ben de cekiyorum foto ama aynen eklemeye firsat yok zaruri seyleri yapmaktan
ekstralara zaman yok aytes uyuyor nartan i ananeye biraktim babaamizi havaalanina
goturecegiz ise gidiyor anane de memlekete gidiyor 1 hafta yok baba yok yardimci 1 gun
24 saat yok offff
sebnem bahce isi super canim bizim de burada canimizi cektiriyorsun esime anlatiyorum seni
burada da olsa biz de yapardik diyor cok heyecanli ama bir o kadar da yorucu sanirim
aman sen kendine dikkat et ekme isleri biraz daha beklese birsey olmaz degil i????
meralcigim bulusalim canim esleri gucleri birakir gelirim sohbete tabi az sekerli kahve olursa
su misafir olayi beni de cok geriyor cocuklara olan oluyor az ilgi oluyor onlar da sanki anliyormis
gibi daha bir stresli oluyor offf yani izin gununuzu de mahvetmisler cok sinir o eltini buraya
gondercanim ben chicconun gunes gozlugu var ondan aldim cok guzel ama kirabilir
bir de kirilmayan var cocuklar icin onlar da remen aloha gozlukleriydibelki chicco yu verip
onu alirim ne de olsa kirarsa ortada gozluk diye birsey kalmayacak... nartan da gunes konusunda
hassas sapka mutlaka su kenarlari genisolanlardan... benim daha cok sey almam lazim cocuklara
ama cok fazla masraf cocuklarin yedikleri helal giydikleri haram derlerbakalim gecen seneki kiyafetleri hep amcasi ve yengesi tarafindan almanya dan teyzesi tarafindan da amerika dan gelmisti bu sene ikisi de gec gelecek eylulde iste boyleeeee
mine canim neseli tuvalet meral soylemis sifon yeri var tuvalet kagidi asma yeri var onceleri
oyuncak yapti ama simdi ugrassam yapacak su an bezi yok ananesi ikide bir wc ye goturuyor
biraz hava alsin degil mi????
deryacigimmm nasilsin canim sana ozel soruyorum bakkkne yapiyor bizim cengaver
en çok benim pikniğe gezmeye piknik yapma kafa dinlemeye sessiz sakin kendi kendimi oturmaya ama yok malesef çok bunladım artık dayanamıyorum her gece kabus görüyorum evi taşlıolar bombalıolar sıkıldım artık yaaa nesli de biyandan deli edio mızmız sürekli herşeye ağlıyo huzur vermio kendimden bıktım artık yaaaşimdide ağlıom annemi özledimm bennnnn
gorumcemler gelecek eşi ve 2 çocuğuyla yemeğe geleceklermiş,ustune ustluk akşamda kalacaklarmış.ay gıcık oldum aynı şehırdeyız ne diye kalırlar anlamam zaten mertten birsey yapamıyorum,yoruluyorum.işin yoksa birde onlara hizmet et.
bir hafta sonumuz var gezdiğimiz,onuda mahvettiler
şebnemcim sen anlattıkça ben heyecan yapıyorum şu bahçe işinde.tebrikler arkadaşım çok ozendim sana.
polyana terliği dediklerin croslar mı.guzel oluyor onlar buralardada yazın pek modaydı..bizimkıler rahat ederler mı onlarla mert için alayım bende efe kullannabildiyse.evde giydiririm,sahıldede iyi olur.tabanı biraz yuksek gibi ya ondan şupheyle bakmıştım o terliklere,düşer gibi gelmişti bana..
bak sen su yavruyaa sarimsakli yogurt heee himm himmm ne kadar saglikliiii benimkide yiyor sarimsakli yogurt kokulu kokulu geziyoz evdecanım şimdik çok şükür yiyor taneli ama işine gelenleri mesela geçen gün sebzeli tavuk haşlama yaptım çatalla ezdim afiyetle yedi.. semizotu yaptım yemek istemedi ama kızdım zoraki yedirdim.. yeni bir yöntem buldum bu arada yedirmek için sarımsaklı yoğurdu çok sefiyo yawru taneli yemeklerin kenarına ondan koyuyorum ikisini karıştırıp veriyorum löp löp yutuyo ama bence hala çiğnemeyi bilmiyo havuç,salatalık veriyorum ısırıp ısırıp tükürüyo çok zormuş bu bebe büyütme işi...
