2009 Kasm Anneleri

canım çağanda çok fazla kelime söylemiyooo ama algılaması çok güzell önceleri çok dert ediyodum ama artık dert etmiyorum bence daha konusurlar sende acele etme
algılamada süperlerde bide bunları kelimelere dökseler daha süper olucak
bütün hayvanların çıkardığı sesleri biliyor mesela
köpeek hav hav,kedi miyav,balık nasıl yüzüyorhem eliyle hem kendiside balık gibi yüzerek ,horoz üü üü,ördekler vakvak,getir götür işleri paso onda zaten artık,sofrayı birlikte kuruyoruz,suyun bitmiş git doldur deyince mutfak masanın altında olan suyunu şişede az kalmışsa getirir odaya kadar ,bezini çöpe atar,kirlileri banyoya sepete bir bilmedikleri 5 vakit namaz yani,ağlayana dayanamaz sarılır öper,işine geldimi kendini sevdirir ,kitabı eline alınca sayıların sayfasına geldiğinde beş ,on diyor yani herşeyin farkındada birde sürekli bişeyler anlatıyorkendine bir dili var sizin miniklerde öylemi hiç susmuyor paso anlayamadığımız bişeyler anlatıyor arada anlamlı kelimeler nadir çıkıyor

tamam canım işte ne güzell herşeyi çok güzel anlıyoor bunları kelimeye dökmeside biraz zamnal olacak ve bizde sabretcem canım çağanda sürekli kendi çapınca bişeyler anlatıyo gösteriyo ama kelimeye dökemiyo ben artık olur konusur diye telaşlanmıyorum zamana oluruna bıraktım ki daha erken konusurlar yani sende sıkma canını

kızlarrr eşim aradıı huggiesten 3 paket almışşş bulduğum arkadaslarımıda sıraya soktum dedii bi pakette numune göndermişlerdi oldu 4 pakett ooo bana yaklaşık 2 ay yeter sanırım o zamana kadarda wcye alışırsakk bezden kurtuluruzzz havalar ısındı zatenn lazımlık alayım bi tane hemennn

masallah tugkana a ne guzel annesi daha ne istiyorsun yapmadigi sey anlamadigi sey yok bir den konusacak sanirim oyle derler gec konusur ama cumle kurarak konusur derler senin oglus ta oyle olacak sanirim bizim nartan da ayni bazen bilmedigim anlamadigim seyler soyluyor gecen uyutuyorum minimis diyor allah al=aallh dedim minimis ne ki dedim komigine gitti basladik gulmeye neyse artik hala cozemedim bu minimis nedir

gecen nartan tuvaletine isedi muzik caldi cok hosuna gitti ama bir daha hadi gidelim cise diyen olmadi tuvalete goturen olmadi oyle kaldi ama sen de al yavas yavas isinma turlarina baslasin cunku uzun bir surec anladigim kadariyle:26: bezleri nereden aliyorsunuz canim bende de bos prima paketi var iki tane

inş. hanımlar ya konuşucaklar elbet zmanı gelince biz yakın zmanda emzik bıraktık birde o derdimiz vardı ve son dönemlerde artık ağzından düşürmüyordu bende inat ettim artık asdla konuşmuyor ağzında emzikle ıh ıhh herşeyi işaret ediyordu emziği kopardım bigüzel çöp oldu artık dedim verdim eline ağladı biraz ama farkındalar herşeyin ya ısrar etmedi dedim bu gece kesin uyumaz neyse gecede memmem diyorduk emziğe memem falan dedi annecim çöp olduya dedim kopuüğu gösterdim yine ısrar edip ağlamadı bikaç gün böyle devam etti hatta gidip kendisi çöpğe attı emziği at oğlum çöp oldu deyince kopuk emziği böylelikle kurtulduk şükür 15 gün oldu ve kesinlikle konuşma olayı değişti 15 günde emzik çok etkiliyor hanımlar keşke erken bıraktırsaydım diyorum şimdi birde çiş olayı var onuda emzik gibi kolayca hallederiz inş.

canım ankamallde yani eşimin çalıştığı avmde dağıtılıyoduu iş arkadaslarınıda götürmüş sıraya sokmuşş çok fazla sıra varmış 1 saatten fazla beklemişler herkese 1 er taneymiş ben 3 tane molfixs göndermiştim 3 tane 5 numara 44 lü paket vermişler geçen gün bi tanede denemek amaçlı numune gönderdiler 4 paket oldu 2 ay yeter bana sanırım antalyadaki geçti sanırım bi bakayım ama

kızlar weniceden ürünlerim geldi çok güzeller kalitesini çok beğendim yumuşacıkkk denedim tam oldu 2 yas almıştım alırken olurmu diye çok tereddüt etmiştim ama tam olduuu meralcim haber verdiğin için tekrar teşekkürler yine olacakmı acaba?

