aferin neslıye annesini uzmemiş mamalarını yemiş.bıldırcın yumurtası konusunda uzmanımız şebnem'e sormak lazım ama bana 3 tane fazla gibi geldi.2 tanesi 1 normal yumurtaya eşit diyebiliyorum.ben hergun veriyorum yumurta sıcaklar başlayınca vermemelımı sık sık acaba?eşim ve annem verme hergun diyorlar.ben yumurta yemeyınce doymuyor zannedıyorum:))kendim haftada bir anca yıyorum çocuğa hergun yapıyorum
slm kızlar nasılsınız yazmıyorum bil. bozuldu masa üstüde neti çekmio okuyamıyorum sizi biz iyiyiz 10 15 gün sürer galiba tamir işi o zaman görüşürüz herkese sevgiler
Kiz sende beni bilir kisi ilan ettin ya esimle olduk gulmektenbende senin gibi arastirmaci anne olaraktanburada bulunuyorum... esim diyoki burayada imzani atmissin bakiyorum uc yumurta konusunda sana katiliyorum banada fazla gibi geldi ama bi keresinde markette bi kadinla karsilasmistim 12 yasindaki kizina uc tane yedirdigini soylemisti hic bi zararinida gormemis ama bu bunyede degisebilir tabiki sanirim neslide gece gostermis bunyedeki farkliligi :)) sonucta doysun diye degil gerekli vitaminleri proteinleri alinmasi icin olculu vermekte fayda var (pehhh nasil konustum ama uzman edasiyla havayami girdim neee , fazla havalanmadan patlatin su koltukaltimdaki balonlari) ben mircana bildim bileli yaz kis gunde iki tane normal yumurta veririm. bildircini gece sutune katarimda bu bir aydir vermiyorum esim gidip almadigi icin eh yolumuz duserse alirmisiz.
günaydınnnn dün oğlum msnde dedesi ve anneannesiyle grştü bütün marifetlerini sergiledi
ama görüntüye hep elini uzatıp tutmaya ekranı öpmeye çalıştı canım sıkıldıuzaklık zor ya daha öncede uaktık ama şimdi onlarda benden çok torunlarını özlüyo
günaydıııııııınnn
günaydınnnn dün oğlum msnde dedesi ve anneannesiyle grştü bütün marifetlerini sergiledi
ama görüntüye hep elini uzatıp tutmaya ekranı öpmeye çalıştı canım sıkıldıuzaklık zor ya daha öncede uaktık ama şimdi onlarda benden çok torunlarını özlüyo [/QU
demek tüm marifetlerini sergiledi ha maşallahhh eymene..bazen kardeşimde açar kamerayı çağan çıldırır tabi ama biz uzak değiliz çok şükür zor canım ALLAH hepinize sabır versin
gunaydınn kızlarrr
m
mine nasılsın canım?nesli bu gece uydu mu?
ama görüntüye hep elini uzatıp tutmaya ekranı öpmeye çalıştı canım sıkıldıuzaklık zor ya daha öncede uaktık ama şimdi onlarda benden çok torunlarını özlüyo
meral canım sen beden olarak ne aldın merte kiloları boyları hemen hemen aynı ya onun için soruyorum
92 aldım şortları ve kaprileri.t,şortlere bayıldım ama bizde çok t,şort var,evde 2 tane wenice tişort var 86 tam oluyor gobuşte çıkıyor biraz,92 olsa daha iyi olur gibi.
sayfa 2 den 4 üncü(eşofman altı)
sayfa 3 den 4 ve 6'yı
sayfa 4 den 4 ve 7(hediye aldım)
sayfa 5 den 4'ü
sayfa 6 dan 1 ve 2 yı aldım.
sen ne yaptın,aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?