kizlarrr ben nartan a ne yedireyim sasiyorum mesela bugun bamya var annem yapti cok ta guzel olmus eskiden blendirdan gecirip veriyordum itiraz etmiyordu simdi istah az herseye itiraz ediyor ne yapayim sasirdim
ben oynamıyorum açık bekliyo kimse yok ben gidiyorum hoppp sohbete :92:
minecim ben o topiği yazmasamda okuyorum banu diye biri var boşanma aşamasında birde kızı var sağ olan başa herşey gelebiliyo malesef üzülüyo insan erkekler çok farklı acımasızlık duygusuzluk hissizlik bide bakıyorum hep kadınların canını acıtanlar yine kadınlar amannnnn offfff
bu arada biz ne zaman film izleyelim desek filmin sonu gelmeden ben cıvıtıyorumzaten vaktimiz yok film izlerkende hadi yanyana yatalım diyince film kopuyo
evet bende takip ediom her başa gelir ben kpss ye gireyim diom ama eşim de dioki bu karılar kulubü snaa yaramıooo bende çalışmak istiorum ama eşim kesinle karşı sen evde ol ben ek işte yaparım dioo olmassa gidip askerlerin koğuşlarmı paspaslıcak galibaabende flmden sıkılınca flm kopuoo bizdede sonu gelmio bazenn
bende bu tuvalet eğitimi konusunu araştırdım bugun burayada birseyler kopyalayacaktım.şimdi mert uyundı ona meyvesini yedireyım sonra yazarım.drlar 2 yaşı bekleyın falan diyorlar ya onları çürütecek tezler buldum.birçok goruşte 18 ay 24 ay arası tam zamanı diyor.2 yaş falan amerikan idoluyle yetişmiş drların uydurması diyorlar va amerikan şirketlerin bez fırmalarıyla bağlantısından falan bahsediyorlar.2 yaş sonrası inatlaşma donemine girdikleri için daha zor oluyormuş bebişlere tuvaletını oğretmek..ki benimde cevremde 2 örnek var biri 30 aylık biri 3 yaşına girmek uzere herseyın farkındalar ama soylemıyorla çişlerini...
haklisin tabi canim onlara kanipta cocuga egitim vermeyecek degiliz ama su anda da hazir degillerse biz inatlasmayacagizama denemeler biraktirmaya calismalar tabi ki elverdigince devam edecek sekerim isallah sunlari curuturz de cocuklarimiz cislerini soylerler biran once degilll:76:
:)))))hep senmi gezecen topik topik birazda ben gezeyım dedim.sinemaya gidemiyoruz bir bakayım dedim yeni filmler nedir ne değildir.of ya film izlemeyı ozledim ben.tv dede hiç denk gelmiyor.soyle guzel bir film olsa darımızı patlatsak kocişle koltuğa kıvrılıp izlesek ne iyi gelecek.dvd'yi de kaldırdık mert'in bozma girişimleri sonucu
guzel bir film tavsiyenız varmı,türk yabancı,aşk,korku hiç farketmez:26:
selam kızlar nasılsınız offf o yemek derdi bendede var ya çocuk hiçmi bişey sevmez zeytin yedirmem mümkün değil makarna pilav zaten yiyemio pütütrlü yiyemediği için direk yutuyo ya çiğnemio napıcam hergün ona özel çorba bıktım valla dondurma uzatıom onu bile istemio geçenyıl bile dondurma yalardı of of nede banyo yaptırabiliom çırpınıo kusuyo banyodan önce şaşırdım artık
selam kızlar nasılsınız offf o yemek derdi bendede var ya çocuk hiçmi bişey sevmez zeytin yedirmem mümkün değil makarna pilav zaten yiyemio pütütrlü yiyemediği için direk yutuyo ya çiğnemio napıcam hergün ona özel çorba bıktım valla dondurma uzatıom onu bile istemio geçenyıl bile dondurma yalardı of of nede banyo yaptırabiliom çırpınıo kusuyo banyodan önce şaşırdım artık
nesliye soruyorumm;
- annem sen benim neyimsin???
- balımmmmmm
-beni seviyormusun
-çok çok çok sevomm
-beni özledinmi
-özlemmmmmmdiii çok şeker yaaaa
merhaba kızlar nihayet aranıza geri döndüm bil. bugün geldi şükür arada bakarım size az önce cemremi banyo yaptırdım su gibi oldum çıkmıcam diye kendini atıyor eşimle zor tuttuk yılan gibi kıvrılıyor başta bizimkide korktu gözü yanınca bir kere bıcı bıcı yapcan deyince kahkahalar havada üşüşüyor bunların ortası yok çıkarken ağlamaktan mahvoluyor ayarsız veletler nasılsınız görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?