selam kızlar.. uzun zamandır yazamıyorum ama sizi hep takipteyim.. :))
kızlar bişey soracağım. Dün gece ilk kez oğlumu ayrı odada yatırdım ama içim rahat değil acaba daha erken mi? herkes kendini bilmeden ayır yoksa zor olur diyo ama ben kararsızım zaten çalışıyorum geceleri sarılıp uyuyorduk ama herşey onun sağlıklı gelişimi için ya iyimi yaptım kötümü? bir akıl verin bana..
he birde oğlum şu anda çalıştığım iş yerinin üst katında evde bakıcıda, istediğim zaman görüyorum emziriyorum tam çok güzel alıştık derken bakıcı menopoza giriyorum artık ağır geliyo diyerek oğluma bakamayacağını söyledi çocuğumun psikolojsi bozulmasın diye kreş düşündüm ama bu düşüncem doğrumu bilmiyorum. Aslında 3 yaşta kreş düşünüyodum amaTekrar başka bir bakıcıya güvenemem.. Kadınlar kulübünden araştırdım çocuk evde tv başında oturacağına kreş daha iyi olabilir diye düşünüyorum çok karamsarım ya..
Kreşte bana yakın istediğim zaman gideceğim hem arkadaş edinmiş olacak hemde parkta bahçede enerjisini atmış olacak şimdi akşama kadar bakıcıyla evde bakıcı dışarı çıkarmıyor bana yakın olduğu ve güvendiğim için kabul etmiştim doğrusu ne bende bilmiyorum yardım edin arkadaşlar.. bide bizim sıpa baya sosyal akşama kadar camdan dışarı bakıyo cik cik miyav deyip duruyo üzülmüyorum değil cumartesi pazar dışardayız ama ne kadar yeter ki? yardım kızlaaaaarr
slm canım ıyıyim.sen nasılsın.mertin uyku duzeni bugun pek bir garıpleştı hadi hayırlısı,ikili uykuya geri mı donuyoruz ne anlamadım sabah 7,30 da uyanınca.10da uykusu geldi salladım hala uyuyor.3 sat olacak nerdeyse.akşam uzeri yıne uykusu gelecek.uyursa akşam uykusu sarkacak.hakkımda hayırlısı olsun diyorum:))
gurbet neymis bilmem mi hicccc anami onikisene sonra gordumgünaydın canlarım sohbet almış yürümüş
valla cnm nasıl olur bu sene bilmiyorum eymenle bana kalsa gitmem ama geçen yıl benim iznim olmayınca gidemedik eşim benim çok ihtiyacım var diyo başka bişey demiyo
bana kalsa giderim anacığıma 20 ohhhh hem ona faydam olur hemde eymeni çok özlüyolar her akşam 4-5 kez arayıp sesini duymak istiyolarhele babam bir oğlum diyişi var uzaklık zor valla gerçi çoğumuz gurbetteyiz anlarsınız beni
bitmezzzz bizde hergün yenisi var oyuncak meselesinden bahsetmişsiniz benim oğlumun malı kıymetli aynı babannesigerçi babannesi bizde yok böyle insan kime çekmiş ki diyo peh peh peh
karşısındaki çocuk ılımlıysa eymende ılımlı ama karşıdaki çirkefse eymen 2 misli çirkef ne oyuncağını verir ne de kendini ezdirir hiç bişey yapamazsa saçını çekiyo aslında onaylamasamda itiraf etmeliyim ki içten içe hoşuma gidiyo hakkını yedirmiyo bide babası gibi kinci olay olduğu anda bişey yapamazsa mutlaka başka bir zamanda öcünü alıyo
merhabaaa ben geldim,
annemdeydik biraz yardım ettim ona bahar temizliğinde oğlumla ne kadr olursa işte.
