2009 Kasm Anneleri

heee oğreteyımde nesli yorulmasın.aç kalmayacak kadar her erkek bir seyler yapabilmeli,bende oğretme taraftarıyım.

bende izledim alı kaptanı.osmanla semra hanımın sahnelerinde salya sumuk ağladımda.çok ağlak bir dizi ama seviyom da.carolınede oh olsun kalırsın işte oyle ortalarda.kotu kadın seni

oh ne guzel sefan olsun canım.ek fideleride birkaç foto ekle bizimde gozumuz gonlumuz açılsın

bugun oğlen dışardayız,mert'i şimdi uyutayım diyorum bakalım uyuyacak mı?sabahda 8.30 da kalkmıştı ,bir şansımı deneyeyım.bir kaçgun gelemeyebilirim kk ya optum herkesleri

yok canım park yatağımız yokk beşiğimiz vardı nesli olmuyodu artık kaldırdık tekli bazamız vardı biizm çift kişilk bazanın yanına koyduk yapıştırdık orada yattıo çok deli yatıo nesli bazen benim üsütmden atlıo ortamıza giiryo farkında bile olmuoyozz bencede yaa allah korusun bebişlerimiziii çok keyifli gerçekten ama nesli yemek konusunda sıfır hiç bişi yemio bi ayran çorbası bide yumurtaa onun dışında hiç bişi yaaabide makarna varr onu yiyo bu sabah kalktım tarhana çorbası yapim kussada yerdircem dedim yedir dim bi tabak ekmekli falan bağırtı çağırtıylaa evde kıyamet kopuo sanki yemek zamanı biizm evdee ne zamn düzene gircek bilmiom boyu kilosu beslenmesine göre çok güzell benden gizli bişiler yiyio galiba anlamdım gitti
bende ali kaptan ağlarken alayasım geldi üzüldümm eşimde dioki vayy bee o zman ben caroilin getirsem sen bişi demiceksinn çıldırttı beniii iki ağlasam affedersin dedii bende o ali kapatana olan duygusa bağlılığımdan dedimmm baksana karizmayaa sende yokki dedim çıldırdııı

kızımı parka götürdüm kumla oynadı salıncağa bindi kaydıraktan kaydı hava çok sıcak burda çok beyaz tenli olduğu için kızarmış pilice döndü eve gelmek istemedi ağldı tekrar oynadı ama tek diil benid eoyuncaklara çıkarttı parklarda olan bende çıktım kadınlar bana baktı ayıplamışlardı kesin:26::26: millet rahat ya ben neslinin peşinden ayrılmadım nelsi kadar bi çocuk var kendi çıkıo kayıyo düşüo hopluo zıplıyobende düşücek die kıçından ayrılmadım ayağı kaydı oyuncakalrın tepesindeyken düşer gibi oldu bi bi bağırdımmm aaaaaaaaayyy neslide sonra düştüğü yerden kalkıp kendini alkışladıı çünkü ne zman düşsse biz nesliyi alkışlarız aman nesli düştü alkış die çocuk şimdi düşüp kalktığı zamn kendini alkışlıooo neyse geldi eve girer girmez susamış garibim me suu me suuu mesuuuu diğe bağırmaya başaldı bi dikişti bi meyve suyunu bitirdi şimdide tv izlio saat 1,5 ta uyucak inşş bende o arada yemek falan yapıcam ne yapcağımıda bilmiyorumm

aman ses etme uyusun nazar edicen kiz cocugaa :)) bizimkileri dokuzda yatiriyom mircan saat yedibucukta efede dokuzda kalkiyor iki gundur erkenciler

amann sebnemcim hiç sorma öğlen uykumuz değişti sarktı aksam hatta gece 12.30 da uyudu sabah yine aynı saatinde kalktı

