2009 Kasm Anneleri

ah tatlim o mizmizlik busuizde de var malesef ozgur villy hareketler ama taskinlik yok bazen nartan da dusuyor sanirim dislerden herseyin sucu dislerrrr dislerrr yoksa ogullarimiz melek melekkk

ah tatlim o mizmizlik busuizde de var malesef ozgur villy hareketler ama taskinlik yok bazen nartan da dusuyor sanirim dislerden herseyin sucu dislerrrr dislerrr yoksa ogullarimiz melek melekkk

nurancım o melek kısmı bize pek uymuyoo canımmm bide taşkınlık hat safhada canım

koyucak yer ayarla muhakkak al derim cok iyi oluyo trde vardi benim mevsiminde tazecik alip atiyodum dondurucuya kisinda bol bol pisirip yedirdim oglusuma simdi efeyede ayni olucak. sende aytesle nartana yedirirsin tazecik sebzeleri

bir bakayim fiat model arastirmasi yapayim tr de hangi marka kullaniyordun memnunmuydun peki???/

aa çok güzel ya hayırlı olsun canım güle güle kullan mircanım sana derin dondurucu almış demekkkk annesini mutlu etmek içinn aferin ona

sorma teyzasi beni mutlu etmeyi simdiden ogrensinde ilerde uzmesin de mi :)) darisi sizlerinde basina bir iki sene sonra baslarlar. efede tam tersi babaya cok duskun beni tinlamaz bile :))

sorma teyzasi beni mutlu etmeyi simdiden ogrensinde ilerde uzmesin de mi :)) darisi sizlerinde basina bir iki sene sonra baslarlar. efede tam tersi babaya cok duskun beni tinlamaz bile :))

ayyy sen yine birinden yirtmissin benim ikisi de babaci aytes te simdiden babay kocaman gulucukler laf anlatmalar kucaginda susmalar ben de feryat figan olan aytes babsinda sus pus yani

bir bakayim fiat model arastirmasi yapayim tr de hangi marka kullaniyordun memnunmuydun peki???/

vestel derin dondurucu kullandim memnundum ama assagidakileri almak mesele oluyodu biraz bazen unutup iki sene sonra gordugum oluyodu bide rafli olanlar var ama onlarda dar oluyo cekmeceleri ablam kullandi ondanda pek memnun kalmadiydi

ayyy sen yine birinden yirtmissin benim ikisi de babaci aytes te simdiden babay kocaman gulucukler laf anlatmalar kucaginda susmalar ben de feryat figan olan aytes babsinda sus pus yani

bunlarin feryatlari analarina oluyo anam bende sinir oluyorum efe oyle yapinca ohh diyorum cefayi ben sefayi baban sursun diyom esim guluyo ama esim gidincede efe bana resmen yalakalik yapiyo miy miy anniiii diyisi var opmeleri var goruceksin cok komik ama mircanim cok duskundur bana ama genede arayi iyi koruyo soruyorum babayimi anneyimi seviyorsun diye ikinizide diyo birimiz opersek hemen digerimizide gelip opuyor hatta kucaktaysa bizide birlestirip opuyoo ... ya banami oyle geliyo bilmiyorum ama mircan cok baska yaaaa efe babasinin goz bebegii mircanda benim ya sendede aynimi nartan baskami

nartanimda ayni mircan beni opsun hemen gider babasinida oper kim varsa anane varsa onu kucaklar oper sarilir mesafeyi iyi koruyor simdilik.. ben daha aytes e yeni yeni alisiyorum sanirim nereden ciktin sen modundaydim yani bir de supriz yumurta ya arkadas iste oyle birseyyyy analik zor zenaat yani

deryacigim efede cagan gibiymis yeni fark ettim bi kac gundur kalabalik arkadas bebekleriyleyiz ya ayy bahcede bakiyorum milleti kovaliyo sopayla yakaladigini tekmeliyo valla napcaz bilmiyorum... ayyy simdi cok komik bisey oldu mircan yerde legolariyla oynuyordu yere yattigiyla uyudu.. saka gibi yaa simdi oynuyodu yanimda uzandigini gordum ve ayni andada sizdi kaldi yaa bu meralden beter

büyüyünce geçerrmi bu huyları aceba?bne çok korkuyorummm
kız yoruldu demekki yavrum ya kıyamam

kizlar birsey soracagim simdi bir arkadas gurubunda cocuklar da var ve oglunuz bir oyuncak istiyor
ve o cocuklar oyuncakla oynamadigi halde hatta oyuncak kendisnin olmadigi halde vermek istemiyor
ben cok gicik olup o cocuklara ben de oyuncak vermiyorum ayyy anlatabildim mi ne demek istedim boyle olan var mi aranizda merak ettim yoksa ben akrep burcuyum ya o bakimdan mi

ah kiyamam sekerime cok yorulmus demek ki annesi... ay ne guzel ya bzizim nartan in oyle sizdigi hayatta gorulmemistir illa uyutmak icin efor ve zaman sarfedeceksin anacimmm

canım ne demek istediğini anladımm bende bazen gıcık oluyorum ama nitekim onlar çocuk daha çocukla çocukmu olcan derya deyip çağanın dikkatini dağıtmaya çalışıyorumm

ayyyy bende oyleyimmm ama olmamaya calisiyorummm cok zor bi durum ama ilersinde kardesi icin yapmam gerek yoksa ondada aynisini yapmaya basliyolar bu olay uzaya gitsekte cocuklar arasinda hep boyle oluyor hic oynamadiklari oyuncak bile kiymete biniyor bunu kardesimimin kizinda yasadim cok kotu bir duygu hele bide onda kaliyodukya ama kardesim onun elinden alip mircana yada efeye veriyodu onada cok uzuluyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…