dun akşam ne kadr guzelmış,ne guzel denk gelmişte muhabet etmişsiniz,kıskandım...ben geceleri nette pek gıremiyorum.eşimle oyle bir kararımız var akşamları net yasak,onada banada:))
oh tatıl planları başlamış,biz daha bir sey yapmadık plan adına yumurta kapıya gelince anca yaparız,kazığıda yer otururuz:))bu sene eşim izne çıkma ihtimalı yok gibi,şirkette az kişiler yani ufukda tatıl gozukmuyor.hafta çeşme,alaçatı,foça gibi yakın yerlere gideriz sanırım.
kızlar son 4 gecenin 3unde mertin bezi kuru oluyor hep.sabah lazımlığına kendi yapmak istiyor,oturup yapıyorgun içinde pek gelişme yok bu konuda.havalar tam ısındı derken yıne serinledi.çıpıldak dolaştırmak istemiyorum şimdilik.biraz ilgilensem bu iş hallolcak gibi sizde durumlar ne başlayan varmı tuvalet çalışmalarına:))
sen cezalisin sana yardim yokkkkkselam kızlar.. uzun zamandır yazamıyorum ama sizi hep takipteyim.. :))
kızlar bişey soracağım. Dün gece ilk kez oğlumu ayrı odada yatırdım ama içim rahat değil acaba daha erken mi? herkes kendini bilmeden ayır yoksa zor olur diyo ama ben kararsızım zaten çalışıyorum geceleri sarılıp uyuyorduk ama herşey onun sağlıklı gelişimi için ya iyimi yaptım kötümü? bir akıl verin bana..
he birde oğlum şu anda çalıştığım iş yerinin üst katında evde bakıcıda, istediğim zaman görüyorum emziriyorum tam çok güzel alıştık derken bakıcı menopoza giriyorum artık ağır geliyo diyerek oğluma bakamayacağını söyledi çocuğumun psikolojsi bozulmasın diye kreş düşündüm ama bu düşüncem doğrumu bilmiyorum. Aslında 3 yaşta kreş düşünüyodum amaTekrar başka bir bakıcıya güvenemem.. Kadınlar kulübünden araştırdım çocuk evde tv başında oturacağına kreş daha iyi olabilir diye düşünüyorum çok karamsarım ya..
Kreşte bana yakın istediğim zaman gideceğim hem arkadaş edinmiş olacak hemde parkta bahçede enerjisini atmış olacak şimdi akşama kadar bakıcıyla evde bakıcı dışarı çıkarmıyor bana yakın olduğu ve güvendiğim için kabul etmiştim doğrusu ne bende bilmiyorum yardım edin arkadaşlar.. bide bizim sıpa baya sosyal akşama kadar camdan dışarı bakıyo cik cik miyav deyip duruyo üzülmüyorum değil cumartesi pazar dışardayız ama ne kadar yeter ki? yardım kızlaaaaarr
şebnem selam canım,large anne:)nasılsın?
biz iyiyiz ailecek,ama oğluşum uyku duzenini alt ust ettığı için şimdi uykusu var ve ben direniyorum uyutmayımda akşam vaktınde uyusun diye.masadaki vazo,şekerlık zıppırtılarına taktı bir onları kaldırmamıştım.adamdan rahat yok onlarıda tepeme koyarım artık
ojjjj geldinnn merallll ama bende tam bes gidiyordum ki seni gordummm. malum kayfalti hazirlicam benim sipalara haydin gorusurukkkkk optum cumlenizi
deryaaa yıne topık topik geziyon mu?bende gezeyım dedim azcık gulmekten öldum,minenin dediği topikte
hahahah neleri neleri nerelere koymadik ki valla bazen dort donuyorum bulmak icin unutuyorum nereye koydugumu.. biz iyiyiz su an mircanin anneee kendine gelll durtmeleriyle efeninde bacagimi isirmaya calismasiyla yaziyorum bunlari ahhh ahhh ne zorluklarla yaziyorum bir bilsenizefeyi aldim kucagima rahatladi mircanda kral oyun istiyor omrum torpulendi ben larc olmayimda kim olsun sekerrimmmm hep diyorum sizin daha iyi gunlerinizzz keyfini cikarinnnnn
deryaaa yıne topık topik geziyon mu?bende gezeyım dedim azcık gulmekten öldum,minenin dediği topikte
kızzzzzzzzzzzzz sadece sebnemmi var topikte askolsunn biz neciyiz darıldım şimdi
merhabaaa ben geldim,
annemdeydik biraz yardım ettim ona bahar temizliğinde oğlumla ne kadr olursa işte.
