2009 Kasm Anneleri

Kiz sende beni bilir kisi ilan ettin ya esimle olduk gulmekten bende senin gibi arastirmaci anne olaraktanburada bulunuyorum... esim diyoki burayada imzani atmissin bakiyorum uc yumurta konusunda sana katiliyorum banada fazla gibi geldi ama bi keresinde markette bi kadinla karsilasmistim 12 yasindaki kizina uc tane yedirdigini soylemisti hic bi zararinida gormemis ama bu bunyede degisebilir tabiki sanirim neslide gece gostermis bunyedeki farkliligi :)) sonucta doysun diye degil gerekli vitaminleri proteinleri alinmasi icin olculu vermekte fayda var (pehhh nasil konustum ama uzman edasiyla havayami girdim neee , fazla havalanmadan patlatin su koltukaltimdaki balonlari) ben mircana bildim bileli yaz kis gunde iki tane normal yumurta veririm. bildircini gece sutune katarimda bu bir aydir vermiyorum esim gidip almadigi icin eh yolumuz duserse alirmisiz.

slm kızlar nasılsınız yazmıyorum bil. bozuldu masa üstüde neti çekmio okuyamıyorum sizi biz iyiyiz 10 15 gün sürer galiba tamir işi o zaman görüşürüz herkese sevgiler

zeynepppppppppppp ay catladik meraktan valla noldu bu kiza hamiste insallah bisi yoktur diye cok sukur iyisiniz.opuyorum seni ve tatli kizini kib

:)))bu topiğin bıldırcın yumurtası uzmanısısın sen kızım sennden oğrendik bız faydalarını,efede zararı olmadığı oğrenip verdik bebişlerimize:)))hım bende mertte hergun yumurta vermeye devam ediyorum o zaman...

şebnem orada havalar nasıl kışın çok karlıydı falan ya yazın nasıl oluyor orası?geçende aklıma geldi,yazın buralar kadar sıcak olmuyordur herhalde,kutuplara yakınsınız ya oğle bir çıkarımda bulundum

günaydınnnn dün oğlum msnde dedesi ve anneannesiyle grştü bütün marifetlerini sergiledi
ama görüntüye hep elini uzatıp tutmaya ekranı öpmeye çalıştı canım sıkıldı uzaklık zor ya daha öncede uaktık ama şimdi onlarda benden çok torunlarını özlüyo

torunlar daha çok sevilirmiş derler,onlar birde ozluyorlar.burunlarında tütüyorsunuzdur...allahtan şimdi msn neyım varda bir nevzede olsa insan hasret giderebiliyor.eymencim yakında gorecek annanesini,dedesin o zaman marifetlerini canlı canlı sergiler:)))

mine nasılsın canım?nesli bu gece uydu mu?

canım dün sabahta üç bıldırcın yumurtası yedirdim akşama kadar bi kere süt içti akşamda babsı ve babsının arkadaşı yemeğe geldi Bİ YEDİ Bİ YEDİ GECE bişi yedirmedm sadece sü tiçiirp uyuttum
şimddie normal bir yumurta domates meyve suyu peynir çoz azcık baklaım kahvaltıya alıştırmak lazım artık ama uyudu bende immm nee olsun uğraişıyoz akşam kaadarr

kıyamam onaaa benn ( bizimkide öylee akşama kadar nette görüşüolar hergün annem atatürkün büstü gibi pc basındaa biyerede gidemiyoo kadınn neslinin uyku saatinde çıkıyo nesli uyanmadan geri dönüyo eve.. kadın vc ye gitcem dio nesli anannee ananne otu otuu diyo biyandandan eliyle işaret edioo gurbetlik çok zor kızımı evlendirmicem bennn

kızlarrrrr

wenicenin internetten satışlarında sadece bugun için%50 indirim varrrrr!!!

çok guzel şortlar,t-shirtler var haberiniz olsun:))))

meral canım sen beden olarak ne aldın merte kiloları boyları hemen hemen aynı ya onun için soruyorum

meral canım sen beden olarak ne aldın merte kiloları boyları hemen hemen aynı ya onun için soruyorum

92 aldım şortları ve kaprileri.t,şortlere bayıldım ama bizde çok t,şort var,evde 2 tane wenice tişort var 86 tam oluyor gobuşte çıkıyor biraz,92 olsa daha iyi olur gibi.

92 aldım şortları ve kaprileri.t,şortlere bayıldım ama bizde çok t,şort var,evde 2 tane wenice tişort var 86 tam oluyor gobuşte çıkıyor biraz,92 olsa daha iyi olur gibi.

ben lcw den aldıklarımı 86 92 almıştım o tam olmuştu ne yapsamki
bide sen hangilerinden aldın

sayfa 2 den 4 üncü(eşofman altı)
sayfa 3 den 4 ve 6'yı
sayfa 4 den 4 ve 7(hediye aldım)
sayfa 5 den 4'ü
sayfa 6 dan 1 ve 2 yı aldım.

sen ne yaptın,aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…