2009 Kasm Anneleri

canım ne demek istediğini anladımm bende bazen gıcık oluyorum ama nitekim onlar çocuk daha çocukla çocukmu olcan derya deyip çağanın dikkatini dağıtmaya çalışıyorumm

napim canim elimde degil o an oglum oynamak istiyor ya o da olmadi ya iste ana yuregi benim oglum olsa verir ama

canım ne demek istediğini anladımm bende bazen gıcık oluyorum ama nitekim onlar çocuk daha çocukla çocukmu olcan derya deyip çağanın dikkatini dağıtmaya çalışıyorumm

bende boyle deyip kandirmaya calisiyorum baska oyuncak veriyorum ama cocuk bu sefer onun icin cildiriyo benimde o an ucasim geliyo ama kiriyom kanadimi oturuyorum assagiya. ama cozum buldum bende gitcem yere oyuncak goturuyorum anlasmazlik cikarsa hemen cikariyorum bizim oyuncaklari busefer degistokus oluyo bi sure idare ediyolar sonra gene ayni boyle boyle buyucekler iste.

sebnemcigin saat gece yarisi olmus bile hersey eski haline gelmeden arabam kabaga donusmeden kacayim ben belki ayakkabim duser de beni bulursun sekerim cocuklari op benim icin kendine dikkat et cok opuyorum taaa oralara sevgilerrrr

sebnemcigin saat gece yarisi olmus bile hersey eski haline gelmeden arabam kabaga donusmeden kacayim ben belki ayakkabim duser de beni bulursun sekerim cocuklari op benim icin kendine dikkat et cok opuyorum taaa oralara sevgilerrrr

kızzzzzzzzzzzzz sadece sebnemmi var topikte askolsunn biz neciyiz darıldım şimdi

napim canim elimde degil o an oglum oynamak istiyor ya o da olmadi ya iste ana yuregi benim oglum olsa verir ama

benimkide eskiden verirdi ama simdi vermemek icin direniyo ama cabuk vazgeciyo.bide soyle bi durum var baska cocuklarla bulusmaya baslayinca huylarda degisiyo ve genelde karsidakinin kotu huyunu kapiyorlar. bu sebeble nasil olur bilmiyorum ama dikkat edin. ben bazen kimseyle gorusmeyim bile diyorum ama oda olmuyoki

ayakkabinin tekini dusurmussun aldim elime dustum yolunaaaa bende sizleri optum canimmm hadi iyi uykularrr siz uyurken ben dolma yapacagimm dahaa

tabi canım yatta dinlen iyi geceler bende yatmak için eşimi bekliyorum o gelmeden ben pek yatamıyorum oda şu anda starı izliyo çay içiyooo

mineeee sen noruyon bacimmmmm ozdere demissinnnnn bende hemen yan tarafinda maydanoz koyu var bilin miii orayi severim cokkkk ... ozderede guzelmis ama gormek nasip olmadi kuzenim var orda belki eylulde gelirsem tr ye gidecegim ozdereye bakalim ne menem yermis :)))

ben burdayimmmm huuuu.. mircan yerden kalkti bana soyle bi bakti ve guldu sonrada mutfaga gitti sortunu indirdi balkon kapisini acmaya calisiyordu ki ben firladim yerimden yapmaaa diye bu sefer yerdeki fidelerin ustune yoneldi yapti yapacak ama nasil feryat figan agliyo benim bagrisimla koktu cocuk meger uyur vaziyetteymis ne yaptigini bilmiyor fidelerime dogal gubre yapacakti oglusum ama hafif atlattik ikidir boyle uyku sersemligi boyle yapiyor gecende besige yaptiydi simdide ucundan azcik kacirdi yere ama yetismesem mutfagi gol edecekti

kız sizin maceralar hiç bitmiyo çok yaşa sen emii

günaydın canlarım sohbet almış yürümüş
valla cnm nasıl olur bu sene bilmiyorum eymenle bana kalsa gitmem ama geçen yıl benim iznim olmayınca gidemedik eşim benim çok ihtiyacım var diyo başka bişey demiyo
bana kalsa giderim anacığıma 20 ohhhh hem ona faydam olur hemde eymeni çok özlüyolar her akşam 4-5 kez arayıp sesini duymak istiyolar hele babam bir oğlum diyişi var uzaklık zor valla gerçi çoğumuz gurbetteyiz anlarsınız beni