dun akşam ne kadr guzelmış,ne guzel denk gelmişte muhabet etmişsiniz,kıskandım...ben geceleri nette pek gıremiyorum.eşimle oyle bir kararımız var akşamları net yasak,onada banada:))
oh tatıl planları başlamış,biz daha bir sey yapmadık plan adına yumurta kapıya gelince anca yaparız,kazığıda yer otururuz:))bu sene eşim izne çıkma ihtimalı yok gibi,şirkette az kişiler yani ufukda tatıl gozukmuyor.hafta çeşme,alaçatı,foça gibi yakın yerlere gideriz sanırım.
kızlar son 4 gecenin 3unde mertin bezi kuru oluyor hep.sabah lazımlığına kendi yapmak istiyor,oturup yapıyorgun içinde pek gelişme yok bu konuda.havalar tam ısındı derken yıne serinledi.çıpıldak dolaştırmak istemiyorum şimdilik.biraz ilgilensem bu iş hallolcak gibi sizde durumlar ne başlayan varmı tuvalet çalışmalarına:))
himmm sekerim yoktun sennnn darilmaca yok olsan sana d a byee derdim
masallah mert enartan in neseli tuvaletini banyoya koydum gecen bir istah cissss dedi gitti bezi cikzrekardik oturdu durdu durdu bittiiiiii dedi kalktik sifonu cektik sonra basladi sirrrrr sonra ben aaaaaaaaa demez miyim durdu yapmadi hadi otur tuvaletine yap dedim sonunu orada tamamladi o cisi saklamak geldi icimden lazimligina ilk yapisiydi benim oglusa da masallah ben de ilgilensem birakir bezi ama simdilik ilgilenemiyorum pekkkk
bugun nartan asi oldu tartilirken ve boyu olculurken feryadi kopardi asi olurken dusunun artik
sonrasinda iyiydi parka goturecegiz dedik babasiyla hemen sustu sonra sozumuzu tuttuk parkta oynadi biraz sonra eve geldik nartan uyudu ben ve aytes avm ye gittik tam 4 saat kadar kaldik babamizin isi vardi bizi birakti ve ben arkadasimla bulustum kahve icip lafladik ben magaza gezdim
biraz bir emzirme sudyeni bir pijama takimi iki de normal sudyen aldim cok enteresan gordum
kendimi ne bu boyle 3 sudyen ayyyyy pembeli pembeli sanirim ilkbahar moduna girdim
kanz da bir kiyafetler var offff renkler modeller super yaaaa bayildim arkadas aytes e bir tulum aldi yazlik ama ben birsey almadim cocuklara.....
canım maşallah kuzular neşeli tuvallet derken anlayamdım lazımlık mı nasıl sifonu var aydınlatsana baktım netten tekerlekli bişiy dimi :26::26: neslide çiş çiş dio ama ilgilenmiom pekk küçükken çabuk unutuyormuş annem de sen yaşına girmedin söyledim büyük ve küçük vc ni dio hiç unuttuğunu görmedim dioovayy be ben neymişim dedimm kararsız kaldım havalar bi ısınsın başlıcam artık bide biizm taşın ma işi var ya netten okudum çocukların n hahssas oldukları dönemmiş mümkünse taşındıktan sonra alıştrın dio kafam karıştıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?