alamadımm canım kredi kartı istiyoooo kredi kartım yokki
iyi aksamlar meral nasılsın canım?
sen yazalı 1 saat geçmiş:))iyiyim derya'cım mert yeni uyudu.havaların ısınmasıyla bizde duzen falan kalmadı.sat 10 olmak uzere,of ya 9 da uyuduğunda ne iyiydi..
ütü yapmam lazım yakında ustumuze giycek birsey bulamayacağız hersey ütüsüz.ben kaçtım
slm
meralcim bildirimin için oğlum ben ve eşimm çok tşk ediyoruz wenıce gittik gittikte millet talan etmiş eşim kasa kuyruğuna girdi bende bulabildiğim kadar 2 penye 1 kot şort 1 kot şort slopet 1 tane 0 kol tşört 3 tanede şort altı çorap aldım toplam 43 tl tuttu normalde almış olsam 90 tl tutuyodukara geçirdin bizi ama mağazayı görmeliydiniz resmen kıtlık girmiş gibiydi eymen tırtıla bindi bende kanza bakıyodum dışardan bir çıglık düştü sandım bir fırladım meğer babası indirdi diye ağlıyomuş ama nerdeyse avm yi yıktı unutturana kadar akla karayı seçtim
:)))bu topiğin bıldırcın yumurtası uzmanısısın sen kızım sennden oğrendik bız faydalarını,efede zararı olmadığı oğrenip verdik bebişlerimize:)))hım bende mertte hergun yumurta vermeye devam ediyorum o zaman...
şebnem orada havalar nasıl kışın çok karlıydı falan ya yazın nasıl oluyor orası?geçende aklıma geldi,yazın buralar kadar sıcak olmuyordur herhalde,kutuplara yakınsınız ya oğle bir çıkarımda bulundum
slm
meralcim bildirimin için oğlum ben ve eşimm çok tşk ediyoruz wenıce gittik gittikte millet talan etmiş eşim kasa kuyruğuna girdi bende bulabildiğim kadar 2 penye 1 kot şort 1 kot şort slopet 1 tane 0 kol tşört 3 tanede şort altı çorap aldım toplam 43 tl tuttu normalde almış olsam 90 tl tutuyodukara geçirdin bizi ama mağazayı görmeliydiniz resmen kıtlık girmiş gibiydi eymen tırtıla bindi bende kanza bakıyodum dışardan bir çıglık düştü sandım bir fırladım meğer babası indirdi diye ağlıyomuş ama nerdeyse avm yi yıktı unutturana kadar akla karayı seçtim
canim ben de netten baktim birsey kalmamis neti de talan etmisler...
nagihancım çok sevindim işine yaramasına,gule gule kullansın eymencim:)))bende kot sort,penye şort,2li penye şort,pantolon,o kol 3 lu tişort,3lu uzun kollu çıtçıtlı badı,eşortman altı aldım 56 tl dı.
urunler nasıl kalıtelı mı,birde bedenleri nasıl aldın.wenicenin kalıbı dar oluyor diye ben 2 yaş aldım hepsini.
ben 2,5 gibi yapmama rağmen alışverişi sebete attığım bazı şeyleri alamadım.orasıda talan olmuş,merak etmeyıun.arkadaşımın kızı olacak ona bir kaç cici alayım dedim,hepsi bitmiş...
slm kızlar bende weniceden bi kapri bide 2li şort alabildim hiç bişey kalmamıştı meralcim haber verdiğin için teşekkürler bende 2 yas aldım inş büyük olmaz eşime söylemedim eğer büyük olursa söylemiycem kızar bana netten alışveriş yapıyosun diyeee bugün eşim izinli dışarı çıkıcaz çağan uyuyoo eşimde arabaya bakım yaptırmış bana temizce göstermek için arabayı yıkamaya gitti bend eevi topladım biraz duşa girip hazırlanıcam çağan uyansın çıkıcaz hava bugün güzel duruyo inş yağmur yağmaz
slm kızlar bende weniceden bi kapri bide 2li şort alabildim hiç bişey kalmamıştı meralcim haber verdiğin için teşekkürler bende 2 yas aldım inş büyük olmaz eşime söylemedim eğer büyük olursa söylemiycem kızar bana netten alışveriş yapıyosun diyeee bugün eşim izinli dışarı çıkıcaz çağan uyuyoo eşimde arabaya bakım yaptırmış bana temizce göstermek için arabayı yıkamaya gitti bend eevi topladım biraz duşa girip hazırlanıcam çağan uyansın çıkıcaz hava bugün güzel duruyo inş yağmur yağmaz
( s.a. kızlar moralim çok bozuk ya bebeğin 18. ay aşısını 2 hafta gecikmeli dün yaptırabildim.. Gece hiç uyumadık ateş yaptı şimdi yanına çıktım ateş devam bide burun akmaya başlamış üşütmüşüm sanırım gece ateş var diye açık yatırmıştım.. ( canım çok sıkıldı ya bide aşı yeri baya şişmiş kızarmış taş gibi yapabileceğim bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?