;neslihanın ısırma huyu yoktu 1 saat önce beni bir ısırdı baldırımdan kaynar sular döküldü kafamdan şğp*0 aşşağı hala sızlıo morarmış kanamışş çok kötü yaaa nesliyede bi şaplak attım pişman oldum şimdide ona üüzlüom ( hayatımda hiç bukadar canım yanmamıştı sezeryanla doğum yaptım o ağrıllarım bu ısırığın yanında sönük kaldıı yemin ederimm başım çok ağırıo ben kaçtımm

geçmiş olsun canım nasıl kıydın kız nesliye çağan bizi o kadar çok ısırıyo,vuruyo,saçlarımızı yoluyoki en son dün aksam saç diplerimi kopardı yinede bişey yapmadım bilinçli yapmıyolarki nasıl kıyayım hem

(( neslide yoluyoo her şeyi yapıo ama birden patladımm (( biliyorum bilinçli yapmıyorlar amaaa çok kötü oldum yaaaa offfff

neyse canım üzülme bidaha yapmazsın eminim suçlama daha fazla kendinii...
bu arada napıyosun nesli napıyo?

iyiyiz nesliyle oynuyoruzz parka falan gittik geldik yarım saat bile uyumadı öğlen uykusunda ( yoruldum bugünn başım hala ağırıo çay demledik çay içicez canım sen ne yapıon paşa çağan ne yapıo facen varsa ekle benide bakayım size

bende napayım canım ya eşim bugün çağanın saçlarını kestirdi ordanda annemlere bıraktı bizi parka gidecektik bizde çağan öğlen uykusundan uyanınca ama bi yağmur yağdı birden hava soğudu haydaaa hiçbişey yapamadık biraz dolaştık dışarda eve geldim çağan aksam uykusuna yattı bend eeşimi bekliyorum canım benim faceyim yok eşim istemiyo benim albümlerimde var fotolarımız yenilerde var pcde yüklü ama buraya bi türlü yükleyemiyorum çok sinir oldum

Selam Kasım annecikleri.... Birkaç gundur kocacigim evde yani evde 3 cocuk
Oldugundan int basına bir türlü geçemedim bugün
Aytes e 4 ası birden yapıldı sukur iyi ateşini kontrol ediyorum
Zaman zaman...... Nartan in da 18 ay aşıları var doktor aynı günlerde yaptırma
Dedi nolmaz nolmaz degil mı o da cumaya kaldi
Cocuklara alışveriş yaptım İdil baby den çok hos seyler genelde
Mothercare den alırdım bir de kanz degisiklik yapayım dedim ama daha
Yetmez tabi daha almam lazim malum bir gunde kac kiyafet bile değişiyor
Mayo şapka sandalet himmm çok guzel seyler aytes e de almam
Gerekiyor nartan in ilk yazlıkları 7 aylikken alındı pofff yani hiçbirşeyini
Giyemeyecek mı pofffff????

Sonraaa bugün de kendime alışveriş yaptım nartan i ananesine
Bıraktık aytes i aldık işitme testi kalça ultrasonu çekildi hastane de
Sonrada alışveriş iki elbise aldım çok rahat tiril tiril bir de skinny
Jean pudra rengi hos nasil girdim icine vallahi
Helal bana daha dogurali 2 ay oldu mutlu oldum
Bir de düz pabuçlar lazim hep çok topuklu giyerim de
İki cicukla artik zor ona da sonra bakacağım

Haaa bir de balkon demirleri icin çit baktık ölçtük 150
Tl tutuyor yoksa ısımız zor simdiden sarkıyor aşağıya

Nartan azı dısı patlattı ve çok mizmiz disten mı aytes ten mı
Çözemiyoruz hayırlısı ........

