minecim çok geçmiş olsun çağanında bugün ateşi var diş patlamış ishalde olmuşş çok huzursuzzz
saolun kızlar canım sanada geçmiş olsun neslinin ateşi de düüşmüyor bişiyde yemiyo bilmiyorum ne olcak yaa neslininde dişleri patlamış alt en arka dişi çıkmış
şebnem burda havalar tam anlamıyla ısınmadı,geçen hafta hep yağmurluydu zaten.şimdide oyle bunaltıcı sıcaklar yok.evde kapı pencere kapalı,klımasız oturabiliyoruz.dışarsı sıcakta ev iyi.gerçi bizim ev kuzeyde kalıyor yazın çok çok sıcak olmuyor..
bu sene daha iştahsızlık durumunu yaşamadım ama geçen yaz mahvolmuştum. yazın doğru duzgun kılo alamadı.yaz bittide, 3 ayda aldığı toplam kıloyu bir ayda almaya başladıbakalım bu yaz bizi neler bekleyecek.ğpokı(mertin eseri)
, artık rahat yok ya masaya çıkıyor klavyeye vuruyor,sandalyeleri kaldırmam lazım galıba ama nereye:26:şurda iki satır birsey okuyordum o da bitti
gördüm cnm aynı bizim istediğimiz modelde sadece rengini daha beyazlı falan düşünüyorum güle güle giysin mert
ooo bizimkiler hem çapkın hem acayip inat bu inatlık akrep oldukları için mi ki
dualarım sizinle çok geçmiş olsun eymenede olmuştu 3 gün yandı yavrum her tahlili temiz çıtı 3 günün sonunda çilli begonya gibi oldu meğer 6. hastalıkmış
eymende yemiyo deli ediyo beni hiç zorlamıyorum kendimi hırpalayamam acıkınca yapışıyo pacalarıma menü sıralıyoet yicekmiş tatlı yicekmiş bide abadata buda neki demeyin o yumurta demek bide füt içecekmiş
şimdi aklıma geldi bende yumurtaya gıgı,portakala körtopal,özcan'a da öcu diyormuşum:))
mertte kelebeğe şepşe,karıncaya kade,kadeh diyor birde yeni oğrendiği karbağa var kı bu biraz daha mantıklı(kurbağa)
bugun 8 gibi uyandı kahvaltısını erken yaptı,oğlen uykusundan once yemeğini vereceğim hep sonraya kalıyordu ve saat 3'ü buluyorda bakalım bu düzeni oturtabilecekmiyım?menude somon çorbası var..
canım ya çok geçmiş olsun.. Hala emziriyomusun yavrunu? eğer emziriyosan süt kanallarında tıkanıklık veya enfeksiyon olmuş olabilir.. Bende olmuştu göğsümün üstüne yatmıştım nasıl becerdiysem daha sonra göğsüm şişti kaç gün göğüste ağrı hassasiyet oldu daha sonra ateşe ve titremeye dönüştü doktora gittim antibiyotik vermişti eğer emzirme durumun devam ediyorsa bi doktora gözük çok geçmiş olsun...
yok cnm ya 14 aylıkken bitti emzirme dönemimiz
hamileliğin en büyük belirtilerindendir göğüslerde sertlik cnm bende öyle olsdu hatta hamişim die dr gittiğimde dr kan tahlil apmadan önce göğüslerde gerginlik aşırı yorgunluk uyku halimi falan sormuştu bunlar ilk belirtiler yüksek ihtimal gebelik var demişti moralin bozulmasın ama hayırlısı artıkgünaydın canlarım
3 gündür göğüslerim ağrıyor üzerine yatamıyorum yada bir yere çarpsam cnm ağzıma geliyo geçen hafta korunduğumuz halde bir kaza yaşadık ilk gebeliğimde böyle bir sorun yada belirtim olmadı sizde oldumu canlarım ve bu kadar erken belirti verir mi nedir bu ağrı sanki emzirme döneminde süt çok olunca sızlar ya üffff ya çok cnm yanıyo tamam henüz erken düşünmüyoruz ama gelirsede Allah'tan başım gözüm üstüne sevinirim bile bize kalsa daha zamanı değil derken epey geçecek
bunu yaşayan var mı lütfennn yardım
günaydın canlarım
3 gündür göğüslerim ağrıyor üzerine yatamıyorum yada bir yere çarpsam cnm ağzıma geliyo geçen hafta korunduğumuz halde bir kaza yaşadık ilk gebeliğimde böyle bir sorun yada belirtim olmadı sizde oldumu canlarım ve bu kadar erken belirti verir mi nedir bu ağrı sanki emzirme döneminde süt çok olunca sızlar yyan var mı lütfennn yardım
