günaydın hatunlar nasılsınız?
meral hoşgeldin tatlım nasılsın?mert napıyooo?
sebnemmm hadi gel anacımm cumartesi sohbetimiz baslasınnn
hay allahın ya net gitti yazdıklarım gitti..
sağol canım iyiyim,mert uyuyor ama kımıl kımıl uyanmak üzere...
sız nasılsınız?bende cumartesi diye damladım sabahın korunde he he.şebnemi kaçırmışız anlaşılan.nuran,mine,nagihan,bircan sizde ayarlayında şu cumartesi sabahları buluşalım topikte
zeynep niye girmiyor,haberi olan varmı facede de denk gelmıyor hiç.hamişte olunca insan daha bir merak ediyor..
bugun nartan asi oldu tartilirken ve boyu olculurken feryadi kopardi asi olurken dusunun artik
sonrasinda iyiydi parka goturecegiz dedik babasiyla hemen sustu sonra sozumuzu tuttuk parkta oynadi biraz sonra eve geldik nartan uyudu ben ve aytes avm ye gittik tam 4 saat kadar kaldik babamizin isi vardi bizi birakti ve ben arkadasimla bulustum kahve icip lafladik ben magaza gezdim
biraz bir emzirme sudyeni bir pijama takimi iki de normal sudyen aldim cok enteresan gordum
kendimi ne bu boyle 3 sudyen ayyyyy pembeli pembeli sanirim ilkbahar moduna girdim
kanz da bir kiyafetler var offff renkler modeller super yaaaa bayildim arkadas aytes e bir tulum aldi yazlik ama ben birsey almadim cocuklara.....
canım maşallah kuzular neşeli tuvallet derken anlayamdım lazımlık mı nasıl sifonu var aydınlatsana baktım netten tekerlekli bişiy dimi :26::26: neslide çiş çiş dio ama ilgilenmiom pekk küçükken çabuk unutuyormuş annem de sen yaşına girmedin söyledim büyük ve küçük vc ni dio hiç unuttuğunu görmedim dioovayy be ben neymişim dedimm kararsız kaldım havalar bi ısınsın başlıcam artık bide biizm taşın ma işi var ya netten okudum çocukların n hahssas oldukları dönemmiş mümkünse taşındıktan sonra alıştrın dio kafam karıştıı
sen cezalisin sana yardim yokkkkkhos geldin canim saka bi yana arayi fazla acma ozletme kendini. bakici konusuna gelince pek taraftar degilim kres tercihim olur. neden dersen sosyal aktif olur hem kreste zeka gelistirici aktivitelerde yapiyorlarsa deyme keyfine. bide parka bahceye cikariyorlarsa enerjisinide bosaltir bence sen guzel bir krese gonder. gece odasini ayirmissin iyi yapmissin ilerde hic ayrilamaz senden ayri eve gondermiyonki uzuluyorsun alisirsin simdi anneligin tadindasinda o yuzden zor gelir vicdan yapilir ama olmasi gereken neyse onu yapmak en dogru karar. seninki bi ara taneli yiyemiyordu noldu simdi duzeldimi yiyormu
gorumcemler gelecek eşi ve 2 çocuğuyla yemeğe geleceklermiş,ustune ustluk akşamda kalacaklarmış.ay gıcık oldum aynı şehırdeyız ne diye kalırlar anlamam zaten mertten birsey yapamıyorum,yoruluyorum.işin yoksa birde onlara hizmet et.
bir hafta sonumuz var gezdiğimiz,onuda mahvettiler
slm kızlar ölüyorum bitiyorum kaşınıyorum dün sıcaktı baya balkon kapsını açtık balkonu hergün yıkarım neyse akşam baktım oturduğumz odada böcük var küçücük tabi o küçük böcük beni huylandırmaya yetti sinir oldum ağlıcam gözlerim doluo öldüm bittim sonra bitane daha bitanede bitane daha bu ne ya dedim başladım ağlamay evi böcek bastı diee eşimde ışığa gelen böcekler evde böcek gördünmü sen şimdiye kadar diyo ama içime sinmedi allahım deliridm eşim annaaaaaa dediii ne oldu dedm çabuk süpürgeyi getir diede lambanın olduğu yerde birsürü böcük hemen sildik süpürdük bütün evi domestosla heryeri sildim köşe bucak kalmadı balkonun kapısınıda kapattık böcük möcük klamdı gece 8 kez uyandım baktım hiç bi yerde yok balkondan geldi zaten ben evi sürekli ilaçlatırım ama gece 1 de bitti temzilk ölüdm yorgunluktan eşim bu gün sineklik alcak geçen yaz da heryer açıktı ben böyle bişi görmedi yaainşallah bidaha olmaz
cumartesi sohbeti demişsinz kızla rbenim eşim cumartesi pazar evde sabahkalkıp kahvaltı yapr parka atarız kendimizi nesli içinn sonra geliriz nesli bidaha uyur 1 saat falan ondan sonra haftaık alıiveriş için market market gezeriz bu günde sınavı var eşiin açık öğetim akşamda arkadaşın oğlu sünnet oluo sıra gecesi düzenlemişler oraya gitcezz...
