2009 Kasm Anneleri

meral avatarım kenarında nilüfer yazıodu nergis olmuşum bu iyi bişiymi
ben şimdi ne oldumm :)))

Son düzenleme:

bugün tainimizi yani aydını kutlucaz salçalı makarnaa en güzeliii

bugün tainimizi yani aydını kutlucaz salçalı makarnaa en güzeliii

:))süpermiş.yanınada yoğurT daha ne olsun.benimde favorı yemeğimdir zıra hiç uğraştırmaz. her turlusunu çok guzel yaparım burgulu,fiyonk,spagetti:)))allahtan eşim HİÇÇ İTRAZetmez sağolsun.:)

derya nereye gittin bea.nuranda uğramıyor zatenşebnem desen şimdi 7. uykusundadır.
kızlar ya arada gelin ya iki muhabet edelim.

mert altını doldurdu,sonra meyve ereceğim sonrada uyuturum.ben kaçtım...

derya nereye gittin bea.nuranda uğramıyor zatenşebnem desen şimdi 7. uykusundadır.
kızlar ya arada gelin ya iki muhabet edelim.

mert altını doldurdu,sonra meyve ereceğim sonrada uyuturum.ben kaçtım...

burdayım canım topşkte gezineyim dedim çağanda altını doldurmuşş değiştirdim ama daha uyumaya pek niyeti yok işlerimde var ne yapıcam ya aksama yemeğim hiç hatta öğlenede yok çağan uyursa yapıcam

gecmis olsun canim bircok ilden hissedilmis ama buradan hissedilmedi daha dogrusu ben hissetmedim ev biraz dahi sallansa hissetmeme gibi bir durumum var benim ilginctir....

meral mert te baya alaka kuracak seyler buluyor sanirim nartan daha o kadar uzak alakalar kuramadi fistiga fikik diyor cok hosuma gidiyor cekmeceye gidip fikik fikik diyor en cok antep fistigi ve kaju seviyor...

dun gece aytes saat basi uyanmak suretiyle beni baya uykkusuz birakti zombili gibi oldum uykusuzluktan gunduz 1 saat uzansam da nartan in yanina yetmiyorrrr

iyi aksamlar kızlar bu saat olmuş hala kimse uğramamışş çağan bugün burnumdan getirdi öğlen uykusuna yatmadı aksam 5 te pes etti yerde uyuyakalmış ama 45 dkka uyudu ağlayarak geri kalktı şimdi kızkardeşim uyutmaya çalışıyo çok yoruldum yemek filan yapamadım artık çayla bişeyler atıştırıcaz

selam kızlar aşılardan bahsedilmiş beiizmde çarş oldu 2bacağından ve ağzından 6ay sonra hepatit a 2.doz olucak ve biticekmiş şükür...

günaydın kızlar tain yerimiz belli olduuu aydın.... bilmiyorumm sevinmelimiyim üzülmelimi kafam çok karışık isteee bi umut ankara beklidum nedense içimden hep öyle geçiyoduuu

hadi gozun aydin sekerim bence cok guzel olmus ben olsam havalara ucardim kiz oradan sonra cennet cennett aydin. gec dolas denize git ne ala memleket..

kizlarrr turkiye sallanmis ya cok gecmis olsun.. bu kadar buyuk oldugunu bilmiyodum esim soylemisti dun ama buyuk olacagini tahmin etmedim allahim bir daha yasatmasin insallah. 2009 depremini yakindan yasadim nasil duygudur bilirim. cok gecmis olsun TURKIYEMMMMM

gunaydınlarr,
bugunku açılış benden.bir umıtle açmıştım kk'yı şebnemcim ile deryacım ordadır diye düşünmüştümson iki cumartesidir sabah sohbetlerimiz oluyordu.bugunden de umıtlıydim ama yoksunuz..

mert hala uyuyor.benim oğlan yaz saatı uygulamasına geçti.sabahları 9.30 civarı kalkıyor.budurumda oğle uykusuda 1 civarı oluyor,3 gibi kalkıyor akşamda 10,10.30 gibi uyuyor.kendi tercihi,saygı duyuyorum:)))şaka bir yana dun oğlen 3,5 saat uyudu.az uyusa dert çok uyusa dert.bir orta yolu yokmudur bunun

sağol nuran'cım.antalyada bizimki kadr şiddetli hissedilmemiştir.farketderdin mutlaka epey şiddetliydi..

fikik:)))o da süpermiş.bunları bir yerlere yazmak lazım unutmamak için.
allah kolaylıklar ersin şekerim insaqn yorgunluğa falan dayanıyorda uykusuzluk çok zor.bizim biraz daha ıyı gece uykularımız.18 aydan sonra artık 3 kere kalkıyoruz..

canım kardeşim bizde kaldı annemle eşimde kahvaltıya geldi çağanda huysuzdu açamadım neti bugünde evde yokum arkadasımın kızının doğumgünü var ona gitcem çağan 12 de uyudu bende çağanın kıyafetlerini yıkamştım onları ütüledim banyo yapıcam hazırlanıcam daha

doğum gunu partısı ha,iyi eğlenceler...pastada vardır şimdi orda deme,avcumu yalayım bari:))

bizde akşam çıkacağız arkadaşlarla buluşacağız.o yuzden mert'i uyutmuyorum dayanabildiği kadr dayansın sonra uyutayım diyorum.akşam mızmızlamaz da guzel guzel oynar dıye umut ediyorum.:90:

Son düzenleme:

evet canım vardır pastada sanada göndereyim canım keşke yakın olabilsekte bizim çocukların doğumgünlerinde beraber olabilsek..3 seneden sonra tatile gidebilcez sanırım eşim 30 haziranda yıllık izne çıkmayı düşünüyo 10 gün balayına filan gidememiştikk bu sene niyetliyiz ama çağanı napıcaz bilmiyorum dururmu acaba?durmazsa tatil burnumuzdan gelir ya..
oh canım sende çık tabi arkadaslarınla gez iyi olur mertide götürceksin sanırım arkadaslarının çocukları varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…