2009 Kasm Anneleri

canım bu konuda hiç bir tecrubem yok.keşke deam edebilseymış bakıcınız zor bir sureç sizi beklıyor,allah yardımcınız olsun..

bende iyiyim canım o uyku sorunu bizdede var 3-4 gündür ne yapıcam bilmiyorum yarım saat oldu uyuyalı bakalım ne olacak

gurbet neymis bilmem mi hicccc anami onikisene sonra gordum simdideanama yaklastim ablama abime hasretim ama napalim hayat iste ... bende butun sevgimi cocuklarima verdim onlarla tatmin oluyorum ana kardes sevgisi gidin gidin her firsatta tatil guzel olur eymenede iyi gelir deniz kum oh oh yemede yaninda yat. bizide denizler paklamadi okyanusa gitcez artikin. esim oyle diyor ama okyanus soguk olur napcaz bilmiyorum havalarda bi soguk bi sacak sasirdi iycene mevsimler dondu mu ne.. su babaanneler hepmi boyleeee iyi olunca onlarin tarafi kotu olunca bizim tarafta boyle yok deyip siyriliyolar isin icinden ama bazen arada kaciriyolar azindan aaa babasida boyle yaptiydi soyle ettiydi diye bende o vakit yapistiriyorum cevabi hani boyle yoktu vs diye vinnn kaciyolar hemen nolcak ki sanki oyle olsa sonucta kime benzicek huyu suyu komsunun herifine degil ya tabiki bana sana cekecek. hahahahah kotu huy oldugunda bi dahaki sefere diyim bari komsunun oglunun dedeside boyleymis ona cekmis herhalde

hos geldin sekerimmmm nasilsiniz bugun? valla mertime kirkbir kere masallahhhhh diyorummm ve kocaman kocaman opuyorummmm nanaktannn senin gece kalkmayi sevmedigini bildigi icin cocuk seni rahatsiz etmiyor bak temiz is temiz mert bende dun gunduz altini baglamadim hic alistirma bezi iki duzine cisini yapti yapti durdu hele bide cis yaparken bacaklarini acipta egilip bakiyo cok komikkk anni cissss diyo bi yandanda yapiyo. elimde kova bez dolandim durdum dun. bizimki wc den korkuyo bende ustelemiyorum kuvete goturuyorum cisss diyo ama yapmiyo. lazimlik dusunmuyorum hic bir iki boyle etrafa yapacak sonra duzelir. efeye heryer wc.. ayy ne genis hatta eksta larc bir anneyim bennnnn

sen cezalisin sana yardim yokkkkk hos geldin canim saka bi yana arayi fazla acma ozletme kendini. bakici konusuna gelince pek taraftar degilim kres tercihim olur. neden dersen sosyal aktif olur hem kreste zeka gelistirici aktivitelerde yapiyorlarsa deyme keyfine. bide parka bahceye cikariyorlarsa enerjisinide bosaltir bence sen guzel bir krese gonder. gece odasini ayirmissin iyi yapmissin ilerde hic ayrilamaz senden ayri eve gondermiyonki uzuluyorsun alisirsin simdi anneligin tadindasinda o yuzden zor gelir vicdan yapilir ama olmasi gereken neyse onu yapmak en dogru karar. seninki bi ara taneli yiyemiyordu noldu simdi duzeldimi yiyormu

şebnem selam canım,large anne:)nasılsın?
biz iyiyiz ailecek,ama oğluşum uyku duzenini alt ust ettığı için şimdi uykusu var ve ben direniyorum uyutmayımda akşam vaktınde uyusun diye.masadaki vazo,şekerlık zıppırtılarına taktı bir onları kaldırmamıştım.adamdan rahat yok onlarıda tepeme koyarım artık

hahahah neleri neleri nerelere koymadik ki valla bazen dort donuyorum bulmak icin unutuyorum nereye koydugumu.. biz iyiyiz su an mircanin anneee kendine gelll durtmeleriyle efeninde bacagimi isirmaya calismasiyla yaziyorum bunlari ahhh ahhh ne zorluklarla yaziyorum bir bilseniz efeyi aldim kucagima rahatladi mircanda kral oyun istiyor omrum torpulendi ben larc olmayimda kim olsun sekerrimmmm hep diyorum sizin daha iyi gunlerinizzz keyfini cikarinnnnn

oyle mı diyon, bunlar iyi gunlarımız ha.amanınn korktum ben şimdibende buyucekler,derdini anlatcaklarda rahatlıyacaz diyordum.boşuna hayal kuruyormuşum demek

