2009 Kasm Anneleri

canım aksam üstünü değiştirdim komple ama bişey yoktu hatta aşıyı çok rahat atlattık ateş,huzursuzluk filan olmadı bilmiyorum şu anda iyi arabasıyla oynuyo

DERYACIM dişlerinden olabilirr eline düş fırcası ve üzerine de calgel sür acayip rahatlatıyo nesli yatmadan önce ben öyle yapıyorumm

günaydın,
dün gece çok sallandık daha öncede deprem yaşadım ama ilk defa bu kadar korktum eymeni öptüm kokladım felaket senaryoları ürettim kapının yanına bir çanta hazırladım eşim eymeni aldığı gibi dışarı fırladı bütün herkes sokaktaydı eşim hadi diye bağırıyo ben hala eşime eymene mont battaniye alıcam diye uğraşıyorum annemi bir kez daha anladım
bide eymenin 18 ay aşısı bacağından ve ağzına damla yapıldı siz hep koldan bahsetmişsiniz anlamadım :44:
mine hayırlı olsun canım doğudan iyidir sonuçta boşver düşünme benim kardeşimde aktütünde görevdeydi çok şükür bitti 2senede geldi hep yüreğimiz ağzımızda bekledik çok zor bir meslek çokkk Allah yardımcınız olsun

inş hayırlı olur canım nesliyede bacağından ve ağzından yapıldıı bu arada seni faceye ekledim o benim mine yıldız kiremit olann meral le ortak arkadaşımz olduğuna göre o sensinn

Offf yaaa nesli bana tv izletmio kanalı değiştirdiğim an ortalığı ayağa kaldırı beybiyi aç beybiyi açç diee istediği çizg i flm bitince aç aç die yırtıo kendini nerden bulupta tekrarını izleteyim deli edio bu günlerde beniisizinkilerde böylemi nesli öneceden böyle diildi babam doğum günüm için yeni tv aldı eşek kadar kocaman daha çok ilgisini çekti galiba çok düşkün oldu tv yeee Ne yapcam bilmiomm

ben gunduz tv'yi çok nadır açıyorum.yemeğini tv karşısında yıyor malesef.onda da lulı yada trt çocuk izliyoruz.kapattığımda itraz etmiyor şimdilik.kırk yılda bir birsey izlemek istersemde rahat vermiyor gidip kendi kapatıyor,uzerinede alkış yapıyor ve yaptırıyor:))çok şeker bunlar

ha dediğim kanallar sabahtan akşama kadr açık olsa durur onunde izler sanırım ama kapatıyorum.mine'cim sende çok fazla izletmemeye çalış,bozuldu,elektrikler kapandı faln deyıp kandır.hem gozleri için zararlı hem otızme kadr giden zararları oluyor allah korusun..

geçmiş olsun hepimize.çocuğu olunca ınsanın boyle seylerden daha çok tırsıyor

bizim 1 yaşından onceki aşılar bacaktandı.12 ay aşısı ve bu aşı koldan oldu.sormuştum ben hemşireye 1 yaşından oncekileri bacaktan yapıyoruz demişti.

laftan sözden anlamıoo ki Onlarıda diom
akşmaa kadar evin içine hiç arkdaşı yok
oyalancağı hiç bişi yokk off az kaldı gidicem artıkk

laftan sözden anlamıoo ki Onlarıda diom
akşmaa kadar evin içine hiç arkdaşı yok
oyalancağı hiç bişi yokk off az kaldı gidicem artıkk

bizde oyleyız canım tum gun evde beni goruyor çocuk.yabancı bir insan gorduğunde sevincinden ne yapacağını şaşırıyor:)hele eve gelmişse biri aman aman ne cilveler.bunlar buyumuşte kuçulmuşler:))yaşıtlarının olduğu oyun grubu tarzı birsey bulsam goturecem haftada 2,3 saat olsa bile iyi gelecek hem ona hem bana.

Son düzenleme:

neslide dışarı çıktığımzda öyle çıldıroo sevincinden sanki layd dayana halkı selamlıo ell saalıo öpücük attıo kapalı kadınların yanına gidio
anane anane diee onları març murç öpüoo heryere el sallıo hoştçaçalll diooo

Ogün yolda iki eşek gördük nesli tutturdu eçek eçek die sevcekmiş annem eşekler eve gitcekmiş annesi bekliomuş dedim tamam diyerek kafasını öne eğdi kaldırdı kafayı hoştçaçal eçek hoştçaçal dioo gül gül öldük eşimle

DERYACIM dişlerinden olabilirr eline düş fırcası ve üzerine de calgel sür acayip rahatlatıyo nesli yatmadan önce ben öyle yapıyorumm

olabilir canım 10ncu dişimiz patlamış 2 tane daha patladı patlayacak gailba dur bi deneyeyim dediğini inş rahatlatır

evet canım annelik böle bişey ilk basta çocukları düşünüyoruz bende annemi şimdi çok iyi anlıyorum beni merak edip üstüme düştüğü zaman çok bunalıyodum ama şimdi çok haklıymış annem diyorum.aşıya gelince bizimde ağızdan ve koldan yapıldı benim bildiğim 1 yasında koldan yapıyolar ilginç geldi bana

canım çağan öyle yapmıyo çünkü tvyi açmamıza izin vermiyo açık tv bulduğu anda kapatma düğmesinden tamamen kapatıyooo

çok şeker eçek,hoştçaçal:))
mertte eşeki diyor.bizim çogu kelıme anlaşılırda iki kelimesi var nasıl uydurdu anlayamadık gitti.kelebeğe,şepşe;karıncaya,kader diyor.ayakbabı falan hadi bir derece şepşe'yı nasıl ve neresinden uyduruyorsa artık:))))))))))))))

süpermiş yaa artık karınca görünce aklıma kader geliceek oyy yesinler onun ağzını uydurmasyonları süper zatenn

eeee kızlar bugun menude ne var?benim oğlen merte tavuk çorbası ve yoğurt yedireceğim.ama akşam için bir planım yok şimdilik.hergun ne pişircem muhabetındende bıktım.mertten once bu kadr sık yemek yapmazdım sandaviçle,kahvaltıyla geçiştirirdik yada dışardan soylerdik birşeyler şimdi mert için devamlı yemek yapıyorum yaaa.yeni birseylerde yaptığım yok donup dolaşıp aynı şeyleri yıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…