2009 Kasm Anneleri

işin zor canım ama ALLAH kolaylığını verir sen merak etme canımm eşininde sürekli yanınızda olmaması çok zordur hepiniz için

heveslenin diye yaziyorummmm zatennnnn sizde baslayin bir an evvel ilk basta yoruluyorsun tabiki ekim isleriyle ama bahcenin son halini gorunce deydi dogrusu diyorsun nurancigim. buyuk isler bitti artik sadece sulama isi var ama onuda yagmurlar hallediyor. havalar duzelsin efeyle ve mircanla oyunlar oynucaz bahcede onlarada asilamam lazim dogayla icice olmayi bahcede efe kadar cocuklarin ustunde tulumlar ayaklarinda plastik cizmeler cok tatlilarr yaaa kiskandim bende alacagim ogluslarima vede kendimeeee :)) baltalar elimizde kurekler belimizde biz gideriz bahceye oy bahceyeeeee tirinim tirinimmmm gozluk denmis biz mircandan oturu efeyede aldik ahh bi takiyo bi dolaniyo ortalikta kasila kasila cok komik ama ilk asamada pahali seyler almamanizi tavsiye ederim cunku nasi olsa bir iki tanesi kirilacak mircandan tecrubeliyim yani bu kacinci bilmiyorum ama gecen yazdan kalma gozlugu hala saglam artik kirmiyor merak donemini atlattincaya kadar iyi bisi almayin.. benim erkekler asla sapka takmiyor hic babalarina cekmemeis bu konuda babasi sapkasis cikmam abiii modunda hepp :)) annen gidiyo esin gidiyo ayy yanliz kaliyorsun desene allah kolaylik versin canimcimmm..ben iki gun bezi cikardim ama yer silmektende biktim usandim bi sure ara veriyorum alistirma isine bide alisti bezsiz gezmeye simdi bezi istemiyo cekistiriyo ama yer silmekten boooohhh geldi nartancik iyiymis valla

canim benim yaaa psikolojin bozulmus senin iycene. dayan canim az kaldi kurtuluyosun ordan kolay degil kim olsa aynisi hatta beteri olur ama sen guzlu ol esin icin kizin icin bakk hem devlet gibi kadinsin kizz masallah ne bocuk ne diyarbakir yikarmi seni huuu

kizzzz biz abimin eviyle bir sokak vardi aramizdada ben hep onlarda olurdum dimekkk gelinde boyle dusunurmus heeeee vay beniiii cok cektirmisim desene geline oda senin gibimi konusuyordu acaba arkamdan hemide bazi geceler kalirdim onlarda.... yok yok hic sanamam boyle dusundugunu yaa illaki onlar cagirirdilarda oyle giderdim sohpet uzar uzar gece oluncada abimle yengem kal ne gitcen diye israr ederdi bazi dinlemez evime gider bazida kalirdim sabahlardik.. ayyy cok ozledim o gunleriii

cros mu bilmiyorum ama dedigin gibi lastik alti yuksek ama cok rahat efe kosuyo bile onlarla ayagindan hic cikmiyoda sahilde falan guzel olur yani. yazlik ayakkabilarinida cikardim bavuldan yazliklarida var bu yaz idare eder abisinin eskimeyen eskileriyle ama mircan icin alisveris yapmam lazim onun hic bisi yok ayakkabilari haric. zaten cok bisey almaya gerek yok nuraninda dedigi gibi yedigi helalll giydigi haramm.. canim keske imkan olsada bahce isine sizde baslasaniz cok zevkli cokkkk insanin emekle ugrasip bi seyler yapabilmeside ayri bi zevkmis. yakinda senden tarhana ve salca tarifi istiyecegim tarhana yapan annen salcada bilirdir canim sen hazirliklarini yap simdiden sor ogren :))en ince ayrintisina puf noktasina kadar ogrende yazin burda yapacagim insallah..

bak sen su yavruyaa sarimsakli yogurt heee himm himmm ne kadar saglikliiii benimkide yiyor sarimsakli yogurt kokulu kokulu geziyoz evde
valla bencede bu zamane bebeleri cok akilli cokkkk nerde o eski saskin merakli bakisli bebekler simdikiler sanki onlar biliyormusta bize ogretiyormus edasiyla bakiyor :))))

iyi aksamlar kızlar nasılsınız?
benimde arkadasım geliyo birazdan eşi arkadaslarıyla maç izliycekmiş arkadasımıda bize bırakacak iyi oldu benim içinde sıkılıyodum evde eşim hergün çok geç geldiği içinnn

kızlar daha önce yazmıştım ama sanırım arada kaldı yavrulara hangi meyvelerden yediriyosunuz?

kızlar daha önce yazmıştım ama sanırım arada kaldı yavrulara hangi meyvelerden yediriyosunuz?

canimcim elma bir tane kesin portakal kivi armut muz cilek sevmedi kavun sevmedi tam tatli degildi
obur yaz meyvalarina gecmedim henuz canim... bizim cengaver ne yiyor canim digerleri degil de
gunde bir elma yediriyorum mutlaka

selam kızlar nasılsınız bende meyve olarak muz yediriorum sadece armut yediriodum bide kızım malesef elmadan nefrek edio kavun denicem bide bkalım çileği naıl veriosunuzz

elma, armut kel mahmuttttt bu siralamayi yapinca hep boyle diyesim geliyo napayimmm... elmayla armutu dilim seklinde eline veriyorum mandalina ve portakali cok seviyor oda dilimli yiyor ama en cokkk mangoya bayiliyor mangoyu ve kiviyi tek tek robottan gecirip yediriyorum. muzuda bazen hizini alamayip iki tane yiyor karpuzu cokkkk seviyo kavunu denemedik daha ama sevecegini sanmiyorum bildigimiz ottt cunku cilekte kafasina gore takiliyo bazen yiyo bazen istemiyo..

