2009 Kasm Anneleri

ben kaçtım kızlar eşim gelir yemek yiycez şimdi acıktım vallaha bu kiloları nasıl vereceksem?

kizlarrr gecmisi okudum hepinize cevap yetistirecegim ama olmadi cok ama cok uykum var aytes yine rutin aglamalarini 2 saat kadar gerceklestirdi tam da nartan in uyku saatinde basliyor nedense sonra nartan da illaki annnem uyutsun diyor yani kendimi dolly koyun gibi klonlatsam nasil olur ancak yeterim ikisine de neyyyyse babasi zorla orumcek adam gibi annnesine yapismis nartan i benden kopardi da ben aytes i emzirdim de ikisi birden uyudu ana saat 10 oldu ve yorgunum cokkk

bugun doktor a gittik aytes cok iyiymis 1100 gr almis dogru duzgun beslenemiyor dedigim ay ayyyy ne guzel kilo almis masallah cok iyi dedi doktor boyu da uzamis yaniiiii emzirme konusundaki bunaltilarimdan kurtulmus oldum boylece yasasinnnn

simdi uyumam lazim canlarim yarin tek tek yazacagim sizlereeee mutlu ama yorgun huzurlu ama uykusuz arkadasiniz nurannnnnnn

maşallah aytese bak boşuna endişelenmişsin sen rahat olki sütünde o kadar çok olsun ve besleyin aytesimizi..yat canım yatta dinlen tabi bende çok yorgunum ve uykusuzum ama eşim daha gelmedi arabanın aküsü bitmiş araba çalışmamış eşimde iş yerinde bırakmış arabayı ve otobüsle geliyomuş daha gelecek yemek ye çay iç derken yine geç yatıcam veee tabiki erken kalkıcam ufff ya bende artık geç saatlere kadar uyumak istiyorumm

kızlarr ne yapıyorsunuzzz nesli uydu eşim ders çalışıyor ben lise mezunuyum kpss ye girmek istiyorum çalışmak istiyorum ama eşim iizn vermioo çalışmama kpss sınav tarihleri ne zman bilginiz varmı netten araştırıom ama bişi bulmadım hiç çalışmadan 70 almıştım 2006 da belki çalışırsam daha iyi puan alırım die düşünüyorumm

ayyy ne guzelll aytes bebege masallahhhhh kilosu nasil emdigini belli etmis nurancigim rahat ol artik. bir donem bende kendimi klonlatsam diyordum ama simdi alistim ikisine degil dordunede yeterim diyorum. tikiyorum kulaklarimi lay lay lommmmm

günaydın kızlar bugün açılışı ben yapayım dedim eşim işe gitti erkenden çağanda hangi dağda kurt öldüyse hala uyuyo aksamda 9 da yatmıştı

bizde salya sorunu kalmadıda her bulduğunu ağzına tıkmaya devam ediyor.hani 18.ayda oral donem bitıyordu:)beni bulsa benide goturecek ağzına,aslında goturuyorda,bir ısırıyorkı sormayın.nasıl az geçireceğiz bundan bilemedim..

çok şukur mertte her seyı yıyor ama ben kahaltıyı bulamaç olarak vermeye deam ediyorum boyle olunca daha çok yıyormuş gibi geliyor.tek tek versem tum yumurtayı yıyemez gibi geliyor bana.

şebnemcim kaşar peynırı versen seermi acama uzun uzun kessende eline versen yer belkı.mert sevmedi oylede ben rendeliyorum kaşarı makarna ile veriyorum oyle yıyor.kaşarda daha çok mkalsiyum varmış ustelik..bende zeytın konusunda çok tembelım çocuğa 2 kere zeytın erdim sonra vermedim.kendim çok severim ama mert için gereksiz gibi geliyordu bana 2 tane yemeleri mi gerekıyormuş,hemen başlıyorum o zamn

arkadaşlarla pikniğe gidilmiş ne guzel eğlenmişiniz,taa oralarda kafana gore birilerinin olmasına çok sevindim.canın sıkıldıkça buluşursunuz..

