evet canım vardır pastada sanada göndereyim canım keşke yakın olabilsekte bizim çocukların doğumgünlerinde beraber olabilsek..3 seneden sonra tatile gidebilcez sanırım eşim 30 haziranda yıllık izne çıkmayı düşünüyo 10 gün balayına filan gidememiştikk bu sene niyetliyiz ama çağanı napıcaz bilmiyorum dururmu acaba?durmazsa tatil burnumuzdan gelir ya..
oh canım sende çık tabi arkadaslarınla gez iyi olur mertide götürceksin sanırım arkadaslarının çocukları varmı?
günaydın kızlar tain yerimiz belli olduuu aydın.... bilmiyorumm sevinmelimiyim üzülmelimi kafam çok karışık isteee bi umut ankara beklidum nedense içimden hep öyle geçiyoduuu
günaydın kızlar pazar pazar açılışı ben yapayım nasılsınız bakalım?biz iyiyiz çok şükür..
gunaydın şekerler,
hepinizi opuyorum,kahvaltı hazırlayacağım.bugun giremem bir daha...
çağancım ne yaptın sen,şimdiden benzetmeler falan:)))gotur deryacım için rahat etsin...
gunaydin canim biz de iyiyiz aytes gece pek uyumadi nartan da 7 ye ceyrek kala kalkti su an da nartan oynuyor aytes uyuyor sen nasilsin gece nasil gecti?? cagan a cok guldum ya cocugu nasil benzetmis sen gordun mu ne yapiyor?
gunaydin canim derken de soru isareti konulur mu tepende nartan varsa iste boyle nevrin doner ve olur olmadik yewre soru isareti hatta unlem bile koyabilirsin
gunaydın şekerler,
hepinizi opuyorum,kahvaltı hazırlayacağım.bugun giremem bir daha...
çağancım ne yaptın sen,şimdiden benzetmeler falan:)))gotur deryacım için rahat etsin...
ohh afiyet olsun biz o vazifeyi sabah 8.30 da yaptık eşim işe gitti aksama kadar burdayım bende ama aksam yokum görümceme çocuk görmeye gitcez ben eşimin yanına gitcem ordan gidicez ama hiçte gitmek istemiyorum bikere gittik doğru düzgün yemek yapmamıştıı bezelye vardı pilavla çorba filan hiç yapmamıştı bende bezelyeyi sevmem hiç aç kalmıştım bugün karnımı doyurup gitcem hiç güzel yemek yapamıyo ya bide çorbasız aksam yemeği olurmu ya direk yemeğe geçti ben asla böyle yapmam misafirlerime ve kimse aç kalmaz muhakkak karnını doyuracak bişey yapm ış olurumm hem onlar benim evimin yolunu bilmezler ama eşim benimde gitmemi istiyo
himmm deryacigim cagan a bak sen demek koseye sikistirmis vay vay ayyy ama cocukta hak etmis niye bulasiyorsun ki caganimiza o da boyle yapar iste
canimmm ben de senin gibiyim sonucta kocami sevdigim icin ailesine ogluna iyi davraniyorum yoksa sevimli olduklari icin degilsen de kocan icin gideceksin mecburen.....
cagan a da kocaman bir masallahhhhg ece guzel uyumus annesini uyutmus
evet canım sırf eşim için bazen susuyorum ama bana yaptıklarıda içimden çıkmıyo bi türlü bide kardeşinin eşi eğer erken gelmek isterse derya ben alayım demiş ayy yok ben o aksamki 2 saate tahammmül edeceğime inanmıyorumki bide erken gitcekmişim yok dedim yaben böyle iyiyim eşimi çok seviyorum ama ailesinden nefret ediyorumm (hiç kendimi bu kadar kinci bilmezdim) ayda yılda bir gidiorum diye sustum ama eşime o çocuk doğurduysa bende doğurdum dedim onlar niye 1 senedir 1 kere bile gelmediler ben gideyim dedim onlar padişah çocuğu ya niye gelsinlerki uyuz oluyorum ya
ayyy yani insan ister istemez kinleniyor gicik oluyor ama katlaniyor da bende akrep burcuyum cok kinciyim ve bana yapilan iyiligi ve kotulugu asla unutmam ocumu almadan da icim rahat etmez :26:bazen tam bir cadi olabiliyorum
senin burcun neydi deryacigim?
mrb arkadaşlar size bi sorum olucak bizde kasım doğumluyuz.Bütün dişlerini tamamladığı halde hala salyası eksilmedi bazen azalıyor sonra tekrar salyalrı akmaya başlıyor böyle olan varmı aranızda.
hafta sonu rehavetinden kurtulamadiniz mi ??? kizlarrr huuuhuuuu neredesinizzz???? bakin bakin iki cocukla girip iki satir muhabbet edelim dedik kimsecikler yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?