2009 Kasm Anneleri

geldim geldim yemeğe çıkmıştım
biz hep eylülde tatile çıkıyoduk rahat oluyodu hemde 5 yıldızlı otellerin fiyatlarıda uygun oluyodu daha önce side ve belekte yaptık beleğin denizi süperdi tabi otelde şimdi çocuklar için parkı havuzu çocuk menüsü bakıcısı olan yerlere bakıyorum bide eylülde sıcak olacak yerlere eşim alanya diyo ama alanya side bilmiyorum artık aslında bu sene fikrimiz kuş adası didim yada marmaristi benim izin temmuzda olmayınca yine akdenize kaldık eymen küçük diye yakına gidelim demiştik :44:

ohhh ne güzel tatil planları yapılmaya başlanmışş bizim aydın olduğu için rahatız kuşadası didim ama ben en çok özdereyii seviyorumm denizi çokk güzell yumuşacıkk biizmde izin eylülde bakalım ne yapcazzz

slm kızlar nasılsınız?geçmişi okudum ama pek vaktim yok eşim bugün izinli arabaya kılıf yaptırmaya gitti çağanda uyuyo heran uyananilir o yüzden topluca yazıcamm cvpları.
nurancım güle güle giy canım aldıklarını çocukalara gelince ben çağana sürekli bişeyler alıyorum yazlık yazın çok terliyo bide dışarıda oynadığını filan düşünürsek sık sık kıyafet değiştiireceğimi<z için alıyorum bol bol..nartanında diştendir çağanında kaç gündür uyku düzeni bozuldu dün aksam 11 de kalktı gece 3 te yattı sabah 8 e geliyodu ben uyandırdım öğlen 1 de yattı çok huysuz yaa artık dahada zorlanıyorumm.
bircancım ben çağana ince pijama üstünede hala tulumunu giydiriyorum buralar daha serin yağmurlu terlemiyo daha çünkü terlenecek hava yok
nagihancım ohh tatil planları fillan çocuklarla çok zor ama bizde haziranda düşünüyoruz ama mutfağın balkonuna pimapen yaptırmayıda düşünüyoruz bugün baktık fiyatlar 550-650 den başlıyo nasıl yapıcaz bilmiyorum ilerisinide düşünmek lazım
meralll nerelerdesinn kız bi kaç gün uğrayamam demişsin nedennnnn?
minecim sen nasılsın?toplanmaya basladınmı?
sebnemcimmm daha öncede sormuştum ama cvp yazmadın eşin ve mircan ne süpriz yaptılar söyle bizede...

toplandım sayılır canım zaten temmuzun başında taşıncam arkadaşım gelcek haziran sonundaa şu aralar yaptığm tek şey kös kös oturup toto büyütmek nesli iki gündür öğle uykusu yarım saat oldu şimdi uyanıkk oyun oynuyo evin içine salıncak kurduk bebklerini sallıo arada kendi binio salanıo kendi halinde takılıo bu gün ne hikmetsee birazdan gelir annee annee anne anneee annee anneee anneee anneeee dafalrca sanki papağan tekrarlayıp duruo

canım çorabını bende gündür çıkarıyorum yazık kuzular çorap kan emer derler ya terlerler...gündüz pijama altı üstünede çıtçıtlı badi ve tişört giydiriyorum akşamda eşofman üstü giydiriorum ve pike örtüyorum hep açık geröi üstü ma uzun kol olduğu için sorun yok üşümez yani...

sebmencim selamlar nsilsin?? mucize olaraktan benim iki bidikta uyuyor rahat bir nefes aliyorum bu arada bir ohhhh cekiyorum

slm canimcimmm iyiyim cok sukur ama yorgunum bende..iki gundur bahceyle ugrasiyorum bugun yagmur yagdi geri geldim simdi. yarin son ekme isiyle ilgilenip beklemeye basliyacagiz bakalim.. aman nazar deymesin uyusunlar sende dinlen firsat bu firsat hic kacirma bes dk bile olsa iyi geliyor sessizlik

ah ne guzel canim zevklidir sanirim hele buyumeye baslayinca daha da keyifli olur... sessizlik ahhh super yaaa sebnemcigim sanki benim nartan oglum gitti yerine mizmiz bir cocuk geldi olur olmaz aglamalar herseye itiraz etmeler belayi severim hesabi tehliklerin icinde sabirrrr diyorum dislere bukuyoruz butun sucu yoksa degil mi????

