slm hanımlar bazen okuyorum sizi ama yazmaya fırsatım olmuyor okuyunca yazmadan geçemedim üzülme cnm bende hasta olduğundan 1 hafta geç yaptırdım aşıyı sorun yaşamdık ama hemşire tembih etmişti kızarırı şişerse kolonyalı pamukla pansuman yap die denemeni öneririm cnm geçmiş olsun sizede( s.a. kızlar moralim çok bozuk ya bebeğin 18. ay aşısını 2 hafta gecikmeli dün yaptırabildim.. Gece hiç uyumadık ateş yaptı şimdi yanına çıktım ateş devam bide burun akmaya başlamış üşütmüşüm sanırım gece ateş var diye açık yatırmıştım.. ( canım çok sıkıldı ya bide aşı yeri baya şişmiş kızarmış taş gibi yapabileceğim bişey var mı?
meralcigimmm ayakkabilari ayni nartan la nartan in ki krem suet olanindan
gercekten cok kaliteli cok ta rahat gule gule kullansinlar... mert te cok
seker baktim fotolara
( s.a. kızlar moralim çok bozuk ya bebeğin 18. ay aşısını 2 hafta gecikmeli dün yaptırabildim.. Gece hiç uyumadık ateş yaptı şimdi yanına çıktım ateş devam bide burun akmaya başlamış üşütmüşüm sanırım gece ateş var diye açık yatırmıştım.. ( canım çok sıkıldı ya bide aşı yeri baya şişmiş kızarmış taş gibi yapabileceğim bişey var mı?
ohhh küçük adamlarrımız aynı takılacak desenize
gezin cnm izin gününün tadını çıkartınbu arada bezleri alabildimi eşin
slm kızlar nesli iki gecedir uyumuyordu sürekli ağlıyordu bu günde ateşlendi akşama kadar düşmedi gece 11 de acile götürdük iğne yaptılar ateşi şimdilk düştüciğerleri temiz bademciklirin de de bi sorun yokmuş sanırm dişten yine nesli de diş ateşi oldumu üç günde anca geçiyor ateşini düşüremiyoruzz bakalım ne olcak dua edinnn hepinizi öptümm
slm kızlar nesli iki gecedir uyumuyordu sürekli ağlıyordu bu günde ateşlendi akşama kadar düşmedi gece 11 de acile götürdük iğne yaptılar ateşi şimdilk düştüciğerleri temiz bademciklirin de de bi sorun yokmuş sanırm dişten yine nesli de diş ateşi oldumu üç günde anca geçiyor ateşini düşüremiyoruzz bakalım ne olcak dua edinnn hepinizi öptümm
ya unutmadan sorayim sizin cocuklarin yaz geldi geleli istahi nasil benimkilerin ikiside manyamis durumda hic bir sey yemiyolar.cildiricam yaa cok zor kilo alip bi o kadarda kolay kilo veriyo benimkiler. hemen suzuldu sipalarim. esim sicaktan kesilmislerdir diyo sanirim hakli turkiyenin sicaklari buraninkine nazaran serin kaliyo kisisa yazida son kademede geciyo buranin. uff bunaliyorum yemiyolar diye ama napalim arftik esiminde dedigi gibi saglikli olsunlarda az yesinler diye teselli ediyor beni
kızlar albümeuyuyan mert va şalvarlı mert fotosu ekledim.nagihancım bizim ayakbabılarımızda albumdekiler:)))
meralcim o ayakkabının bi benzeride çağanın var bende yeni aldım sayılırrr çok rahatt hepside güle güle giysinnn
he he he mertte çok tatlı çıkmış fotoda maşallahhh.
çağan bugün avmde kendinden büyük kızlar kovaladı durdu kızlarda anne anne diyerek kaçtılar tabikiiiiii
ya unutmadan sorayim sizin cocuklarin yaz geldi geleli istahi nasil benimkilerin ikiside manyamis durumda hic bir sey yemiyolar.cildiricam yaa cok zor kilo alip bi o kadarda kolay kilo veriyo benimkiler. hemen suzuldu sipalarim. esim sicaktan kesilmislerdir diyo sanirim hakli turkiyenin sicaklari buraninkine nazaran serin kaliyo kisisa yazida son kademede geciyo buranin. uff bunaliyorum yemiyolar diye ama napalim arftik esiminde dedigi gibi saglikli olsunlarda az yesinler diye teselli ediyor beni
şimdi aklıma geldi bende yumurtaya gıgı,portakala körtopal,özcan'a da öcu diyormuşum:))
mertte kelebeğe şepşe,karıncaya kade,kadeh diyor birde yeni oğrendiği karbağa var kı bu biraz daha mantıklı(kurbağa)
bugun 8 gibi uyandı kahvaltısını erken yaptı,oğlen uykusundan once yemeğini vereceğim hep sonraya kalıyordu ve saat 3'ü buluyorda bakalım bu düzeni oturtabilecekmiyım?menude somon çorbası var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?