offf ben çok kötüyüm ya kolumu kaldırcak halim yokkkkhala atlatamdım böcük olayını yarın evi ilaçltabilirm ordu evine gidip kalırız olmassa neslide ne durur yaaa
geçmiş olsun minecim ya bikerede benim basıma geldi ama bi taneydi ve oda yetmişti zatenn cumartesi sabahları genelde ben ,meral,sebnem denk geliyoruz o yüzden söylemiştik canım ama eşler izinli olunca işler değişiyo tabiii bizdede çarsamba günleri gezmke ve alışveriş yapma günüdür bu hafta maaş alıcaz ve doğal olarakta aynen sizdeki gibi alışveriş var ama ben gezmekte istiyorum pşk gibi mesela ama bakalım
en çok benim pikniğe gezmeye piknik yapma kafa dinlemeye sessiz sakin kendi kendimi oturmaya ama yok malesef çok bunladım artık dayanamıyorum her gece kabus görüyorum evi taşlıolar bombalıolar sıkıldım artık yaaa nesli de biyandan deli edio mızmız sürekli herşeye ağlıyo huzur vermio kendimden bıktım artık yaaaşimdide ağlıom annemi özledimm bennnnn
seni çok iyi anlyorum canım ama az kaldı bak biraz daha sabret sonra gelsinn gezmelerrrr keske ankaraya düşseydiniz vallaha sık sık görüşürdükk
zaten bende ankara istiyordum ama olmadıı(aydını hiç istemiyordummmm hemde hiçççç eşimin bütün devreleri ankaraya çıktı bi bizimki aydın olduuu neslide gelmiş şimdi yanıma anne alama alama dioo
ağlama canım ya herşeyde vardır bi hayırrr kurban olurum ben ona kıymamam yavrum ya bak onuda üzüyosunn
tutamıom kendimiim yaaa sulu gözlüü oldum pskoljim bozuldu galibaaaa neyse canım öptüm görüşürzz biraz uzanayımm başım çatladı ağlamaktann byee
sebnem bahce isi super canim bizim de burada canimizi cektiriyorsun esime anlatiyorum seni
burada da olsa biz de yapardik diyor cok heyecanli ama bir o kadar da yorucu sanirim
aman sen kendine dikkat et ekme isleri biraz daha beklese birsey olmaz degil i????
meralcigim bulusalim canim esleri gucleri birakir gelirim sohbete tabi az sekerli kahve olursa
su misafir olayi beni de cok geriyor cocuklara olan oluyor az ilgi oluyor onlar da sanki anliyormis
gibi daha bir stresli oluyor offf yani izin gununuzu de mahvetmisler cok sinir o eltini buraya
gondercanim ben chicconun gunes gozlugu var ondan aldim cok guzel ama kirabilir
bir de kirilmayan var cocuklar icin onlar da remen aloha gozlukleriydibelki chicco yu verip
onu alirim ne de olsa kirarsa ortada gozluk diye birsey kalmayacak... nartan da gunes konusunda
hassas sapka mutlaka su kenarlari genisolanlardan... benim daha cok sey almam lazim cocuklara
ama cok fazla masraf cocuklarin yedikleri helal giydikleri haram derlerbakalim gecen seneki kiyafetleri hep amcasi ve yengesi tarafindan almanya dan teyzesi tarafindan da amerika dan gelmisti bu sene ikisi de gec gelecek eylulde iste boyleeeee
mine canim neseli tuvalet meral soylemis sifon yeri var tuvalet kagidi asma yeri var onceleri
oyuncak yapti ama simdi ugrassam yapacak su an bezi yok ananesi ikide bir wc ye goturuyor
biraz hava alsin degil mi????
deryacigimmm nasilsin canim sana ozel soruyorum bakkkne yapiyor bizim cengaver
çok iyiyim canım çok sağoll demek bana özelll haaaaçok duygulandım canım arkadasım benimm...oda napsın canım uyandı uyanacak bende çağanı alıp pazara doğru gideyim diyorum ama hava kapalı yağacak gibiii ne yapsam karar veremedimm gıcık oluyodum şu havalara yaz gelmeyecekmi ya hala kışlıklaral geziyoruzzzzzzzzzzzzzzzz..
sen nasılsın canım aytes ve nartan nasıl?aytesinin fotolarundan koyda bakalım yeni çektiklerindenn ya bende çekiyorum ama bi türlü ekleme yapamıyorum sinirden laptopu parçalayasınm geliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?