2009 Kasm Anneleri

nuran derya onlınesınız ama topikte yoksunuz nerdesiniz bakayım siz cık cık cık

derya çağan kuzusu şimdi nasıl?dun ateşlenmiş,geçmiş olsun bu arada..

müfetttiş gaddet misali arştırdım buldum nuran eşinize ilk ne zamna rezil olduğun topiğinde:))hımm şimdide deryayı bulayımm..

deryada eklentiye bakıyormuş.ne demekse:26:

kızlar bugun mertle bir aktıvite yaptık çok eğlendik birazda kırlendik sonra banyoya girdik bıcı bıcı yaptık.

kocişin traş kopüğunu aldım bır çay tepsisine ssıktım epeyce.sonra yere buyukçe bir ortu serip tepsiyı ortasına koydum.mert once şaşırdı sonra elleriyle vuravura tepsiye dağıttı her yanı traş kopugu oldu birde o ellerle alkış yaptı kopükler her bir yana dağıldıkça çok eğlendi.bir dahakıne balkonda yapmaya karar verdim bu tur seyleri çunku her birye kopuk oldu

CANIM İYİYİM CİCİLERİNİZE BAKIYORDUM EŞİM BALKONA ÇAĞIRDI GİTTTİM CİCİLERİNİZ ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE GİYSİN YAKIŞIKLIM

nesli hala hasta ve ateşi düşmüyor sabah doktora götürdük yine bademcikleri iltihaplanmış antibiyotik verdi doktor kullanıyoruz canım sürekli duş aldırıyoruzz mız mız sürekli ağlıyor salyası hiç olmamıştı o gün biri sormuştu salya olayını bizde hiç olmadı demiştim bu 2 gündür salya ama değişk uzadıkca uzuyoo

müfetttiş gaddet misali arştırdım buldum nuran eşinize ilk ne zamna rezil olduğun topiğinde:))hımm şimdide deryayı bulayımm..

ayyy tavsiye ettiler ya ben de bir bakayim dedim daha dogrusu konu orada ben bilgisayar basinda degilim tabi ki nartan bey le ugrasiyorum ne mizmizzzz anneeeee diye bir bagiriyor ki sanirsin yaninda degil de otek mahalledeyim sanirim bir ust dis geliyor nur topu gibi incilerimiz geliyor ama bizden de ne gidiyor anlamadim sabahin 5..30 unda kalkti uykusu kacti bir daha uyuyamadi aytes uyuyor bu sefer nartan basladi hic uyanmaz deliksiz uyurdu ne oldu hic anlamadim cok gerginim haydi hayirlisi diyorummmm...

meral kiyafetler cok guzel gule gule kullansin mert yakisiklisi benim siparisler henuz gelmedi kalitelerini merak sediyorum acaba nasil sadece mother care ve kanz dan alisveris yapan bir sahsiyet olarak

canım benim kargom gelmedi henüz kargo takipe bkıyorum böyle bi kayıt yok diyor anlamadım gitti
canım ürünlerimizdende 2li şort aynı bide lacivert kapri aynı ben kalmadığı için başka bişey alamadımm sen denedinmi nasıl oldu bedenleriii bu arada güle güle giysin mert cicileriniii..bende senin gibi almayacağım diyorum ama söz konusu çağan ounca bide çok beğenince almadan duramıyorum kendime sadece lcw bi tane badi alabildim yazlık hiçbişeyi yok olanlarda bana olmuyoo eşim çok kilo aldın diyooo

sağol sebnemcim bugün daha iyiydi çağan ama gece yarım saatte bir ağlayarak uyandı salladım geri uyuttum

canım benimde bi ara sol gögsüm çok ağrıyodu ve elime hep bi kitle geliyodu ama ben gitmedim şu anda iyiyim ben ihmal ettim gitmedim bence sen ihmal etme git bi doktora çok geçmiş olsun canım

canım çağanda çok fazla kelime söylemiyooo ama algılaması çok güzell önceleri çok dert ediyodum ama artık dert etmiyorum bence daha konusurlar sende acele etme

nuran derya onlınesınız ama topikte yoksunuz nerdesiniz bakayım siz cık cık cık

derya çağan kuzusu şimdi nasıl?dun ateşlenmiş,geçmiş olsun bu arada..

meralcim evde yoktum bugün eşim öğlen işe giderken bizide annemlere bıraktı ananem hastaydı mide kanaması geçiriyodu bugünde annem hastaneye gitti ananem mide kanseriymiş çok üzüldüm çok yaşlı yatalak 90 yaşının üstünde ama çok üzüldüm hele annem ağladıkça yüreğim sızladııı..
evet canım online olabilirim eve gelince nete girdim geçmiş okudum ama çağan durmayınca çıkış yapmadan kapattım pcyi ondan öle kalmıştır çağanda bugün daha iyi ateşi çıkmamış ama diş çok zorluyo yavrumu bi dişi daha patlamış ama köpek dişlerini patlatamıyo ondan böyle yavrum

ay çok hoş ya ben yapamam böle bişeyi çünkü kocişimin traş köpüğü yok makineyle traş olur kendileri zaten tüysüzdür benim kocam çok fazla traş olmazzmaşallah merte ne güzelde oynamışşş bayağıda dağıtmışş eviii ama olacak o kadar dimi ?

minecim çok geçmiş olsun canım ya

derya canım geçmiş olsunn (

günaydınlarrrrrrr
sabahleyin cumartesi sohbetine geldim ama kimse yokkkk
merall sebnemmm nerdesiniz yahuuu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…