ahanda meralide yakaldım aşk tesadüfleri sever topiğinde napıyosaaahadi toplanalım kendi topiğimizdeeee heyyy meralll duyuyomusun beni?
bende nagihanı yakaladım fevri hareketler... toppiğindee sen ne arıyodun diye sormayın orda sadece geziodumm:
:)))))hep senmi gezecen topik topik birazda ben gezeyım dedim.sinemaya gidemiyoruz bir bakayım dedim yeni filmler nedir ne değildir.of ya film izlemeyı ozledim ben.tv dede hiç denk gelmiyor.soyle guzel bir film olsa darımızı patlatsak kocişle koltuğa kıvrılıp izlesek ne iyi gelecek.dvd'yi de kaldırdık mert'in bozma girişimleri sonucu
guzel bir film tavsiyenız varmı,türk yabancı,aşk,korku hiç farketmez:26:
avatar ı izledinmii çok sevmiştimmm eşimle hafta da bir izlerizzz o her zaman izleme taraftarı ama ben sıkılıyorumm çok ruhsuzum biliyorumm bir sürü flm izliyoruz ama hiç biri aklıam gelmedii babam doğum günümde full hd led tv aldıı eşşek kadar bişi başım beynim ağırıyo izlerken eşimde flm üzütne film koyuyo ben yapcak iş arıyorum açmasın die ben izlemiyince o açıo izliyoobizde çookkk flm varrr yakın olsaydık verirdik sizee...
alooooooooooooooooooooooo nerdesiniz yaaa merall nurannn deryaaa şebnemcim yok zaten zeynepte giremioo ve diğerleriii gelin artıkkk
izlemedim onu ama merak ediyorum da ilk fırsatta edineyım ve izleyım.tekrar tekrar izlemeyı severim bende filmleri ama haftada bir değil.ay uzerinden 3,5 ay geçse barı ya her hafta nasıl izliyorsunuz...birde nesliden nasıl fırsat buluyorsunuz
mert bugun 3 saat uyuyup yenibir rekora imza attı.sevinmelımıyım kendime vakit ayırdım işleri hallettım diye;yoksa gece uyutmakta zorlanacağım için endişelenmelımıyım bilemedim:))))
nuran naber şekerim deniz sezonunu başlatıyormuşsun hadi hayırlı olsun..denizin dibinde olmak ne şans,tadını çıkar sonuna kadr.bizim 1 saatlık mesafede,o da hiç yoktan iyidirde sizinki gibi olmaz tabi.
ooo kizlar kaynatilmis yine ben ise nartan in yemegi alti bu arada tuvaletine cis ve kakasini yapti muzik caldi hic te kakam nerede bakayim neymis bu kaka nasil birseymis demedi hani cis egitiminde kakayi nereye gidiyo diye merak edermis o yuzden klozete yaptirmayin derler ya arastirdigim kadariyle nartan hic merak etmedi ilginc.....
bu arada da bir turk kahvesi yudumluyorum ohhhh super ya hep beraber olsak soyleee kahveleri icerken de bir yandan sohbet etsek ne hos olurdu bu turk kahvesi de muhabbetsiz gitmiyor hic
buradayim canimcim iyisiniz degil mi? nesli duzeldi degil mi???
yok kızz avatarı her hafta izlemiyoruz ben zaten çok sıkılgan bi insanım her hafta yeni bir flm demek istedim
meralcigim mert 3 saat uyuynca uyku saati degisiyor mu? nartan da bazen uyuyor da ben yine de ayni saatte uyutuyorum sadece bir 15 dk daha fazla ugrasiyorum.... evet canim ya plaj tam karsimizda ama ona bile useniyorum desem oklavayla kovalar misin acaba?
iyimiş o zaman ya ne guzel bulmuşsun fiimleri ve vaktı izle işte sende:)))biz bulamıyoz film vakıt alla alla ya...
çok çok çok şükür çok iyiyizzz yaa sen ne yapıon paşalr nasıl benim kızm duştan korkuyodu şimdide anne cibicıbi bicı elinide kafasınıa sürüyo bide tammamı dio yaptır diemek isito galiba bide bugün dolabı açtırdı zeytin tabağında üçtane zeytin aldı ki normlade hiç
ç sevmez biraz biraz kemir di çok hoşuma gitti bi de kyısı yedi yarım ama ilk önce yalıyo acaba nası bişi diyeee bu arad nesli kabız oldu ya hastalığından sonraa ne yapcam anne tat diip poposunu tutuo acıo diyioo
kizlarrr ben nartan a ne yedireyim sasiyorum mesela bugun bamya var annem yapti cok ta guzel olmus eskiden blendirdan gecirip veriyordum itiraz etmiyordu simdi istah az herseye itiraz ediyor ne yapayim sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?