gule gule gunlerde kullanin deryacigim...benimkiler gelmedi daha merakla bekliyorum ama zaten aytes e sort ve tshirt nartan a da bir thsirt alabildim birsey kalmamisti

güle güle giysin minikler kızlar cicileri benim habaerim olmadı aslında mağazaya giderdim neyse bende geçen mağazasından 2li penye şörtlu tulum aldım 2 yaşeve geldim deneteyim dedim bakalım çuval gibi oldu hiç oakdar yanılmamıştım baktım 18 aya yine çok büyük 15 ay aldfım yine bile büyük yani ama 12 de dedim çok küçük olmasın bnim oğlumun boyuda 86 cm yani wencenin bedenlerde bir anormallik var ama anlayamadım

gule gule gunlerde kullanin deryacigim...benimkiler gelmedi daha merakla bekliyorum ama zaten aytes e sort ve tshirt nartan a da bir thsirt alabildim birsey kalmamisti

sağol nurancım senin bıdıklarda güle güle giysin öle ya bende baktım pek bişey kalmamıştı bunları alabildim

aytes yine nartan in uyuma saatinde rutin aglamasini yapip simdi icini ceke ceke uyuyor
aallhim diyorum iki cocuk nasip ettin biri bari gazsiz olsaydi nartan da cok cekmistim
hep dua da ettim genelde biri gazli olanlar birisi olmuyor dediler yok dualalrim kabul
olmadi herkesin soyledigi tutmadi olmadiii

cok ama cok yorgun hissediyorum kendimi erkenden uyuyacagim bugun... iyi geceler
deryacigim

slm kizlar bir kac gundur sadece okuyorum yorum yazmadim hic. keyfim yok bu siralar nedenini sormayin ne konusmak ne bir sey yapmak gelmiyor icimden keske annem olsaydi da su gunlerde cocuklari ona emanet edip hep uyusam uyusam hersey normale donunce uyansam mertcik cagancik nartan aytes yeni cicilerini gule gule iyi gunlerde giysin insallah. mertin cicilerini gordum cok guzelmis onada cok yakisacagina eminim. haydin hepinizi opuyorum su bunalim bi gecsin normale doneyim gene gorusuruz simdilik sadece okuyacagim cvp yazmiyacagim haberiniz olsun

canım benim yaa yatta dinlen tabiki çok yoruluyoruz bende tam banyoya girdim 2 gündür sular kesikti su ısınmaya basladı neyse bende suyun altındayım birden kombi arızaya geçti ve su soğudu çıktım reset attım baktım geldim devam duşa yine aynısı ya uyuz oldum yine çıktım yaptım geldim yine soğudu inş hasta olmam yaa buz gibi suyun altında kaldım

kız sebnemm ne oldu diycem tokatı yiycem en iyisi susayım anlatmak paylaşmak istersen dinleriz canım benim cicilerimiz için teşekkür ederiz...evet canım bazen çocuklarını birine bırakıp kafa dinlemek istiyoruz ama mümkün olmuyoo inş çabuk atlatırsın bu durumu biz eski cıvıl cıvıl olan sebnemi istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz...tamam canım sen sadece oku istediğin zaman yaz kib öpt

Ahhh kuzucugum annen olsaydı yanında gercekten de arada nefes alır mola verir sonra devam ederdin.... Ben surekli bakamam bunalırım diyen annem bile öyle yardımcı ki anlatamam gölgesi bile yetiyor açıkcası..... Bu mevsim geçişlerinde bende de hafif sigortalar atar belki öyle birsey seninki de Derya nin dediği gibi karsı kapı komşusu olmasak bile anlatmak istersen can kulagiyla dinlerizzz.... Yine de yazdıklarımızı okuduğunu bilmek guzel canım benim...

selam kizlar kizceler kizanlar nasil sizler nasilsiniz?? ben de fena degilim iste dun gece
ananesi uyuttu aytes i uyaninca bana getrdi emzirdim yoksa ben de gercekten dayanamayacak
duruma geliyorum bunyem kaldirmiyor ayyy pek bi citkirildim hatunumdur heee
iyi mi derseniz?? hayirr soyle guclu kuvvetli hukumet gibi kadin derler ya oyle olmak isterdim
ama yokkkk iki bidikta uyuyor sansa bak degil mi??? iki satir yazabiliyorum bu sayede

meral huuuu gecen haftanin acisini cikariyorsun degil mi??? geziyorsunuz hava da guzeldir tabi burada
superrr deryacigim ise buralar da ama nerelrdedir kim bilir simdi bakayim bi hangi topikler de
mufettis hesabiiiii

sebnemcigimmm tatlisimmm seni simdiden ozledim gulmeyi ozledim hayata bakis acinla
o gulen yuzunle olaylara bakis acini ozledim umarim kisa zamanda iyi olursun hep iyi
olursun mutlulukla ulasir mi bilmem ama buradan kocaman opuyorum seni

deryacigima da eklentiye bakiyor diyor yine ne eklentisi acaba??? sayin derya hanim
bizi bu konuda bilgilendirir misiniz lutfen??? nedir bu eklenti??

ne güzel nurancım dinlen sende kafanı topla bugün eşim 1 de gitti çağanı 12 de uyuttum eşimle kanepenin üzeinde sarılıp bizde uyumuşuz 1 e kadarbi kalktık eşim geç kalıcam diyo onu gönderdim pcyi açtım baktım kimse yok bende pc açık kalsın dedim müzik açtım ve biraz ortalığı topladım toz aldım çağan uyanıncada elektrik süpürgesi açıcam oturduğumuz odanın camın yalandan bi sildim wcyi yıkadım salonu toparladım mutfak derken yine yoruldum anlıyacağınız yemeklerim dünden var rahatım o konuda annemler aramış illaki gelin burda gezelim diye bizim burda pek bi gezilecek yer yokta...

deryacigima da eklentiye bakiyor diyor yine ne eklentisi acaba??? sayin derya hanim
bizi bu konuda bilgilendirir misiniz lutfen??? nedir bu eklenti??

kızzz eklenti demek albümlere bakıyorum arada bibazen çıkış yapmıyorum ya öylece kalıyooo ondan öle diyodurr ve evettt çağan uyandıııı anne diye ağlıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…