2009 Kasm Anneleri

Zeynep bircan hosgeldiniz ozlettiniz valla bircann o yememe yani yemek istememe bizde de var en rahat balkonda kedi var köpek var gemi var paraşüt gecti falan diyerek yiyor ananesinde ben ise sarki söyle hikaye anlat yediriyorum birgun yada iki gün arayla yıkıyorum sansliyim banyoyu seviyor hatta çıkmak istemiyor

Zeynep nasil gidiyor hamislik ağırlaştın mı?? Hadi bakalım yarıyı gecmissin kizcelerin iyidir umarım sen de.....

günaydın canlarım çokk sinirliyim görümceme çokkk halada geçmedi dün elime bir geçseydi kesin büyük kavga çıkartırdım
akşam bir neşe eve varmak üzereyim eymen kapının önünde üst baş leş ağızda emzik görmeniz lazım ama uzaktan görüyorum bir eli havada yanına bir gittim ki eli yanmış babannesi anlatıyo işte halası ütü yapmışta ütüyü yere koymuşta eymende ütüyü avuçlamış guya kızını savunuyo sus anne dedim savunma bu evde çocuk olduğunu bilmiyomu aldım kucağıma götürdüm eve ama nasıl ağlıyorum bir yandanda eymen gülsün diye şebeklik yapıyorum o ara annem aradı ben daha beter başladım ağlamaya neyse elini yüzünü yıkadım üstünü değiştirdim sakınledim biraz eşimi aradım eve geldi nasıl üzgün oda hasbam 4/12 çalıştığı için işe gitmiş ya ne zaman çocuğa yanaşsa bir zarar veriyo ya seveyim derken bile akşam kaynana geldi oğlu geldikten sonra anlatıyo işte odasında yapmışta ütüyü eymen düşürür diye masadan yere koymuşta falan filan yok eymenle beraber oda ağlamışta eşimin çok kızacağını bir daha yanaştırmayacağını biliyoya ortam yumuşatıyo kayınpeder evde yokmuş o an evde olsa kesin döverdi abartmıyorum gerçekten döverdi sonrada babası gelmeden kaçmış anası anlatıyo ama bende bunun acısını çıkarmazsam insan değilim

hoşgeldin zeynep'cim arada haber vermemiş olsan meraktan ölurduk.biz iyiyiz çok şukur.seni ve bebişlerini sormalı.minik kızın nasıl,kaç aylık oldu şimdi.sen onun için hazırlıklara da başlamışsındır şimdi.ne kadar keyıflıydı bebişlerimize hazırlık yapmak,ozledim bak şimdi o gunleri:))

bizde kışın banyo yaoparken epey sorunluydu ozellıkle kafa yıkanırken çok ağlıyordu.ben bir kıtap aldım banyoyla ilgili onu okudukça her banyoya girişinde daha az ağladı.banyoda hep o kıtaptan bahsetım elınede birseyler verdim artık ağlamıyor.hadı banyo yapmaya değince benden once koşuyor:)bende kuvette oturtamıyorum oğluşumu illa aykta yıkanacak...haftada 2 kez yıkıyordum.şimdi gun 2 gunde 1 yıkıyorum.yakında hergun yıkamaya başilarım

eşim korku filmi hastası olduğu için çoğunu izledim.izlemediklerima bakarım netten,teşekurler derya'cım..

nagihancım çok geçmiş olsun,senin yazdıklarını okurken benim gozlerim doldu.sen bu kadar sinirlenmekte çok haklısın.utu yanığıda berbattır nasıl oldu eğmenin elı.su topladımı?inşallah hemen buz koymuşlardır.
nasıl bir mantık o anlamadım masadan yere koymak,ne bileyım kapalı bir odaya koy,bankonun ustune koy deme

