siz olmayınca başka topiklere girdim çenemi tutamadım delrttiler beni bende içimden gelenleri kibar diilye yazayım dedim ceza aldım canları sağolsunnnyine geldimm
kizlarrr gecmisi okudum hepinize cevap yetistirecegim ama olmadi cok ama cok uykum var aytes yine rutin aglamalarini 2 saat kadar gerceklestirdi tam da nartan in uyku saatinde basliyor nedensesonra nartan da illaki annnem uyutsun diyor yani kendimi dolly koyun gibi klonlatsam nasil olur ancak yeterim ikisine de neyyyyse babasi zorla orumcek adam gibi annnesine yapismis nartan i benden kopardi da ben aytes i emzirdim de ikisi birden uyudu ana saat 10 oldu ve yorgunum cokkk
bugun doktor a gittik aytes cok iyiymis 1100 gr almis dogru duzgun beslenemiyor dedigim ay ayyyy ne guzel kilo almis masallah cok iyi dedi doktor boyu da uzamisyaniiiii emzirme konusundaki bunaltilarimdan kurtulmus oldum boylece yasasinnnn
simdi uyumam lazim canlarim yarin tek tek yazacagim sizlereeee mutlu ama yorgun huzurlu ama uykusuz arkadasiniz nurannnnnnn
siz olmayınca başka topiklere girdim çenemi tutamadım delrttiler beni bende içimden gelenleri kibar diilye yazayım dedim ceza aldım canları sağolsunnnyine geldimm
kizlarrr gecmisi okudum hepinize cevap yetistirecegim ama olmadi cok ama cok uykum var aytes yine rutin aglamalarini 2 saat kadar gerceklestirdi tam da nartan in uyku saatinde basliyor nedensesonra nartan da illaki annnem uyutsun diyor yani kendimi dolly koyun gibi klonlatsam nasil olur ancak yeterim ikisine de neyyyyse babasi zorla orumcek adam gibi annnesine yapismis nartan i benden kopardi da ben aytes i emzirdim de ikisi birden uyudu ana saat 10 oldu ve yorgunum cokkk
bugun doktor a gittik aytes cok iyiymis 1100 gr almis dogru duzgun beslenemiyor dedigim ay ayyyy ne guzel kilo almis masallah cok iyi dedi doktor boyu da uzamisyaniiiii emzirme konusundaki bunaltilarimdan kurtulmus oldum boylece yasasinnnn
simdi uyumam lazim canlarim yarin tek tek yazacagim sizlereeee mutlu ama yorgun huzurlu ama uykusuz arkadasiniz nurannnnnnn
bu arada bir arkadas dis salyasindan felan bahsetmis efedede donem donem oluyo anlamadim gitti bir hafta icinde dort kopek disini birden cikardi. salyasi azaldi bi kac gune gecer diyorum bakalim nolcak. disler cikiyo ya yemek konusunda da rahatliyoruz artik bulamaclara elveda dedik dun oglen menusu lahmacun ve ayrandi nasi yedi nasi yedi anlatamam tam erkek yaaa minik minik bolup verdim yemedi illa bizim gibi durum yicekmis azcik koparip durum yaptim verdim eline bide bardakta ayrani bir isirik yiyo birakiyo bardagi aliyo ayrani iciyo koyuyo masaya ayni bizi taklit ediyo oldum gulmekten bide bi edasi bi havasi var koptuk dun.. aksamda bulgur pilavi tavuk yedi onceden boguluyodu bulgurdan artik alisti simdi yiyor.. sizlerden ne haber yemek konusnda. peynir zeytin hic yemiyo hemen tuuuu yapiyo yaa nasil alistiricam bilmiyorum peynirden gectimde zeytini muhakkak gunde en az iki tane yemesi lazim.
minecim merhaba nasılsın?nesli gelin kızımız nasıl:)))
CANIM yeni gördüm valla gelininizin azı dişleri çıkıyor çok huysuz herşeye ağlıyor hiç bir şey yemiyor öksürüyor biraz dışarı çıktık açıldı gelirken yolda uyudu şimdide oyun oynuyorrr damat beyler ne yapıor küçük behlül:))ben bide erkek doğurursam behlül çıkcakmış herkes öyle söylüyoo salyadan bahsetmişsiniz neslinin hiç salyası ollmadıı
:)))kıyamam canım benim,azılar ve kopeklerde huysuzluk hat saffadaydı bizdede..ne yapsın kuzu annesi ağrısı ardır,yıyemiyordur.
