mine selam canım nasılsın?neside ateşlenmiş,düştu demişsin.şimdi nasıl oldu..
CANIM İYİYİM CİCİLERİNİZE BAKIYORDUM EŞİM BALKONA ÇAĞIRDI GİTTTİM CİCİLERİNİZ ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE GİYSİN YAKIŞIKLIM
CANIM İYİYİM CİCİLERİNİZE BAKIYORDUM EŞİM BALKONA ÇAĞIRDI GİTTTİM CİCİLERİNİZ ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE GİYSİN YAKIŞIKLIM
müfetttiş gaddet misali arştırdım buldum nuran eşinize ilk ne zamna rezil olduğun topiğinde:))hımm şimdide deryayı bulayımm..
kargom geldi,çok beğendim kalıtelı urunler.kargo gelınce,hediye gelmiş gibi oluyor,bir sevinç kapladı beni:)))ucuza mal ettım onca şeyı çok çok iyi oldu bu yazın mert ile ilgili olan alışveriş kısmını boylelıkle kapattım:))dayanamayıp bir seyler almayacağım burdan soz veriyorum:))yeterince giysisi oldu abartmaya gerek yok deme kızlar....
oğluşumun cicileri albumde:))derya nagıhan varmı aynılarından sizdede...
derya ve mine ikinizinde bebislerinize cok cok gecmis olsun.. ah bu disler bebekleri bir acitiyor analari bin acitiyor. bizimde en son dort dis birden cikti kurtulduk. darisi basiniza...
nurancigim cok kalabalik gitmekte daha yorucu olabilir. sana en cok yardim edebilecek kisiyi gotursen mesela nartan annendemi bakicidami daha rahat ve mutlu onu baz alarak dusun. apart tutarsaniz ayni ev gibi olacak. her gece disarda yemiyecekseniz yemek isi falan olacak en cok kim yardim edebilir anne mi bakicimi onu dusun. bide arkadasi gelicekmis eger cocugu cok yaramazsa isler karisir gittigine gidecegine pisman olursun gibi geliyor cocuk yaramazlik yapar arkadasinin cocugu oldugu icin ses cikaramazsin bunalirsin vs. aparta yemek isindearkadastan ayri yemek yenmez birlikte olursa maddi yonden karisiklik cikar yani hadi siz yapin biz yapalim derken bi tarafa daha cok yuklenilir ne biliyim ben bu tarz seyleri cok yasadim biliyorum. gece bar disko olayi olacaksa yardimci yada annen muhakkak olmasi gerekir iste diyorumya cok zor karar vermek herseyi etraflica dusunsen karar vermende kolaylasir canim. ama dalyan gercekten guzel bir karar olmus. sakin kucuk bir koy kasabasi gibiydi ben gittigimde simdi ne alemde bilemem. ama iztuzu sahilini ve caretta carettalari gormeni kesinlikle tavsiye ederim. ben gittigim seninin ayinda karettalar yoktu onlari goremedim ama sahili kapinin girisinden gormustum harika bir manzaraydi tepeden kus bakisiyla bile gormeye deger bir yer. antik kentin oldugu yerde yuruyus yapip gezmistik. yaaa eski gunlerimi ozledim galiba bennnnn bazen boyle hatirladikca dolu dolu yasamisim diyorum ama insan genede ozluyor :2:
günaydın canlarım
3 gündür göğüslerim ağrıyor üzerine yatamıyorum yada bir yere çarpsam cnm ağzıma geliyo geçen hafta korunduğumuz halde bir kaza yaşadık ilk gebeliğimde böyle bir sorun yada belirtim olmadı sizde oldumu canlarım ve bu kadar erken belirti verir mi nedir bu ağrı sanki emzirme döneminde süt çok olunca sızlar ya üffff ya çok cnm yanıyo tamam henüz erken düşünmüyoruz ama gelirsede Allah'tan başım gözüm üstüne sevinirim bile bize kalsa daha zamanı değil derken epey geçecek
bunu yaşayan var mı lütfennn yardım
ya kızlar benim artık bu konulma olayına moralim bozulşuyor gerçi çevrende oğluştan büyüklerdede daha icraat olmadığını görünce biraz morl buluyorum yani bizimkinde pek kelimede yok yeni yeni söyleneni tekrar etmeler başladı
anne,baba, dede,al,doydum,alma,benim(menim),beş,on,gibi bikaç kelimemiz var vallhi cnm sıkılıyor bu duruma neman sökücekler ya
nuran derya onlınesınız ama topikte yoksunuz nerdesiniz bakayım siz cık cık cık
derya çağan kuzusu şimdi nasıl?dun ateşlenmiş,geçmiş olsun bu arada..
deryada eklentiye bakıyormuş.ne demekse:26:
kızlar bugun mertle bir aktıvite yaptık çok eğlendik birazda kırlendik sonra banyoya girdik bıcı bıcı yaptık.
kocişin traş kopüğunu aldım bır çay tepsisine ssıktım epeyce.sonra yere buyukçe bir ortu serip tepsiyı ortasına koydum.mert once şaşırdı sonra elleriyle vuravura tepsiye dağıttı her yanı traş kopugu oldu birde o ellerle alkış yaptı kopükler her bir yana dağıldıkça çok eğlendi.bir dahakıne balkonda yapmaya karar verdim bu tur seyleri çunku her birye kopuk oldu
nesli hala hasta ve ateşi düşmüyor sabah doktora götürdük yine bademcikleri iltihaplanmış antibiyotik verdi doktor kullanıyoruz canım sürekli duş aldırıyoruzzmız mız sürekli ağlıyor salyası hiç olmamıştı o gün biri sormuştu salya olayını bizde hiç olmadı demiştim bu 2 gündür salya ama değişk uzadıkca uzuyoo
gecmis olsun deryacigim ananene uzuldum canim caganima da gecmis olsun onun da
iyi olmasina sevindim...
meralcim evde yoktum bugün eşim öğlen işe giderken bizide annemlere bıraktı ananem hastaydı mide kanaması geçiriyodu bugünde annem hastaneye gitti ananem mide kanseriymiş çok üzüldüm çok yaşlı yatalak 90 yaşının üstünde ama çok üzüldüm hele annem ağladıkça yüreğim sızladııı..
evet canım online olabilirim eve gelince nete girdim geçmiş okudum ama çağan durmayınca çıkış yapmadan kapattım pcyi ondan öle kalmıştır çağanda bugün daha iyi ateşi çıkmamış ama diş çok zorluyo yavrumu bi dişi daha patlamış ama köpek dişlerini patlatamıyo ondan böyle yavrum
derya canım geçmiş olsunn(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?