CANIM geçmiş olsun canı çok yanıyorsa zeytin yağı sür hem acısını alır hamde çabuk iyileşmesine yardımcı olurr

walla bende özledim canım sizi..sağol canım benide yaptırttı banyo çıkmıcam diye yırtarken her yerim ıslandı.bir sıra banyo yapmaktan korkuyodu ama sevdirelim derken abartmışız bıcı bıcı diye ölüo
sağol canım iyiz şükür sıcaklar bastıkça bende fena oluyorum ama yazı çok özledim raazıyım öfleyip püflemeye..ağırlaştım canım seninde böylemi oldu 3 aylıktan itibaren karnım çıktı baya büyük bu sefer cemrede 6 ayda anca anlaşılıodu..siz nasılsız alıştınızmı b irbirinize ???öpüyorum minişleri
Çok geçmiş olsun canım ama olacağı varmış diye düşün bende çok kızardım ama olmuş işte bundan sonra daha dikkatli olurlar bak çok yanmışmı eli :18:hiç hata kabul etmiyolar minnoşlar tetikte olmak lazım geçende bende kızdım eşime ütüyü sandalyenin altına gizlemiş sıcakken görmemiş bizimkide suyunu bir güzel saçtı ortalığa hayırlısıyla kendilerini korumayı öğrenselerdi

hoşbulduk canım anca gelebildim aranıza bizde iyiyiz canım şükür tetanoz aşısı olucam 4. doz şeker yüklemesi var onlarıda atlatsam ii olcak 6. ayımıza girdik şükür eylülde gelcek ufaklık cemreyle hazıtrlık çok zor geçende eskileri vakumladım cemre odaya girdimi ne var ne yok saçıo ortalığa sürekli toplamaktan mahvoluyorum bu kız büyüyüncede böle olursa yandım hem kız kardeşi başak olucak nasipse bol bol kavga ederler dağınıklık yüzündenbanyo seven bir bıdık daha ama benimki abartıyooor hiç çıkmayacak hanfendi havuzu atıcam bahçeye birde mayo aldımmı çıkmasın isttediği kadar mertide öpüyorum canım

kızlar gene banyo meselesi ama sizinkide banyo suyunu içmeye çalışıomu yada sabunu yalamaya saldırıyor resmen elinden zor allıyorum suyu içesi hele cabası

CANIM geçmiş olsun canı çok yanıyorsa zeytin yağı sür hem acısını alır hamde çabuk iyileşmesine yardımcı olurr

hepinize çok teşekkür ederim kızlar baş parmağıyla işaret parmağı arasındaki ince deri su toplamış avuç içi ve iki parmağı daha hafif Allahtan eymen dayanıklı bir çocuk babasına çekmiş anası gibi canı tatlı değil babannesi günboyu zeytin yağına bandırmış buz tutmuş hemen bide akıllılık etmişte su toplayan yeri patlatmamış
banyo konusunda bizdede girinceye kadar sıkıntı var sonrasında da çıkmak istememesi cildi çok hassas kışı saymıyorum ama bu ara 2 günde 1 yıkıyoruz kolları şimdiden başladı kızarmaya
zeynep hoşgeldin cnm hamileliğin son dönemleri pek sıcaklara gelecek Allah yardımcın olsun kasım anneleri olarak o konuda şanslıydık ne dersiniz

kızlar ne kadar aralıklı banyo yaptırıosunuz ...

canım kışın haftada bazen 15 günde 1 yazın 3 yada 4 günde bir tabi bu şimdilik iyice sıcaklar bastırınca ki benim ev felaket sıcak oluyo hemen hemen hergün yaptırmyaı düşünüyorum bide dışarı çıkacak toz toprakla oynayacak

kıyamam yavrum ya nagişcim çok geçmiş olsun çok varmı yanık elinde ben bile dün azcık elimi yaktım nasıl canım yandıı kimbilir eymenim naptıı ya gıcık oluyorum böyle yaptıkları zaman benim görümcede çağanı bebk arabasıyla merdivenden iteklemişti git burdan diyeee ben asla onun olduğu yere götürmüyorum kazaylada olsa görürse onun yanından alıp baska yerde tutuyorum çağanıı hiç birisi bişey diyemiyoo benim ne tepki vereceğimi biliyolarrr..
nagişcim aramadımı görğümcen seni hiç bişey demedimi?

