marmaris,didim bol bol gezersiniz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…