neslide bezi çıkarttırdı şimdi gezinio bakalım evin nersine işicek bende çok geçiridm behlülü aklımdan nesli çıktı:)) aaa hayat müşterek öyle kızımı yoramassınızz oğluna bişiler öğrett toplasın gerekire yemekte yapsınn:))nesli uyumadı banyo yaptırcazz birazdan sonra da uyku inşş sana çok kolay gelsin bend evei toplıcam inşş şu ali kaptan bitsin:
bizde pek isirma olayi olmadigi icin nasil vaz gecirilir bilemiyorum ki. isirdiginda cok acidiginiz belli etsen yalandan aglasan acaba vazgecermiki :26: kahvalti konusunda tek tek yiyince az yiyorlar ama bu seferde sonraki ogununu daha erken veriyorum arayi kapatiyoruz. bugun bazlamayla peynirli omlet yaptim onlari yedi kucuk bazlamanin cegregini bide azcikta omlet yedi yarim bardak meyve suyu eh idare eder simdilik. arada zeytin verdim hemen atti fazla zorlamiyim donem donem deniyim diyorum bakalim ne zaman yicek. kasar peyniri burda cocuklar icin olani var uzun dilimler seklinde onu uclarindan ditiyosun palmiye oluyo iki renkli aldim ama onuda yemedi krem peynir denedim onuda yemedi kandiramiyorum ki sipayi :) bide makarnada deniyeyim bakalim belki yer boyle. uc bes defa tost yapmistim onu yemisti olmazsa artik tostta yediririz. simdilik uc arkadas var takildigim onlarda bahce kiralamis ayni yerde hep birlikte ugrasacagiz artik.. bahce sezonu bugun acilmisti bahceyi gormeye gittim orda karsilastik cok sevindim onlar benden tecrubeli nede olsa bana yardim edicekler bilmedigim yerde onlar el aticak gosterecekler bana.. cok guzel bir duygu yaa cok mutluyum koca bir bahceyi parsel parsel yapmislar kazmasu kuregi suyu hersey ordan veriyolar bir suru insan ekip biciyo bide en guzeli ordaki elemanlar bahceyi belleyip gubreleyip hazir vaziyette teslim ediyolar ben sadece dikicem capalicam o kadar allah razi olsun esimden valla cok makbule gecti bu hediye :)) saksilarla ugrastim bir kac gun cok yoruldum saksi olayi daha yorucu artik hersene bahce kiralariz fiyatida cok ucuz 30$ diye gittik 25$ olmus :)) uc buyuk saksi parasi yani bende vardi 70e yakin fide bahce isi cok iyi oldu. bide bi koseye cocuklar icin bir yer yapmislar oynasinlar diye ohh ne rahat ne rahat :)))
ata sozu bilem ver.izmir'in havasına kızına guvenilmez diye:)))
nereden dustu park yataktan mı?geçmiş olsun.yavrum ya kendi kendine takılmış demek,annesinin uyumasına musade etmiş.mert sabah uyandı anniii diye bağırdı onun o guzel sesiyle uyandımbebişlerimiz buyudukçe daha keyıflı olmaya başlıyor bu annelık olayı
aman ses etme uyusun nazar edicen kiz cocugaa :))bizimkileri dokuzda yatiriyom mircan saat yedibucukta efede dokuzda kalkiyor iki gundur erkenciler
;neslihanın ısırma huyu yoktu 1 saat önce beni bir ısırdı baldırımdan kaynar sular döküldü kafamdan şğp*0 aşşağı hala sızlıo morarmış kanamışş çok kötü yaaanesliyede bi şaplak attım pişman oldum şimdide ona üüzlüom ( hayatımda hiç bukadar canım yanmamıştı sezeryanla doğum yaptım o ağrıllarım bu ısırığın yanında sönük kaldıı yemin ederimm başım çok ağırıo ben kaçtımm
geçmiş olsun canım nasıl kıydın kız nesliye çağan bizi o kadar çok ısırıyo,vuruyo,saçlarımızı yoluyoki en son dün aksam saç diplerimi kopardı yinede bişey yapmadım bilinçli yapmıyolarki nasıl kıyayım hem
(( neslide yoluyoo her şeyi yapıo ama birden patladımm (( biliyorum bilinçli yapmıyorlar amaaa çok kötü oldum yaaaa offfff
neyse canım üzülme bidaha yapmazsın eminim suçlama daha fazla kendinii...
bu arada napıyosun nesli napıyo?
iyiyiz nesliyle oynuyoruzz parka falan gittik geldik yarım saat bile uyumadı öğlen uykusunda( yoruldum bugünn başım hala ağırıo çay demledik çay içicez canım sen ne yapıon paşa çağan ne yapıo facen varsa ekle benide bakayım size
slm kızlar nasılsınız begonvil canım cicilerinizi güle güle kullanın bence diştendir annesi merak etme...ya kızlar gece nasıl giydiriorsunuz bebişleri üstüne ne örtüyosunuz ben askılı bady üstüne incecik eşofman üstü bide pike örtüom ama yarım örtüom çokmu terliooo
merhaba kızlar harıl harıl tatil için otel bakıyorum tabi en çok eymeni düşünerek :) 5 eylül itibariyle bekle beni antalyageleyimde deniz taşsın nuran bebelerini alıp kaçın bak tsunami olabilüüüü :82:
nurancım aldıklarını iyi günlerde giysin paşalarda sende cnım
şebnem yetiştirdiğin organik sebzelerden bana değilse bile oğlumada gönder teyzesi
deryacım ben eymene bir askılı çıt çıtlı badi birde pijama giydiriyorum bide ayaklarına çorap çünkü deli gibi yatıyo hem çok terliyo hemde çok üstünü açıyo gece elli kez kalkıp üstünü örtüyorum daha bir kez üstü örtülü denk gelmedimama bu ara çorapları çıkarıyo istemiyo ee hava ısındıya
mine sen nasılsın cnm başladın mı eşyaları toplamaya
slm kızlar nasılsınız begonvil canım cicilerinizi güle güle kullanın bence diştendir annesi merak etme...ya kızlar gece nasıl giydiriorsunuz bebişleri üstüne ne örtüyosunuz ben askılı bady üstüne incecik eşofman üstü bide pike örtüom ama yarım örtüom çokmu terliooo
merhaba kızlar harıl harıl tatil için otel bakıyorum tabi en çok eymeni düşünerek :) 5 eylül itibariyle bekle beni antalyageleyimde deniz taşsın nuran bebelerini alıp kaçın bak tsunami olabilüüüü :82:
nurancım aldıklarını iyi günlerde giysin paşalarda sende cnım
şebnem yetiştirdiğin organik sebzelerden bana değilse bile oğlumada gönder teyzesi
deryacım ben eymene bir askılı çıt çıtlı badi birde pijama giydiriyorum bide ayaklarına çorap çünkü deli gibi yatıyo hem çok terliyo hemde çok üstünü açıyo gece elli kez kalkıp üstünü örtüyorum daha bir kez üstü örtülü denk gelmedimama bu ara çorapları çıkarıyo istemiyo ee hava ısındıya
mine sen nasılsın cnm başladın mı eşyaları toplamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?