mertte de herkes behlul diyordu,dizinin revaçta olduğu zamanlarda.eee hamişken az içimden geçirmedim şoyle bir oğlum olsun diye:)))damat beyin kaka,çiş sorunlarıyla uğraşıyoruz.şimdi uyudu,bende talan ettiği evi toplamakla meşkulum.buyuduğundede boyle dağınık olursa gelinimizin işi var:)))
CANIM yeni gördüm valla gelininizin azı dişleri çıkıyor çok huysuz herşeye ağlıyor hiç bir şey yemiyor öksürüyor biraz dışarı çıktık açıldı gelirken yolda uyudu şimdide oyun oynuyorrr damat beyler ne yapıor küçük behlül:))ben bide erkek doğurursam behlül çıkcakmış herkes öyle söylüyoo salyadan bahsetmişsiniz neslinin hiç salyası ollmadıı
günaydın kızlar bugün açılışı ben yapayım dedim eşim işe gitti erkenden çağanda hangi dağda kurt öldüyse hala uyuyo aksamda 9 da yatmıştı
bizde salya sorunu kalmadıda her bulduğunu ağzına tıkmaya devam ediyor.hani 18.ayda oral donem bitıyordu:)beni bulsa benide goturecek ağzına,aslında goturuyorda,bir ısırıyorkı sormayın.nasıl az geçireceğiz bundan bilemedim..
çok şukur mertte her seyı yıyor ama ben kahaltıyı bulamaç olarak vermeye deam ediyorum boyle olunca daha çok yıyormuş gibi geliyor.tek tek versem tum yumurtayı yıyemez gibi geliyor bana.
şebnemcim kaşar peynırı versen seermi acama uzun uzun kessende eline versen yer belkı.mert sevmedi oylede ben rendeliyorum kaşarı makarna ile veriyorum oyle yıyor.kaşarda daha çok mkalsiyum varmış ustelik..bende zeytın konusunda çok tembelım çocuğa 2 kere zeytın erdim sonra vermedim.kendim çok severim ama mert için gereksiz gibi geliyordu bana 2 tane yemeleri mi gerekıyormuş,hemen başlıyorum o zamn
arkadaşlarla pikniğe gidilmiş ne guzel eğlenmişiniz,taa oralarda kafana gore birilerinin olmasına çok sevindim.canın sıkıldıkça buluşursunuz..
oooo ati alan uskudari gecmis anacimmmm gelin damat demeler baslamisss..ee yaza dugunde yaparsiniz artik kizi alamadik bizde iki gobecik atariz dugundebizde 4 dis birden cikardik huysuzluk yoktu ama istahsizlik vardi yeni yeni yemege basladi yavrucak sizde en kisa zamanda atlatirsiniz insallah
baktım sen kapcan kızımı oğlun ali kaptan gibi carolinini kızımın üstne getirir nede olsa kanadalaı çocuk güven olmazz zaten yabancı ülkem elim kolum yetmez dedim şöyle bi göz geçirdim mertte cazip geldii nede olsa izmirde kaptım gitti çocuğugerçi oda izmir çocuğu onada güven olmaz yaaa çok çetim izmir erkeklerinden nesli de sabah 5 dee kütt sesiyle birlikte ağlamaya başladı anam bktım yatakta yok fırladım yataktan baktım yere yüz üstü yapışmışş :26::26:aldım kucağıma sarıldım oda beni öptü sana süt yapimi dedim süttttt hüüüüpppp dedi yaptım sütü odaya girdim uyumuş kaldırdım sütü içirdim uyuttum sabah 9 da kalktı yata nnem birazcık dedim arkamı döndüm uyumuşum en son geldi annee annee kak tataaaa doldurmuş 1 saat oynamış evin içinde gelmiş yanıma bende uyudum şimdiye kadar sırtım ağırıyo yata yata şiştim ne olcak bi kilolarr nasıl ericek bu totom göbeğim bilmiomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?