2009 Kasm Anneleri

cnm saat 5te bitiyo bak ben eşimi gönderdim bitti demişler eşim 2 boş poşetle gitmişti onlarda primaydı hatta bir arkadaşıyla gitmişti ama bize öyle şanslı işler pek gülmez

cnm saat 5te bitiyo bak ben eşimi gönderdim bitti demişler eşim 2 boş poşetle gitmişti onlarda primaydı hatta bir arkadaşıyla gitmişti ama bize öyle şanslı işler pek gülmez

nagişcim o konuda ben şanslıyım 5 e kalmadan eşim alır çünkü orda çalışıyo benim eşimmm dedim götür bi kaç arkadassınııı al

nagişcim ben kaçayım çağan acıkmıştır karnını doyurayımmm sana kolay gelsinn gelirim yine

meralcim şu huggisein kampanyası vardıya sen aldınmı tvde filan reklamını yapıyolarda bir kişye bi taneymiş bide merak ediyorum huggisinmi poşeti olacak yoksa hepsini kabul ediyolarmı

yok fark etmiyor,molfiks,prima hepsi olur.ben alamadım geçen çarşambaydı burda o gun işimiz vardı ugrayamadık dağıtılan yere epey terstıde bize

yok fark etmiyor,molfiks,prima hepsi olur.ben alamadım geçen çarşambaydı burda o gun işimiz vardı ugrayamadık dağıtılan yere epey terstıde bize

anladım canım bakalım biz alabilecekmiyiz cumartesiye geliyo ayın 4ündeymiş o günde eşim zaten toplantıları olduğu için erken gidiyo avm açılınca alsın hemen arkadaslarındanda götürsün

slm kızlar kocaman göbeğim için termal sanua kemer sipariş ettim yanında da 200 ml termal jel hediye ediolar hemde fyatı 8.90 tl kargoyla 13 bucuğa gelio hemen aldım haftayada tvist alıcam yaz geldi badiler den göbek çıkıo çok kötüü biraz kilo versewm ii olcak yaa akşama kadar evdeyim hareket yok bişi yokk ne yapcam bilmiom kocacım da yürüyüş bandı allaım dio aydında sana bakalım sizde ne var ne yok nesli ye dün kemik aldık onu kaynattım suyunada tarhana yaptım yedii
şaşırttı benii bu aralr sabahları bıldırcın yumurtası kaynatıyorum 3 tane yediriyorum oyunlarla falan sizce çok mu üçtane zaten küçük küçük normal bir yumurta bile diil ki bu gece nesli hiç uyumadı sürekli ağladı hemde ortalığı yıktıı neye var anlayamdım bi türlü bütün gün çok huzuruydu uyurkende rahat uyudu ...bu arada dün gece bir dolu yağdıı gece 2 de eşimi kaldırdım kalk taşlar yağıyo tepemize herkez camlara fırladı ne oluyo diye bi şimşek çaktı ortalık bembeyaz oldu herkes fare gibi kafalrını geri attı perdeleri çekti tabi bzide sanki perdeyi çekince ne oluyosaa

mine nasılsın cnm azıcık düzeldimi psikolojin asker eşi olmak gerçekten zor olmalı eşi değil ama ablası olarak azıcık anlayabilirim seni

cnm bence 3 tane çok fazla biz eymene gün aşırı veriyoruz 1 bıldırcın =5tavuk yumurtası diye biliyorum neslicim sonra protein patlaması yaşamasın

mine nasılsın cnm azıcık düzeldimi psikolojin asker eşi olmak gerçekten zor olmalı eşi değil ama ablası olarak azıcık anlayabilirim seni

iyiyim nagihancım hep aydı teranee iştee uğraşıp duruyoruz benim kardeşimde astsubay onun tainide bu yıl kıbrısa çıktı sevinelimmi üzüllelimmi bilemdik zor canım ya gerçekten zorr eşim pek yansımıyor ama anlıyorsun herşey ortada yanii dediğim gibi hergece sürekli rüyalarıma giriyorlarr off çok kötü kaskatı kesiliyorum yatakta gözleirmi açamaıyorum( neysee aslında seviyorum urayı çok güzel bi şehir ama lojmanda olsaydım en azından olayları görmezdimmneyse giidoz az kaldı zaten iyiyim genel olarak ya saol canım sen ne yapıon eymen ne yapıo

slm kızlar nasılsınız yazmıyorum bil. bozuldu masa üstüde neti çekmio okuyamıyorum sizi biz iyiyiz 10 15 gün sürer galiba tamir işi o zaman görüşürüz herkese sevgiler

cnm bence 3 tane çok fazla biz eymene gün aşırı veriyoruz 1 bıldırcın =5tavuk yumurtası diye biliyorum neslicim sonra protein patlaması yaşamasın

bende öyle biliyorum ama ne biliyim yaa normald ebişi yemeyince nesli kafam karışıo belki çocuk o yüzden uyumadı dünn

bende öyle biliyorum ama ne biliyim yaa normald ebişi yemeyince nesli kafam karışıo belki çocuk o yüzden uyumadı dünn

oo senin sıkıntı çiftmiş kendinimi düşüneceksin kardeşimi Allah hepsini korusun
eymen iyi çok şükür ayrıntıya girmek istemiyorum ne zaman dillendirsem herşey tepe taklak oluyo kendinden de bilirsin aslında batıl inançlarım yoktur ama en basiti ne zaman epeydir hasta olmadı desem ertesi gün hasta yavrum
eşim neslinin fotosunu gördü ay bu kız kocaman diyo eymen daha küçük diyo bende deim kasım kızlarının hepsi boylu poslu

kesinlikle öyle ya hemen ters tepio tepetaklak oluyo iyi de geç ayrıntıya girme :))) bu gercek ya anne babanın nazarı hemn değermiş çocuğaa dünde eşim kızım bu gün çok huzurluydu yemekte yedi güzel hemende uyudu dedi deyiş o deyiş patladı gittiii dedim sus kendine bile söyleme aklına gelince başka bişi düşün dedim bana şaşkın şaşkın bakıyo nesli bişi yemiyo ama kilosuda boyuda yememesine göre normal yanii benden gizli bişilermi yiyon annem diom hammmm diooo:)) bide bizim yedi sülalede uzunn kısa yok aramızdaa belki ondan boyu uzun:)) benimde abim ergenliğinde boy attı :)) ben ondan iki karış uzundummm :)) git yanımdan diodu şimdi geldi yetişti iki cm de geçtii beniii kardeşim zaten 1.90 küsür cm küsüratı değişmiş olabilirr yakında merdiven kullanmassın diom direk dışardan tırmanırsın diom kızıyoo

aferin neslıye annesini uzmemiş mamalarını yemiş.bıldırcın yumurtası konusunda uzmanımız şebnem'e sormak lazım ama bana 3 tane fazla gibi geldi.2 tanesi 1 normal yumurtaya eşit diyebiliyorum.ben hergun veriyorum yumurta sıcaklar başlayınca vermemelımı sık sık acaba?eşim ve annem verme hergun diyorlar.ben yumurta yemeyınce doymuyor zannedıyorum:))kendim haftada bir anca yıyorum çocuğa hergun yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…