kızzzzzzzzzzzzz sadece sebnemmi var topikte askolsunn biz neciyiz darıldım şimdi

himmm sekerim yoktun sennnn darilmaca yok olsan sana d a byee derdim

masallah mert e nartan in neseli tuvaletini banyoya koydum gecen bir istah cissss dedi gitti bezi cikzrdik oturdu durdu durdu bittiiiiii dedi kalktik sifonu cektik sonra basladi sirrrrr sonra ben aaaaaaaaa demez miyim durdu yapmadi hadi otur tuvaletine yap dedim sonunu orada tamamladi o cisi saklamak geldi icimden lazimligina ilk yapisiydi benim oglusa da masallah ben de ilgilensem birakir bezi ama simdilik ilgilenemiyorum pekkkk

bugun nartan asi oldu tartilirken ve boyu olculurken feryadi kopardi asi olurken dusunun artik
sonrasinda iyiydi parka goturecegiz dedik babasiyla hemen sustu sonra sozumuzu tuttuk parkta oynadi biraz sonra eve geldik nartan uyudu ben ve aytes avm ye gittik tam 4 saat kadar kaldik babamizin isi vardi bizi birakti ve ben arkadasimla bulustum kahve icip lafladik ben magaza gezdim
biraz bir emzirme sudyeni bir pijama takimi iki de normal sudyen aldim cok enteresan gordum
kendimi ne bu boyle 3 sudyen ayyyyy pembeli pembeli sanirim ilkbahar moduna girdim

kanz da bir kiyafetler var offff renkler modeller super yaaaa bayildim arkadas aytes e bir tulum aldi yazlik ama ben birsey almadim cocuklara.....

canım maşallah kuzular neşeli tuvallet derken anlayamdım lazımlık mı nasıl sifonu var aydınlatsana baktım netten tekerlekli bişiy dimi :26::26: neslide çiş çiş dio ama ilgilenmiom pekk küçükken çabuk unutuyormuş annem de sen yaşına girmedin söyledim büyük ve küçük vc ni dio hiç unuttuğunu görmedim dioo vayy be ben neymişim dedimm kararsız kaldım havalar bi ısınsın başlıcam artık bide biizm taşın ma işi var ya netten okudum çocukların n hahssas oldukları dönemmiş mümkünse taşındıktan sonra alıştrın dio kafam karıştıı

:92::92::92: gecelere bahar gelmis desene

neslide anasina cekmis desene akilli bidilar siziiiii :82: tasinma isinde cocuklar cok etkileniyo bi sure alisamiyolar benim oglanda kanadaya geldigimizde cok sasirmisti bir sure alisamadi ama cabuk atlatti. neslide oyle olur atlatir hemen merak etme

bugun hafif yagmur altinda (ne kadann romantik ) bi kac hazir fide alip diktim. benim fideleri beklersek ooo kisa yeriz heralde :)) benimkiler olana dek hazir fidelerle idare edicez artik. fidelere kazik caktik bagladik simdi gercek bahceye benzedi minik bahcem. patlican kabak salatalik bamya kivircik taze sogan domates kavun karpuz fasulye bahcemizin uyeleri arasinda keyifle yasimaya basladilar ta kii onlari yiyene kadar mesut bahtiyar yasayip buyucekler havalar duzelsin bi kac foto koyacagim.. cok heyecanliyim ama bi o kadarda heryerim agriyo bugun hesapta yoktu bahce fidleri alip eve koyacaktik ama diger arkadas in bahceye gidelim ekelim demesiyle direk gittik ustum inceydi havada soguktu heralde sirtimdan soguyu yedim eve geldim bogazim sirdim boynum agriyodu zor attim kendimi yataga..boynum semsert olmus ayy ben bayagi yaslanmisim ayoll tuh tuhhh daha torun neyin sevecedikk bu gidisle yerimden zor kalkicam yawww... bu gun ogluslarima ve kendime burada cok meshur plastik terlikler var polyannain takunyasi gibi ondan aldim esim gecenseneden beri giyiyordu bizde bu sene basladik polyanna terligi giymeye efe giydi evde bi dolaniyo kosturuyo babasina gidip gidip bakkkk akkaaaa diyo guluyo cok komikti. mircanda once bumu bana suprizin dedi burun kivirdi sonrada cok beyendi ee tabii o cukulata bekliyodu napsin polyanna terligini

günaydın hatunlar nasılsınız?
meral hoşgeldin tatlım nasılsın?mert napıyooo?
sebnemmm hadi gel anacımm cumartesi sohbetimiz baslasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…