slm kızlar nasılsınız begonvil canım cicilerinizi güle güle kullanın bence diştendir annesi merak etme...ya kızlar gece nasıl giydiriorsunuz bebişleri üstüne ne örtüyosunuz ben askılı bady üstüne incecik eşofman üstü bide pike örtüom ama yarım örtüom çokmu terliooo

nesli çok deli yattığı için pijama takımı atlet ve bide çıtçıtlı zıbın giyidiryorum yarım koluu neslide normalde çok terleyen bi çocuk ama üsütünü çok açtığı için terlemio sanırım zaten ince giydiryormusşun ben kalın battaniye atıyorumm gerçi üstünde pek tutmuo ama olsun bu gece bi uyandım nesli yatağın ucuna gitmiş orda uyuya kalmış şöyle bi dönse kütt diye düşücek
gayet ince giydirosun bencee ama yinede terliyormuş yazın zaten askılı atlat ve kilot giydircez onda bile kavrulcak kuzularr
terleyip soğuması daha kötü ince pijama yerine madem kısa kollu pijama giydirr yada çorap giydiriyorsan çıkatmanı tavsiye ederim

merhaba kızlar harıl harıl tatil için otel bakıyorum tabi en çok eymeni düşünerek :) 5 eylül itibariyle bekle beni antalya geleyimde deniz taşsın nuran bebelerini alıp kaçın bak tsunami olabilüüüü :82:
nurancım aldıklarını iyi günlerde giysin paşalarda sende cnım
şebnem yetiştirdiğin organik sebzelerden bana değilse bile oğlumada gönder teyzesi
deryacım ben eymene bir askılı çıt çıtlı badi birde pijama giydiriyorum bide ayaklarına çorap çünkü deli gibi yatıyo hem çok terliyo hemde çok üstünü açıyo gece elli kez kalkıp üstünü örtüyorum daha bir kez üstü örtülü denk gelmedimama bu ara çorapları çıkarıyo istemiyo ee hava ısındıya
mine sen nasılsın cnm başladın mı eşyaları toplamaya

topladım sayılır canım bi yazlık kıyafetlerimiz dışarda bide mutfaktaki eşyalar mutfaktan kokrmuyorum bir gecede toplarım takım elbiseliri kocaman bi valize kaldırmıştım kırışmasın die dün tekrar açtım hafta sonu sünnet düğününe gidiecez kıyafetleirmi çıkartıım kocaman göbeğim var ya totoöo saymıyorum bileeaydına gidince ilk işim yürüyüş bandı almakneyse kıyafet işini hallettim anlayacağın topluom tekrar açıom kapatıom aklıam bişi gelioyor
tekrra açıyorummı*********u

canim bircancim tesekkur ederiz canim daha iyisi sizlerin olsun ...
ben de antalya da ne giydireyim sasirdim gunduz cok sicak geceleri soguk ince bir pijama alti atlet uzerinde hicbirsekilde birsey durmuyor su onden fermuarli yorgan gibi seyler varya butun kis kullandim coook rahatti surekli uzzerini acti mi acmadi mi sorun olmadi ama simdi sicak gelirmi diye giydirmiyorum isitici da acmiyorum yaaaaniiii acikcasi ben de ne giydireyim bilemedim corapla mi yatirsam?? ben hic uyuyamam corapla himmm su gunleri bir atlatsak hayirlisiyla hava bir oyle bir boyle

nagihannnn gel tatlisim bekliyoruz sinorkel gozlukler falan giyilecek o zaman 5 eylulden sonra
isin sakasi canim sende kilo mu var ki fotolar da gayet ince duruyorsun

biu arada tatil icin kriterlerin neydi ve neye gore karar verdin :51? biz de iki cocukla en iyi cocuklu otel arastik varmis side sorgun civari ama dusundum de cok zor olacak annem de gelecek ama bu sefer de arabaya sigmiyoruz iki bebek arabasi bizim valizler kocanim oglu da gelecekmis yani yilan hikayesine dondu sanirim vazgectim bu sene tatil olayindan

kocama dedim bu seneki tatil parasini bana verecek seneye bir yurt disi tatili yapariz belki eylul gibi boylece aytes te 16 aylik kadar olacak ayyyyyy kafam cok karisti bizim tatil yapabilmemiz cok zor yaaa neyse sen gel canim gorusuruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…