Akşama kadar insan içindeyim iyi insan olup çoluğu çocuğu hayırsız olan o kadar insan var ki Allah inşallah hayırlı evlat eder bizimkileri sanırım ne yaparsak yapalım içinde yoksa olmuyo bazı şeyler..
Aman çok mu fazla düşünüyorum ne bu gece ikinci gecemizi atlattık gece içli içli ağladı yawrucağım ama pes etmedim uyudu sonrada :) bana uyku numarası yapıyo yanından kalktığım anda zırlıyo..
Ya bu zamane çocukları çok beter maşallah o kadar kendine güveniyoki bacak kadar boyuyla ben bu kadını ayakta uyuturum diyo kendince.. Allah onların sağlık sıhhatlerini eksik etmesin..
kızlar daha önce yazmıştım ama sanırım arada kaldı yavrulara hangi meyvelerden yediriyosunuz?
kızlar daha önce yazmıştım ama sanırım arada kaldı yavrulara hangi meyvelerden yediriyosunuz?
selam arkadaslar nasilsinizzz ben fenayim valla aytes yine iki saatlik kolik bagirmalarina basladi benim basim catliyor nartan in yemek vakti ve artik nartan a birseyler yedirmek oldukca zor... anlayacaginiz benim isim bugun zorrrr tam da nartan in uyuma vaktinde geliyor aytesin bu agrilari nedense
deryacigim yine nerelerde kimbilir hangi topikler de huuuuuuu deryaaaa
selam arkadaslar nasilsinizzz ben fenayim valla aytes yine iki saatlik kolik bagirmalarina basladi benim basim catliyor nartan in yemek vakti ve artik nartan a birseyler yedirmek oldukca zor... anlayacaginiz benim isim bugun zorrrr tam da nartan in uyuma vaktinde geliyor aytesin bu agrilari nedense
deryacigim yine nerelerde kimbilir hangi topikler de huuuuuuu deryaaaa
burdayım canım bugün nete pek giremedim regl oldum ağrım çoktu öyle bi gezinip çıktım çağanda öğlen az uyuyunca çok huysuzdu bugünn ..
oyy yavrum benim gazımı vardı acaba yine?vallaha nurancım u ara yemek sorunu çağandada var özellikle çorba içeceği zaman ayakta gezinirek içmeye başladıkk ha bide çamaşır makinesinin önünde içiyoruzzz
kizzzz biz abimin eviyle bir sokak vardi aramizdada ben hep onlarda olurdum dimekkk gelinde boyle dusunurmus heeeee vay beniiii cok cektirmisim desene geline oda senin gibimi konusuyordu acaba arkamdanhemide bazi geceler kalirdim onlarda.... yok yok hic sanamam boyle dusundugunu yaa illaki onlar cagirirdilarda oyle giderdim sohpet uzar uzar gece oluncada abimle yengem kal ne gitcen diye israr ederdi bazi dinlemez evime gider bazida kalirdim sabahlardik.. ayyy cok ozledim o gunleriii
cros mu bilmiyorum ama dedigin gibi lastik alti yuksek ama cok rahat efe kosuyo bile onlarla ayagindan hic cikmiyoda sahilde falan guzel olur yani. yazlik ayakkabilarinida cikardim bavuldan yazliklarida var bu yaz idare eder abisinin eskimeyen eskileriyle ama mircan icin alisveris yapmam lazim onun hic bisi yok ayakkabilari haric. zaten cok bisey almaya gerek yok nuraninda dedigi gibi yedigi helalll giydigi haramm.. canim keske imkan olsada bahce isine sizde baslasaniz cok zevkli cokkkk insanin emekle ugrasip bi seyler yapabilmeside ayri bi zevkmis. yakinda senden tarhana ve salca tarifi istiyecegim tarhana yapan annen salcada bilirdir canim sen hazirliklarini yap simdiden sor ogren :))en ince ayrintisina puf noktasina kadar ogrende yazin burda yapacagim insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?