nuran'cım maşallah aytese çok guzel kilo alıyor.mert hiç o kadr kilo almamıştı.kıyamam nartan'a, tam sana bağlandığı donem tabi bir de bebişle baylaşmak zorunda seni.o kadar olur canım alışacak elbette..

minecim ben hiç bilmiyorum kpss sınavı tarıhını filan bu sene yapılmayacak olabilir mi.ilk bu sına çıktığı zamanlardA her sene olmuyordu belkı yıne oyle bir sey vardır....

kızlar dun mert 10 gibi uyudu.oğlen 3 saat uyumuştu o yuzden aksadı uyku saatı.neyse konuımuz o değil:)).10 da uyuyup,9.30 da kalktı gecede 2 kere emdi bir kere su içti.buna rağmen bezi kuruydu.bir damla bile çiş yapmamış.gun içişde 4+ kullanmıyorum bezi gece o kadr çok çiş yapıyor kı 5 kullanıyorum.çok şaşırdım kuru beze,hemen lazımlığa oturtum ,kıtabına bakarken çişini yaptı.sevindik,alkışladık.çişini klozete doktuk bye bye yaptık.gorseniz çok mutlu oldu.şu alıştırma kulotlarından alıp altını gunduzleri bağlamayacağım artık.

biraz araştırdım nette aslında 2 yaş başlamak için daha doğruymuş,kasların gelişini beklemek açısından.ama oncesinde farkındalık yaratmak da onemlıymış.ben wc de beni izlemesine izin veriyorum uzun zamandır,ona anlatıyorum ne yaptığımı,çişimi yaptım rahatladım diyorum.seviniyorum falan.o da bir suredir çiş deyıp bezini çekiştirıyordu.lazımlığa oturmayıda seviyor,eline oyalansın diye bir seyler veriyorum.yavaş yavaş başladık yani bakalım hayırlısı:))

minecim merhaba nasılsın?nesli gelin kızımız nasıl:)))

CANIM yeni gördüm valla gelininizin azı dişleri çıkıyor çok huysuz herşeye ağlıyor hiç bir şey yemiyor öksürüyor biraz dışarı çıktık açıldı gelirken yolda uyudu şimdide oyun oynuyorrr damat beyler ne yapıor küçük behlül:))ben bide erkek doğurursam behlül çıkcakmış herkes öyle söylüyoo salyadan bahsetmişsiniz neslinin hiç salyası ollmadıı

:)))kıyamam canım benim,azılar ve kopeklerde huysuzluk hat saffadaydı bizdede..ne yapsın kuzu annesi ağrısı ardır,yıyemiyordur.

mertte de herkes behlul diyordu,dizinin revaçta olduğu zamanlarda.eee hamişken az içimden geçirmedim şoyle bir oğlum olsun diye:)))damat beyin kaka,çiş sorunlarıyla uğraşıyoruz.şimdi uyudu,bende talan ettiği evi toplamakla meşkulum.buyuduğundede boyle dağınık olursa gelinimizin işi var:)))

neslide bezi çıkarttırdı şimdi gezinio bakalım evin nersine işicek bende çok geçiridm behlülü aklımdan nesli çıktı:)) aaa hayat müşterek öyle kızımı yoramassınızz oğluna bişiler öğrett toplasın gerekire yemekte yapsınn:))nesli uyumadı banyo yaptırcazz birazdan sonra da uyku inşş sana çok kolay gelsin bend evei toplıcam inşş şu ali kaptan bitsin:

oooo ati alan uskudari gecmis anacimmmm gelin damat demeler baslamisss..ee yaza dugunde yaparsiniz artik kizi alamadik bizde iki gobecik atariz dugunde bizde 4 dis birden cikardik huysuzluk yoktu ama istahsizlik vardi yeni yeni yemege basladi yavrucak sizde en kisa zamanda atlatirsiniz insallah

günaydın kızlar bugün açılışı ben yapayım dedim eşim işe gitti erkenden çağanda hangi dağda kurt öldüyse hala uyuyo aksamda 9 da yatmıştı

