algılamada süperlerde bide bunları kelimelere dökseler daha süper olucakcanım çağanda çok fazla kelime söylemiyooo ama algılaması çok güzell önceleri çok dert ediyodum ama artık dert etmiyorum bence daha konusurlar sende acele etme
algılamada süperlerde bide bunları kelimelere dökseler daha süper olucak
bütün hayvanların çıkardığı sesleri biliyor mesela
köpeek hav hav,kedi miyav,balık nasıl yüzüyorhem eliyle hem kendiside balık gibi yüzerek ,horoz üü üü,ördekler vakvak,getir götür işleri paso onda zaten artık,sofrayı birlikte kuruyoruz,suyun bitmiş git doldur deyince mutfak masanın altında olan suyunu şişede az kalmışsa getirir odaya kadar ,bezini çöpe atar,kirlileri banyoya sepete bir bilmedikleri 5 vakit namaz yani,ağlayana dayanamaz sarılır öper,işine geldimi kendini sevdirir ,kitabı eline alınca sayıların sayfasına geldiğinde beş ,on diyor yani herşeyin farkındada birde sürekli bişeyler anlatıyorkendine bir dili var sizin miniklerde öylemi hiç susmuyor paso anlayamadığımız bişeyler anlatıyor arada anlamlı kelimeler nadir çıkıyor
algılamada süperlerde bide bunları kelimelere dökseler daha süper olucak
bütün hayvanların çıkardığı sesleri biliyor mesela
köpeek hav hav,kedi miyav,balık nasıl yüzüyorhem eliyle hem kendiside balık gibi yüzerek ,horoz üü üü,ördekler vakvak,getir götür işleri paso onda zaten artık,sofrayı birlikte kuruyoruz,suyun bitmiş git doldur deyince mutfak masanın altında olan suyunu şişede az kalmışsa getirir odaya kadar ,bezini çöpe atar,kirlileri banyoya sepete bir bilmedikleri 5 vakit namaz yani,ağlayana dayanamaz sarılır öper,işine geldimi kendini sevdirir ,kitabı eline alınca sayıların sayfasına geldiğinde beş ,on diyor yani herşeyin farkındada birde sürekli bişeyler anlatıyorkendine bir dili var sizin miniklerde öylemi hiç susmuyor paso anlayamadığımız bişeyler anlatıyor arada anlamlı kelimeler nadir çıkıyor
kızlarrr eşim aradıı huggiesten 3 paket almışşş bulduğum arkadaslarımıda sıraya soktum dedii bi pakette numune göndermişlerdi oldu 4 pakett ooo bana yaklaşık 2 ay yeter sanırım o zamana kadarda wcye alışırsakk bezden kurtuluruzzz havalar ısındı zatenn lazımlık alayım bi tane hemennn
masallah tugkana ane guzel annesi daha ne istiyorsun yapmadigi sey anlamadigi sey yok bir den konusacak sanirim oyle derler gec konusur ama cumle kurarak konusur derler senin oglus ta oyle olacak sanirim bizim nartan da ayni bazen bilmedigim anlamadigim seyler soyluyor gecen uyutuyorum minimis diyor allah al=aallh dedim minimis ne ki dedim komigine gitti basladik gulmeye neyse artik hala cozemedim bu minimis nedir
gecen nartan tuvaletine isedi muzik caldi cok hosuna gitti ama bir daha hadi gidelim cise diyen olmadi tuvalete goturen olmadi oyle kaldi ama sen de al yavas yavas isinma turlarina baslasin cunku uzun bir surec anladigim kadariyle:26: bezleri nereden aliyorsunuz canim bende de bos prima paketi var iki tane
kızlar weniceden ürünlerim geldi çok güzeller kalitesini çok beğendim yumuşacıkkk denedim tam oldu 2 yas almıştım alırken olurmu diye çok tereddüt etmiştim ama tam olduuu meralcim haber verdiğin için tekrar teşekkürler yine olacakmı acaba?
gule gule gunlerde kullanin deryacigim...benimkiler gelmedi daha merakla bekliyorum ama zaten aytes e sort ve tshirt nartan a da bir thsirt alabildim birsey kalmamisti
aytes yine nartan in uyuma saatinde rutin aglamasini yapip simdi icini ceke ceke uyuyor
aallhim diyorum iki cocuk nasip ettin biri bari gazsiz olsaydinartan da cok cekmistim
hep dua da ettim genelde biri gazli olanlar birisi olmuyor dediler yok dualalrim kabul
olmadi herkesin soyledigi tutmadi olmadiii
cok ama cok yorgun hissediyorum kendimi erkenden uyuyacagim bugun... iyi geceler
deryacigim
slm kizlar bir kac gundur sadece okuyorum yorum yazmadim hic. keyfim yok bu siralar nedenini sormayinne konusmak ne bir sey yapmak gelmiyor icimden keske annem olsaydi da su gunlerde cocuklari ona emanet edip hep uyusam uyusam hersey normale donunce uyansam mertcik cagancik nartan aytes yeni cicilerini gule gule iyi gunlerde giysin insallah. mertin cicilerini gordum cok guzelmis onada cok yakisacagina eminim. haydin hepinizi opuyorum su bunalim bi gecsin normale doneyim gene gorusuruz simdilik sadece okuyacagim cvp yazmiyacagim haberiniz olsun
slm kizlar bir kac gundur sadece okuyorum yorum yazmadim hic. keyfim yok bu siralar nedenini sormayinne konusmak ne bir sey yapmak gelmiyor icimden keske annem olsaydi da su gunlerde cocuklari ona emanet edip hep uyusam uyusam hersey normale donunce uyansam mertcik cagancik nartan aytes yeni cicilerini gule gule iyi gunlerde giysin insallah. mertin cicilerini gordum cok guzelmis onada cok yakisacagina eminim. haydin hepinizi opuyorum su bunalim bi gecsin normale doneyim gene gorusuruz simdilik sadece okuyacagim cvp yazmiyacagim haberiniz olsun
selam kizlar kizceler kizanlar nasil sizler nasilsiniz?? ben de fena degilim iste dun gece
ananesi uyuttu aytes i uyaninca bana getrdi emzirdim yoksa ben de gercekten dayanamayacak
duruma geliyorum bunyem kaldirmiyor ayyy pek bi citkirildim hatunumdurheee
iyi mi derseniz?? hayirr soyle guclu kuvvetli hukumet gibi kadin derler ya oyle olmak isterdim
ama yokkkkiki bidikta uyuyor sansa bak degil mi??? iki satir yazabiliyorum bu sayede
meral huuuu gecen haftanin acisini cikariyorsun degil mi??? geziyorsunuz hava da guzeldir tabi burada
superrr deryacigim ise buralar da ama nerelrdedir kim bilir simdi bakayim bi hangi topikler de
mufettis hesabiiiii
sebnemcigimmm tatlisimmm seni simdiden ozledim gulmeyi ozledim hayata bakis acinla
o gulen yuzunle olaylara bakis acini ozledim umarim kisa zamanda iyi olursun hep iyi
olursun mutluluklaulasir mi bilmem ama buradan kocaman opuyorum seni
deryacigima da eklentiye bakiyor diyor yine ne eklentisi acaba??? sayin derya hanim
bizi bu konuda bilgilendirir misiniz lutfen??? nedir bu eklenti??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?