2009 Kasm Anneleri

deryacigima da eklentiye bakiyor diyor yine ne eklentisi acaba??? sayin derya hanim
bizi bu konuda bilgilendirir misiniz lutfen??? nedir bu eklenti??

puha ha nedir bu eklentı bende çok meraktayım..

oh iyi yapmışsın canım dinlenmişsin..nurancım bende oyle hukumet gibi kadınlardan olaydım keşke,bak annem oyledir ama bana hiç bulaşmamış.çok çabuk sınırlenmeye,tahammulsuz olmaya başladım.allahtan mert'e karşı oyle değilim.koca kişisi ve çevremdekıler bu halımden nasibini alıyorlar ama hiç hoş değil kendime cık cık cık diyorum.

yok şekerim ya geçen hafta gibi bu pazarda evdeyım.eşim çalışıyor malesef(
dun çıktım once oğluşla gezdik biraz sonra anneme gittim,eşimde oraya geldi.hadi orda kalalım dedik,ordan annemle,ablamlarla biryerlere gideriz diye düşündüm.hay düşünmez olup eve donseymışım:)mert burnumdan getırdı ilk olarak uyumak bilmedi.ayakta sallatmadı elımızde salla salla uyumadı kollarımız koptu saat 23 oldu anca uyudu.sonrada 2 saatte bir ferhat figan ağlayarak uyandı,haydii yeniden salla..tam uyudu deyıp yatağa koyduğum an tekrar uyandı,gazı olduğunu anladım.ama ne yaptımsa fayda etmedi.sabah 6 da eve donduk.arbada gazını çıkardı bol bol rahatladı eve gelınce yatağına attım uyudu 10,30'a kadr..hala kollarım ağrıyor.
dun gunduz kayınvalıdeme bırakmıştım bır ara mert'i alışverişe gittım geldim bır baktım oğluşum sadece çorapla balkonda.kım bılır ne kadr orda kaldı.sayesinde karnı ağrıdı çocuğun.acısınıda biz çektık...

merall hoşgeldin canım nasılsın?mert nasıll eşin izinli değilmi bugünn niye evdesiniz?

ağlamak istıyorum valla derya'cım bu guzel havada evdeyız ya(çalışıyor,işyerleri başka yere taşınacak onun için hazırlık yapıyorlar...gecen hafta içide çok yoğundu hep geç geldi....

mert şimdi çok iyi uyuyor:))sizde ne var yok?

şebnemcim ya uzuldum şekerim.bıraz kendini toparla,anlatmak istersen biz seninleyız.o hep uyumak istemek durumlarını bende çok yaşadım.hep uyuyayım,sabah hiç olmasın diye duşunurdumkeşke kendimizide resetleme imkanımız olsa ne ıyı olurdu.

evet çok guzeller,gule gule kullansın çağancım.merttede ıyı geldi 2 yaş doğru seçimmiş.arada boyle indirimler oluyormuş,yıne haberim olursa yazarım size.şimdi uye oldukya onların sitesine mail yada mesaf gelır bizede..

ben pantolon ve eşofman almıştım onların boyu uzun geldi ama şimdi giydırmem zaten sonbahar ve kışın giyer onları o zaman kadrda uzar herhalde boyu oğluşumun..

o salya durumu antıbiyotıkden dolayı olabilir.çok geçmiş olsun havalarda sıcak birde üstune ateş((
şimdi nasıl oldu nesli?

hay allahim yaaa kaynanana hiiiimmm diyorum ya cocuk oyle ciplak ayak yere o kadar bastirilir mi ??? ben de aynen ayaklarim ususun gaz olayi olur midem agrir canim mert yaaa kiyamam...
disari cikilmamis uzuldum meralcigim bir pazar var degil mi o da boyle isle gucle gecince neyse canim iste lazim tabi ki deyip kendimi hep teselli etmisimdir is olmasa para da yok degil mi???