slm kızlarr eşimle tartıştık yinee ya ben onun ailesiyle bir yere gitmek istemiyorumm beni tehdit ediyoo bundan sonra ne ekersen onu biçersinn bende gitmiycem ailene filan diyee ya nefret ediyorum ailesinden bunu biliyo söyledim defalarca sen gitmek istiyosan git ama ben gitmem dedimmm ya ağzımı bozmak istemiyorum ama hepsini bi kaşık suda boğmak istiyorumm onlardan nefret ettiğim kadar hiç kimseden nefret etmiyorumm çok bunaldım ne yapıcam benn

kızlar gene banyo meselesi ama sizinkide banyo suyunu içmeye çalışıomu yada sabunu yalamaya saldırıyor resmen elinden zor allıyorum suyu içesi hele cabası

suyu içmedi de,sabun yemişliği ve yalamışlığı var banyo yaparken yalamıştı şimdi vermiyom eline.birde bir yaş cıvarıydı sanırım paketlı bir sabun bulmuş yemişti,anında ishal olmuştı.bağırsakları,midesi temizlenmişmidir acap

aramadı cnm arasada diyeceklerimi derdim çok canım sıkıldı çok :2:

cnm kocanla kötü olma onların silahıyla vur eşinin kötülükleri kendinin görmesini sağla mesela sende eşinin yanında onlara melek gibi ol eşin olmadığı yerde sok laflarıki eşinde gördüğüne inansın çünki kaynanalar böyle yapıyo emin ol
benim eşim ailesiyle hiçbir ortamda bulunmaz huylarını bilir ne zaman aynı ortama girsek bekar görümcem yüzünden kavga çıkar kaynanam için görümcem 1 tanedir halbuki 3 çocuğu var birgün görümceme laf söyledim oda kaynanam yoruluyo o hiçbir iş yapmıyo diye kendisi 38 yaşında kavga çıktı Allah'tan eşim yanımdaydı oda benide aldı indi aşağıya banada, annemede acıma o halinden memnun kullananda kullanılanda dedi bu nasıl iştir anlamadım insan yemeğini suyunu bile ayağına ister mi ayyy Allah'ım çok korkuyorum kızım olursa ona benzer diye

derya'cım haklısın tabi kotü şeyler yaşamışsın.ama eşinde kendi ailesi ne kadar hatalı olsada seninle onların arasını yapmak istiyordur.sende eşin için bir orta yol bulmak zorundasın,yoksa hep tartışmalar,gerginlikler devam eder.nacizane tavsiyem mesafeli de olsan arada gidip gel,eşinin hatrına ve kendi evinin huzuru için...

nagişcimm daha yazmadım bana yaptıklarını yazsam neden gitmek onları görmek istemediğimi çok iyi anllarsınız eminim.çok güzel demişsin eşinin yanında onlara melek gibi ol diye emin ol onuda denedim ne yaptılar biliyomusun benimle hiç muhattap olmadılarr dönüp dönüp eşimle konustularr ben yokmuşum gibi davrandılarr ben yalakalık yapamıyorum canım nefretim o kadar ağır basıyoki yapamıyorum

canım keşke öyle olsa işte olmuyoo hep ben susuyorum içime atıyorum eşim sadece bana sesini çıkarıyoo onlara hiçbişey diyemiyoo arada gidiyorumda ama eşim abartıyoo ben onlarla pikniğe filan gitmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gitmemmmmmmmmmmmm ya istemiyorumm işte uff çok bunaldımmm bazen ölmek istiyorumm herşey üst üste geliyoo bana yapılanları unutamıyorum
sizlere sadece tek bişey söylemek istiyorum ama yanlış anlamayın beni ne olurr affınıza sığınıyorum eğer bana yapılanlar sizlere yapılmış olsaydı bi dkka bile olsa ne eşinize nede ailesine katlanmazdınız

eee eşin bu duruma birsey demedimi aynı ortamda seni yok saymak ne demek

oğluşumu uyutmaya gidiyorum,sonrada temizlik yapacağım biraz.goruşuruz...
hu nuran gordum seni burdasın aytes il nartan kardeşler nasıllar:))uyudularmı yıne aynı saatte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…