canım ne demek istediğini anladımm bende bazen gıcık oluyorum ama nitekim onlar çocuk daha çocukla çocukmu olcan derya deyip çağanın dikkatini dağıtmaya çalışıyorumm
canım ne demek istediğini anladımm bende bazen gıcık oluyorum ama nitekim onlar çocuk daha çocukla çocukmu olcan derya deyip çağanın dikkatini dağıtmaya çalışıyorumm
sebnemcigin saat gece yarisi olmus bile hersey eski haline gelmeden arabam kabaga donusmeden kacayim ben belki ayakkabim duser de beni bulursun sekerim cocuklari op benim icin kendine dikkat et cok opuyorum taaa oralara sevgilerrrr
napim canim elimde degil o an oglum oynamak istiyor ya o da olmadi ya iste ana yuregi benim oglum olsa verir ama
kızzzzzzzzzzzzz sadece sebnemmi var topikte askolsunn biz neciyiz darıldım şimdi
sebnemcigin saat gece yarisi olmus bile hersey eski haline gelmeden arabam kabaga donusmeden kacayim ben belki ayakkabim duser de beni bulursun sekerim cocuklari op benim icin kendine dikkat et cok opuyorum taaa oralara sevgilerrrr
ayy canim benimmmmm kiskanma kiskanma calis seninde olurrrsen baska topiklere gidip geliyon ben tektim o giderkennn nanik nanikkkk
bak sen şu işe ya bişeye bakmak için çıkmıştımm demek öyle ha
davut davutt sen kendini avuttt bak gene tuydunnn deryacigimmm kacip kacip duruyonnnn
ben burdayimmmm huuuu.. mircan yerden kalkti bana soyle bi bakti ve guldu sonrada mutfaga gitti sortunu indirdi balkon kapisini acmaya calisiyordu ki ben firladim yerimden yapmaaa diye bu sefer yerdeki fidelerin ustune yoneldi yapti yapacak ama nasil feryat figan agliyo benim bagrisimla koktu cocuk meger uyur vaziyetteymis ne yaptigini bilmiyor fidelerime dogal gubre yapacakti oglusum ama hafif atlattik ikidir boyle uyku sersemligi boyle yapiyor gecende besige yaptiydi simdide ucundan azcik kacirdi yere ama yetismesem mutfagi gol edecekti
kız sizin maceralar hiç bitmiyo çok yaşa sen emii
ne isiniz var yaw tatilde himmmm cok kizdim cokkkkpara tuzagii hele bide marmarismis antalyaymiss sideymisss peh peh pehhhh oturun evinizde huuuuuu cok kiskandimmm cokkkk bende tatil istiyorummmmmmmmmmmm bide turkiyeyi ozledimmm
saka bi yana insallah guzel gecer tatiliniz gerci neresi olursa olsun samanlik seyran olursa her her parissss :))
bir evde cocuk olurda macera bitermi kiz yakinda sizinde baslicak hazirlikli olll
slm kızlar nasılsınız bakalım?
meral hoşgeldin canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?