Son düzenleme:
çağanda elmayı birinci sırada yiyor günde bir elmamız kesin var dilim dilim eline bittikçe veriyorum erik çok seviyoo çileği seviyo karpuzu yiyo ama çok değil kiviyi sevmedi muzu az yiyo onuda eline vermiyorum ben yediriyorum yoksa parçalayıp atıyo daha diğer meyvelerede geçmedim kayısı almıştım tadı yoktu zaten hiç sevmedi iyice çıksın diye bekliyorumm

slm kızlarrr nasılsınız?her zamanki gibi eşimi işe gönderdimm çağanı uyuttum geldim ama kimsecikler yokkkk bende yemek yapıcamm ütü filan var ama hiç gözüm yemiyooo

salya salya salya.............4aydır nedir senden çektiğim..önlük mendil yıkamaktan üst değişmekten fenalık geldi....10dk içinde sırılsıklam oluyo önümüz salyasız bebek olur mu? var mı kuru bebişi olan?..
ikinci kez regl oldum bu arada...çok çok az da olsa oldum işte üç ay sonra....sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim....olmak mı iyi olmamak mı emzirime döneminde:26:

selam arkadaslar nasilsinizzz ben fenayim valla aytes yine iki saatlik kolik bagirmalarina basladi benim basim catliyor nartan in yemek vakti ve artik nartan a birseyler yedirmek oldukca zor... anlayacaginiz benim isim bugun zorrrr tam da nartan in uyuma vaktinde geliyor aytesin bu agrilari nedense

deryacigim yine nerelerde kimbilir hangi topikler de huuuuuuu deryaaaa

burdayım canım bugün nete pek giremedim regl oldum ağrım çoktu öyle bi gezinip çıktım çağanda öğlen az uyuyunca çok huysuzdu bugünn ..
oyy yavrum benim gazımı vardı acaba yine?vallaha nurancım u ara yemek sorunu çağandada var özellikle çorba içeceği zaman ayakta gezinirek içmeye başladıkk ha bide çamaşır makinesinin önünde içiyoruzzz

canim benim yaa agrisi var demek insallah cabuk atlatirda hepiniz iyi olursunuz.. her gun ayri bir huy ayri bir yemek sorunu benimkide dunden beri dogru duzgun bisey yemiyor bugun iycene sinir oldum bagirdim babasida bana kizdi ne bagiriyon diye hee kolaydi sanki birak yemesin demek hersey yoluna girdi diyoz hemen bozuluyo valla bundan sonra yolunda demicem artik hep bozuk hep bozuk diyim bakalim nolcak

ayni gun ayni agrilar cekmisiz desene ama benim bide ekstra bas agrisi vardi. yas ilerleyince etkileride degisiyor bu reglinin eskiden hic boyle bas agrisi yapmazdi ama son iki senedir once sizi seklinde bas agrisi sonrada regl oluyorum. benim gibi bas agrisi ceken varmi acebaaa ... butun gun kafami kaldiramadim uyudum durdum yemek vakti kalkiyorum cocuklari yedirip tekrar yatiyorum boyle gecti ama simdi iyiyim aksam oldu.bide hamileligimin ilk uc ayi cok siddetli bas agrisi cekmistim dr bi igne vurdu yarim saat iicinde gecmisti kan pihtilasmasi olmus igneyle gecer demistide gecmisti acaba bu donemde genemi oyle oluyo ilk bastaki cidden agri cok kotu yaa allah migreni olanlara yardim etsin ki bende en hafif migren varda dayanamiyorum...

şebnemcim,mert'ten once sorun değildi misafir olaylarıda.mertten sonra zor olmaya başladı.çocuklamı ilgileneyım,karnınımı doyurayım yemeğini mi hazırlayayım,misafirlerle mi ilgileneyim.malesef pek yardım etmez gorumcem her iş bana kalır o bakımdan yani...hiç gelmesinler demiyorum,hatta yemeğede gelsinler ama pazarımı mahvetmesinler yaaa.
ama annemler,ablamlar gelinceoyle mı çok rahatım resmen dinleniyorumcanlarım benim ozledim bak şimdi onları:))
evet bebeklere alışveriş işini abartmamak lazım zaten yaz kaç ay surecek,bir ara mircana da alırsın birseyler olur biter

tamam canım annemden oğreneceğimdir tarıfleri...burdada anlattığın gibi kıralanan bahçeler var şebnemcim ama hiç bilmiyorum fiyatları nasıldır,araştırmak lazım...

armut,

derya'cım elma,portakal,muz,kıvi,çilek ve iki haftadan beri kayısı veriyorum ben.2 yada 3 çeşit meyveyı karıştırıyorum,içinede bir cevizi rendeliyorum bazende pekmez ekleyıp veriyorum.portakalı bir pure hazırlamışsam içine biskuvıde koyuyorum...

birde eline erik veriyorum kutur kutur ısırması hoşuna gitti onuda yıyor.
elma,armut elıne verdiğimde bir dilim anca yıyor o yuzden ben herseyı rendelemeye devam ediyorum..

nurancım sen gel cumartesi sohbetlerine sana ben kendi ellerimle hazırlarım kahvee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…