ufff kızlar moralim çok bozuldu dün kızkardeşimin çenesi çıkmıştı acile götürmüşler ama yapamamışlardı bugün ambulansla hast kaldırmışlar düzelmiomuş ameliyata alacaklarmış herhalde
ufff kızlar moralim çok bozuldu dün kızkardeşimin çenesi çıkmıştı acile götürmüşler ama yapamamışlardı bugün ambulansla hast kaldırmışlar düzelmiomuş ameliyata alacaklarmış herhalde
aaa nasıl olmuş da çenesi çıkmış,nasılda acıyordur.geçmiş olsun canım..
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM( nasıl olmuşkiii
sağol meralcim durup dururken çıkmış daha öncede olmuştu drlar elleriyle uğraşarak yapmışlardı ama bu defa olmuyomuş çenesi yamulmuş konusamıyormuşşş ağlıyo sürekli dün serum filan takmışlar şimdide uzman drlar gelecekmiş ameliyat olabilirmiş ama daha belli değilmiş
allah acil şifa versin canımm yaa
sağol meralcim durup dururken çıkmış daha öncede olmuştu drlar elleriyle uğraşarak yapmışlardı ama bu defa olmuyomuş çenesi yamulmuş konusamıyormuşşş ağlıyo sürekli dün serum filan takmışlar şimdide uzman drlar gelecekmiş ameliyat olabilirmiş ama daha belli değilmiş
ALLAH razı olsun minecim inş bişey olmaz
off çok can sıkıcı bir durum ama uzmanlar falan gelecekmiş diyorsun sorunsuz halledilir o zaman.
mert durmuyor kızlar yemeğini yedirip,uyutacağım.goruşmek uzerek...
deryacım burda her taraf kurudu piknik sezonunu kapattık,deniz sezonu başladı artık
ama sizin oralar daha yemyeşildir,gidin valla.biz bu sene 2 kez gidebildik sadece
off çok can sıkıcı bir durum ama uzmanlar falan gelecekmiş diyorsun sorunsuz halledilir o zaman.
mert durmuyor kızlar yemeğini yedirip,uyutacağım.goruşmek uzerek...
olmaz canım inşşalah haberdar et bizideee varya kızlar sanal manal ortam dioz ama benim kızkardeşim yok hepiniz kızkardeşim gibi oldunuzzz allah hepimiz korusun sevdiklerine şifa versinn
olmaz canım inşşalah haberdar et bizideee varya kızlar sanal manal ortam dioz ama benim kızkardeşim yok hepiniz kızkardeşim gibi oldunuzzz allah hepimiz korusun sevdiklerine şifa versinn
selam kizlar herkes asagi yukari iyi sanirim iyi olun derya canim kardesine de acil sifalar
olsun isallah biran once duzelir...
ben ise iki bidik ta uyurken bir dus aldim kendime geldim iki gundur oglen uykulari cakisiyor
ne rahat ediyorum sormayin burada hava guzel sicak bu hafta denize gitmek biraz olsun
bronzlasmak lazim oyle bembeyaz sort ve badi giyemiyorum bu iki bidikla nasil olacaksa
sabahtan ogleye nartan in uyku vaktine kadar plajda olmak istiyorum sonra eve gelirim
nartan uyur sonra ogle yemegi derken plan bu bakalim deniz sezonunu acalim degil mi???
nartan a soruyorum deniz de napacagiz diye eliyle yuzme isareti yapiyor kuzum cok seker..
bu arada venice siparislerim geldi kaliteleri dediginiz gibi hic fena degil begendim
giydirebilirim yine indirim olursa alirim birseyler...
nagihan canim daha cislerini tutabildkleri kaslari 18 ay itibariyle gelismis zaten o yuzden de
iki yasindan once cis egitimine erken diyorlar bizim dr o yuzden ben de pek endiselenmiyorum'
nasil olsa cocuklarimiz cok akilliogrenirler tez zamanda
sebnemmmm seni ozledikkkkumarim iyisindirrr kuzularin da iyidir
sebnemmmmmm seni ozledikk kasim anneleri olarak sebnem seni ozledik kampanyasi
yapalim ne dersiniz kizlar?//
çok geçmiş olsun cnm acil şifalar ankarada olmak bu konuda şans bence tıbbi konularda en tecrübeli dr ler orda bizimkilerde yakın olduğu için önemli durumlarda hep ankaraya giderler kardeşinde ankarada mıydı:44: Rabbim dert vermesin tabikide verdiğinde bir uzman bulmakta zor
ahanda meralide yakaldım aşk tesadüfleri sever topiğinde napıyosaaahadi toplanalım kendi topiğimizdeeee heyyy meralll duyuyomusun beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?