cnm saat 5te bitiyo bak ben eşimi gönderdim bitti demişler eşim 2 boş poşetle gitmişti onlarda primaydı hatta bir arkadaşıyla gitmişti ama bize öyle şanslı işler pek gülmez
nagişcim o konuda ben şanslıyım 5 e kalmadan eşim alır çünkü orda çalışıyo benim eşimmm dedim götür bi kaç arkadassınııı al
meralcim şu huggisein kampanyası vardıya sen aldınmı tvde filan reklamını yapıyolarda bir kişye bi taneymiş bide merak ediyorum huggisinmi poşeti olacak yoksa hepsini kabul ediyolarmı
yok fark etmiyor,molfiks,prima hepsi olur.ben alamadım geçen çarşambaydı burda o gun işimiz vardı ugrayamadık dağıtılan yere epey terstıde bize
boşverrr alabildiği kadar alsın hem mi onlar bibi kazıklıcak canım beniayy kendimi çok fena buldum
slm kızlar kocaman göbeğim için termal sanua kemer sipariş ettim yanında da 200 ml termal jel hediye ediolar hemde fyatı 8.90 tl kargoyla 13 bucuğa gelio hemen aldım haftayada tvist alıcam yaz geldi badiler den göbek çıkıo çok kötüü biraz kilo versewm ii olcak yaa akşama kadar evdeyim hareket yok bişi yokk ne yapcam bilmiom kocacım da yürüyüş bandı allaım dio aydında sana bakalım sizde ne var ne yok nesli ye dün kemik aldık onu kaynattım suyunada tarhana yaptım yedii
şaşırttı benii bu aralr sabahları bıldırcın yumurtası kaynatıyorum 3 tane yediriyorum oyunlarla falan sizce çok mu üçtane zaten küçük küçük normal bir yumurta bile diil ki bu gece nesli hiç uyumadı sürekli ağladı hemde ortalığı yıktıı neye var anlayamdım bi türlü bütün gün çok huzuruydu uyurkende rahat uyudu ...bu arada dün gece bir dolu yağdıı gece 2 de eşimi kaldırdım kalk taşlar yağıyo tepemize herkez camlara fırladı ne oluyo diye bi şimşek çaktı ortalık bembeyaz oldu herkes fare gibi kafalrını geri attı perdeleri çekti tabi bzide sanki perdeyi çekince ne oluyosaa
mine nasılsın cnm azıcık düzeldimi psikolojin asker eşi olmak gerçekten zor olmalı eşi değil ama ablası olarak azıcık anlayabilirim seni
cnm bence 3 tane çok fazla biz eymene gün aşırı veriyoruz 1 bıldırcın =5tavuk yumurtası diye biliyorum neslicim sonra protein patlaması yaşamasın
slm kızlar nasılsınız yazmıyorum bil. bozuldu masa üstüde neti çekmio okuyamıyorum sizi biz iyiyiz 10 15 gün sürer galiba tamir işi o zaman görüşürüz herkese sevgiler
bende öyle biliyorum ama ne biliyim yaa normald ebişi yemeyince nesli kafam karışıo belki çocuk o yüzden uyumadı dünn
slm kızlar nasılsınız yazmıyorum bil. bozuldu masa üstüde neti çekmio okuyamıyorum sizi biz iyiyiz 10 15 gün sürer galiba tamir işi o zaman görüşürüz herkese sevgiler
oo senin sıkıntı çiftmiş kendinimi düşüneceksin kardeşimi Allah hepsini korusun
eymen iyi çok şükür ayrıntıya girmek istemiyorum ne zaman dillendirsem herşey tepe taklak oluyo kendinden de bilirsin aslında batıl inançlarım yoktur ama en basiti ne zaman epeydir hasta olmadı desem ertesi gün hasta yavrum
eşim neslinin fotosunu gördü ay bu kız kocamandiyo eymen daha küçük diyo bende deim kasım kızlarının hepsi boylu poslu
slm kızlar kocaman göbeğim için termal sanua kemer sipariş ettim yanında da 200 ml termal jel hediye ediolar hemde fyatı 8.90 tl kargoyla 13 bucuğa gelio hemen aldım haftayada tvist alıcam yaz geldi badiler den göbek çıkıo çok kötüü biraz kilo versewm ii olcak yaa akşama kadar evdeyim hareket yok bişi yokk ne yapcam bilmiom kocacım da yürüyüş bandı allaım dio aydında sana bakalım sizde ne var ne yok nesli ye dün kemik aldık onu kaynattım suyunada tarhana yaptım yedii
şaşırttı benii bu aralr sabahları bıldırcın yumurtası kaynatıyorum 3 tane yediriyorum oyunlarla falan sizce çok mu üçtane zaten küçük küçük normal bir yumurta bile diil ki bu gece nesli hiç uyumadı sürekli ağladı hemde ortalığı yıktıı neye var anlayamdım bi türlü bütün gün çok huzuruydu uyurkende rahat uyudu ...bu arada dün gece bir dolu yağdıı gece 2 de eşimi kaldırdım kalk taşlar yağıyo tepemize herkez camlara fırladı ne oluyo diye bi şimşek çaktı ortalık bembeyaz oldu herkes fare gibi kafalrını geri attı perdeleri çekti tabi bzide sanki perdeyi çekince ne oluyosaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?