2009 Kasm Anneleri

derya'cım niye durmasın çağan,babasıda anneside yanında olacak.hiç endişelenme...

eşimin şirketten arkadaşlarıyla gideceğiz 3 aile olarak.1 tanesinin mert'ten 2 ay kuçuk oğulları var.daha onceki buluşmamızda pek anlaşamamışlardı bakalım bugun nasıl olacak..

günaydın kızlar tain yerimiz belli olduuu aydın.... bilmiyorumm sevinmelimiyim üzülmelimi kafam çok karışık isteee bi umut ankara beklidum nedense içimden hep öyle geçiyoduuu

Ya burda bi arkadaşta salı gününe ertelendi demişti.Ast üst ilişkisi mi hepsi aynı anda belli olmuyor mu?
Hayırlısı olsun...

iyi aksamlar kızlar nasılsınız?çağan bugün yine yaptı yapacağını orda kimseye rahat vermedi herkesin eline ayağına saldırıyoo çokmhırçın davranıyo bi çocuktanda dayak yemiş ama sonra benzetmiş çocuğuu...çocuk psikayatrisine götürcem normalmi diye ...
kızlar bu arada geçen gün anneme giderken eşimin eskilerinden götürmüştüm 2 poşet dolusu bu seferde kocaman leğen aldım çağanı içine oturtucam su doldurucam oyuncakta atarımm ..daha istiyo amca varsa getir diyooo

günaydın kızlar pazar pazar açılışı ben yapayım nasılsınız bakalım?biz iyiyiz çok şükür..

günaydın kızlar pazar pazar açılışı ben yapayım nasılsınız bakalım?biz iyiyiz çok şükür..

gunaydin canim biz de iyiyiz aytes gece pek uyumadi nartan da 7 ye ceyrek kala kalkti su an da nartan oynuyor aytes uyuyor sen nasilsin gece nasil gecti?? cagan a cok guldum ya cocugu nasil benzetmis sen gordun mu ne yapiyor?

gunaydın şekerler,

hepinizi opuyorum,kahvaltı hazırlayacağım.bugun giremem bir daha...

çağancım ne yaptın sen,şimdiden benzetmeler falan:)))gotur deryacım için rahat etsin...

gunaydın şekerler,

çağancım ne yaptın sen,şimdiden benzetmeler falan:)))gotur deryacım için rahat etsin...

gunaydin canim?? mert yeni mi kalkti?? ohh ohhh guze32l guzel kahvalti etsin afiyet olsun size

Son düzenleme:
gunaydin canim derken de soru isareti konulur mu tepende nartan varsa iste boyle nevrin doner ve olur olmadik yewre soru isareti hatta unlem bile koyabilirsin

gunaydin canim biz de iyiyiz aytes gece pek uyumadi nartan da 7 ye ceyrek kala kalkti su an da nartan oynuyor aytes uyuyor sen nasilsin gece nasil gecti?? cagan a cok guldum ya cocugu nasil benzetmis sen gordun mu ne yapiyor?

bende iyiyim nurancım gecede iyiydi çok şükür çağan aksam 9.30 da uyudu sabah 7 de kalktı şimdide elme yiyo ya çocuk 4 yasında bizimki ilk basta onu ısırmış oda buna vurmuş sanırım sonra bi baktım çocuğu köşeye sıkıştırmış üstüne çıkmaya çalışıyo bi yandan vuruyo bi yandanda ısırıyo ayırdım tabikii çok fena ya

gunaydın şekerler,

ohh afiyet olsun biz o vazifeyi sabah 8.30 da yaptık eşim işe gitti aksama kadar burdayım bende ama aksam yokum görümceme çocuk görmeye gitcez ben eşimin yanına gitcem ordan gidicez ama hiçte gitmek istemiyorum bikere gittik doğru düzgün yemek yapmamıştıı bezelye vardı pilavla çorba filan hiç yapmamıştı bende bezelyeyi sevmem hiç aç kalmıştım bugün karnımı doyurup gitcem hiç güzel yemek yapamıyo ya bide çorbasız aksam yemeği olurmu ya direk yemeğe geçti ben asla böyle yapmam misafirlerime ve kimse aç kalmaz muhakkak karnını doyuracak bişey yapm ış olurumm hem onlar benim evimin yolunu bilmezler ama eşim benimde gitmemi istiyo