deryacigim cok hamarat gordum seni canim ama yorulmussun dinlen biraz bu arada aytes uyandi emzirdim uyumaya biraktim

himmm o mert in kolsuz thsirt leri var ya bir de sortlar aytes e aldim ama henuz gelmedi urunlerim ankara ve izmir e daha cabuk geliyor sanirim

meralcimm işte bu yüzden kimseye bırakılmıyo bende annemlerden baska kimseye güvenipte
bırakmam anneme bıraktığımda bile koca kadına sürekli tembih edip tlf ederimmm çok geçmiş olsun canım işte bu yüzden ben tatile gitmekten vazgeçtim bu sene

zaten haftada bir gün eşlerimizle plan yapıp gezebiliyoruz bu işlerde beni öldürüyo gıcık oluyorum ya neyse canım sıkma canını haftaya acısını bol bol çıkartırsınn bizdede aynı canım çağan uyandı karnını doyurdum elekrtik süpürgesi taktım o şimdi camdan bakmaya çalışıyorum bende netteyim ama hava çok güzel bide markete gitmem lazım ama üşeniyorum

sağol canım mertte güle güle kullansınn eşime gösterdimm bişey demedim amlum habersiz alınca bişey demez aslında tutumlu olduğumu bilir ama çağan söz konusu olunca kendimi frenliyemiyorumm kendime almıyorum ama çağan bol bol alıyorum

yok canım ya ne hamaratıı çağan sağolsun o varken hiç bi iş yapamıyorum ancak o uyuyunca yapabiliyorum benim salonda kullanmadığımız için bi dağınıkt sorma gitsinn eşim salona bi girdii buranın hali ne böle bende napayım anncak çağanla bu kadar oluyo beğenmiyosan günlükçü tutalım temizletelim dedimm kızdım biraz tabi o gidincede hemen toplamaya giriştim mecburrr

o salya durumu antıbiyotıkden dolayı olabilir.çok geçmiş olsun havalarda sıcak birde üstune ateş((
şimdi nasıl oldu nesli?

nesli sanırım 6 . hastalık geçiriyo dişleride çıkmış şuan gögüs ve sırtı hariç heryeri küçük küçük kabarcıklarla dolu şimdi çok iyi şükür salya konusuna gelince neslinin dilinde yara varmış ondan akıyodu galiba sürekli acıyo diyodu antibiyotik kullanır kullanmaz geçti oda şükür ne zormuş salya olayı yaa...bide garibim ateşiyle uğraşırken bide kabız oldu anne tata anne tata yerlerde kıvranıyodu iki fitil anca yumuşat tı kızımıd arahatladı yaptıktan sonrada ateşi azalmaya başladı çok şükür şuan iybende regl oldum karnım ağrıo valla sırf bu yüzden erkek olcamher ay her ay

benim daha bircok sey almam lazim cok az kiyafetleri var simdilik ilkbaharliklar falan idare ediyorum
ama yakinda cok sicak olunca lazim olacak

kizlar birsey soracagim diyelim ki parka gittiniz cimenler de falan dustu kalkti o kiyafeti de yeni giydirdiniz hemen yikiyor musunuz ? yoksa bir kere daha giysin parkta sonra mi yikayayim dyorsunuz merak ettim ???

minecim çok geçmiş olsunnn yavrum birsürü sorun yaşamış ama şimdi iyiymiş çok şükür..benimde regl dün bitti çok şükür rahatımmm bazen bende erkek olsam keşke diyorum ama onlarında sünneti var

canım birincisi ben parka giderken hep eski beğenmediğim kıyafetleerinden giydiriyorum çünkü çimenlerde düşüyo ve hertarafı çimen lekesi oluyoo oda çıkmıyooo eve gelince hemen üstünü değiştiriyorum bazen banyo yaptırıyorum yani kıyafetlerini hemen yıkamıyorum çamaşır sepetine atıyorum ama yıkamadanda bidaha gidişimizde giydirmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…