bir evde cocuk olurda macera bitermi kiz yakinda sizinde baslicak hazirlikli olll

bitmezzzz bizde hergün yenisi var oyuncak meselesinden bahsetmişsiniz benim oğlumun malı kıymetli aynı babannesi gerçi babannesi bizde yok böyle insan kime çekmiş ki diyo peh peh peh
karşısındaki çocuk ılımlıysa eymende ılımlı ama karşıdaki çirkefse eymen 2 misli çirkef ne oyuncağını verir ne de kendini ezdirir hiç bişey yapamazsa saçını çekiyo aslında onaylamasamda itiraf etmeliyim ki içten içe hoşuma gidiyo hakkını yedirmiyo bide babası gibi kinci olay olduğu anda bişey yapamazsa mutlaka başka bir zamanda öcünü alıyo

selam kızlar.. uzun zamandır yazamıyorum ama sizi hep takipteyim.. :))
kızlar bişey soracağım. Dün gece ilk kez oğlumu ayrı odada yatırdım ama içim rahat değil acaba daha erken mi? herkes kendini bilmeden ayır yoksa zor olur diyo ama ben kararsızım zaten çalışıyorum geceleri sarılıp uyuyorduk ama herşey onun sağlıklı gelişimi için ya iyimi yaptım kötümü? bir akıl verin bana..
he birde oğlum şu anda çalıştığım iş yerinin üst katında evde bakıcıda, istediğim zaman görüyorum emziriyorum tam çok güzel alıştık derken bakıcı menopoza giriyorum artık ağır geliyo diyerek oğluma bakamayacağını söyledi çocuğumun psikolojsi bozulmasın diye kreş düşündüm ama bu düşüncem doğrumu bilmiyorum. Aslında 3 yaşta kreş düşünüyodum amaTekrar başka bir bakıcıya güvenemem.. Kadınlar kulübünden araştırdım çocuk evde tv başında oturacağına kreş daha iyi olabilir diye düşünüyorum çok karamsarım ya..
Kreşte bana yakın istediğim zaman gideceğim hem arkadaş edinmiş olacak hemde parkta bahçede enerjisini atmış olacak şimdi akşama kadar bakıcıyla evde bakıcı dışarı çıkarmıyor bana yakın olduğu ve güvendiğim için kabul etmiştim doğrusu ne bende bilmiyorum yardım edin arkadaşlar.. bide bizim sıpa baya sosyal akşama kadar camdan dışarı bakıyo cik cik miyav deyip duruyo üzülmüyorum değil cumartesi pazar dışardayız ama ne kadar yeter ki? yardım kızlaaaaarr

merhabaaa ben geldim,

annemdeydik biraz yardım ettim ona bahar temizliğinde oğlumla ne kadr olursa işte.
dun akşam ne kadr guzelmış,ne guzel denk gelmişte muhabet etmişsiniz,kıskandım...ben geceleri nette pek gıremiyorum.eşimle oyle bir kararımız var akşamları net yasak,onada banada:))

oh tatıl planları başlamış,biz daha bir sey yapmadık plan adına yumurta kapıya gelince anca yaparız,kazığıda yer otururuz:))bu sene eşim izne çıkma ihtimalı yok gibi,şirkette az kişiler yani ufukda tatıl gozukmuyor.hafta çeşme,alaçatı,foça gibi yakın yerlere gideriz sanırım.

kızlar son 4 gecenin 3unde mertin bezi kuru oluyor hep.sabah lazımlığına kendi yapmak istiyor,oturup yapıyorgun içinde pek gelişme yok bu konuda.havalar tam ısındı derken yıne serinledi.çıpıldak dolaştırmak istemiyorum şimdilik.biraz ilgilensem bu iş hallolcak gibisizde durumlar ne başlayan varmı tuvalet çalışmalarına:))

slm kızlar nasılsınız bakalım?
meral hoşgeldin canım nasılsın?

slm canım ıyıyim.sen nasılsın.mertin uyku duzeni bugun pek bir garıpleştı hadi hayırlısı,ikili uykuya geri mı donuyoruz ne anlamadım sabah 7,30 da uyanınca.10da uykusu geldi salladım hala uyuyor.3 sat olacak nerdeyse.akşam uzeri yıne uykusu gelecek.uyursa akşam uykusu sarkacak.hakkımda hayırlısı olsun diyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…