2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar
nurancım maşallahın var süper anne
meralcim valla onların aklı defter gibi hiçbirşeyi unutmuyolar
haftasonum yorucuydu carrefourdan 2 kutu bez ve 13 tane pampersin ıslak mendilinden aldık inş bunlar bitene kadar eymen çiş der sonra eşim acıktım bişeyler yiyelim dedi oturduğuma pişman oldum eymen hiç durmadı yere inip koşacakmış ayy dedim milletin cocukları kuzu gibi arabalarında oturuyo eşimde diyo ki ne yapsın çocuk bir hafta evde olunca haftasonu çıldırıyo neyse pazarda sevgili annemin elalem ne der ben o plastiği almam diyerek aldığı devasa beşiği kolileyip kaldırdık evde kocaman bir yer açıldı eymen için süper oldu tabi banada bir sürü iş çıktı çok yoruldum çokkkk eymenin hızına ve enerjisine yetişemiyoruz 23:30da uyudu delirtti bizi anladım ki ya iş yapmıcaksın evi pislik götürecek yada yapacaksın bu seferde çocuğunla zaman geçiremeyeceksin daha önümde bütün evin boyası var
bu arada kayınpeder plan yapmış haftaya köye gidiyomuşuz eymene kurban kescekmiş sağ olsunda sanki ondan isteyen var ya o yapıyo karısı kızı sonra laf yapıyo işte para yokta falan filan anlayın işte yapma kardeşim ne yapılacaksa ben yaparım yada karını kızını sustur dicem ama adam duymuyoki söyleneni ben duyuyorum bide biz ne zaman köye gitsek görümcek kavga çıkarır hadi hayırlısı
sizde gelin kavga gürültü et yeriz

merhaba canım,benimde carffura uğramam lazım,çok ters bize ama gitmeli.çok uygun bezin fiyatı..
mertte hiç oturmuyor arabasında illa gezecek dolaşacak.biz artık bir yerde yemek yediğimizde once birimiz sonra birimiz yıyoruz.kuzu oturmak istemiyor çunku.kurt kaynıyor bunların bir yerlerinde...
park yatağımı kaldırdınız?eymen nerde yatıyor artık?

aman boşer şekerim kv e gorumceye kulaklarını tıka. etin,mangalın keyfini çıkar

yok cnm ya mobilya beşiği kaldırdım eymenin eşyalarıda ordaydı oda artık yatak odasındaki dolapta babasıyla benim yanımda yer buldu park yatağı yatak odasında yanımızda artık ayrı yerde uyutma sevdasından da vazgeçtim bir gecede birden fazla uyanıyo 1 kez uyandığında bu çocuğa bişey mi oldu diye merak ediyorum

merhaba kizlarrr nasilsiniz bakalim yoklugumda fazla yazmamisiniz yaz geldi herkez parklara bahcelere mi savruldu :26: valla ben bi savruldum ki sormayin anca toparlandim da geldim.. cumartesi gunu piknige gitmek icin milleti fisekledim cuma gunu hazirliklar kosturmaca derken malum gunde toplasip pikniye gittik. 4 bayan ve irili ufakli sekiz cocuktan olusan ekiple. efeyi saldim cayira mevlam kayira hesabi parkta uzaktan takip yontemiyle biraktim. kendi kendine kayrirakta kaydi durdu hep. kucuk kayrirakti ama aklim gozum hep ondaydi. kizlar dedi ya sen bu kucugun ustune cok dusuyorsun serbest birak rahat etsin cocuk acilsin. himmm dedim ben rahat saniyordum kendimi ama degilmisim demekki disardan yorumlara bakilirsa..mircanimda kizlarin pesinde kostur oraya kostur buraya dolandi durdu.. arkadasin kizi var mircanla yasit kizin adi sumeyha ama bizim capkin mircan kiza sumuk diyip durdu bi turlu kizin ismini soyluyemiyo kaldi kizin adi sumuk diye bende kacirdim azimdan sumuk diye annesi yaa sebnem ablaaaaa kizima sumukk demeee diyo bana :))
gittigimiz yer cok guzeldi hayvanlar, gezi treni kucuk bir golet cocuk parki cicek serasi yurume parkuru hersey vardi ve cokta kalabalikti. ama cok yorulmama ragmen cocuklarim cok eylendi hele efenin varligi yoklugu hic belli degildi gulucukler ata ata keyifle kumda oynadi. ama valla diger cocuklari bebekleri gordukce kendi cocuklarima sukrettim. herseyi agliyarak yaptiriyolar oyle yalandan agliyolardiki hatta yirtinma diyebiliriz parmaklarinda oynatiyolar analarini. yok hani benim cocuklarim diye buyutuyorum dicem gozumde ama arkadaslarda ayni seyi soyleyince artik karar verdim benim cocuklarim cok iyi onlarinkinin yaninda. eminim siz arastirmaci bilincli kasim annelerininde bebisleride usludur. piknikten donduk bi arkadas illaki eve gel cay icelim gidersin dedi yok ben gideyim desemde cocuklarin koro halinda gitme sesleriyle arabayi park ettik. zaten ikisi elti evleri yan yana oteki arkadasta sokagin basinda oturuyo bi ben uzagim onlar kapi komsu seklindeler. neyse girdik eve ama bi yorulmusum oturunca anladim. sonra bebeleri yikadik yedirdik uyuttuk eee ben kaldim orda saolsun arkadas elinden geleni yapti. esim tel acti saat 8 olmus nirdesin hatunnn disari cikicam anahtar bende geleyimde anahtari birakayim sana dedi. yarim saat sonra geldi. sakayla karisik bugun cumartesi sen gec gelirsin eve ben burda kalicam sen al cemil abiyi bizde kalin bizde burda bayan bayana kalalim dedim esimde oki dedi gitti ilk defa kanadada evimden esimden ayri bir yerde kaldim. hafta sonu tatili oldu benim icin allahtan bebelerde anlasiyordu fazla hir gurde olmadi mesut bahtiyar bir iki gun yasadik pazar gunude evin market alisverisi ni yaptim aksam yemeginide arkadasta yedik geldik. offf cok uzun oldu ama uc gun boyle gecti iste.. sali gunude bahcemize gitcez ilk defagorucem sebze bahcemiiiii ... sezonu aciyoz bakalim hayirlisi seraya donmus evdeki fidelerimi dikmeye baslariz bui yakinlarda hele bahceyi goreyimde.. bu arada isi dahada buyutup fasulye nohut patlican bamya tere kavun karpuz tohumuda ekmistim bahcemiz olunca simdi resmen ciftci oldum kizlar hasat gunune kadar nasi dayanicam bilmiyorum cok heyecanliyimmm cokkk

