2009 Kasm Anneleri

mert uyandı,yemeğini yedireyım.uyurken netın başına oturdum kaldım,çamaşır asacak,utu yapacaktım sozde,hepsi kaldımertle yaparız artık

iyi aksamlar meral nasılsın canım?

sen yazalı 1 saat geçmiş:))iyiyim derya'cım mert yeni uyudu.havaların ısınmasıyla bizde duzen falan kalmadı.sat 10 olmak uzere,of ya 9 da uyuduğunda ne iyiydi..
ütü yapmam lazım yakında ustumuze giycek birsey bulamayacağız hersey ütüsüz.ben kaçtım

çağan 9 da uyuyo çok şükür arada bi bozulsada düzenimiz erken kalksamda sabahları bizimki iyi aksam 9 da yatıyo deliksiz bi uykuyla sabaha 6 yada 7 de uyanıyooo bu aralar öğle uykusu düzensiz az uyuyo ya yarım saat ya 1 saat bide ağlayarak uyanıyoo ..yap yap ütünü canım ben dün kızkardeşim bizdeyken çağana baktı o bende yaptım yoksa bizimde hiçbişey kalmamıştı sana kolay gelsin canım iyi aksamlar

slm
meralcim bildirimin için oğlum ben ve eşimm çok tşk ediyoruz wenıce gittik gittikte millet talan etmiş eşim kasa kuyruğuna girdi bende bulabildiğim kadar 2 penye 1 kot şort 1 kot şort slopet 1 tane 0 kol tşört 3 tanede şort altı çorap aldım toplam 43 tl tuttu normalde almış olsam 90 tl tutuyodu kara geçirdin bizi ama mağazayı görmeliydiniz resmen kıtlık girmiş gibiydi eymen tırtıla bindi bende kanza bakıyodum dışardan bir çıglık düştü sandım bir fırladım meğer babası indirdi diye ağlıyomuş ama nerdeyse avm yi yıktı unutturana kadar akla karayı seçtim

meralcigim dedigin siteden alisveris yaptim daha dogrusu yapamadim hicbirsey kalmamis
bir tisort alabildim ancak ama guzel seyler varmis gercekten de...

canim ben de netten baktim birsey kalmamis neti de talan etmisler...

ahhh canim keske oyle olsaaaa simdi bile kavruluyorum sicaktan bir ay sonra buhar olup ucucaz artik. gecen sene bir odaya tikildik sadece orda klima vardi odada yiyip odada yattik resmen :)) bu sene buyuk bir klima alicaz butun evi sagutacak yoksa bir odada sicak soguk degisiminde hasta oluyorduk.. bildircin uzmani heee sen cok yasa emi nasil guldum nasillll...

ayyy gecmisi cevap yazamadan cikiyorum arkadas aradi barbeku yapiyorlarmis kacirmiyim gidiyimmm ne zamandir canim istiyo demistimde kizcagiz saolsun benim icin dusunup hazirlamis cagirdi simdi. ayyyy buradada turkiyedeki cat kapi dostluklari kuruyoruz galiba bahcedede birlikteyiz esim yanliz kalmiyim diye onlarida cagirmis bahce kiralama isine.. aa bu arada esimle onun esi cok samimi arkadaslarda ordan taniyorum kendilerini :))) hadi kactim optummm hepiniziii

nagihancım çok sevindim işine yaramasına,gule gule kullansın eymencim:)))bende kot sort,penye şort,2li penye şort,pantolon,o kol 3 lu tişort,3lu uzun kollu çıtçıtlı badı,eşortman altı aldım 56 tl dı.
urunler nasıl kalıtelı mı,birde bedenleri nasıl aldın.wenicenin kalıbı dar oluyor diye ben 2 yaş aldım hepsini.

ben 2,5 gibi yapmama rağmen alışverişi sebete attığım bazı şeyleri alamadım.orasıda talan olmuş,merak etmeyıun.arkadaşımın kızı olacak ona bir kaç cici alayım dedim,hepsi bitmiş...

valla cnm ben nerdeyse eymenin çoğu kıyafetini wenıceden alıyorum bence üst kalıpları normelden büyük yani 2 yaşındaki çocuğa 18 ay ölçüsü oluyo dün aldıklarımın hepsi 18 ay şortlar falan tam oldu yani bu yaz giyecek gibi ama 1 hafta önce pantolon aldım aynı yerden 18 ay sanki azıcık kısa gibi oldu yani sonbahara giyemez
dış kıyafette sorun yokta içine çıtçıtlı badi ihtiyacım var C&A dan almıştım kısa kollu 3 tanesi 9tl idi penyesi süper ama 2 yaş tam oluyo şimdi hem kısa kol hemde atlet kol almam lazım yoktu büyükleri idil bebein falanda 1 tanesi 7-9tl oda çok ya en acili bu bide ayakkabı sandalet ayağını acıtacak gibi geliyo sporlada yanar ayakları polariste bir kaç model var yazlık sen nasıl bişey düşünüyosun

ben ayakkabı aldım nagihancım 1 aydır falanda kullanıyoruz.çok rahat markası paqpa fotosunu çekıp albume koyarım gun içinde...kışlık ayakkabımızda bu markaydı yumuşacık tabanı var ve deri ayakkabılar.sitesine bir bak bir suru ozellıkten bahsediyorlar..tam sandalet gibi değil onu kapalı yanlar açık oluyorya oyle..

Son düzenleme:
slm kızlar bende weniceden bi kapri bide 2li şort alabildim hiç bişey kalmamıştı meralcim haber verdiğin için teşekkürler bende 2 yas aldım inş büyük olmaz eşime söylemedim eğer büyük olursa söylemiycem kızar bana netten alışveriş yapıyosun diyeee bugün eşim izinli dışarı çıkıcaz çağan uyuyoo eşimde arabaya bakım yaptırmış bana temizce göstermek için arabayı yıkamaya gitti bend eevi topladım biraz duşa girip hazırlanıcam çağan uyansın çıkıcaz hava bugün güzel duruyo inş yağmur yağmaz

( s.a. kızlar moralim çok bozuk ya bebeğin 18. ay aşısını 2 hafta gecikmeli dün yaptırabildim.. Gece hiç uyumadık ateş yaptı şimdi yanına çıktım ateş devam bide burun akmaya başlamış üşütmüşüm sanırım gece ateş var diye açık yatırmıştım.. ( canım çok sıkıldı ya bide aşı yeri baya şişmiş kızarmış taş gibi yapabileceğim bişey var mı?

geçmiş olsun cnm ya biz sorun yaşamadık 18 ay aşısında onun içinde bilgim yok ama arkadaşların bazıları şişlik ve kızarıklık oldu demişti :44:

ohhh küçük adamlarrımız aynı takılacak desenize
gezin cnm izin gününün tadını çıkartın bu arada bezleri alabildimi eşin

çağancımda gule gule kullansın cicilerini.buyuk olursa lastığını büzdürürüz:))

geçmiş olsun aşıdan mı kı bizde aşılar hiç ateş yapmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…