günaydın kızlar
nurancım maşallahın var süper anne
meralcim valla onların aklı defter gibi hiçbirşeyi unutmuyolar
haftasonum yorucuydu carrefourdan 2 kutu bez ve 13 tane pampersin ıslak mendilinden aldık inş bunlar bitene kadar eymen çiş dersonra eşim acıktım bişeyler yiyelim dedi oturduğuma pişman oldum eymen hiç durmadı yere inip koşacakmış ayy dedim milletin cocukları kuzu gibi arabalarında oturuyo eşimde diyo ki ne yapsın çocuk bir hafta evde olunca haftasonu çıldırıyo neyse pazarda sevgili annemin elalem ne der ben o plastiği almam diyerek aldığı devasa beşiği kolileyip kaldırdık evde kocaman bir yer açıldı eymen için süper oldu tabi banada bir sürü iş çıktı çok yoruldum çokkkk eymenin hızına ve enerjisine yetişemiyoruz 23:30da uyudu delirtti bizi anladım ki ya iş yapmıcaksın evi pislik götürecek yada yapacaksın bu seferde çocuğunla zaman geçiremeyeceksin daha önümde bütün evin boyası var
bu arada kayınpeder plan yapmış haftaya köye gidiyomuşuz eymene kurban kescekmiş sağ olsunda sanki ondan isteyen var ya o yapıyo karısı kızı sonra laf yapıyo işte para yokta falan filan anlayın işte yapma kardeşim ne yapılacaksa ben yaparım yada karını kızını sustur dicem ama adam duymuyoki söyleneni ben duyuyorum bide biz ne zaman köye gitsek görümcek kavga çıkarır hadi hayırlısı
sizde gelin kavga gürültü et yeriz
merhaba canım,benimde carffura uğramam lazım,çok ters bize ama gitmeli.çok uygun bezin fiyatı..
mertte hiç oturmuyor arabasında illa gezecek dolaşacak.biz artık bir yerde yemek yediğimizde once birimiz sonra birimiz yıyoruz.kuzu oturmak istemiyor çunku.kurt kaynıyor bunların bir yerlerinde...
park yatağımı kaldırdınız?eymen nerde yatıyor artık?
aman boşer şekerim kv e gorumceye kulaklarını tıka. etin,mangalın keyfini çıkar
deryaaa slm canim nasilsinnn hangi topiktesin kim bilir :))
yettim anacım seni gördüm geldimmm iyiyim sekerim sen nasılsın?
uff ya mircan yok efede uyuyo bi relax yapayim dedim hemen uyandi kerata dinlenmek bana haram bu siralar bes dakikam yok yaa cildiricam isler cocuklar temizlik bittim artikk.. mircanla babasi bana supriz yapicakmis ta bakalim neymis.... niye kimsecikler yok bugun(
tsk ederim hayatim yorgun ama iyi cok sukur.. cagan nasil iyimi
maşallah çok iyi çağan cannımm yoruldu tabi uyuyo şimdide
ohh yemekler supermisss geliyorum hemennnnn
aman yorulsunlar yorulsunlarda erken uyusunlar. benimkilerde bu siralar sokakta gezmede yoruluyolar erkenden yatiyolarda esimle basbasa kalabiliyoruzne zamandir dogru duzgun hic bisey yapamiyoruz bunlarin yuzunden dun actik guzel bi film cekirdek citlata citlata seyrettik aman ne guzel sessizlikk
deryacigim ben kctim canim esim geldi bakalim suprizi neymissssss :18:
mine hoşgeldin canım nasılsın?neden banlandınn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?