yorucu ama cok eylenceli. mircanida goturuyorum cocuklar icinde bahce yapmislar oyuncaklariyla toprakta oynuyor kendince ekiyo oda. bende ayakkabilarimi cikariyorum topara direk basayimda negatiflik gitsin diye eve kapkara donuyoruz oglusumla yarin efeyide goturucem oda bulansin toza topraga sebzelerin buyumesini sabirsizlikla bekliyorum keske yakinda olsanizda hepinize organik sebze sepeti hazirlasam.. zorlu bir donem ama gececek nartanin normale donmesi bir yili alir nurancigim bizimde dort dis cikti kurtulduk on dislerden :))

nayir nolamaz nicin bir yil?? nicinn??? cok uzun ben eski nartan oglusumu istiyorum bananeee
gercekten sebnemcigim uzunmus ama yine de iyi huyludur benim oglusum sakindir yyy annesi kurban olsun seker seyyyyyy

unutmusum canim kusura bakmaaaaaaa .buyuk boy derindondurucu almis oglusum banaaaaaa kumbarasindaki parasiyla almis sozum ona anneee bunu ben aldimmm kendi paramla diyoo oldum gulmekten.. iyi oldu valla buzdolabinin buzlugu yetmiyodu bide burda oyle bi indirim oluyoki bazen bir fiyatina uc tane aliyosun oyle ucuzluyo ben pek alamiyodum yerim yok diye simdi doldururum artik

nayir nolamaz nicin bir yil?? nicinn??? cok uzun ben eski nartan oglusumu istiyorum bananeee
gercekten sebnemcigim uzunmus ama yine de iyi huyludur benim oglusum sakindir yyy annesi kurban olsun seker seyyyyyy
tahmini bir yil dedim yahuuuuu bizde oyle olmustuda nartancikta buyudukce ilgi odaklari degisecekya o zaman fazla takmaz merak etme iki cocuklu olmak nasil bi duyguymus anlatsana belki heveslenir bizim kizlar :))

gule gule kullan sebnemcigim ben de istiyorum esasinda yazdan birseyler atmak iyi oluyor buzluga
hem cocuklar icin de iyi olur ama tam karar vermedim alsam nereye koyarim onu da bilmiyorum

slm kızlar ben geldimmmm tatile gitmekten vazgeçtik galiba çağan çok huysuz onumu avutalım tatilde tatilmi yapalım yaptığım masrafta cabası olacak o yüzden bu sene yine gidemiycez sanırım bugün parka götürdük gezdirdik burnumuzdan getirdi sürekli mızmız ağlıyo hiçbişeyden memnun kalmıyoo çok zor bi çocukkk aksamda kokoreç yemeye aoç ye gittik kocaman çocukları kovalıyo dövüyooo herkese bye bye yapıyoo pat küt düşüyo tabii kedi kovaladı

slmbi kızlarr ya bi topik var eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diyee koptum gülmekten çenem ağrıdı şiddetle tavsiye ederim kafa dağıtmanız açısındann

ne isiniz var yaw tatilde himmmm cok kizdim cokkkk para tuzagii hele bide marmarismis antalyaymiss sideymisss peh peh pehhhh oturun evinizde huuuuuu cok kiskandimmm cokkkk bende tatil istiyorummmmmmmmmmmm bide turkiyeyi ozledimmm
saka bi yana insallah guzel gecer tatiliniz gerci neresi olursa olsun samanlik seyran olursa her her parissss :))

tahmini bir yil dedim yahuuuuu bizde oyle olmustuda nartancikta buyudukce ilgi odaklari degisecekya o zaman fazla takmaz merak etme iki cocuklu olmak nasil bi duyguymus anlatsana belki heveslenir bizim kizlar :))

tamam yahuuu anladikk gozlerimden de anlasilmiyor mu anladigin??? ahhh bugunlerde
anlatmayayim sebnemcigim cok guzel super bir duygu nartan bir tatli o da gulucukler vermeler
birseyler anlatmak istemeler agular sesli gulmeler himmmm hem babasi kucagina alinca
benim kucagim bos kaliyordu simdi oyle mi ikimizin de kucagi doluuu

aa çok güzel ya hayırlı olsun canım güle güle kullan mircanım sana derin dondurucu almış demekkkk annesini mutlu etmek içinn aferin ona

gule gule kullan sebnemcigim ben de istiyorum esasinda yazdan birseyler atmak iyi oluyor buzluga
hem cocuklar icin de iyi olur ama tam karar vermedim alsam nereye koyarim onu da bilmiyorum

koyucak yer ayarla muhakkak al derim cok iyi oluyo trde vardi benim mevsiminde tazecik alip atiyodum dondurucuya kisinda bol bol pisirip yedirdim oglusuma simdi efeyede ayni olucak. sende aytesle nartana yedirirsin tazecik sebzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…