2009 Kasm Anneleri

kizlarrr ben nartan a ne yedireyim sasiyorum mesela bugun bamya var annem yapti cok ta guzel olmus eskiden blendirdan gecirip veriyordum itiraz etmiyordu simdi istah az herseye itiraz ediyor ne yapayim sasirdim

aynen bende ne pişirsem derdinden bıktım ve kendimce soyle bir çozum buldum şimdi pişirdiğim çorba turu seyleri merti'in yediği kadrlık küçük kavonozlara koyuyorum 2, yada 3 tane buzluğa atıyorum arada sıkıştığımda onlardan kullanıyorum pratık oluyor.sizede tavsiye edeim.

evet bende takip ediom her başa gelir ben kpss ye gireyim diom ama eşim de dioki bu karılar kulubü snaa yaramıooo bende çalışmak istiorum ama eşim kesinle karşı sen evde ol ben ek işte yaparım dioo olmassa gidip askerlerin koğuşlarmı paspaslıcak galibaa bende flmden sıkılınca flm kopuoo bizdede sonu gelmio bazenn

bizimde şu gece uyanmalarız bitse bendaha dinç olacağım ve 11 lerde uyumayacağım inşallah o zamn izleriz artık filmimizi de:))

aynen durup dururken eşimi arayıp seni seviyorum dediğimde yine ne okudun kk da diyo

ben kaçar canlarım saat 5 olmuş koşar adım oğluma giderrrrrrrrrrrrrrr
eşim pilav köfte istedi akşamdan buzluktan çıkarmayı unuttum işin yoksa yenisini alll offf akılsız başın cezası öpüyorum kuzucuklarıda sizide

valla bu kız kaçarr evi toplayam nesli uyandı sonra görüüşrükk bu akşam salçalı kıymalı makarna var neslide sevioo hadi göürrüşük

nartan aksam gezmesine gitti aytes yine aglamaya basladi alti kuru karni tok uykuya dalmakta zorlaniyor agliyor agliyor ben de uyutup ugrarim tekrar...opuldunuzzzz

haklisin tabi canim onlara kanipta cocuga egitim vermeyecek degiliz ama su anda da hazir degillerse biz inatlasmayacagiz ama denemeler biraktirmaya calismalar tabi ki elverdigince devam edecek sekerim isallah sunlari curuturz de cocuklarimiz cislerini soylerler biran once degilll:76:

tabi canım inatlaşırsak ters etkı yapar zaten bebişler hazır olduklarının sinyalını veriyorsa bu işe kalkışmak en doğrusu...

deneyımlı annelerin tecrübelerinden bir kaç tanesini kopyoluyorum bir bakın vaktınız olursa...

canım biz netten izliyoruz filmleriii en son newyorkta beş minareyi izlerken ben uyuyakalmışımm eşim fena değil dedi ama bi bakayım aklıma gelmiyo gelirse yazayım

slm kızlarr nabersiniz?çağanı uyuttumda yemek yapıyorum bende annemlere gittim öğlen o yüzden yemeklerim bu saate kaldı

meralcim aklıma gelen filmleri yazayım sana belki bi fikir olur
otostopçu
13.cuma
yenilmez
nabız 3
waz
13 oyun
korku kapanı 3
dehşet treni(manyak bi korku filmi)
canım bu filmlerin hepsini izledik eşimle hepside çok güzel filmler izlemeni tavsiye ederimm

selam kızlar nasılsınız offf o yemek derdi bendede var ya çocuk hiçmi bişey sevmez zeytin yedirmem mümkün değil makarna pilav zaten yiyemio pütütrlü yiyemediği için direk yutuyo ya çiğnemio napıcam hergün ona özel çorba bıktım valla dondurma uzatıom onu bile istemio geçenyıl bile dondurma yalardı of of nede banyo yaptırabiliom çırpınıo kusuyo banyodan önce şaşırdım artık

bircancım senin işin dahada zormuşş çok şükür çağan iyi yiyoo bazen zorlanıyorum önceleri oturup güzlece yerken şimdileri ayağa kalkıyooo geziyoo peşinden gezerekk biraz içiriyorumm banyoya gelince banyoda çok ağlıyo hatta mosmor oluyooo ayy biran önce büyüse diyorum ama büyüyencede başka sıkıntıları başlıyooo

Bircan canım bu konuda tek diilsin nesli üç dört çeşit yiyor ayran çorbası bazen tarhana çorbası tavuk makarna başka bişi yemiyor hep böyleydi kahvaltı desen yumurta yer başak bişi yemezz duşta neslide sorunluydu
başını yıkamadan çıkarıom bzen yıkıyıp çıkarıom duruma göre değişio alışana kadar böyle ilk önce bebeğini yıkıyoruz küvetindee sonra hanfendi ayaını sokuyo duruyo diğer ayağını kouyo beklio keyfi olursa oturuo parmağında oynatıyo biziii

nesliye soruyorumm;

- annem sen benim neyimsin???

- balımmmmmm

-beni seviyormusun

-çok çok çok sevomm

-beni özledinmi

-özlemmmmmmdiii çok şeker yaaaa

nesliye soruyorumm;

- annem sen benim neyimsin???

- balımmmmmm

-beni seviyormusun

-çok çok çok sevomm

-beni özledinmi

-özlemmmmmmdiii çok şeker yaaaa

maşallah besliye çağanda daha tık yok tek bi kelime söylemiyoki çocuk cümle kursun ancak ağlayarak istediklerini yaptırıyo söylüyo hatta bugün annemlere kızdım çıktım geliyodum ece yeter artık bunun her istediğini yapmayın ben zorlanıyorum her gittiğim yerde diye biraz fazla çıkıştım onlara ama zorluğunu ben çekiyorummm

merhaba kızlar nihayet aranıza geri döndüm bil. bugün geldi şükür arada bakarım size az önce cemremi banyo yaptırdım su gibi oldum çıkmıcam diye kendini atıyor eşimle zor tuttuk yılan gibi kıvrılıyor başta bizimkide korktu gözü yanınca bir kere bıcı bıcı yapcan deyince kahkahalar havada üşüşüyor bunların ortası yok çıkarken ağlamaktan mahvoluyor ayarsız veletler nasılsınız görüşmeyeli

hoşgeldinn zeynepcimm özlettinn kendini demek cemre banyo yaptııı haaa saatler olsun canım çağanda öğlen yaptıı ama çok ağladıı çıkarınn diyeee..
kızlarr eşim geliyomuşş yemek hazırlamam lazım kibb hepinizi öpüyorumm iyi aksamlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…