nartan 2.5 saattir uyuyor aytes te 1.5 saat ayyy masallah yavrularimaben de biraz
doping oluyor kk ya takiliyorum mutluyum
benim daha bircok sey almam lazim cok az kiyafetleri var simdilik ilkbaharliklar falan idare ediyorum
ama yakinda cok sicak olunca lazim olacak
kizlar birsey soracagim diyelim ki parka gittiniz cimenler de falan dustu kalkti o kiyafeti de yeni giydirdiniz hemen yikiyor musunuz ? yoksa bir kere daha giysin parkta sonra mi yikayayim dyorsunuz merak ettim ???
nesli sanırım 6 . hastalık geçiriyo dişleride çıkmış şuan gögüs ve sırtı hariç heryeri küçük küçük kabarcıklarla dolu şimdi çok iyi şükür salya konusuna gelince neslinin dilinde yara varmış ondan akıyodu galiba sürekli acıyo diyodu antibiyotik kullanır kullanmaz geçti oda şükür ne zormuş salya olayı yaa...bide garibim ateşiyle uğraşırken bide kabız oldu anne tata anne tata yerlerde kıvranıyodu iki fitil anca yumuşat tı kızımıd arahatladı yaptıktan sonrada ateşi azalmaya başladı çok şükür şuan iybende regl oldum karnım ağrıo valla sırf bu yüzden erkek olcam her ay her ay
minecim çok geçmiş olsunnn yavrum birsürü sorun yaşamış ama şimdi iyiymiş çok şükür..benimde regl dün bitti çok şükür rahatımmm bazen bende erkek olsam keşke diyorum ama onlarında sünneti var
aman deryacım sunnetın nesi var bir kere oluyorlar,3-4 gune geçiyor bizimki her ay her ay bir de doğumlar var o ayrı tabi...
nurancım wenicenin kalıtesini sormuşsun.fena değil ben beğendim ozellıkle sortlar,kapriler çok iyi sonuçta 3,4 ay giycekler,artık dunyanın parasını vermiyeceğim mertin giysilerine.boyle orta karar şeylere takılacağım bir sure:))mc nin badileriyle falan kıyaslanamaz badileri ama omurluk almıyoruz sonuçta şurda giyecekleri sayılı gun...
meralcim ben şimdilik çıkıyorum çok acıktım bşde yağmur yağmadan dışarı çıkayım ekmek filan alıcam kib mertide senide öpt canım
nurancım wenicenin kalıtesini sormuşsun.fena değil ben beğendim ozellıkle sortlar,kapriler çok iyi sonuçta 3,4 ay giycekler,artık dunyanın parasını vermiyeceğim mertin giysilerine.boyle orta karar şeylere takılacağım bir sure:))mc nin badileriyle falan kıyaslanamaz badileri ama omurluk almıyoruz sonuçta şurda giyecekleri sayılı gun...
seninkilerde yarın gelır.aytesle mert takım olacak demek,eğmendede var aynı t,şörtlerden kardeş gibi olacak bizim bebişler.hepsi bir ornek
iyi aksamlar kızlarrr eşim gelmeden bakayım dedim ama kimse yok çağan 9 da uyudu ama çok halsizlik var üzerimde dünde böyle eşim gelince uyuyakalmışımmm neyse ben kaçtımm
canim benim ben de senin gibiyim esim kacta gelirse gelsin eger cok fazla uykum yoksa beklerim
sen de benim gibisin ne guzel... ben de bugun gercekten erken yatacagim belki telefondan baglanirim
uyuyamazsam ama kesin yataga uzanmis olacagim kararliyim himmm
sebneimmm ozledim seni simdiden yaaa ses ver iyiyim de
günaydınnnn herkeseee hava çok güzelll pikniğe gitmek istiyorum ama eşim çalışıyoooooo
gunaydınlar..
kızlar önluğu takmak istememe halleri bizde de var bu sıralar.her yemek sonrası ust değiştiriyoruz onu da istemiyor bazen zorla giyinip soyunuyoruz
nagihancım adam atleti hekim bilir ne kadar şeker olmuştur minik adamımız onunla...
bende duşunuyorum don,atlet olayına girmeyı.şimdi çişini oğretcez ya onlarla daha rahat olur gibi.
alıştırma külotlarından vazgeçtım,tavsiye etmiyorlar.bez gibiymiş onlar emici olduğundan çocuk ıslaklık hissini anlayıp,rahatsız olmuyormuş.o yuzden bende bol bol külot alacağım.
artık mert'in yazlık alışverişini bitirdim demiştim deme?bak yıne bir seyler çıktı
günaydın kızlar
sohbet çok ilerlemiş herkese tek tek cvp yazmaya çalışıcam unuttuklarım olursa affedin
minecim çok geçmiş olsun eymende olmjuştu altıncı hastalık demiştim ama ben
şebnem cnm ya sorun nedir bilemiyoruz ama Rabbim sabrını ve sükünetini verir inş çabucak dön aramıza biz seni pozitifliğin ve şen şakrak halinle biliyoruz temel taşı pes ederse bizim vay halimize
meralcim ve nurancım ben wenice ürünlerinden memnunum ve sizin gibi çok pahalı şeyler almak istemiyorum wenicete orta kararlı işte nuranın dediği gibi eymende önlüğü reddediyor artıkbide ben 3 gündür eymene adam atleti giydiriyorum yazlık çıtçıtlı badi halen alamadım da :26: atlettende memnunum açılmıyo bir yeri acaba artık almasammı yada 1-2 tane bulundursam mı[ /QUOTE]
teşükürler canım nesliye bende kadın atleti giydiriyorumrahat oluyo bide çişe alıştırcaz ya çıtcıtı aç kapa zaten durmuyolar yerindee zor oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?