mineeee nazar boncugu tak nesliyeeeeee masallahhhhhBak burda bi suru erkek anasi var aksam kapinda kuyruk olursa hic sasma kacmaz boyleee fistikkk... Deryanin caganla zeynebin cemresini kerttik hee haberin olsun. Derya gelirse alma iceriiii onuuu
yaw hepte bu yuzden vermiyo kimse kizini valla yazik ediceniz ogluma kaptirmayin oglumu nataliye rozaliye... evlenince sizide aldirir yanina nasi olsa kanadali oglum senin canin ne vakit kavga isterse ben oglum icin kendimi feda ederim atlar gelirim kendimi yoldurmaya iki yolar bi parcalarsin lafi mi olur aramizda
digerlerini hic gorme karar veremezsin bak hepsi birbirinden yakisikli heeee kasim bebeleri bunlar kasimmmm
oh ohhh ne güzell valla iyi düşünmüşün neslinin seneye hiç biri olmazz annem yenileri gönderir ahhaha annem görse yazdıklarımı göndermez bidahayazlık kışlık gelio şükürr yaaa çorabına varana kadarrr atlet kilodun taaa herşeyindenn:))) gönder anam gönderrr
mineeee nazar boncugu tak nesliyeeeeee masallahhhhhbak burda bi suru erkek anasi var aksam kapinda kuyruk olursa hic sasma kacmaz boyleee fistikkk... deryanin caganla zeynebin cemresini kerttik hee haberin olsun. derya gelirse alma iceriiii onuuu
hiç laf atama şekerim sana vermem kızımı gurbet ellere gönderemem siizin sülale sırf yabancı ülkede muhattap olacağım kimse yok belki kızımın kaynansıyla kavga etmek isterim yolmak isterim bellimi olur elimin altında olsunn:))) diğerlerini düşünebilirm meselaaa merti:)) oda mavişş diğerleirni bilmiom ekleselerde facelerine bizide baksak görsek Düşünsekk
gunaydın kızlar,
gece iyi sallandık.taaa kutahyada olmuş deprem biz burdan hissettik.devamı gelmez inşallah,geçmiş bitmiştir...
günaydın canım çok geçmiş olsun depremmi olmuş ya
gunaydın derya'cım nasılsın.yoktun 2 gundur..
gece 11,30 civarı sallandık.tam yatağa uzandım nasıl geldi gitti yatak,aize sallandı,kapı ileri geri gitti korku filimi gibiydı alla.millet sokaklara dokuldudu,biz çıkmadık,uyumaya devam ettik:))
geçmiş olsun canım ya acaba kaçtı şiddetide böyle sallandı umarım ölen filan yoktur
5.9 muş.sabah baktımhaberler 10 kişi armış.100den fazlada ev hasarlıymış
günaydın kızlar tain yerimiz belli olduuu aydın.... bilmiyorumm sevinmelimiyim üzülmelimi kafam çok karışık isteee bi umut ankara beklidum nedense içimden hep öyle geçiyoduuu
günaydın kızlar nasılsınız?2 gündür yoktum iyi kaynatmıssınızz nesliye talip çokmuşş maşallah ee kasım çocuklarının çoğu erkek olunca ama benim gelinim hazır tabii..
kızlar bu gece çağan uykuda o kadar çok ağladıki ağladı uyudu ağladı uyudu ama kalkmadı hiç anlamadım neden bu kadar çok ağladı uykumu alamadım.
çarsamba günü yine pikniğe gittik çağan çimenlerin üstünde yuvarlandı durdu resmen en sevdiğim pantalonu çimen olmuş şimdi yıkıyorum umarım çıkar dünde annemlere gittim çağanı annemlere bıraktık kızkardeşimle eşimin işyerine gittik gezzdik ama çağan hiç durmamış hep anne diye ağlamış annem kızım bu sana çok bağlı sen çalışırsan biz bakamayız dedii beni görünce sustu çok sevindi ama gezerken aklım hep çağandaydı ayrı kalamıyorumm ondan
bizde tam tersine 3 gundur çok rahatı gece uykuları konusunda
aşı olmuştu çağan,kolunda şişlik falan oldumu.o acıyor olabilirmiki.
günaydın kızlar tain yerimiz belli olduuu aydın.... bilmiyorumm sevinmelimiyim üzülmelimi kafam çok karışık isteee bi umut ankara beklidum nedense içimden hep öyle geçiyoduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?