himmm deryacigim cagan a bak sen demek koseye sikistirmis vay vay ayyy ama cocukta hak etmis niye bulasiyorsun ki caganimiza o da boyle yapar iste

canimmm ben de senin gibiyim sonucta kocami sevdigim icin ailesine ogluna iyi davraniyorum yoksa sevimli olduklari icin degil sen de kocan icin gideceksin mecburen.....

cagan a da kocaman bir masallahhhh gece guzel uyumus annesini uyutmus

evet canım sırf eşim için bazen susuyorum ama bana yaptıklarıda içimden çıkmıyo bi türlü bide kardeşinin eşi eğer erken gelmek isterse derya ben alayım demiş ayy yok ben o aksamki 2 saate tahammmül edeceğime inanmıyorumki bide erken gitcekmişim yok dedim yaben böyle iyiyim eşimi çok seviyorum ama ailesinden nefret ediyorumm (hiç kendimi bu kadar kinci bilmezdim) ayda yılda bir gidiorum diye sustum ama eşime o çocuk doğurduysa bende doğurdum dedim onlar niye 1 senedir 1 kere bile gelmediler ben gideyim dedim onlar padişah çocuğu ya niye gelsinlerki uyuz oluyorum ya

ayyy yani insan ister istemez kinleniyor gicik oluyor ama katlaniyor da bende akrep burcuyum cok kinciyim ve bana yapilan iyiligi ve kotulugu asla unutmam ocumu almadan da icim rahat etmez :26: bazen tam bir cadi olabiliyorum

senin burcun neydi deryacigim?

aslan canım burcum bende öcümü bi şekilde alıyorum ve pişman olmuyorumm tabiki eşim haberi her zaman olmuyor

mrb arkadaşlar size bi sorum olucak bizde kasım doğumluyuz.Bütün dişlerini tamamladığı halde hala salyası eksilmedi bazen azalıyor sonra tekrar salyalrı akmaya başlıyor böyle olan varmı aranızda.

mrb arkadaşlar size bi sorum olucak bizde kasım doğumluyuz.Bütün dişlerini tamamladığı halde hala salyası eksilmedi bazen azalıyor sonra tekrar salyalrı akmaya başlıyor böyle olan varmı aranızda.

merhaba canım benim oğlum daha hepsini çıkarmadı aradada akıyo salyası diğer kızlar nasıl bilemiyorum

gunaydin kizlarrrr nasilsiniz bakalim biz de nartan in cikamayan ve balon gibi olan dis huzursuzluklariyla ugrasiyoruz bugun aytes in kontrolu var bakalim emmeyen aytes kilo almis mi almamis mi ??? belli olacak...

hafta sonu rehavetinden kurtulamadiniz mi ??? kizlarrr huuuhuuuu neredesinizzz???? bakin bakin iki cocukla girip iki satir muhabbet edelim dedik kimsecikler yokkkk

hafta sonu rehavetinden kurtulamadiniz mi ??? kizlarrr huuuhuuuu neredesinizzz???? bakin bakin iki cocukla girip iki satir muhabbet edelim dedik kimsecikler yokkkk

yettim nurann,ama sen çıkmışsın..
biz ıyıyız ana oğul.dun once kayın valıdeye sonra anneme gittik.akşamda sahilde parkta mert'in kurtlarını doktuk:))
artık herbirseyı anlıyor,her dakka şaşırtıyor bizi.geçen hafta içinde oyuncak telefonun pilini değiştirmiştim.mertte izlemişti beni tornovideyı istedi ben vermedim.bu sabah tornovidayı ele geçirdi bende izledim ne yapacak diye gitti oyuncaklarının arasından telefonu buldu.pillerinin olduğu kapağı açmaya çalışıyorhiç birseyı unutmuyor akıllı bıdığımyıyesım geldi onun o halını gorunce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…