meral avatarım kenarında nilüfer yazıodu nergis olmuşum bu iyi bişiymi
eeee kızlar bugun menude ne var?benim oğlen merte tavuk çorbası ve yoğurt yedireceğim.ama akşam için bir planım yok şimdilik.hergun ne pişircem muhabetındende bıktım.mertten once bu kadr sık yemek yapmazdım sandaviçle,kahvaltıyla geçiştirirdik yada dışardan soylerdik birşeyler şimdi mert için devamlı yemek yapıyorum yaaa.yeni birseylerde yaptığım yok donup dolaşıp aynı şeyleri yıyoruz
iyiy birşey iyi mesaj sayın artmış:)))yakında gul olursun:))
iyiy birşey iyi mesaj sayın artmış:)))yakında gul olursun:))
bugün tainimizi yani aydını kutlucaz salçalı makarnaa en güzeliii
:))süpermiş.yanınada yoğurT daha ne olsun.benimde favorı yemeğimdir zıra hiç uğraştırmaz. her turlusunu çok guzel yaparım burgulu,fiyonk,spagetti:)))allahtan eşim HİÇÇ İTRAZetmez sağolsun.:)
derya nereye gittin bea.nuranda uğramıyor zatenşebnem desen şimdi 7. uykusundadır.
kızlar ya arada gelin ya iki muhabet edelim.
mert altını doldurdu,sonra meyve ereceğim sonrada uyuturum.ben kaçtım...
gunaydın derya'cım nasılsın.yoktun 2 gundur..
gece 11,30 civarı sallandık.tam yatağa uzandım nasıl geldi gitti yatak,aize sallandı,kapı ileri geri gitti korku filimi gibiydı alla.millet sokaklara dokuldudu,biz çıkmadık,uyumaya devam ettik:))
günaydın kızlar tain yerimiz belli olduuu aydın.... bilmiyorumm sevinmelimiyim üzülmelimi kafam çok karışık isteee bi umut ankara beklidum nedense içimden hep öyle geçiyoduuu
gecmis olsun canim bircok ilden hissedilmis ama buradan hissedilmedi daha dogrusu ben hissetmedim ev biraz dahi sallansa hissetmeme gibi bir durumum var benim ilginctir....
meral mert te baya alaka kuracak seyler buluyor sanirim nartan daha o kadar uzak alakalar kuramadi fistiga fikik diyor cok hosuma gidiyor cekmeceye gidip fikik fikik diyor en cok antep fistigi ve kaju seviyor...
dun gece aytes saat basi uyanmak suretiyle beni baya uykkusuz birakti zombili gibi oldum uykusuzluktan gunduz 1 saat uzansam da nartan in yanina yetmiyorrrr
gunaydınlarr,
bugunku açılış benden.bir umıtle açmıştım kk'yı şebnemcim ile deryacım ordadır diye düşünmüştümson iki cumartesidir sabah sohbetlerimiz oluyordu.bugunden de umıtlıydim ama yoksunuz..
mert hala uyuyor.benim oğlan yaz saatı uygulamasına geçti.sabahları 9.30 civarı kalkıyor.budurumda oğle uykusuda 1 civarı oluyor,3 gibi kalkıyor akşamda 10,10.30 gibi uyuyor.kendi tercihi,saygı duyuyorum:)))şaka bir yana dun oğlen 3,5 saat uyudu.az uyusa dert çok uyusa dert.bir orta yolu yokmudur bunun
canım kardeşim bizde kaldı annemle eşimde kahvaltıya geldi çağanda huysuzdu açamadım neti bugünde evde yokum arkadasımın kızının doğumgünü var ona gitcem çağan 12 de uyudu bende çağanın kıyafetlerini yıkamştım onları ütüledim banyo yapıcam hazırlanıcam daha
doğum gunu partısı ha,iyi eğlenceler...pastada vardır şimdi orda deme,avcumu yalayım bari:))
bizde akşam çıkacağız arkadaşlarla buluşacağız.o yuzden mert'i uyutmuyorum dayanabildiği kadr dayansın sonra uyutayım diyorum.akşam mızmızlamaz da guzel guzel oynar dıye umut ediyorum.:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?