mert uyandı,bugun 1 sat fazladan uyudu kuzum.şimdi onunla ilgileneyım,optum..
canım aksam üstünü değiştirdim komple ama bişey yoktu hatta aşıyı çok rahat atlattık ateş,huzursuzluk filan olmadı bilmiyorum şu anda iyi arabasıyla oynuyo
günaydın,
dün gece çok sallandık daha öncede deprem yaşadım ama ilk defa bu kadar korktum eymeni öptüm kokladım felaket senaryoları ürettimkapının yanına bir çanta hazırladım eşim eymeni aldığı gibi dışarı fırladı bütün herkes sokaktaydı eşim hadi diye bağırıyo ben hala eşime eymene mont battaniye alıcam diye uğraşıyorum annemi bir kez daha anladım
bide eymenin 18 ay aşısı bacağından ve ağzına damla yapıldı siz hep koldan bahsetmişsiniz anlamadım :44:
mine hayırlı olsun canım doğudan iyidir sonuçta boşver düşünme benim kardeşimde aktütünde görevdeydi çok şükür bitti 2senede geldi hep yüreğimiz ağzımızda bekledik çok zor bir meslek çokkk Allah yardımcınız olsun
inş hayırlı olur canımnesliyede bacağından ve ağzından yapıldıı bu arada seni faceye ekledim o benim mine yıldız kiremit olann meral le ortak arkadaşımz olduğuna göre o sensinn
günaydın,
dün gece çok sallandık daha öncede deprem yaşadım ama ilk defa bu kadar korktum eymeni öptüm kokladım felaket senaryoları ürettimkapının yanına bir çanta hazırladım eşim eymeni aldığı gibi dışarı fırladı bütün herkes sokaktaydı eşim hadi diye bağırıyo ben hala eşime eymene mont battaniye alıcam diye uğraşıyorum annemi bir kez daha anladım
bide eymenin 18 ay aşısı bacağından ve ağzına damla yapıldı siz hep koldan bahsetmişsiniz anlamadım :44:
mine hayırlı olsun canım doğudan iyidir sonuçta boşver düşünme benim kardeşimde aktütünde görevdeydi çok şükür bitti 2senede geldi hep yüreğimiz ağzımızda bekledik çok zor bir meslek çokkk Allah yardımcınız olsun
ben gunduz tv'yi çok nadır açıyorum.yemeğini tv karşısında yıyor malesef.onda da lulı yada trt çocuk izliyoruz.kapattığımda itraz etmiyor şimdilik.kırk yılda bir birsey izlemek istersemde rahat vermiyor gidip kendi kapatıyor,uzerinede alkış yapıyor ve yaptırıyor:))çok şeker bunlar
Ha dediğim kanallar sabahtan akşama kadr açık olsa durur onunde izler sanırım ama kapatıyorum.mine'cim sende çok fazla izletmemeye çalış,bozuldu,elektrikler kapandı faln deyıp kandır.hem gozleri için zararlı hem otızme kadr giden zararları oluyor allah korusun..
laftan sözden anlamıoo kiOnlarıda diom
akşmaa kadar evin içine hiç arkdaşı yok
oyalancağı hiç bişi yokk off az kaldı gidicem artıkk
bizde oyleyız canım tum gun evde beni goruyor çocuk.yabancı bir insan gorduğunde sevincinden ne yapacağını şaşırıyor:)hele ee gelmişse biri aman aman ne cilveler.bunlar buyumuşte kuçulmuşler:))yaşıtlarının olduğu oyun grubu tarzı birsey bulsam goturecem haftada 2,3 saat olsa bile iyi gelecek hem ona hem bana.
DERYACIM dişlerinden olabilirr eline düş fırcası ve üzerine de calgel sür acayip rahatlatıyo nesli yatmadan önce ben öyle yapıyorumm
günaydın,
Offf yaaa nesli bana tv izletmio kanalı değiştirdiğim an ortalığı ayağa kaldırı beybiyi aç beybiyi açç diee istediği çizg i flm bitince aç aç die yırtıo kendini nerden bulupta tekrarını izleteyim deli edio bu günlerde beniisizinkilerde böylemi nesli öneceden böyle diildi babam doğum günüm için yeni tv aldı eşek kadar kocaman daha çok ilgisini çekti galiba çok düşkün oldu tv yeee Ne yapcam bilmiomm
Ogün yolda iki eşek gördük nesli tutturdu eçek eçek die sevcekmiş annem eşekler eve gitcekmiş annesi bekliomuş dedim tamam diyerek kafasını öne eğdi kaldırdı kafayı hoştçaçal eçek hoştçaçal dioo gül gül öldük eşimle
çok şeker eçek,hoştçaçal:))
mertte eşeki diyor.bizim çogu kelıme anlaşılırda iki kelimesi var nasıl uydurdu anlayamadık gitti.kelebeğe,şepşe;karıncaya,kader diyor.ayakbabı falan hadi bir derece şepşe'yı nasıl ve neresinden uyduruyorsa artık:))))))))))))))
süpermiş yaa artık karınca görünce aklıma kader geliceek oyy yesinler onun ağzını uydurmasyonları süper zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?