2009 Kasm Anneleri

ay çok fena olmuş,o kolık nobetleri insanı mahvediyor,nartanda etkıleniyor yavrum demek.

bizde de misafirler varken doğru duzgun tabağını bitirtemedim mert'e.bu hafta sonu yemek yedirirken hepimiz savaşmışız(derya keşke ayakta yedirmeye hiç alıştırmasaydın diycem ama yemeğince mecbur kalmışsındır(

şebnemcim geçmiş olsun geçtımı baş ağrıların.bende evlenmeden once azayıp karın ağrısı olurdu onlar bitti çok şukur.baş ağrısı değilde halsızlık oluyor şimdi

geçmiş olsun sebnemcim bende bas ağrısı filan olmaz o dönemde....sağ tarafımda bel ağrısı ve sızı olur anlarım hemen ve yine öyle oldu çok kıvrandım zararı olduğunu bile bile majezik içtim hemen geçti gece yine basladı eşim biraz masaj yaptı sabah yine aynı yine majezik içtimde geçti şimdide iyiyim biraz

iyi diyelim iyi olalım cnm sen nasılsın mavişin nasıl
haftasonu dün görümcemin gıcıklığı hariç iyiydi eymen haftasonları çok mutlu ama bu sabah çok ağladı arkamdan cuma günü rezervasyonumuzu yaptırdık 6-11 eylül eşime söyledim dönüşte gezerek gelicez kk dan arkadaş var uğrarmıyız dedim tabiki dedi canım kocişim ama nasıl olur eymenle işte orası mechulll :18:
meyve ne veriyorsunuz demişsiniz erik çilek muz kivi elma ayva evde ne varsa işte ama ısırarak çok az yiyo
derya sen nasılsın cnm çağan nasıl

çok geçmiş olsun kızlar
derya masaj dedinde cumartesi yattım halının üstüne eşimde belim ağrıyo diye masaj yapıyo eymende oynuyo eşim dediki sana sıpa masajı yapayım mı oda ne ki dememe kalmadı eymi sırtıma oturttu oda başladı poposunun üstünde zıplamaya öldüm gülmekten sonra indi yavrum o minik elleriyle belimi ovalamaya ya anne olmak süper bişeymiş ayyy yavrum benim öpmelere doyamıyo insan

meralcim hiç yapmadığı bişeydii hep reklam izlerken elimde mama tabağını görünce gelir oturur içerdi çok memnundum ama bu aralar böyle yapıyoo bende aman içsin aç kalmasın diye mecbur kaldım ama yine eskiye dönmek lazım

iyiyim bende canım.bizde gorumcemlerle pek haşır neşirdik bu haftasonu:))bende kaldılarda ...
oğlum ıyı uyanmasını beklıyorum,kahvaltı yaptıracağım

hadı bakalı hayırlı olsun nereye yaptırdınız rezervasyonu.izmir'e de bekleriz:)))

ben iyiyim nagihancım çağanda çok iyi maşallah sadece evde çok sıkılıyoruz tam dışarı çıkmaya niyetleniyoruz üstümüzü giyiyoruz daha biz çıkamadan şakır şakır yağmur yağıyoo eymen nasıll?sen nasılsın?işler nasıl gidiyo?bu arada nereye gidiyosunuz?

canım ya gülümseyerek okudum yazını nagihancım çok güzel bi duygu anne olmak tarifi olmayan bi duyguuu...eymeni öp canım benim yerime annesine masaj yaptığı içinn

perşembeden beri burda da oyle sadece dun yağmadı malum bizde misafir vardı çıkamadık ondada

derya bunlar kırkikindi yağmurlarıymış.ikindi vaktı yağacak ve 40 gun surecekmış.
ilk 2 gun burda birde dolu yağdı ben hayatımda oyle birsey gormedim sitenin bahçesi bembeyaz oldu.fındık tanesi buyukluğundeydi dolular:37

Son düzenleme:

hadi ya eee daha ne kadra sürerki o zaman kaç gün olduki yağalııı ya artık yağmasınnn yazlıklarımız giymek istiyorum hava serin burda kışlıkları giyiyoruz hala

ayy benim ki 38 yaşında bekar deli ediyo beni arabayla köye gidiyoruz ahh oğlum bugün seni erken uyandırdım diyorum oda annemde beni erkenden kaldırdı diyo heyyy Allahımmmm bende dedim yuhh yani aranızda kaç bayram var arabada eşim kayınvalide kayınpeder herkes başladı gülmeye
meralcim bu sene hedef izmirdi ama iznim olmadı eylüle kaldı herkes temmuz isteyince hatta 9-10 temmuzda kardeşimin düğünü var ona bile rapor alıcam galiba

eymen haftasonu çok iyiydi ama bu sabah çok ağladı teyzesi gün geçtikçe alışacakken dahada zorlaşıyo ayrılmak işler hep aynı ankaranın neresindeydin derya bizim ahali keçiörende de
alanyaya gidiyoruz cnm kısmetse

canım ben akdere mutlu mah diyede geçiyoo keçiörende akrabalarımız var bizim ama bize çok yakın değil..eymende alışacaka annnesi zor tabi ayrılmek ben bazen anneme bırakıyorum dışarı çıkıyorumda aklım hep onda kalıyo çok özlüyorum zırt pırt annemi arayıp soruyorum annem kız bakamıyozmuda arıyosun diyo çokta güzel bakıyolar ama ben özlediğim içi arıyorummm..demek alanyaya gidiyosunz ha ohh çok güzeel gidin gezin ben gidemezsem benim yerimede gezinn

meralcim şu huggisein kampanyası vardıya sen aldınmı tvde filan reklamını yapıyolarda bir kişye bi taneymiş bide merak ediyorum huggisinmi poşeti olacak yoksa hepsini kabul ediyolarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…