bu arada bir arkadas dis salyasindan felan bahsetmis efedede donem donem oluyo anlamadim gitti bir hafta icinde dort kopek disini birden cikardi. salyasi azaldi bi kac gune gecer diyorum bakalim nolcak. disler cikiyo ya yemek konusunda da rahatliyoruz artik bulamaclara elveda dedik dun oglen menusu lahmacun ve ayrandi nasi yedi nasi yedi anlatamam tam erkek yaaa minik minik bolup verdim yemedi illa bizim gibi durum yicekmis azcik koparip durum yaptim verdim eline bide bardakta ayrani bir isirik yiyo birakiyo bardagi aliyo ayrani iciyo koyuyo masaya ayni bizi taklit ediyo oldum gulmekten bide bi edasi bi havasi var koptuk dun.. aksamda bulgur pilavi tavuk yedi onceden boguluyodu bulgurdan artik alisti simdi yiyor.. sizlerden ne haber yemek konusnda. peynir zeytin hic yemiyo hemen tuuuu yapiyo yaa nasil alistiricam bilmiyorum peynirden gectimde zeytini muhakkak gunde en az iki tane yemesi lazim.

iyi aksamlar kızlar nasılsınız bakalım?ben çok yorgunum hava güzel diye geziyoruz bakalım bugünde arkadasın bebişini görmeye gittik annemlerle gezdik birazda yorulmuşum bayağııı
geçmişi okudumda çok yorulmuşum tek tek cvp yazamıycam sebnemcim ohh sende piknik sezonunu açanlardansınn iyi yapmışsın canım bizde eşimin müdürüyle perşembe günü gitce herhalde..
meralcim mertede bayıldım annesini taklit ediyo demek çok zeki kasım bebekleri vallahii..
nurancım nasılsın?geçmiş olsun canım nartanada aytes nasıl?nagihancım sanada kolay gelsin canımişler hiç bitmezzzz..o yüzden çocukları ihmel etmemek lazımm.bircancım sen nasılsınn?nerelerdesin?kızlar sekercik nerelerde ya hiç sesi çıkmıyo artık bi kaç kere başka topikte denk geldimm niye gelmiyoki artıkın?

uff ya mircan yok efede uyuyo bi relax yapayim dedim hemen uyandi kerata dinlenmek bana haram bu siralar bes dakikam yok yaa cildiricam isler cocuklar temizlik bittim artikk.. mircanla babasi bana supriz yapicakmis ta bakalim neymis.... niye kimsecikler yok bugun (

ALLAH yardımcın olsun canım zor tabi yorgunluk uykusuzluk çağan aksam uykusuna yattı çok şükür eşim gelecek sadece çorbam var yanına ali nazik yapıcam annemde yaprak sarması yapmış eşimle onu gönderecek oldu sana bi yemek kızlarda gezmedelermi yoksa çocuklardan daha fırsat buılamadılarmı bilmiyorumm

maşallah çok iyi çağan cannımm yoruldu tabi uyuyo şimdide

aman yorulsunlar yorulsunlarda erken uyusunlar. benimkilerde bu siralar sokakta gezmede yoruluyolar erkenden yatiyolarda esimle basbasa kalabiliyoruz ne zamandir dogru duzgun hic bisey yapamiyoruz bunlarin yuzunden dun actik guzel bi film cekirdek citlata citlata seyrettik aman ne guzel sessizlikk

çok süper ya çok iyi yapmıssınız bizde bayağıdır film izleyemiyoruz ben çok yorgun oluyorum filmin basında uyuyup kalıyorumeşim tek basına izliyoo sonrada bana anlatıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…