ya kızlar benim artık bu konulma olayına moralim bozulşuyor gerçi çevrende oğluştan büyüklerdede daha icraat olmadığını görünce biraz morl buluyorum yani bizimkinde pek kelimede yok yeni yeni söyleneni tekrar etmeler başladı
anne,baba, dede,al,doydum,alma,benim(menim),beş,on,gibi bikaç kelimemiz var vallhi cnm sıkılıyor bu duruma neman sökücekler ya
aynen sızın gibiyim bende yemek olayını onemsiyorum hala ona ozel yemekler,çorbalar yapmaya çalışıyorum her gun tavuk balık yada et olmasına dikkat ediyorum,sut miktarını yoğurduyla,peynırıyle 500ml olmasını sağlıyorum,meyvesini,cevizini,balını eksik etmiyorum falan falan.bu donem onemlı bencede ,,yıyor ama buyuk bir iştahla olmadı hiçbir zamn oyunla,şaklabanlıkla,kıtaplara bakarak falan yesinde dert değil.zorlamayın yemiyorsa yediği kadarı ona yetiyordur,2 kaşıkta yese doyuyordur gibi cumleler bana gore değil.ha hastadır,dışınden dertlıdır gibi ozel durumlarda iştahsızlık olur ona sozum yok.
nurancım bızdede mama sandalyesine oturtana kadr bir krız yaşıyoruz mertte istemiyor şimdilik ikna edip oturtuyorum gezerek yemeye alıştırmak istemıyorum bakalım başaracakmıyım.
dun bende de misafir vardı arkadaşımın mertten bir yaş buyuk oğlu var onu gorunce şukrettım yemek konusunda dolaşa dolaşa yedikleri ayrı birde çiğnemeyı bilmiyor çocuk mertte yaptığım çorbadan onada hazırladım.ağzında beklettı,çıkardı,annesi taneleri vernmedi,2 sat uğraştı falan.bizim bebişlerin o derdi yok allahtan
ya kızlar mertte seveyım derken çocuklara rahat vermiyir.sevgisini gosteriyor aklınca abi abi diyor ama fırsatını bulunca şaklatıyor,şaçını yoluyor çocukların.çocukcağız karşılıkta vermedi bizimki çokhareketlı dans ediyor,zıplıyor falan onursa bir o kadr sessiz.mert oyuncağı elınden alıyor yada çubuk krakeri oteki hiç tepkı gostrermıyor. oda normal değilde bizimkide çok afacan.orta yolu yokmudur bunun:))
nagihancım geçmiş olsun,hiç boyle birsey yaşamadım,biran once duzelır inşallah.haberdar et bizi olur mu?
nuran bendetatıl konusunda şebnemim dediklerine birebir katılıyorum.başkalarıyla tatıl zordur birde apartda çocuklarla faln yorucu olur,yemek derdi falan bence en iyisi otelde tatıl..
o zaman yinede bi doktora gözük derim ben hamilelik veya başka bişi olabilir ama göğüs bu önemli yani bekleme bence canım en azından aile hekimine bir danış ne olur ne olmaz.. göğüsteki süt bezelerinden de olabilir yada adetin yakınsada olabilir :) ama hepsi olanak çok geçmiş oslun umarım önemli bişey yoktur..
hamileliğin en büyük belirtilerindendir göğüslerde sertlik cnm bende öyle olsdu hatta hamişim die dr gittiğimde dr kan tahlil apmadan önce göğüslerde gerginlik aşırı yorgunluk uyku halimi falan sormuştu bunlar ilk belirtiler yüksek ihtimal gebelik var demişti moralin bozulmasın ama hayırlısı artık
günaydın canlarım
3 gündür göğüslerim ağrıyor üzerine yatamıyorum yada bir yere çarpsam cnm ağzıma geliyo geçen hafta korunduğumuz halde bir kaza yaşadık ilk gebeliğimde böyle bir sorun yada belirtim olmadı sizde oldumu canlarım ve bu kadar erken belirti verir mi nedir bu ağrı sanki emzirme döneminde süt çok olunca sızlar ya üffff ya çok cnm yanıyo tamam henüz erken düşünmüyoruz ama gelirsede Allah'tan başım gözüm üstüne sevinirim bile bize kalsa daha zamanı değil derken epey geçecek
bunu yaşayan var mı lütfennn yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?