aman ses etme uyusun nazar edicen kiz cocugaa :)) bizimkileri dokuzda yatiriyom mircan saat yedibucukta efede dokuzda kalkiyor iki gundur erkenciler

bizde pek isirma olayi olmadigi icin nasil vaz gecirilir bilemiyorum ki. isirdiginda cok acidiginiz belli etsen yalandan aglasan acaba vazgecermiki :26: kahvalti konusunda tek tek yiyince az yiyorlar ama bu seferde sonraki ogununu daha erken veriyorum arayi kapatiyoruz. bugun bazlamayla peynirli omlet yaptim onlari yedi kucuk bazlamanin cegregini bide azcikta omlet yedi yarim bardak meyve suyu eh idare eder simdilik. arada zeytin verdim hemen atti fazla zorlamiyim donem donem deniyim diyorum bakalim ne zaman yicek. kasar peyniri burda cocuklar icin olani var uzun dilimler seklinde onu uclarindan ditiyosun palmiye oluyo iki renkli aldim ama onuda yemedi krem peynir denedim onuda yemedi kandiramiyorum ki sipayi :) bide makarnada deniyeyim bakalim belki yer boyle. uc bes defa tost yapmistim onu yemisti olmazsa artik tostta yediririz. simdilik uc arkadas var takildigim onlarda bahce kiralamis ayni yerde hep birlikte ugrasacagiz artik.. bahce sezonu bugun acilmisti bahceyi gormeye gittim orda karsilastik cok sevindim onlar benden tecrubeli nede olsa bana yardim edicekler bilmedigim yerde onlar el aticak gosterecekler bana.. cok guzel bir duygu yaa cok mutluyum koca bir bahceyi parsel parsel yapmislar kazmasu kuregi suyu hersey ordan veriyolar bir suru insan ekip biciyo bide en guzeli ordaki elemanlar bahceyi belleyip gubreleyip hazir vaziyette teslim ediyolar ben sadece dikicem capalicam o kadar allah razi olsun esimden valla cok makbule gecti bu hediye :)) saksilarla ugrastim bir kac gun cok yoruldum saksi olayi daha yorucu artik hersene bahce kiralariz fiyatida cok ucuz 30$ diye gittik 25$ olmus :)) uc buyuk saksi parasi yani bende vardi 70e yakin fide bahce isi cok iyi oldu. bide bi koseye cocuklar icin bir yer yapmislar oynasinlar diye ohh ne rahat ne rahat :)))

baktım sen kapcan kızımı oğlun ali kaptan gibi carolinini kızımın üstne getirir nede olsa kanadalaı çocuk güven olmazz zaten yabancı ülkem elim kolum yetmez dedim şöyle bi göz geçirdim mertte cazip geldii nede olsa izmirde kaptım gitti çocuğu gerçi oda izmir çocuğu onada güven olmaz yaaa çok çetim izmir erkeklerinden nesli de sabah 5 dee kütt sesiyle birlikte ağlamaya başladı anam bktım yatakta yok fırladım yataktan baktım yere yüz üstü yapışmışş :26::26:aldım kucağıma sarıldım oda beni öptü sana süt yapimi dedim süttttt hüüüüpppp dedi yaptım sütü odaya girdim uyumuş kaldırdım sütü içirdim uyuttum sabah 9 da kalktı yata nnem birazcık dedim arkamı döndüm uyumuşum en son geldi annee annee kak tataaaadoldurmuş 1 saat oynamış evin içinde gelmiş yanıma bende uyudum şimdiye kadar sırtım ağırıyo yata yata şiştim ne olcak bi kilolarr nasıl ericek bu totom göbeğim bilmiomm

ata sozu bilem ver.izmir'in havasına kızına guvenilmez diye:)))

nereden dustu park yataktan mı?geçmiş olsun.yavrum ya kendi kendine takılmış demek,annesinin uyumasına musade etmiş.mert sabah uyandı anniii diye bağırdı onun o guzel sesiyle uyandımbebişlerimiz buyudukçe daha keyıflı olmaya başlıyor bu annelık olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…